Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.12.2017 14:01 - КОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ НА НИНОВА ? ... И ЗАЩО БСП ИМА СВОИ ХОРА В КЕВР ?
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 892 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                           НАЛИ УЖ КЕВР Е НЕПОЛИТИЗИРАНА КОМИСИЯ
                         корупция, свои хора, партийни интереси и скандали като за последно


                           
                                 НЕ, НА МАЖОРИТАРНИТЕ ИЗБОРИ ЗАЩОТО


ще се получи така, както при приватизацията през 1997 - 2001, когато
Социалистическата партия твърди, че РМД – приватизацията е овладяване на предприятията чрез мажоритарно участие от „партийни парашутисти“ и „братовчеди“. Схемата с РМД-тата е описана изцяло в корупционен контекст – там е и „Техноимпекс-98“, и приватизаторката Корнелия Нинова от СДС (БСП)! Nice, a!“......

КОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА ? Нинова имала "свой човек" в КЕВР?


КОРНЕЛИЯ НИНОВА - замесена жестоко в КОРУПЦИЯ: Корнелия Нинова под натиск е накарала своя представител в КЕВР да си вземе отпуск,за да избегне скандала с увеличаването на цената на водата в големите градове.



...................................................
ТЪРГОВЦИ - МАРОДЕРИ



ЗАДЪЛЖИТЕЛНО: от 1 януари 2018 г - електроенергията излиза на борсата.НО, до тогава рекетьорите търговци на енергия у нас ще се възползват от вратички в закона за да се обогатят незаконно.



ДЕЛЯН ДОБРЕВ в ефира на ПИК:
"Тази седмица парламентът окончателно прие текстове, съгласно които електроенергията в България на свободния пазар ще се търгува прозрачно, свободно на енергийна борса от 1 януари 2018 г". Това каза на брифинг в парламента депутатът от ГЕРБ и председател на енергийната комисия Делян Добрев.
"За съжаление, до тогава има една шепа търговци, които рекетират, изнудват, шантажират, притискат, деребействат бизнеса в България. Стотици хиляди фирми в България са потърпевши от действията на тези една шепа търговци – добре известни от последните 20 години, които по някакъв начин притежават електроенергията в България и поставят българските предприятия буквално на ръба на фалита. От няколко месеца след средата на годината енергията в България без никаква причина расте с двуцифрени проценти“, заяви Добрев.
По думите му, ако миналата, по-миналата и последните 5 години енергията на свободния пазар е струвала между 60 и 75 лв., в момента има жалби на малки предприятия, които са получили оферти от своите търговци за 120 лв. за енергия. „Енергия, която тази шепа търговци са закупили още през лятото на нормалните цени 60-70 лв. от централите в България. Този проблем ескалира и касае целия бизнес в България. Наистина стотици хиляди са фирмите, които са потърпевши. Много от тях са енергийно интензивни и са поставени пред възможността да обявят несъстоятелност и фалит. Затова искам чрез медиите да се обърна към всички потърпевши фирми да не се поддават на този натиск, рекет и шантаж от страна на търговците на електроенергия, а да проверят възможността да се върнат към регулирани пазар, където цената е фиксирана на 76 лв.“, допълни той.
Добрев подчерта, че няма нужда да плащат 100-120 лв. при положение, че имат възможност свободно и безпрепятствено да се върнат на регулирания пазар – да минат обратно към НЕК и да плащат 76 лв. за електроенергия.
.................................................



Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6145732
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29436
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031