Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
28.07.2019 17:15 - Поредните политически задкулистни игри на опозицията
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 430 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 



                      ПАЗАРЪТ НА ИНТЕРНЕТ ДОСТАВЧИЦИТЕ СТАНА ТЕСЕН
            и за да си разчистят малко терена започнаха войните - компромати,
               оклепване и медийно афиширане и изгонване на неудобните.


Но, как да изгониш някой от пазара на IT фирми и компании без да предизвикаш скандали. Най - удобното е като оклеветиш и обвиниш някой от тази сфера за престъпление, което уж е извършил. Тази война между конкурентите съществува на пазара има и нелицензирани оператори - пирамиди.
Така чрез анонимни сигнали до медиите и МВР, за изтичане да SQL данни се предизвика скандал, нарочи се и виновен за този скандал, който пък работи във фирмата, която е конкурент в системата оперираща и обработваща база данни. Така се разигра "театърът" по сценарии на някой близък до политическата задкулисна игра на противника...пуснал слуха за хакерска атака срещу държавата.

Според журналистически разследващи органи, такава атака няма, защото - още преди 01.01.2013 г, достъпът до всички документи, съобразно действащото тогава законодателство, е бил изцяло ПУБЛИЧЕН.
За другата част от документите, които са в справката по посочения метод (Годишни финансови отчети, Покани, Учредителен акт, дружествен договор и др.), се обявяват и са публични и респективно са свободно достъпни без идентификация, припомнят от Агенцията по вписвания.
Миналата година -2018, се срина Агенцията по вписванията. При срива на Търговския регистър от агенцията посочиха като причина за срива дефектирането на 4 дискови пространства от базата данни на Търговския регистър. Два дни по-късно системата беше изправна и започна да работи нормално.... Доставчиците, разработчиците и програмистите в сектора Ел- правителство уверяват, че сривове в системите не са изключени, заради стар софтуер и приложения които не са тествани предварително.

                     Поредните политически задкулистни игри на опозицията

Всички публикации в "дневник", "днес", "капитал", "медиапул", "актуално" и др. препечатваха бюлетина с една и също съдържание, за да предизвикат паника, която целеше - протести срещу легитимно избраното правителство, за да обслужат нечии силови групировки със стремеж към властта и 3 милиарда лева, които държавата смята да похарчи за F16. Всъщност този театър имаше за цел - нови парламентарни избори заедно с местните. Това се говореше още по времето на евроизборите, ако си спомняте. Социалистите ни го повтаряха неуморно през цялото време на кампаниите си. И...тази атака не успя...но успя да внуши на бедняка - саможивец и вечно недоволен от живота си,( живеел в панелка) Сидеров, че е "голамата работа" и че ако напусне ОП ще събори правителството. Уви! И този сценарии не успя.
Въпреки силовите усилия на НПО-та, олигархични манипулатори и социално неграмотни и бузкруполни грепички около "Орион", Ел - правителството и ел-услугите на Агенциите ни работят успешно и са готови за следвашите нови регистрации. IT специалис съветва - сменяйте си ОС винаги, когато се получи голям сриф или системата постоянно блокира.Това улеснява значително сделките по закупуване и прехвърляне на собственост, включително и на МПС, за които нотариуси и МВР обменят информация по служебен път електронно чрез достъп до средата за междурегистров обмен (RegiX).



Гласувай:
4



1. dalida - Киберрекет или кибертероризам беше това, което се случи пред медиите ни
28.07.2019 23:54
И едното и другото са престъпление срещу държавата и сигурността на гражданите й. Ако, хакера беше запазил данните без да парадира пред медиите ни, че е осъществил атака срещу НАП, бих сметнала че може би се опитва да рекетира политиците, чийто данни е присвоил. Но, глупака - хакер се самоизяви и всъщност изложи ПОРЪЧИТЕЛИТЕ СИ на санкции. А всеки нормален осведомен човек си дава сметката, че зад този хакер стоят хора, изритани от политиката отдавна. Това са: Иван Костов и неговата криминална и престъпна ПРИВАТИЗАЦИЯ, сайта Бшволъ, който се занимава също с хатерство изнасяйки на страницата си компрометиращи данни - добре скалъпени от хората на Иво Прокопиев и Цветан Василев - избягал в чужбина от страх да не го напъхат в затвора за източването на КТБ. И...част от отрязаните политици на РБ - които не успяха да прокарат своите "червени реформи" по времето на втория кабинет Борисов. И...няма да успеят още дълго време да седнат на властовите места, поради факта че са некадърни, както и социалистите - изгубили до сега всички възможни избори.
цитирай
2. morskipesni - В България НЯМА опозиция. Отдавна! Това е ясно, нали?
29.07.2019 10:36
Няколко сродни по-тъмно или по-светлочервени ПРЕДАТЕЛСКИ тима си подритват властта. Основна задача: дружно да ограбят народа! Откъдето и както е възможно, без оглед на средствата! И последно.. ИЗБОРИТЕ! Този долнопробен подкупен ФАРС, тази гнусна ИЗМАМА!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6157372
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031