Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
07.08.2007 14:27 - ИСТОРИЯТА НА МЕДИЦИТЕ
Автор: dalida Категория: История   
Прочетен: 1499 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 25.04.2011 01:34


                                      
                              ИНТРИГАТА С МЕДИЦИТЕ НИ

АВТОР на изнесеното в интернет е - Ангел Грънчаров - на 15 май т.г.

....

...Албанците вече си разправят вицове за бавнозагряващия български реотан....
Някоя си Ружа Братанова помества постинг в сайта на Грънчаров за измамата, като разкрива потресаващи новини за либийската афера със сестрите.
Д-р. Здравко - който е дипломиран лекар-педиатър и работил като такъв до 1985г, в  Либия работи като хамалин и строителен работник, но не и като лекар. Защо тогава либийците го съдят наравно със сестрите?
Кристияна-в Либия е работила като барманка в едно кафене на 15 км. отдалечено от Бенгази.
Сирапуро - рехабилитаторка.
Тези тримата не са се познавали преди да заминат за Либия, как са се запознали след това?
И тримата не са работили като медици, всеки е имал своята професия и до момента на манипулацията не са се познавали. Каква е тяхната връзка със заразяването на децата със СПИН, след кота не са работили заедно?
Братанова споменава, че за да отидеш на работното си място  либийците са се погрижили за това, откарват те и те връщат при всяко дежурство със техен собствен превоз, така че българи да не могат да се движат свободно из града. Там - такива са им законите.
Строги закони имат също за консумацията  и производството на алкохол, друг закон пък сочи, че е забранено на чужденци да водят разгулян живот-т.е. да проституират.
И Защо Кристина е била обвинена  - като любовница на д-р.Саад ал Амруни? Неговеят офис е бил много близо до кафенето, където е работила Кристина - в квартала " Хауари" на 15 км. от Бенгази, където са били сестрите.

Ружа казва, че медици в това дело всъщност няма. Има само медицински сестри. Дали това име "Медици" не е измислено от журналистите, за по-голяма популярност?

Всъщност мед. сестри са само - Нася Ненова, Валентина Червеняшка, Снежана Димитрова и  Валентина Сирапуло.

Има ли интрига, афера или какво по-точно се е случило там може би няма да узнаем никога, защото даже и да е имало нещо  по-сериозно, никой няма да си признае.
Най - фрапантното бе, че се вдигна много шум, а накрая, когато си дойдоха в България, истината излезе съвсем друга.



Тагове:   новини,   медици,   медии,   истината,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. buboleche - ...Честно казано не знам какво си искала да кажеш.
07.08.2007 15:14
Скандалното разкритие се явява това ,че д-р Здравко Георгиев не е рабитил като лекар там , а Кристияна Вълчева е била барманка...Това не знам дали е така и няма как да го коментирам - струва ми се ,че няма доказателства нито в подкрепа на това "скандално разкритие",нито пък за обратното. Малко ми се вижда излишно либийците да съдят някой ,който никога не е работил Либия това , а да го съдят за един вид престъпление ...Ако искат винаги могат да си намерят други медици за съдене ,които ще свършат същата работа.
По въпроса за медиците - медик за мен са медицинските сестри ( да не забравяме че вече има и братя) , рехабилитаторите ,клиничните лаборанти , лекарите ,акушерите, зъботехниците и всички свързани с медицинската дейност. Начина по който се опитваш да ги омаловажаваш ,защото видите ли били само медицински сестри , е смешен.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6157568
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031