Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
09.01.2008 10:49 - ФЕНОМЕНИТЕ
Автор: dalida Категория: История   
Прочетен: 1044 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.01.2013 23:55


                            ФЕНОМЕНИ И АМФИБИИ


Една от най-рядко населените области в Африка живеел народ с име Догон в планинските склонове на Бандиагара на юг от река Нигер, далеч от цивилизацията този народ познавал много добре звездното небе, планетите и техните орбити и звездите. Догоните знаели къде се намират съзвездията Голямата мечка, звездата Сириус, Сириус-Б.
Своите знания те предавали на поколенията си с много търпение и упоритост.
Този странен народ нарича звездата Сириус с името По Толо- звезда семе. Според  тях Сътворението на света е тръгнало  от Планетата на тази звезда наричана Бяло Джудже, те разказвали чрез своите рисунки, че Звездата Сириус-Б се върти около оста си за време равно на една календарна година. Те твърдят, че има Трето Небесно Тяло в близост до Звездата Сириус, което наричат Емме Ия.
Според тях тази малка Звезда е само с една Планета и един Спътник.
Догоните описвали тези си знания на каменни плочи чрез рисунки и знаци, твърдейки че са получили тези познания от своите деди преди 5хиляди години от извънземни амфибии наричани Номмо от района на Звездата По Толо.
Номмо пристигали на Планетата с космическа машина, спуснала се на Земята  с гръм и мълния от Небето. След като машината се преземила, тя продължавала да подскача докато спре на място. През това време на Небето се появявала нова Звезда.
В скалните рисунки този народ описвал Амфибиите изобразени като човек-гущер, човек-прилеп,човек-кон,човек с опашка приличащ на демон с шарена маска или изрисувано лице.
Подобни образи са изобразени и в хрониките на Акадите, на Шумерите, Египетските гробници и фрезки и на Богинята Изида- с образ на Сирена.

Според догоните, животът на Земята е дошъл от Небето.
Как иначе да си обясним феноменалните способности на баба Ванга. Според писанията, баба Ванга се е сдобила с този Феномен- пророчесвото от Бог. Той и го подарява, когато тя загубва своето зрение. В някои от сеансите баба Ванга изпадала в транс, тогава  лицето и побелявало а от гърлото и излизал глас-дълбок и силен, неприсъщ на гласът и в нормално състояние.За нея се говори, че вижда извънземните и разговаря телепатически с тях. Те и говорили, че идват много рядко на Земята, само в случаите, когато предстои някое лошо деяние или земен катаклизъм. Те и казвали, че общуват само с определени проверени интелектуалци от нашата Планета,притежаващи висак морал, ум и добра душа. Те казвали на Ванга, че в Небето има много летящи машини с по двама пилоти, които наблюдават природните бедствия и само, когато е необходимо предупреждават и помагат,ако се налага. Те твърдели, че в Вселената има разумен живот-много по развит от нашия, на много по-високо ниво, което ние не можем да уловим, защото сме на най-ниското ниво,неспособни да ги видим с просто око.

Преданията, които идват до нас  за атмосферните аномалии, ние получаваме чрез фрезките и хрониките на древните народи, които съвпадат с  приблизителното време на посещението на извънземните още преди 7000 години.





Тагове:   НЛО,   факти,   легенди,   история,   феномени,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6199620
Постинги: 1102
Коментари: 4873
Гласове: 29482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930