Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
29.01.2009 08:09 - ИЗМАМИТЕ НА GLOBUL
Автор: dalida Категория: История   
Прочетен: 5943 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 09.09.2011 11:57


                              Големите  тарикати!

От последната за миналата година промоция си звех нов телефон и подписах договор Глобул Мах и след като активираха Сим картата,  много се учудих, когато веднага след това някой се обади и търсеше човек с име Валентин. Естествено, че отговорих - няма такъв,  номера е собственост на друг човек. Следващтия ден - същото, по едно и също време - около обяд, някой търсеше този Валентин. Седмица след този телефонен тормоз, отидох в магазин Германос, където подписах договора  и там момчето ми отговори, че няма дублиране на номер и че той ще потърси решение на проблема. Но, проблема си вървеше заедно със следващите дни, докато не се обадих до централния офис на Глобул. Ега си и отношението на тези две институции - нямам думи. И най - интересното в последно време е, че звъни телефона, вдигам слушалката и от другата страна веднага затварят, а на дисплея ми излиза - няма номер, да , ама  на мен тези няколко секунди ми се отчитат и влизат във фактурата. За 4-5 секунди - 0.30 лв. и така си ги плащам като поп. Туй, не мога да го разбера. Освен това, в последната фактура  има вписани някакви услуги с добавена стайност /УДС/, които не съм използвала, защото мразя да пиша съобщения, по-лесно ми е да се обадя и да се разбера с ответния човек. През цялото време, откогато имам телефон не съм писала съобщения. От фактурата разбрах, че съм писала и ще трябва да ги платя. Това  ми прилича на РЕКЕТ. Но, откъде пращат тези съобщения -не знам и никой не може да ми даде свестен отговор. Служителите на Глобул вдигат рамене,.... чудна работа.   Да занимавам  МВР или Прокуратурата с този проблем, ми се вижда някак смешен. Ако и  на  следващата фактура  има описани по-горните услуги, ще занимая с този проблем цялата общественост и  ще  отправя молба към централния офис на Германос и Глобул - гр. София. Вчера влязох в сайта "Работодател"   и шарейки наляво и надясно открих още такива оплаквания на други потърпевши клиенти на Глобул и Германос  и то много поотдавна, значи  този  проблем   си е от близо  7-8 месеца и никой от отговорните лица не е обърнал внимание.   До кога   ли това безоБразие ще продължава?!!
Питам се, аз като нов абонат на Глобул, кой ще ме обещети за това, че по принуда Глобул ме е превръща  в телефонен секретар на бившия  собственик на номера ?    И  се  питам  още -  толкова  ли  се  свършиха   мобилните  телефонни  номера,  че  прибягват  до  тези - вече  употребявани  номера?  Поне  да  имаше  някакъв " карантинен" период, през който  номера  да  престои, без да се използва поне 2/3 месеца, преди отново да бъде  продаден.   А, колкото до  SMS -сите,  не знам на кого да се оплача, щото кой ли ще повярва, че не аз съм ги писала, а някой друг.
Дали Германос лъжат своите клиенти и Глобул се прави на ударен, за тези проблеми - няма решение, поне досега. Глас  -  ПУстиня!!!!
Изводът е само един - отношението на тези  институции  към  своите клиенти  е  под  всякаква  критика!!!



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Globul
06.07.2009 15:31
Защо глобул мами клиентите си като им праща есемеси които се появяват на екрана на телефона и след като бъдат отворени разбираш чеси закупил Fun kaii мелодия и са ти взели 2лева и 40 стотинки това е направо измама
цитирай
2. анонимен - И аз имам УДС във фактурата си
01.12.2009 00:55
Тази вечер реших да си проверя сметката за миналия месец и като наизлязоха едни УДС номера,не пише, че са смс,единия за 0.24лв другия за 1лв и на всичкото отгоре някакъв международен разгговор за 2.88лв, а аз нямам познати в чужбина. 2 пълни години съм абонат на Глобул и сега много се чудя дали да преподпиша договора.Ако със всяка фактура ми дърпат по 4 лв,ще имат много здраве от мен.
цитирай
3. marley - Те, Глобул
19.05.2010 22:47
Те, така правят, и на мен ми пишат някакви съобщения, а пък аз не съм ги пращала. Просто не пиша нищо,никога.
цитирай
4. анонимен - Нека споделя и аз нещичко за мен г...
08.10.2012 15:26
Нека споделя и аз нещичко за мен глобул са измамници номер две след м-тел имах такава карта но май се усетих навреме и я премахнах може и да не говориш сметката си тече после олеле ем така ще бъде докато редовия клиент продължава да изглупява и да взима от тези византийци услуги после да ревем ама нема сми сами сме се набили на моркова
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6157377
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031