Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
04.12.2018 07:05 - СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА - МАФИЯ №1
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 6004 Коментари: 4 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                     ЗАЩОТО

както казват самите контрабандни групировки - МВР ни хваща, Съда ни пуска!


КОНТРАБАНДНАТА ТЪРГОВИЯ С ЦИГАРИ ВЪРВИ НАЙ-ДОБРЕ И ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА НЯМА СПИРАЧКИ

Хващат митничари, стоят в ареста по  цял ден, но никой досега не е влязал в затвора....съдът  - никога досега не е намерил ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА за вината им!

Както и НЯМА достатъчно доказателства за вината на отговорни политици, нарушили законите на България.

Няма виновни за мръсния въздух който дишаме ежедневно! Няма виновни за катастрофите по пътищата ни!

Няма виновни заради незаконното търговия с храни, които ни тровят бавно, но сигурно! Няма виновни за корупционни сделки!

Нямя виновни за политическите конспирации, които самите политици били вече на власт, но са огладнели за държавни пари и отново се домогват до върховното командване и изпълнителната власт, както от соц-партията, така и от гърмяната ДПС,странното е това, че ДПС уж се борят за свобода, но не искат свободата да е приоритет за обикновения човек - гласоподавател!


Социалистическата партия не е, и никога няма да бъде социална партия, защото самите соц-депутати са достатъчно корумпирани в системата ни от времето на Т.Живков!

Сега замислят нова провокация - да свалят сегашното правителство чрез компромати и конспиративни операции, протести, политически митинги по площади и магистрали.

ДПС  и БСП в КОАЛИЦИЯ ЗА БЪДЕЩАТА ВЛАСТ имаща за цел да опропасти всичко постигнато досега от правителството на Европейската партия и ОП.

Как ще стане това? 

Много просто - ще предизвикат предсрочни избори, въпреки, че 72% от запитаните българи не желаят БСП и ДПС за управляващи България. Яли са им попарата - 3 пъти фалити на банки, държавни предприятия - разграбване на имуществото, срив на акцизите, изпразване на хазната  - има близо 2 милиарда лева ИЗЛИШЪК - това е причината заради която -  ламтежът на бившите комунисти отново да дойдат на власт и да изпразнят хазната само за броени дни.


Чудите се как така ще стане -  идва нов модерен преврат - отвътре. Купуват се депутати от ОП, ГЕРБ, Атака. Впрочем  АТАКА  вече е на страната на ДПС. СИДЕРОВ си го призна пред някои медии от националните ни ТВ-та.


Колкото до БСП, макар че има около 50 социалисти недоволни от лидерката си искат да се отделят и да направят нова партия, търсят съмишленици от другите политически движения и неправителствени организации за да направят нова партия. името още не е известно, но и това ще стане в скоро време, някой ще се похвали.

Маже би БСП ще се разцепи на две, така както стана преди години с ДПС. Време е, на сцената да излязат истинските социалисти - мислещи не само за себе си, но и за народа!



Гласувай:
9



1. анонимен - Голяма грешка направихме ние българите като избрахме руснак за президент.
04.12.2018 07:21
Р.Радев е рекнак....руско потекло, рода на стар съветски комунист.

Сега се заформя - коалиция между соца и деспота - БСП и ДПС...и от вътре, чрез корупция се завладяват висши места в ДАНС, Военното министерство - което иде реч че се заформя - ПРЕВРАТ ОТВЪТРЕ. ИАко заканите на Радев за ЧИСТКА на старите и верни другари, стане в действителност - наистина ще го Ядем голям? и страшен!! - репресивен? и живота ни ще стане по-лош отколкото е сега!
Наивни са ВЯРВАЩИТЕ, че БСП и ДПС ще дадат на бедните повече пари в портмонетата им!! По-високи пенсии, по-високи заплати...е...няма такова животно, като безплатен обяд !!
цитирай
2. missana - Живеем в голямо блато и съдебната система е лакмусът за това!
04.12.2018 09:14
Поздравление на авторката за материала. Поздравление и за коментиралия го Анонимен. За жалост, такава е горчивата истина. Не бива да си правим никакви илюзии. Младите проумяха ситуацията и масово емигрират. А останалите стоят и чакат Господ да ги оправи. Но в тази държава властва не Господ , а дяволът!
цитирай
3. morskipesni - Никой в Българичя не иска политици, а експерти!
04.12.2018 09:32
Партийната система е вредна за нашата страна. Необходима е диктатура от хитлеристки тип, както знаете немците и досега си живеят в националсоциализма, само дето "националното" е скрито надълбоко и трябва да си поживял там, за да го уловиш . Този тип диктатура В ПОЛЗА НА ХОРАТА е поносима и носи прогрес. Поздрави от немско!
цитирай
4. dalida - Въй, ами сега като затварят фабриката за цигари на Пеевски, в Благоевград
13.01.2019 07:06
какво ще правят контрабандните групи, които изнасяха нелегално цигари за Турция и азиатските страни? С,протекцията на бг-депутати и министри от 3 правителства досега...и никой все още не е в затвора...мафията съдебни адвокати по наказателни дела са в действие.....освобождават престъпниците като ги изкарват болни, едва ли не от Рак...а и лекарите също се включват, срищу добро заплащане, разбира се. 3 правителства са това....сметнете - колко пари не влизат в хазната, още от 2001 г насам.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6156234
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031