Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
26.07.2006 11:00 - ЗА СЕКСА И ОТНОШЕНИЯТА ПО МЕЖДУ НИ
Автор: dalida Категория: Тя и той   
Прочетен: 7921 Коментари: 11 Гласове:
10

Последна промяна: 09.04.2015 14:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                                      СЕКС БЕЗ  ЖЕЛАНИЕ

Често жените правят секс със съпрузите си без желание,    а     по задължение.

.......Късно е,  жената е уморена,  но съпругът й се умилква все по-настойчиво и иска да прави любов, а на нея й се спи, очите й се затварят и чак й се плаче за сън. В такъв случай е по-лесно да изпълни желанието му, вместо да се стигне до спор и проблеми.  

Много дами дори се вкопчват в мисълта, че трябва да са пасивни, но винаги благосклонни. Да дават на съпругът си всичко, което поискат, ако ще и хич да не им е до интимни връзки.По-добре е да изтраят  няколко минути, отколкото да слушат упреци и да гледат киселата му физиономия на другата сутрин. Да не говорим за агресивната половинка, която когато им отказват секс налитат на бой и да си извоюват нежности с шамари. 

Това, което подлудява мъжете, е  да видят жените си полудели от възбуда.

Но, ако му се откаже категорично, възможност за мъжът да задоволи сексуалните си желания са  домът с такива дами, които са на повикване, готови да задоволят всичките му желания срещу заплащане.
Важно е съпругата да знае, че не е необходимо или задължително сексуалния живот винаги да е съпроводен с бурно полово общуване. Интимният живот е този, който закрепва бракът. 

Хората по природа са полови създания с вътрешно желание да докосват, прегръщат и усещат нежност и доверие. 
Ако жените нямат желание за тези неща, това може да се дължи на временно психологическо състояние, неразположение, дискомфорт или  стрес. 

Може да се случи и обратното, жената да има  желание за  секс, а мъжът да няма такова. Но почти няма мъж, който да откаже  да прави любов с съпругата си, освен ако  не е  достатъчно възбуден. 


Истината е, че  на  много българи  либидото им е  ниско, затова, когато той дни не се сеща за секс и интимност, жени - не се притеснявайте,  просто му дайте време да усети липсата на тялото ви, само така той сам ще ви потърси за интимност.
Много важно е, когато жената  или мъжът останат без секс да не се отчайват а да потърсят помощ от психолог  или сексолог, който да им помогне.

При  мъжете и  жените, които страдат от сърдечно-съдови заболявания  изхвърлянето на  семенната течност  става трудно. А освен това, задължително е съпрузите да общуват и да си помагат взаимно, при такива ситуации. Когато  разберат причината за страховете си  могат да  помогнат и да ги преодолеят заедно. 
Многото медикаменти  също намаляват желанието за интимнокт. Всички тези- успокоителни,  антихистамини,  лекарства за язва,  котрацептиви също намалят това желание.


А, жените в постменопаузата, които не са на лечение с хормони заместители, могат да забележат намаление на овлажняването  на вагинатакоето прави сексуалния контакт болезнен и неприятен, но има кремове, които помагат просто трябва да се консултират с подходящият за това - лекар.




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ogisinko - Денот се познава по утрото
02.08.2006 16:08
Еден пријател, кога сака да има секс со женаму, Наутро оди на пазар, купува цвеке, готви ручек, вечерата е со свеки и вино.
цитирай
2. fourone - povyarvai, ima muje koito otkazvat sex
14.03.2007 00:50
iska jenata, koyato haresva dori i obicha, no zapazva sexa kato posledno orujie za da ya ima. poznai obache, ako jenata e gladnata kude svurshva noshta.
цитирай
3. анонимен - Още като е в зародиш
26.02.2011 06:39
човекът се здобива с един орган, който започва да тупти и тупти през цялото време на неговия живот. Този орган се нарича СЪРЦЕ.
Сърцето тупти до тогава, то тупти до този момент който му е отредено да тупти. Чавешкото сърце тупти докато престане,докато дойде времето му да спре да тупти.
Тогава човекът се сбогува за винаги със своя живот. Тогава живото същество...
умира.

Когато сърцето не тупти - значи - няма живот.
Когато сърцето не тупти - значи сме умряли.
Когато сърцето не тупти - това е смъртта.
цитирай
4. анонимен - СВЕТОВНИЯТ ДЕН НА СЪРЦЕТО - 26 СЕПТЕМВРИ !
26.02.2011 06:45
Всеки индивид празнува празниците отредени от ..... самият него.

Празникът на " сърцето" е - 26 септември.

Сърцето е един от най - важните органи на човешкото тяло.
Спре ли то да тупти - спира и.... живота.

цитирай
5. анонимен - К. Попова
26.02.2011 06:50
Самочувствието е важно не само за его-то. То влияе пряко и на здравето ни. Изследвания показват, че хората, които вярват в себе си, се ползват и от допълнителни предимства за здравето си - самочувствието пази сърцето им.
цитирай
6. анонимен - К. Попова / психолог/
26.02.2011 06:53
За силата на психиката

Всъщност и преди многобройни проучвания са установявали, че ниското самочувствие може да е свързано с редица заболявания. При допитвания сред студенти канадски психолози са разбрали, че тези, които не се оценяват и се смятат за неинтересни и малоценни, имат проблеми със завързването на контакти и приятелства. Те влизат и по-често в спорове и конфликти с околните.

Всичко това води към допълнително отслабване на самочувствието, респективно - до влошаване на здравето. Други изследвания сочат, че продължителността на живота на болните от сърце наред с другото може да се предскаже и въз основа на тяхното самочувствие.



цитирай
7. dalida - Според мен
26.02.2011 07:11
желанието за секс идва..................заедно със самият секс.
Както е с яденето, апетитът идва със самото .. ядене!

Не мога да си представя жена, която да се държи като дърво в леглото със съпруга си или любовника си. Та нали заради самият секс, което е най - сладката част от живота на човека, та нали само заради секса тя и той се събират, за да живеят заедно. Нали заради самото удоволствие от оргазъма, тя и той са заедно.

Най - страстната част от целият живот свързан с него и нея, е - сексът, удоволствието да са сляти в едно................СЪРЦЕ.
В едно цяло . Сексът не е само удоволствие, той е и опитност, той е и самочувствие, той е и начин да се размножаваме - хора и всяко живо същество.
Растенията правят секс.
Насекомите правят секс.
Животните правят секс.
Рибите правят секс.
Хората правят секс.
Птиците правят секс.
Сексът е начинът да се плодим, да се размножаваме.
цитирай
8. dalida - И секс може да се прави и без любов.
26.02.2011 07:29
Та, нали по този начин се издържат ... проститутките - жриците на любовта.
Според мен определението проститутки е грозно.
Жените които правят секс за удоволствие с различни партньори би трябвало да се наричат - Жрици на любовта. Защото те дават удоволствие, което си е просто - кеф.
Жените които чрез секс печелят пари - пак са жрици на любовта.
В древността тези жени които са предлагали секс срещу подаръци са наричали себеси - ЖРИЦИ НА УДОВОЛСТВИЕТО.
Тези жени не са се влюбвали в мъжете с които са правили секс, за тях е било забранено да се влюбват. Сексът е бил тяхната професия и такива жени са били
най - желаните от мъжете. Защото с такава жена, мъжът е сигурен че няма да има обвързаност, няма да има отговорност към последиците от самият секс.

В съвремието, на секса се гледа както на разврата.
Разврата е само начин да се докажем, че сме свободомислещи същества.
Разврата е начин да се .....обезличиш, като индивид.
При разврата няма:
- морал
- чувства
- отговорност
- последователност
Но, пък има:
- силно притегляне на слаби индивиди
- задоволяване на ..егото
- задоволяване на екстаза.
Разврата - не е решение на проблема "секс" със или без желание.
Разврата води до.... унищожение на любовта, на удоволствието да....ОБИЧАШ.
цитирай
9. анонимен - Има няколко причини затова,жената да няма желание за секс
04.03.2011 15:06
Една от тях е липсата на самочувствие.
цитирай
10. анонимен - Психолозите казват:
04.03.2011 15:07
Липса на самочувствие

Това е причина номер едно, която може да избие всякакви мисли за секс от главата й. Както се досещаш, най-голям проблем са притесненията относно килограмите. Жени, които се притесняват от фигурата си, предпочитат да правят секс на изгасена лампа и не желаят да се съблекат чисто голи пред мъжа.
цитирай
11. анонимен - Михаел - моето мнение:
04.03.2011 15:12
Едно от хубавите неща на сериозната връзка е редовният секс. Понякога обаче се оказва, че именно това хубаво нещо ти е отказано. Приятелката ти внезапно е решила, че не иска да правите секс. Използва факта, че сексът е нещо твърде важно за всеки мъж, и превръща този факт в свое оръжие. Нещо, което със сигурност ти се вижда нечестно.

Защо се е случило така и какво можеш да направиш? Ето няколко възможни причини, поради които една жена може да отказва секс на мъжа до себе си, както и какво можеш да направиш във всеки един от тези случаи.

Ядосана ти е

Това вероятно е най-често срещаната причина, поради която една жена отказва секс на гаджето си. Ако си я ядосал по някакъв начин, на нея й е много трудно да превъзмогне яда си и да скочи в леглото. И в известен смисъл те наказва, като не ти дава нещо, което знае, че искаш. За жените е много по-трудно да правят секс, когато са под влияние на негативни емоции – ярост, тъга, умора, стрес, раздразнение, – отколкото за мъжете.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6156562
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031