Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
05.04.2010 19:33 - СРАМЕЖЛИВИТЕ МЪЖЕ
Автор: dalida Категория: История   
Прочетен: 1823 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 02.10.2013 16:58


                             СРАМЕЖЛИВИ ЛИ СА  МЪЖЕТЕ

 
  Каква може да е причината мъжете да не казват лесно любовните си признания?

 

Има едно универсално правило, което важи за започването на връзки. Жените винаги търсят мъже, които им изглеждат обещаващи, сериозни и готови за обвързване. Мъжете пък се привличат повече от жени, които търсят необвързващи отношения в началото и гледат по-леко на живота, отгоре – отгоре, без затруднения. В този дух си обясняваме и причината, поради която мъжете не обичат да избързват с любовните си признания.

 

Всичко е прекрасно, чувствате че сте срещнали прекрасния, точният човек, че нещата потръгват и има вероятност да станат много  по-сериозни.

Когато обаче всичко е добре, ние жените искаме да бъде още по-добре. И какво се случва, ако все още не сме чули златните думички „обичам те”? Изпадаме в размисъл – защо той не ни го казва? Защо не ми казва, че ме обича?  Дали не го е страх, или чувствата му не са толкова дълбоки, силни или се съмнява в собствените си чувства и чака по-подходящо време, когато е уверен в себе си и чувствата си. Ей такива мисли ни минават през главата, сигурна съм.

Веднъж да се престраши, мъжът усетил че няма нищо страшно в самото признание, е готов да го повтаря и потретва виждайки, че любимата му е достойна за признанието му и му отвръща по същият начин.

Но има и крайности, които никак не са приятни за никого, нито за нея нито за него.

Постоянното мрънкане на глезлите, че искат да им се казва и доказва колко са обичани, превръщат мъжете в добри актьори, които се научават как трябва да се постъпва в такива случаи. За да има мир и любов, мъжете споменават вяло едно – обичам те и нежната прегръдка става професия.

Всеки ден едно и също докато най-накрая не омръзне на някого от двамата, или  се превръща  в трик, чрез който единият се опитва да вплете другия в мрежите си – за вечна вярност.

В натовареното ежедневие когато имаме до себе си един любим човек, който ни напомня рано сутрин с кафето, колко ни обича, целият ни ден е прекрасен нали? Но, ако забравят за миг и не ни кажат златните думички рано сутрин с кафето, някак сме мрачни и намусени, сякаш целият ни свят се е сринал, ние жените през целия ден сме нацупени. Оставяйки неприятностите настрана, лошото навън от къщи и влизайки вкъщи още от входа прегърнем любимият си и тихичко му кажем колко го обичаме, той – мъжът също ще ни отвърне с нежност и любов. Много по-истински  и романтично ще се почувствате и двамата в този момент на близост, да докажете любовта си  и двамата ще сте по-доволни.

Любовта се вижда много  повече в делата, отколкото в думите.

Всеки има нужда от любов и любовта е тази, която ни свързва в семейство и общност, приятелство за цял живот.

Всичко е любов.  Света е любов.  Живота е любов. С любов се  раждаме и с любов умираме.

Да живее ЛЮБОВТА!



Тагове:   изкуство,   обичам,   срам,   казват,   мъжете,


Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. kontrasti - И аз така мисля!
05.04.2010 19:49
Да живеее!
(:–€)

Пс: каква риба обичаш?
цитирай
2. marley - Да живее Любовта!
19.05.2010 22:08
Че, без любов сме заникъде!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6157201
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031