Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
01.08.2006 09:42 - ИЗНЕВЯРАТА
Автор: dalida Категория: Тя и той   
Прочетен: 2446 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 09.04.2015 14:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                          

От гледна точка на замисъла на природата това се обяснява просто:
Любовните чувства служат за да могат мъжът и жената да останат заедно, докато се възпитава потомството.
Затова влюбването на мъжете е много по-опасно, отколкото мимолетния секс при една изневяра. При жените изневярата  заплашва мъжът с това, че може да стане баща на чуждо дете.
Ако жената е пасивна в секса, мъжът търси по-емоционална връзка извън семейството.
Към изневяра са склонни най-вече хора неуверени в себе си и своята значимост.Те самите обясняват своите приключения извън семейството с желанието за разнообразие и стремеж към новото в секса.
Често такива съпрузи, които изневеряват от любопитство не предполагат и не допускат,че може да разтрогнат брака си заради един флирт, особенно ако има предател за приятел с когото е споделил изневярата. По-някога неверният  съпруг  или съпруга стават по-внимателни,предпазливи,по-нежни и по-ласкави към своята половинка. В действителност ,ако  изневеряваш  е глупаво да чакаш , какво ще се случи по-нататък.Потърпевшата половинка ,ако научи за изневярата сравнително бързо, ще последва скандал или развод, а понякога и двете на куп.
Изневярата винаги води до проблеми,причината е в чувството за вина пред обидената половинка, тогава идва идеята да се намери оправдание за извършената изневяра.Не са изключение жените, когато споделят с приятелки  какъв страхотен любовник са си намерили и как правят любов ,когато е в командировка ,а нейният "мухльо"нищо не предполага и незнае, защото " те" се пазят от чужди погледи,правят го скришно.Ами ако от тези нейни приятелки,някоя и завиди и сподели уж "невинно" на съпруга й, после ще стане една....каша,от която няма отърване. Същата ситуация може да се случи и на мъжете. Те понякога в стремежа си да се похвалят пред приятели,губят контрол в изповедта си и могат също да предизвикат завист. Защото не е тайна, това което споделят публично,макар и на свои приятели. Тайна ще е тогава когато запазят извънбрачната си връзка само за себе си, без да споделят с когото и да било за това свое приключение. Тайна е ,когато са достатъчно прикрити и се научат да пазят както своя брак, така  и на любовницата си , ако и тя е семейна.


Тагове:   брак,   Тя и той,   изневяра,   проблем,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ivodoctora - Да си вдигнат акциите
11.09.2006 14:37
Тези, които се хвалят с подвизи обикновено изневеряват и зада докажат на себе си, че още са вървежни. Както знаем споделената радост е двойна.
Не мен лично когато някой приятел ми сподели нещо подобно това НЕ ме поддтиква към завист, а само си казвам: "Виж какво правят хората, а ти спиш!"

www.doctoraipopa.hit.bg - mp3-ки и още нещо

Изневярата си е изкуство, в което се хвалят само начинаещите.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6157913
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031