Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
09.06.2011 10:09 - ИЗМАМИТЕ НА ХХ ВЕК (част 13)
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 24146 Коментари: 37 Гласове:
26

Последна промяна: 09.04.2015 11:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                            ТАЙНИТЕ  НА   NASA   

                            ЦИОН, НАСА, ЦРУ, 2012, НЛО

image


Извънземните ни търсят?

Подобно на човешката, извънземната цивилизация би могла да съкрати времето на търсене като прехваща телевизионни и радиосигнали. Много лесно могат да се свържат с нас, само трябва да ни се обадят по телефона. Сателитите обикалящи около нашата планета ще ни предадат техните сигнали.

В галактиката ни има толкова много звезди, на които може да съществува живот, но дали ние някога ще успеем да осъществим контакт с тях? Не, казват учените, поне докато сме живи тази свръзка не е осъществима видимо,т. е. не можем да се срещнем заради растоянието между нас. За да се преодолее това растояние са необходими .....няколко светлинни години и много мощен прихващач - предавател, за да се чуем.


Летателните апарати на НАСА.

Чрез използването на ракетни технологии изобретени от Jack Parsons Големият Шеф на НАСА - Werner Von Braun и неговият екип от екснацисти започват да филмират много апарати, които астронавтите виждат по време на техните полети.
Но, скиптиците задават въпроса: как виждат астронавтите тези апарати, след като, в
капсулата са в легнало положение. Учените са категорични, че тук... има някаква шашма.

image

Най-голямата, разкрита тайна на НАСА

Знаело се е, още от ранните 50 години на 20 век за патентите на Никола Тесла " Death Ray" – смъртоносният лъч . Той е разработван за космически базирани оръжейни системи за да свалят нападaщи извънземни кораби, (ако се появят такива) – както е споменато от висшия офицер от Пентагона – полковник Филип Корсо в неговата книга на военна тема - “Денят след Розуел”.

След многото конспирации, излезли в медиите,
НАСА опроверга хипотезите и на платените пиар - псевдоучени :

* Няма извънземни пришълци, а само земни.
* Никога не са откривани НЛО - та, нито са ни идвали на гости., както твърдят илюминатите.
* Няма никаква опасност за човечеството през 2012 година.
* Кометата Еленин ще мине достатъчно далече от Земята и няма никаква вероятност да я видим, камо ли да я чуем. Разстоянието между Земята и кометата ще е 35 милиона километра.



НАСА изнася в официалния сайт
фактите, които потвърждават, че няма никаква опасност за Земята -

Кометата Еленин е открита на 10 декември 2010 година от руския астроном Леонид Еленин. По времето на откритието кометата е на разстояние 647 милиона километра от Земята, а на 4 май 2011 година кометата бе на разстояние 274 милиона километра.
Когато се предполагаше, че ще се блъсне в Земята.

Най-голямото приближаване на кометата Еленин до Земята ще стане на 16 октомври тази година, като разстоянието между Земята и кометата в този момент ще бъде 35 милиона километра. Това е достатъчно голямо разстояние, за да не се притесняваме за Земята по никакъв начин.

За голямо съжаление на астрономите тази комета най-вероятно няма да направи готино светлинно шоу като Халеевата комета или кометата Хейл Боп. Това са фактите - от сайта на НАСА.

Имаше много заплахи, че тази комета ще удари Земята и ще унищожи човечеството. НИЩО такова не се случи нали? Даже и не разбрахме кога е преминала " страшната" комета покрай планетата ни.

Историята на НАСА
Откакто е създадена през 1958 г., НАСА е обвинявана в какви ли не грехове и конспирации. Периметърът на обвиненията е шокиращ:
- безконтролна власт; неограничен бюджет; разработки, основани върху извънземни технологии; мъртви пришълци и смъртоносни вируси, съхранявани в специални камери;
за тези вируси се "знае", че единствено медиците имат изгода за разпостранението им, за да пласират новите лекарства на фармацефтичните заводи.

Трагичните инциденти с космическите совалки „Чалънджър” и „Кълъмбия”. За това обвиняват извънземните. Обвиненията стават все по-яростни, защото в спецзоната на НАСА и „Досиетата Х” действат законите на мафията – всеки служител с достъп до лабораториите на Агенцията, който проговори, рискува живота си.

Казват, че митовете около НАСА се подклаждат от елементарния човешки въпрос – сами ли сме във Вселената?

Същинският въпрос обаче е – има ли науката нужда от религия? Или религията се нуждае от повече наука?
Ученият Ник Редфърн е убеден, че човечеството е пред прага на нова епоха, че в най-скоро време НАСА ще оповести тайните, които съхранява над 50 години. Защото през 2008 г. Ватиканът, макар и дискретно, заяви, че извънземните форми на живот не противоречат на християнската религия.



Нацисти. ЦРУ и Проекта Кламер.
image


Робски труд се е използвал в ракетните заводи на Werner Von Braun.
Изработени са две летящи чинии от Втората Световна Война, по проекти на Н. Тесла и са използвани за изследване на Луната и Марс. Тайните оръжия на Хитлер са пренесени на Луната, още през времето на войната. Окултни имена били използвани за космическите совалки, това е поредната измама която притъпявала вниманието на хората.

Теориите, свързващи нацистите с окултното и тайните общества са били тема не само на документални книги и филми, но и на много комикси и научно-фантастични романи. Чилийският дипломат и тълкувател на Езотеричния нацизъм Мигел Серано твърди в своята книга „Златната панделка“, че Адолф Хитлер е бил въплъщение на индийския бог Вишну, който е дошъл на Земята, за да установи арийско господство. Книгата твърди, че Хитлер и неговата Нацистка партия са използвали Нова Швабия (тайна немска база разположена в земите на Кралица Мод в Антарктика), за да комуникират с Хиперборейците – небесни същества, за които се смята, че са прародители на арийската раса.

"строго секретно"

Съществуват няколко теории на конспирацията, касаещи Проект MK-ULTRA – строго секретна програма на ЦРУ за контролиране на съзнанието, в която се извършват експерименти върху хора, с помощта на наркотици като ЛСД, електрошокове, хипноза и други методи, през 50-те и началото на 60-те години на миналия век. Макар съществуването на Проект MK-ULTRA да не е отречено до днес, цялата документация свързана с него е унищожена през 1973 г., по заповед на тогавашния директор на ЦРУ Ричард Хелмс, за да се запази програмата в тайна. Една от теориите засяга атентата над сенатор Робърт К. Кенеди, извършен от Сирхам Сирхам. Тази теория, известна като „Хипотезата за Манджурския кандидат“, твърди, че Сирхам е бил подложен на промиване на мозъка от ЦРУ, което го използвало за убийството на Кенеди, без той да осъзнава действията си. Психологът д-р Едуард Симсън-Калас, който интервюира Сирхам в затвора, както и адвокатът на атентатора, са поддръжници на тази теория. Друга теория на конспирацията за MK-ULTRA гласи, че масовото самоубийство на култа в Джоунстаун в Гаяна се дължи на продължителни експерименти на ЦРУ за промиване на мозъка.


Старейшините на ЦИОН


Публикуваните в Русия през 1903 г. „Протоколи на Старейшините на Цион“ често се смятат за предшественици на много от съвременните теории на конспирацията. Тексът описва план за световно еврейско господство и набира популярност през 1917 г., по времето на Болшевишката революция, която сваля руската царска власт и дава начало на управлението на Комунистическата партия. Протоколите обикалят Европа и Северна Америка в годините преди Втората световна война под формата на антисемитска пропаганда. През 1919 г. във Филаделфия е отпечатана една версия на текста, в която думата „евреин“ е заменена с „болшевик“, което подхранило допълнително страха на американците към комунизма в годините на Червения страх. Макар да били провъзгласени за фалшификат, вероятно създаден от агентите на руската царска тайна полиция, Протоколите продължават да бъдат публикувани, четени и приемани за автентични от много антисемитски кръгове, най-вече в Близкия изток.


НЛО
Странните апарати намерени на Луната са филмирани близо до руската космическа станция МИР.

Сферични НЛО, новите самолети на САЩ или Сибирската извънземна инсталация взриви медиите през 2010 година.

Пространствен портал.


НАСА най - после признава , че съществува пространствен портал около Земята.

Според модела представен от Франсис Еверет (главен изследовател на мисията Gravity Probe на университета в Станфорд) - време - пространственият портал (вортекс) около Земята е манипулиран точно както Алберт Айнщайн предсказа преди десетилетия.


Стоейки пред това откритие на учените, в миналото - някои от тях бяха осмивани и цензурирани публично и кариерите им, работни им места и даже живота им бяха заплашени заради тези теории, които агенцията смяташе в миналото за „неприемливи“и отхвърляше безцеремонно.


След всичко, за да имаш враг, трябва да накараш хората да се страхуват и мразят дадена личност, група или категория от хора. Дали страхът ще обедини хората или не настъпи обратна реакция, времето ще покаже.

Рано или късно фактите излизат на светло и в този случай в памет на Алберт Айнщайн, чиито теории сочиха тези факти още преди десетилетия излиза тази тема за откритието.

09.6.2011 г.

http://www.izvanzemni.com/
http://kriminalnidosieta.com/





Гласувай:
27


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. penchoan - Учените се опитват да влязат във ...
09.06.2011 16:02
Учените се опитват да влязат във връзка с други цивилизации посредатвом радиовълни, но този начин на комуникация е бавен и отхвърлен от развитите цивилизации. Скоростта на мисълта е 12 милиарда пъти по-бърза от светлината.
НАСА опровергава твърденията за наличие на НЛО и извънземни, защото отхвърляне на такива твърдения е основна задача на НАСА. Дори полетите със совалки са извършвани, за да прикриват полети с истинските летателни апарати, каквито са летящите чинии.
Основният въпрос за кометата Еленин е, дали това е Нибиру, който се представя за комета или е друго космично тяло. Защото ако Еленин е чудовището Нибиру, ще предизвика Апокалипсис, ако е комета с малка маса, ще премине без последствия.
„Протоколи на Старейшините на Цион“ са нещо като устав на ционистите. Автентичността на протоколите е доказана в съдебни процеси, но не това е важно. Всичко написано в тях вече е станало или се осъществява в момента пред очите ни. Единствно се очаква появата на ционския месия - Антихриста.
Айнщайн нищо подобно не е предсказвал. Той отрича съществуване на етера, отрича по-голяма скорост от светлинната. Според неговата теория не е възможна надсветлинна скорост, от което следва, че времето не може да се манипулира. Неговите теории са отхвърлени от сериозните учени още преди средата на миналия век.
цитирай
2. marley - Науката винаги е на първия ред.
09.06.2011 16:09
Ако се замислим, ще проумеем, че целият технически прогрес не е нищо друго, освен реализация на най-невероятните и фантастични желания на хората. Видял човекът птицата и му се приискало да си направи самолет, хванал в морето голяма риба и започнал да мисли за подводна лодка. Фантазията, както и научната мисъл, е неукротима:
който търси, той винаги ще намери. Днес на човека са подвластни толкова много неща – клониране, криоконсервация, управление на времето, среща с извънземни…
цитирай
3. marley - освен всичко, има и още...
09.06.2011 16:12
ВРЕМЕТО МОЖЕ ДА СЕ МАНИПУЛИРА
Това твърди още през 50-те години на миналия век известният руски астроном Николай Козирев. Той доказал с научни разработки, че космическите кораби и извънземните съществуват реално. Ученият доказал още, че времето може да се манипулира. Той направил потресаващ експеримент, чрез който доказал, че времето не се разпространява в пространството постъпателно, а възниква изведнъж в много точки на планетата.
цитирай
4. marley - Пространственият портал като машина на времето.
09.06.2011 16:15
за него се знае, че е нещо като машина на времето.Участниците в експеримента преживели нещо незабравимо: едни се усетили в безтегловно състояние и не чувствали тялото си, други наблюдавали епизоди от отминал живот, а някои кръжали около появилите се НЛО. Може да се смята, че пробното изпитание на машината на времето е преминало успешно.
Чудесна статия, поздрави!
цитирай
5. rouzy - Проекта "Кламер"
09.06.2011 17:05
Чрез финни церебрални заобикаляния народът може да бъде манипулиран чрез множество манипулативни средства извършвани най-жестоко от 50 години насам,чрез системен контрол върху умът и съзнанието на човечеството с цел сегментиране на човешката раса.
Така процедират химиците и фармацевтичните заводи, произвеждащи "подходящите" лекарства.
Поздрави, мамо!
цитирай
6. atil - Какво направи ти бе женщино с тази ...
09.06.2011 17:09
Какво направи ти бе женщино с тази рубрика..!Направи уби коня с лопатата!Поздравления!Много е интересно и полезно.
цитирай
7. djem - промиването на мозъци започна преди 10-на години.
09.06.2011 17:20
Алкохол, чалга и наркотици - това постави началото на промиването на мозъци. Печалното е това, че най-уязвимите - младежите се "хванаха на въдицата " и днес мнозина от тях са неспособни даже да се грижат за себе си, обвинявайки всеки друг, за своето пропадане и нещастие. Промиването на мозъци - най модерното оръжие на новото време. Силните, ще оцелеят, слабите, ще загинат. Потвърждава се теорията на Дарвин - естествения подпор.
Поздрави! Темата е страхотна. Дано повече хора я прочетат и да я разберат!
цитирай
8. golden - Има още едно предположение за
09.06.2011 17:48
промиването на мозъците. Още по времето на "битниците" момчетата от "Битълс"
ходеха по улиците с мръсни и окъсани панталони, не си миеха косите по цяла седмица,косите им бяха сплескани и неугледни. Такава беше модата на 60-те години. още оттогава промиването на мозъците започна. Тогава се пропагандираше - "секс, наркотици и рокендрол". От тогава народите се изродиха, наркомани, проституция и тероризъм. До кога ли ще е така?
цитирай
9. golden - Една огромна лъжа!
09.06.2011 18:04
Всекидневно ни пълнят главите с превъзходствата на глобализацията, че либерализма ще доведе до щастие на всички хора на планетата. Това е огромна ЛЪЖА. Защото либерализацията на търговията води до икономическа криза и масово ОБЕДНЯВАНЕ. Няма начин това което са започнали да правят още по времето на последната война - "кървавите пари" придобити от войните, атентатите, рекетите. Лакомията на олигарсите - тя ще вкара в гроба още много бедни държави. ЦРУ работи за богатите, както и другите групировки. Днес никой от по-будните граждани не се заблуждава, че "демокрацията" и " капитализма" ще ни направи богати и свободни.
Лъжите са толкова много, че вече са ни втръснали. Но е добре някой да ни ги напомня отвреме на време за да сме нащрек, по-будни от всякога.
цитирай
10. andri - В официалният сайт на НАСА пише, че...
09.06.2011 18:27
В края на 2010 г. НАСА сключи договори с три колектива дизайнери от компаниите Lockheed Martin, Northrop Grumman и Boeing Company за разработването на концептуални решения в продължение на цялата 2011 г. Тези три екипа вече публикуваха художествените въплъщения на техните идеи как ще изглеждат самолетите - Боинг e точно копие на бомбардировача Стелт, другият вариант самолет е с двигатели високо в задната част.
Новите модели ще могат да летят със скорост, достигаща 85% от скоростта на звука, да покриват разстояние от 11 000 км и да превозват от 16 до 34 тона полезен товар. "Всеки проект на самолет сега се отличава доста от другите, но всички окончателни идеи трябва да отговарят на изискванията на НАСА за намаляване на шума, мръсните газове и ниското потребление на гориво", съобщава на сайта си агенцията. А някои от моделите ще приличат на сателитни чинии. Кръглата им форма все още не е публикувана в пресата, но и това ще стане до 2012 година, ще видим новите самолети на САЩ и НАТО. Много приличат на този, показаният на снимката горе.
цитирай
11. andri - Миналата година във в. Космос бе изнесена информация че върху метеор има извънземен живот
09.06.2011 18:38
Учени от НАСА считат, че няма никакво научно доказателство в подкрепа на твърдения на техни колеги, за следи от извънземен живот, открити върху части от метеорит.
Можем да им вярваме, все пак там са най-добрите учени на света.
цитирай
12. atil - Попадал съм на десетки документ...
09.06.2011 19:00
Попадал съм на десетки документални филмчета за извънземно присъствие в Русия.В Северен Урал показаха изгорен човек,дрехите си стоят а вътре няма нищо,просто като изпарено.Били са двама ,единият е бил по-надалеч и оцелял.Виждали са чинии(извънземни кораби) със знака на Туран,който за пръв път се появява там.Митичната Туран ,която слязла от Небето и се опитала да създаде идеалната държава,но злите духове осуетили плановете и.Този знак го има при капанците и мисля че съм сложил снимка в постинга.Та къде на майтап,къде на истина,ако поне извънземните са наши хора,то можем да се надяваме на реванш срещу злите антибългарски духове.Владеещи този свят.А на Дарвин не му вярвам много,едно ако е познал за две други неща е излъгал...Не че съм против естественния подбор,но не вярвам да съм произлязъл от маймуна...
цитирай
13. dalida - Благодаря!
09.06.2011 19:05
nikstan написа:
Видно е , че всички пътища водят до едно... Успех.

цитирай
14. dalida - НАСА
09.06.2011 19:12
penchoan написа:
Учените се опитват да влязат във връзка с други цивилизации посредатвом радиовълни, но този начин на комуникация е бавен и отхвърлен от развитите цивилизации. Скоростта на мисълта е 12 милиарда пъти по-бърза от светлината.
НАСА опровергава твърденията за наличие на НЛО и извънземни, защото отхвърляне на такива твърдения е основна задача на НАСА. Дори полетите със совалки са извършвани, за да прикриват полети с истинските летателни апарати, каквито са летящите чинии.
Основният въпрос за кометата Еленин е, дали това е Нибиру, който се представя за комета или е друго космично тяло. Защото ако Еленин е чудовището Нибиру, ще предизвика Апокалипсис, ако е комета с малка маса, ще премине без последствия.
„Протоколи на Старейшините на Цион“ са нещо като устав на ционистите. Автентичността на протоколите е доказана в съдебни процеси, но не това е важно. Всичко написано в тях вече е станало или се осъществява в момента пред очите ни. Единствно се очаква появата на ционския месия - Антихриста.
Айнщайн нищо подобно не е предсказвал. Той отрича съществуване на етера, отрича по-голяма скорост от светлинната. Според неговата теория не е възможна надсветлинна скорост, от което следва, че времето не може да се манипулира. Неговите теории са отхвърлени от сериозните учени още преди средата на миналия век.

-------------------
Сега, след като Обама ограничи бюджета на НАСА, не и остава нищо друго освен да търси спонсори. Има разработени доста проекти за новите стратег. самолети, подводници, совалки, апарати различни по форма и захранване от досегашните.
Това което виждаме по картинките е техника от преди две години, но е показано едва сега на медиите. Всичката тази " техника" уж ще се използва за "мирни цели", дали?
цитирай
15. dalida - клониране
09.06.2011 19:17
marley написа:
Ако се замислим, ще проумеем, че целият технически прогрес не е нищо друго, освен реализация на най-невероятните и фантастични желания на хората. Видял човекът птицата и му се приискало да си направи самолет, хванал в морето голяма риба и започнал да мисли за подводна лодка. Фантазията, както и научната мисъл, е неукротима:
който търси, той винаги ще намери. Днес на човека са подвластни толкова много неща – клониране, криоконсервация, управление на времето, среща с извънземни…

-----------------------
клонирането удари на камък. Повече с клониране учените не се заничават. Срещи с "извънземни"...хммм, това са сцени от холивуд. Ако ги има, то те със сигурност вече живеят между нас.
цитирай
16. dalida - машина на времето
09.06.2011 19:19
marley написа:
за него се знае, че е нещо като машина на времето.Участниците в експеримента преживели нещо незабравимо: едни се усетили в безтегловно състояние и не чувствали тялото си, други наблюдавали епизоди от отминал живот, а някои кръжали около появилите се НЛО. Може да се смята, че пробното изпитание на машината на времето е преминало успешно.
Чудесна статия, поздрави!

------------------------
Машината на времето е една от манипулациите на учени, заинтересовани повече от печалбите от проекта, отколкото самото реализиране на проекта. Затова повечето " новации" не виждат "бял свят" в действителност.
Благодаря за коментарите!
цитирай
17. dalida - Да, точно така.
09.06.2011 19:20
rouzy написа:
Чрез финни церебрални заобикаляния народът може да бъде манипулиран чрез множество манипулативни средства извършвани най-жестоко от 50 години насам,чрез системен контрол върху умът и съзнанието на човечеството с цел сегментиране на човешката раса.
Така процедират химиците и фармацевтичните заводи, произвеждащи "подходящите" лекарства.
Поздрави!

цитирай
18. dalida - Рубликата продължава.
09.06.2011 19:21
atil написа:
Какво направи ти бе женщино с тази рубрика..!Направи уби коня с лопатата!Поздравления!Много е интересно и полезно.

------------------
Ще има още серии.
цитирай
19. dalida - От тогава, все е така
09.06.2011 19:22
djem написа:
Алкохол, чалга и наркотици - това постави началото на промиването на мозъци. Печалното е това, че най-уязвимите - младежите се "хванаха на въдицата " и днес мнозина от тях са неспособни даже да се грижат за себе си, обвинявайки всеки друг, за своето пропадане и нещастие. Промиването на мозъци - най модерното оръжие на новото време. Силните, ще оцелеят, слабите, ще загинат. Потвърждава се теорията на Дарвин - естествения подпор.
Поздрави! Темата е страхотна. Дано повече хора я прочетат и да я разберат!

цитирай
20. dalida - не сме произлезли от маймуните.
09.06.2011 19:30
atil написа:
Попадал съм на десетки документални филмчета за извънземно присъствие в Русия.В Северен Урал показаха изгорен човек,дрехите си стоят а вътре няма нищо,просто като изпарено.Били са двама ,единият е бил по-надалеч и оцелял.Виждали са чинии(извънземни кораби) със знака на Туран,който за пръв път се появява там.Митичната Туран ,която слязла от Небето и се опитала да създаде идеалната държава,но злите духове осуетили плановете и.Този знак го има при капанците и мисля че съм сложил снимка в постинга.Та къде на майтап,къде на истина,ако поне извънземните са наши хора,то можем да се надяваме на реванш срещу злите антибългарски духове.Владеещи този свят.А на Дарвин не му вярвам много,едно ако е познал за две други неща е излъгал...Не че съм против естественния подбор,но не вярвам да съм произлязъл от маймуна...

-------------------
Това е сигурно, щото в противен случай щяхме да живеем още в гората и никаква " демокрация" не би била в състояние да ни направи хора. Както има диви племена в Африка, но те са си диви, защото не искат да се цивилизоват. Не им харесва този съвременен живот.
цитирай
21. dalida - Във връзка с изгорените хора отвътре
09.06.2011 19:34
имаше филми, които обясняваха този феномен. При хората изгоряли от вътре, тоест - само тялото им изгаря до въглен, а дрехите им остават незасегнати. Това е нещо като самозапалването и учените са категорични че този " фокус" не е от природата, а самият човек чрез самовнушение е способен да се запали.
цитирай
22. penchoan - ------------------- Сега, след ...
09.06.2011 19:44
dalida написа:
-------------------
Сега, след като Обама ограничи бюджета на НАСА, не и остава нищо друго освен да търси спонсори. Има разработени доста проекти за новите стратег. самолети, подводници, совалки, апарати различни по форма и захранване от досегашните.
Това което виждаме по картинките е техника от преди две години, но е показано едва сега на медиите. Всичката тази " техника" уж ще се използва за "мирни цели", дали?


Наса е най-крупната агенция за дезинформация, в съответствие с водената политика. Няма оръжие, предназначено за мирни цели. Нещо повече, както в театъра, щом на сцената има пушка, тя рано или късно трябва да гръмне. Това е закон и се отнася и за всички видове ядрени, химически и др. видове оръжия - щом са произведени, задължително в един момент трябва да влязат в употреба.
цитирай
23. ezitura - Нова филмова продукция,Холивуд в действие
09.06.2011 21:59
Програмата “Mеждузвездни Войни” и " Ядрения кошмар" на НАСА излизат на филм през 2012.
Поздрави за хубавата статия!
цитирай
24. podvodni - НАСА са царе на манипулациите. Ярък ...
09.06.2011 22:00
НАСА са царе на манипулациите. Ярък пример за това е филмчето с кацането на Луната. "Лаишките прпопуски" във филмчето, като развяващото се знаме, различните светлинни източници и др. , изместиха спора в посока били ли сме на Луната или не! По този начин се отклони вниманието от същественият въпрос : Какво видяха на Луната астронавтите, и защо връзката бе насочена към секретна честота.
И много хора станаха шарани. Шарани, цели 40 години.
цитирай
25. kozme - Самите астронавти нали
09.06.2011 22:11
след тези 40 години "проговориха" и казаха, че там на Луната са карали сърф. Ходили на дискотека и....че там на Луната въздухът си бил същият като тук на Земята. Тази новина беше голямата " бомба" за миналата година.
цитирай
26. alexs - ------------------- Сега, след ...
10.06.2011 08:41
penchoan написа:
dalida написа:
-------------------
Сега, след като Обама ограничи бюджета на НАСА, не и остава нищо друго освен да търси спонсори. Има разработени доста проекти за новите стратег. самолети, подводници, совалки, апарати различни по форма и захранване от досегашните.
Това което виждаме по картинките е техника от преди две години, но е показано едва сега на медиите. Всичката тази " техника" уж ще се използва за "мирни цели", дали?


Наса е най-крупната агенция за дезинформация, в съответствие с водената политика. Няма оръжие, предназначено за мирни цели. Нещо повече, както в театъра, щом на сцената има пушка, тя рано или късно трябва да гръмне. Това е закон и се отнася и за всички видове ядрени, химически и др. видове оръжия - щом са произведени, задължително в един момент трябва да влязат в употреба.

Сега като гледам искате да омаловажите великте достижения на учени и откриватели . А те са най-важното достижение на човечеството. Ако не бяха техните открития на НАСА ЦЕРН и други нямаше да има ни интернет мобилни телефони или щяхме да водим примитивен живот както преди хиляди години .
А за NASA като спомена проектите "Voyager" разкрил мното от тайните на далечните планети Юпитер Сатурн Уран Нептун и сега сондите проникващи в междузвездното пространство "Касини" разкриваща тайните на Сатурн и неговите Сателити и други изследващи Слънчевата система. Разработват се технологи, които в утрешния ден ще влязт в нашето ежедневие!
цитирай
27. dalida - 27.alexs, вярно е
10.06.2011 09:36
За NASA работят около 3000 учени и някои от тях биват уволнени, по незнайни причини, тези уволнени учени за да привлекат вниманието върху себе си, започват една "тиха" атака срещу бившите си работодатели. Това "явление" се забелязва при всички научни институти. Затова има одобрителни и не дотам одобрителни отгласи за науката като цяло. Никой не отрича постиженията на тези учени. Но има и "секретни документи" които не се огласят публично, докато не стане наложително.
Поздрави за коментара и за будната ти съвест, Алекс!
цитирай
28. penchoan - ------------------- Наса е ...
10.06.2011 12:11
alexs написа:
penchoan написа:
dalida написа:
-------------------


Наса е най-крупната агенция за дезинформация, в съответствие с водената политика. Няма оръжие, предназначено за мирни цели. Нещо повече, както в театъра, щом на сцената има пушка, тя рано или късно трябва да гръмне. Това е закон и се отнася и за всички видове ядрени, химически и др. видове оръжия - щом са произведени, задължително в един момент трябва да влязат в употреба.

Сега като гледам искате да омаловажите великте достижения на учени и откриватели . А те са най-важното достижение на човечеството. Ако не бяха техните открития на НАСА ЦЕРН и други нямаше да има ни интернет мобилни телефони или щяхме да водим примитивен живот както преди хиляди години .
А за NASA като спомена проектите "Voyager" разкрил мното от тайните на далечните планети Юпитер Сатурн Уран Нептун и сега сондите проникващи в междузвездното пространство "Касини" разкриваща тайните на Сатурн и неговите Сателити и други изследващи Слънчевата система. Разработват се технологи, които в утрешния ден ще влязт в нашето ежедневие!


Нямам намерение да омаловажавам открития на учени. Защото НАСА не е върха на сладоледа в науката. Както ЦЕРН няма нищо общо с НАСА, нито с GSM. Секретни разработки на летящи чинии и други водещи технологии са недостъпни за НАСА. С десетки пъти по-малки разходи американски астронавти отдавна ходят до Луната, може би и до Марс. Първите американски астронавти на Луната се срещат с американци от лунна база, но им е строго забранено да дават информация. Ракетните совалки са за заблуда на общественото мнение и казионната наука. Компютърните технологии и GSM са средства за глобален контрол, затова имат разрешение да бъдат развивани.
цитирай
29. hristo27 - Отново поздрави за хубавия пост...
10.06.2011 12:36
Отново поздрави за хубавия постинг!
цитирай
30. dalida - Благодаря ви за цялото ви търпение
10.06.2011 14:33
да четете и коментирате тези "болни" истини!
Благодаря на всички коментатори, за смелото им изказване!
цитирай
31. babaelenica - 31. dalida - Понякога човек наистина само чете, а не коментира.)
11.06.2011 13:06
Достатъчно е да бъде информиран, а в твоя блог това е направено по изящен начин.
Чудесни коментари има тук.
От мислещи хора.
:)))
цитирай
32. deathmetalverses - Радвам се, че поздравът ти хареса, Далида!
12.06.2011 09:37
Ще си позволя малко коментари към следното: "Една от теориите засяга атентата над сенатор Робърт К. Кенеди, извършен от Сирхам Сирхам. Тази теория, известна като „Хипотезата за Манджурския кандидат“, твърди, че Сирхам е бил подложен на промиване на мозъка от ЦРУ, което го използвало за убийството на Кенеди, без той да осъзнава действията си. Психологът д-р Едуард Симсън-Калас, който интервюира Сирхам в затвора, както и адвокатът на атентатора, са поддръжници на тази теория. Друга теория на конспирацията за MK-ULTRA гласи, че масовото самоубийство на култа в Джоунстаун в Гаяна се дължи на продължителни експерименти на ЦРУ за промиване на мозъка."

"Теория на конспирацията" с Джулия Робъртс и Мел Гибсън разглежда именно зловещата тема за опити на американските тайни служби - граждански и военни, да създават УНИВЕРСАЛНИ ВОЙНИЦИ и убийци, по пректите БЛУ БЪРД, АРТОШОК, Майнд Контрол - Ултра..., и други, които не са станали публично достояние. героят на Мел Гибсън е жертва на такъв експеримент, бивш военен с изтрита памет, който е програмиран в определен момент, по зададен дистанционно сигнал да се активира и да ликвидира опредлен обект - в случая бащата на героинята на Джулия Робъртс.... В "Досиетата Х" и Крис Картър имаше епизод за жертва - ветеран от Виетнам, на такива мозъчни експерименти. Преди края на на Втората световна война, в един от концлагерите нацистките учени изобретиха прототип на наркотика АМФЕТАМИН, който давал невероятна физическа мощ и бързина на човека, нечувствителност към наранявания, студ и глад /бих препоръчал "Пурпурните реки - 2" на Люк Бесон, наскоро го излъчиха по НОВА ТВ/... Да, и в джунглите на Гвиана, една друга жертва, но вече от реалния живот, 'преподобният' Джим Джонсън, създател на сектата "Църква за световен мир между народите", който, бай дъ уей, получи като 'репресиран социалист' подкрепа от Кремъл...., извърши масово убийство над 2000 последователи, представяно като самоубийство от официалните власти. /продължавам по-долу/
цитирай
33. deathmetalverses - Продължение към 33.
12.06.2011 09:57
Станахме свидетели, в края на 90-те г. на миналия век, и началото на този на много масови самоубийства на секти, чиито лидери проповядваха края на света... Но краят на света е просто една голяма заблуда, така, както го тълкуват самозваните 'духовни' водачи и 'гурувци'. Имаше един - Сай Баба в Индия, който 'материализираше' първичната енергийна субстанция.., и който щеше да вдига цял континент от Тихия океан в..., 1999 г., само че ние ли сме слепи, или властите ни 'лъжат' - не знам, но в крайна сметка нов материк в гореспоменатия океан не се е появил..., доколкото знам! В 1991 г. в Пловдив дойдоха едни украински откачалки - сектата на ЮСМАЛОСИТЕ.., които твърдяха, че са преродените ДЕВА МАРИЯ и Йоан Предтеча, че Пловдив, Йерусалим и Киев образували някакъв свещен триъгълник..., както и да е, и обещаният от тях край на свтеа в 1992 г. не дойде. Сетне дойде и проф. Румяна БАЛАРД, която твърдеше, че била работила за НАСА, благодарение на холандския й съпруг, носеше в куфарче всичките си дипломи, даже и оферта от кралското семейство на Саудитска Арабия - покана да разработва космически оръжия за тях.... Тя твърдеше, че в 7 измерение някакво нейно откритие ще ни довърши през 1996 -та... Но нищо не се случи; Пак в 1996 г. в Пловдив дойде т.нар. ВИССАРИОН с ТРЕТОТО ОТКРОВЕНИЕ .., срещнах го във ВХВП - организатор беше проф. Иван Димов Мургов, който живо се интересуваше от 'биоорганичната енергия' и екстрасенсите, даже има няколко 'научни' публикации /според мен - спекулации! - на тази тема;/ та Виссарион завлече няколко богати мои приятелчета до езерото ТУБЕРКУЛ в Сибир, където ги ограби.... Питах въпросния Виссарион какво знае за България, за тракийското наследство на Орфей, евентуално дали е чувал за Ванга и ПЕТЪР ДЪНОВ - нищо не беше чувал човекът, призна си го честно......!!!!! Но сериозна се смята за преродения ИИСУС!!! В София срещнах в началото на 90-те една 200 кг. индийска 'БОГОРОДИЦА', която дойде да ни преподава измисленото от нея учение САХАДЖА ЙОГА - отново
цитирай
34. dalida - deathmetalverses , има и други доказателства за промиване на мозък
12.06.2011 10:06
Наскоро излезе брошура със факти и доказателства за истината в Ирак.
Потърпевши войници се оплакват от силно главоболие и сънуват кошмари.При прегледа се установява че болните са приемали някакви хранителни добавки за стимул и по-добро храносмилане, без и за миг да им мине през ум, че в тях има LCD съставки, които възбуждат организма и го правят неадекватен на действителността.
Приемайки тези " добавки" човек притръпва към действителността и става
" дървен" - неспособен, безстрашен, безгрижен. Притъпяват се сетивните човешки органи.
Лекарите в този случай и психиатрите са безпомощни. Някои от тези войници полудявали и посягали на живота си.
В цял свят за да посегнеш на живота си, лекарите казват, че " трябва да си доста луд и да не разсъждаваш".
Тук в България също се продават " хранителни добавки" - само един господ знае, какво съдържат в действителност, защото съм на мнение, че и фармацевтите " в името на печалбите" са способни на какво ли не.
Гледала съм и такива филми - американски, английски и италиански филми, филми за ужасите в настоящият ни - 20-ти и 21-ви век, живот.
цитирай
35. deathmetalverses - продължение към 34.
12.06.2011 10:08
ПЕЧАЛБАРСКА история....
Защо ли имам чувството, че всички изгонени от Индия 'духовни учители' отиват на Запад, за да печелят пари?!
Да, и КРИШНА промиват мозъци, и те заграбват имоти на доверчиви овце...
Също и т.нар. БЪЛГАРСКА РОДОВА ПАРТИЯ, в. "РОДОВО ИМЕНИЕ" - сектата на Анастасия - как може да има тъпаци, които да вярват, че въпросното лице е съществувало, а не е литературен герой на МАГРЕ? Магре е работил сума ти години за КГБ и един отдел, специализиран в обработката на съзнанието на масите - как да се потиска свободомислието сред руския народ - затова и изобретиха АНАСТАСИЯ!

Прочее, когато президентът БИЛ КЛИНТЪН се извини на пострадалите американски граждани от експериментите на ЦРУ с промиване на мозъци и програмиране на нови самоличности.., след месец се появи... МОНИКА ЛЮИНСКИ!!!!

Не съм защитник на Бил, и той си е виновен, че е злоупотребил с доверчивата стажантка..., но СКАНДАЛЪТ можеше и да бъде потулен, мисля, ако не се бе извинил на народа си....

Здравко Б. Спасов
цитирай
36. deathmetalverses - Да, определено
12.06.2011 10:13
тези хора прекалиха с употребата на 'неконвенционални' /безопасни!/ оръжия....

А относно ВИССАРИОН - той, горкият, парици няма, наистина, само дето майка му е генерал от медицинския корпус на КГБ и близка приятелка с друг генерал от КГБ - прочутата ДЖУНА ДАВИТАШВИЛИ...
цитирай
37. dalida - Здравко, а чувал ли си за новото програмиране - ЧИП.
12.06.2011 10:23
Вече чипираха някои от животните, моето куче също е с чип. Новото програмиране на хората ще е в стил " Ще правиш това и това, не друго".
Пропагандната медия,продадените политици, медици, психиатри рекламират тези чипове, сякаш са храна, от която не се пълнее и очакват хората да хукнат към болниците с радост, за да им ги имплантират. Така по този начин ще се създадът новото поколение - шестата раса - послушници. И съм сигурна, че правителствата ще ни задължат да си сложим чип, както сега ни задължават да си санираме домовете, а в началото санирането беше - по желание на гражданите. Какво ли ни очеква в бъдеще, какво бъдеще ще имат нашите внуци и правнуци?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6155823
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29445
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031