Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
16.12.2013 15:20 - ИЗМАМИТЕ НА ХХI ВЕК (поредица)
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 2781 Коментари: 2 Гласове:
21

Последна промяна: 09.04.2015 09:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                            ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ > ГЛОБАЛНО ОГЛУПЯВАНЕ

                   измамите, корупцията,  цинизмът на банкери и икономисти
                                                      

и.....лъжи за климатичната промяна  придобиват достоверност, дори когато те вървят срещу науката....


   image


Глобалното затопляне е факт. Дали човекът е причина за глобалното затопляне обаче? И какво става с глобалното затопляне на Марс и други планети от слънчевата система. Не позволявайте да ви манипулират интересите на банкерите и корпорациите!


В тези статии ще се опитаме да представим нещата така, както ги вижда науката, а не така, както им се иска да ги виждаме на някои лобистки групи, печелещи милиарди от страха на хората. В тази ситуация сериозните учени изведнъж се оказват в ролята на алтернативна, вместо на водеща сила. Светът е подведен от група учени, лобисти и корумпирани екоактивисти, а традиционната наука все още не може да намери начина да им се противопостави и да изведе истината на преден план.

Кои сме ние?
Ние разбиваме митове; ние разкриваме измамите; ние сме - светлите души на истината.


Погледнете "глобалното затопляне" от към смешната страна


Първа статия. Глобалното затопляне... на Марс, Юпитер, Плутон и Тритон


Да видим какво казват няколко авторитетни източника:
 
1/ National Geographic (2007):
 
"Хабибуло Абдусаматов, ръководител на Санкт-Петербургската Астрономическа Обсерватория Пулково в Русия смята, че данните от Марс свидетелстват, че теку-що глобалното затопляне на Земята е причинено от промени в Слънцето."
 
2/ MIT за Плутон (2002):
 
"Плутон преживява глобално затопляне, както личи от трикратното увеличение на атмосферното налягане на планетата през последните 14 години, обяви екип от астрономи от Масачузетския Технологичен Институт (MIT), Колеж Уилямс (Williams College), Хавайския университет (University of Hawaii), Обсерватория Ловел (Lowell Observatory) и Университетът Корнъл (Cornell University) на прес-конференция днес на годишната среща на отдела за планетарни науки на Американското астрономическо общество (AAS) в Бирмингам....
Средната температура на повърхността от азотен лед на Плутон се е увеличила с малко над 2 градуса по Целзий за последните 14 години".
 
При положение, че Плутон се отдалечава от Слънцето непрекъснато и се затопля, въпреки това, изглежда нещо не се вписва в теориите, пренебрегващи соларната константа.

3/ Space.com за Юпитер (2006):
 
"Най-новите изображения може да осигурят свидетелства, че Юпитер е по средата на глобална промяна, която може да промени неговата температура с 10 градуса по Фаренхайт в различни части на планетоида."
 
4/ MIT за Тритон (още през 1998-ма):

 
"Поне от 1989 година насам Тритон (най-голямата луна на Нептун, бел. ред.) преживява период на глобално затопляне. В процентно изражение това е много голямо повишение, заяви Елиът, професор по земни, атмосферни и планетарни науки и директор на Астрофизическата обсерватория Уолъс (Wallace Astrophysical Observatory). 5 процентното увеличение по абсолютната температурна скала от около -392 градуса Фаренхайт до около -389 градуса Фаренхайт е равносилно на повишение на температурата на Земята с около 22 градуса Фаренхайт."

Една голяма част от научния свят е на мнение че  - н я м а   глобално  затопляне! Има план - конспирации!

 

Ето защо учените смятат че глобалното затопляне е  ......м и р а ж - балон:
 * * * Ето и извадка от статия, подсказваща, че теорията за парниковия ефект като причинител на глобалното затопляне не е нищо повече от балон с въздух:
 
"Най-добрите измервания на атмосферните температури се правят от американски метеорологични сателити и те показват колебания, но не и цялостна промяна след 1999 година.
 
Тази проява на ниво е точно което се очаква според главната хипотеза - противник на теорията за парниковия ефект, която твърди, че Слънцето причинява климатични промени много по-недвусмислено отколкото парниковите газове. След като силно повишава активността си през 20-ти век, Слънцето в момента се намира в пиков период, но това състояние далеч не е стабилно. Физиците предупреждават за възможно глобално охлаждане, ако Слънцето се върне към по-мързеливото си настроение, през което е било през периода на малката Ледникова епоха от преди 300 години."


Професор Ричард Линдзън от MIT предупреждава:
 
"Има и по-лоша страна на тази лудост. Учени, които се отклоняват от алармизма са свидетели на това как тяхното финансиране изчезва, тяхната работа се осмива, а самите те са очернени и направени за посмешище, изкарани глупаци или по-лошо. В последствие, лъжи за климатичната промяна  придобиват достоверност, дори когато те вървят срещу науката, която се предполага, че трябва да е тяхна основа."
 

следва





Гласувай:
21



1. dalida - За бензина с купони нямам сведение, но за ниските температури
17.12.2013 22:32
запомнени през 2008 има информация:

Глобалното затопляне я кара на замръзване

Рекордно ниски температури за 2008 година в България
- 31,6 градуса под нулата е била температурата на въздуха в Севлиево към 7,30 часа тази сутрин, съобщиха от "Гражданска защита". Якия студ е замерен в севлиевската метереологична станция. Местните хора предполагат, че през нощта температурата е варирала около минус 32 градуса.
Ниската температура обаче не е рекордна за Севлиево, поясниха от "Гражданска защита". През 2005 година термометрите в града отчели минус 34 градуса, което поне в севлиевско е ненадминат рекорд за последните 30 години.
....
Мислих да си купувам климатик А+,но се отказах, заради ниските температурни разлики. По дефаут дават че висококачествените климатици работят и при - минус 15 градуса, но няма гаранции.
цитирай
2. dalida - За купоните.....било е нагласено и като за соц.държава,май - било нормално....?
17.12.2013 22:37
Някой от Вас може ли да каже каква лудост беше обхванала земляните през 1972-73 год. Защо тогава се полагаше само по 40 литра бензин на автомобил, раздаван с купони?

Дали някой ще знае нещо повече по въпроса зададен от Георге?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6158171
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031