Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
08.10.2018 09:23 - Наближава прословутата дата 10 НОЕМВРИ - денят на най-крупния преврат в БЪЛГАРИЯ
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 1364 Коментари: 2 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                          ПРЕВРАТЪТ ДОНЕСЕ  ГОЛЯМОТО  ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ             


ПРЕХОД КЪМ ПАЗАРНА ИКОНОМИКА И ПРЕВРАТ НА БКП, ЗА ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ
още известно време от 1989 до.....1997

Първият фалит на БГ-хазната и златните резерви изчезнаха от трезорите през ВСВойна,благодарение на БЕКЕРЛЕ - 1944, когато напуска гр.София с влакова композиция пълна с ценности и съкровищата на българите. След 5 години източване на хазната БЪЛГАРИЯ осъмва с празен трезор.

Вторият фалит на БГ-хазната беше когато БСП влезе във властта малко време след ПРЕВРАТА на ЦК на БКП - 10 ноември 1989 г. Тогава самите комунисти-социалисти запалиха Партийния дом и обвиниха за това си действие - вандалите, недоволни от комунистическия режим на ТОДОР ЖИВКОВ. Първи бяха СДС,но се задържаха за кратко. После настъпва ХАОС и...нови избори - Премиер става Жан Виденов - БСП.

ПРЕДИ ХАОСЪТ на прехода:

Да си припомним думите на ЖИВКОВ - преди да слезе от власт : " Социализмът е едно НЕДОНОСЧЕ!" и....от тогава насетне държавата започна приватизацията на главните артерии на икономиката ни. Така се разбра, че отсега насетне държавата НЯМА да е ПРИОРИТЕТ за бъдещите събития в родината ни! БСП промени КОНСТИТУЦИЯТА И ДЪРЖАВНОТО УСТРОЙСТВО. Така се създадоха ОЛИГАРХИЧНИТЕ КРЪГОВЕ НА ПАРТИЯТА И УПРАВЛЕНИЕТО. (32 000 бсп - олигарси -които все още са на власт)

БСП спомогна сливането на икономиката и политиката да станат едно и така забогатяха. Така България беше окупирана отново от старите кадри, владяли страната ни повече от 45 години преди преврата на 10 ноември 1989г.
                       
                                                   Великата дата 10 ноември

Пленум на ЦК на БКП - 10 ноември 1989 обърна представите на 56% от българите,които бяха доволни от управлението на БКП. Същите на изборите гласуваха пак за своите окупатори - в лицето на сините - партийци. Започна странно земетресение в икономиката - свързана с политиката - трезорите на банките опустяха малко, по-малко. Имаше показни фалити на банки, имаше показни убийства на силови лидери от БСП (СИК, ВИС,ТИМ,МУЛТИГРУП) Започна "войната" на контрабандната търговия на черно, разчистваха пазарите за крупните търговци на оръжие, дрога и проституция - новия пазарен механизъм утвърди старата наложила се 45-годишна система, която днес убива доходите на почти всички българи със своите ниски ставки - залегнали в старото управление на соца! (беден народ - по-лесно се управлява...народа трябва да е вечно недоволен, за да може правителството да си пише АКТИВ,че прави нещо за НЕГО...).


СИСТЕМАТА УБИВА! Залегналата програма на ЦК на БКП все още е на власт в Нова България!

На 18 ноември се пръкнаха неправителствени организации като - КТ Подкрепа и Екогласност - синдикати и НПО-та, финансирани от Сорос. Властта в лицето на членът на БКП - Петър Младенов....после .....Желю Желев предизвиква протести на софийските улици недоволни от управлението им.

На 14 декември НС премахва член № 1 от КОНСТИТУЦИЯТА - изолация на АБСОЛЮТНАТА ВЛАСТ НА БКП.... и деполитизация надържавните институции.

Народът отново е заблуден защото, скритата власт на БКП свиква "кръгла маса" на 15 януари 1990 г - за преговори - на кого - какво и колко да забогатеят и дебелеят! Настъпва ПОЛИТИЧЕСКИ ХАОС ръководен от БСП - приемникът на БКП.

Чак след 1997 г.,  започват реални промени в системата, закотвила България на равнището на АГРАРНА И СЕЛСКА ДЪРЖАВА. В управата влиза Симеон Сакскобурготски. Човекът спомогнол България да стане член на ЕС, благодарение на своите дипломати и швейцарските дипломати.

ВСЪЩНОСТ - ПРОМЯНАТА НА ВЛАСТТА НА 10 НОЕМВРИ 1989 г, ЗАПАЗИ ПОЗИЦИЯТА НА РЪКОВОДНАТА ВЛАСТ НА БКП В ЛИЦЕТО НА БСП до 1997 година!!! И до днес БСП немогат да превъзмогнат загубата на властта и правят всичко възможно, вкл. и пропаганда с неверни данни, компромати и канспирации, за да си върнат тази власт, която им бе отнета от опозицията през 1997 година.

Наближава ВЕЛИКАТА дата 10 ноември. Не забравяйте да си спомните хаосът и опразването на банките, източили българските спестявания за бъдещето на поколения БЪЛГАРИ напред!!



Гласувай:
11



1. dalida - Може някъде да съм допуснала неточности - маля да бъда извинена!
08.10.2018 09:30
Всеки с мнение по темата може да говори тук свободно!

Само моля Ви, не обиждайте мен и коментиралите постинга!

Благодаря Ви!
цитирай
2. barin - Здравей, dalida. На 10 ноември се ...
11.10.2018 08:00
Здравей, dalida. На 10 ноември се извърши преврат, както преди това на 9 юни, 19 август, 9 септември. Това си е смяна на властта и промяна на политическата ориентация. Аз лично свързвам датата 10 ноември с друго събитие- битката на народите от 1444 г. на Владислав Варненчик( Владислав III Ягело) и Ян( Янош) Хунияд. Това ми оправя настроението и обикновено ходя на честването и възстановката.
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6157822
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031