Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
06.09.2015 20:23 - Крадци облечени с униформите на СКАТ, RN, NET- нещо си - обикалят улиците
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 2028 Коментари: 1 Гласове:
14

Последна промяна: 06.09.2015 20:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                                    КАК СТАВАТ ОБИРИТЕ В БЪЛГАРИЯ
Откъде крадците знаят, че у дома няма никой и има хубави неща за крадене?

ВАРИАНТИТЕ СА: знаят от -  1. Крадците или доностниците, които са: - Тези дето обикалят с каруците и доставят оборска тор. - Тези дето изкупуват стари телевизори, печки, акумулатори ... - Тези дето изкупуват кожи, орехи...стари дрехи... - Тези дето предлагат да ти сменят улуците...или да ви санират апартамента....къщата или вилата......или да ви почистят избите от излишните неща или....
За да не се различават от специалистите от реномираните фирми крадците се обличат като тях:  и се представят, ако ги хванете в крачка че са представители на: - ЧЕЗ, ЕВН или СОТ, че правят проучване за свръзването ви към кабеларка или сателитни съоръжения или че ще ви поставят камери..... 2.  Доста често крадците се обаждат по дом.ви телефон с предложение да посетите в определено време дадена промоция,  която ще се осъществи в някой хотел в определено време и час и специално за вас ще има човек, който да ви посрещне на входа за да ви ориентира къде е събитието. 3. Срещат се и случаи когато се обаждат по телефона  ви за да проверят има ли някой в къщи и когато няма отговор, действат. 4.  Крадци облечени с униформите на СКАТ, RN, NET- нещо си - обикалят улиците и наблюдават къщите и сградите, а понякога ако случайно ви потърсят по телефона (случаен набран номер) и ви предложат услугите си, внимавайте. ПРОСТО им кажете че ще си помислите и после второто нещо което трябва да направите е - да потърсите истинските специалисти от службите и да ги питате - пращали ли са техници на вашия адрес в този час и ден.
ПРЕДПАЗВАНЕТО  - Най-добре е с камери, но миниатюрни - скрити да не се виждат и монтирани на подходящо място, за да може да се види лицето добре. Лошото от това наблюдение е че, МВР и да го хванат, не можеш осъди крадеца, защото в съда няма как да докажете че записа е законен. -  Другото предпазване е ако сте по-куражлия, и хванете крадеца в стъпка, да го хлопнете с лопата, кирка или бухалка където сварите и после бой, докато крадеца не ви се примоли да спрете. Бъдете сигурни, че никога повече няма да припари у вас.
ЗА КРАДЦИТЕ КАТО ЗА КРАДЦИ: КИТАЙЦИТЕ - окрадоха качествената западна техника на напредналите държави за да произведат фалшиви техники (произведено в Китай) с реномирани имена и марки. Китайците и техните фалшименти наводниха пазарите на целия Свят  с техника още през 90-те години на 20 век. Така унищожиха на практика западните икономики, без да се страхуват от правосъдието им.
БАНКИТЕ - откраднаха парите на своите вложители и ги лишиха от сън, заради лакомията на корумпираните си мениджъри и собственици. Милиони българи загубиха вложенията си само за броени дни, без да могат да направят каквото и да е в своя полза.
СЪДЕБНАТА СИСТЕМА - открадна спокойствието на хората като ги принуди да съсипят собствените си спестявания, за да заплатят т.н. "адвокатски услуги и съдебни заседания", които не носят никакви положителни заряди в полза на ощетените граждани.
Сега, никъде в Европа или САЩ (и Америките) съдебната система не работи в полза на държавите, ощетени от Китай!   



Гласувай:
14


Вълнообразно


1. andri - Чувала съм че крадците не са много интелигентни, но са доста хитри
09.09.2015 20:03
И не е тайна една истина, за която във фирмите продаващи климатици си мълчат - това е т.н. "задължителна профилактика" на климатиците. Това е една голяма лъжа. Знам от доста хора, че КОГАТО един уред работи без проблеми - не трябва да се ровичка из него.
КАКВО ОЗНАЧАВА ПРОФИЛАКТИКА - това е действие при което УРЕДА се сваля ат мястото, разглобява се - проверяват се работят ли правилно топлообменниците, датчиците, помпите, смазват се триещите части, прочиства се турбината и ....целият този труд положен от монтажниците на климатика трябва да е безплатно - защото климатика е в гаранция и всички процедури свързани с гаранционен уред са за сметка на фирмата монтажник. Така че тази "вързалка - профилактиката" си е чиста ИЗМАМА - КРАЖБА, за която малко собственици на климатици знаят. Профилактиката си е начин за изкарване на повечко пари от собствениците на климатици.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6156201
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031