Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
22.06.2010 11:13 - ИЗКУСТВЕНАТА ХРАНА
Автор: dalida Категория: История   
Прочетен: 2903 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 14.10.2011 18:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                           ХИМИЯ  И  ГЕНЕТИКАТА   В  ХРАНАТА  НИ

 Химията  -  генетиката  -  ГМО  това са процесите, написани по различен начин, за да не се стряска човека.


Американският учен Крейг Венър, заедно със своя екип си спечели името  " Новият Бог ", след като създадоха изкуствената форма на живот, чрез - изкуствената клетка, т. е. първата синтетична форма на живот, посредством растежа на бактерия в приемна клетка, действието е подобно на изкуственото оплождане.
 След като създадоха изкуствения начин на живот, групата на Венер пояснява, че наследствената информация се кодира в ДНК -то на организма и включва - гените и хромозомите.
Самата дума  геном е въведена за първи път от проф. по ботаника от Хамбурският университет в Германия - Ханс Винклер.
        Генетикът Крейк Венър определя успеха си като нов момент в историята на синтетиката, като  " Нова епоха " в  която  занапред животът ще се създава, чрез бактериите,  които произвеждат биогоривата и ваксините.

image

image

image
  това е новата изкуствена клетка създадена от Венер.

Но,  скептиците, критиците и църквата са против нововъведените начини за създаване на изкуствен живот. от това следва и, че същите отричат и новостите в химията, новите синтетични лекарства, синтетичната дрога и изобщо синтетиката, като се мотивират, че при тази " Нова епоха ", ще се произвеждат и нови биологични - синтетични оръжия, които могат да унищожът човечеството завинаги.

Свинският грип е създаден чрез синтетиката, понятието " Синтия" е процес, при който  синтезирането на изкуствена ДНК могат да бъдат създадени милиони "ваксини" - вируси, които човечеството не е и подозирало, че съществуват в химическите лаборатории.   По същият начин е създаден и " птичият грип",  тези смъртоносни вируси създадени по изкуствен начин в хим. лаборатории са създадени от човека.

Още от средновековието  смъртоносните вируси завзеха позиции и с всяка година все повече и по- разнообразни ваксини, някои от които въобще не действат подобряващо на организмите, а точно обратното - влошават състоянието на организма, но учените това не го отразяват. За тях е по - важно това, което постигат - Нобелови награди, нови спонсори, чрез които печелят успехи, власт и слава, учените постигат "успехите си", благодарение на новите химически оборудвания, начини за изследвания и новата синтетика, която може и да убива по-често,  отколкото  да  лекува.
      Още от времето на Нострадамус са създадени:
1.  Синтетичните лекарства.
2. Синтетичните добавки.
3. Синтетичните ваксини.

4. Синтетичната дрога - с нея са дрогирали войниците от  първата и втората световни войни.
5. Синтетичните храни - като тези изкуствени добавки се прибавят в саламите, консервите, луканките, готовите мляни продукти и др.

image

net.bg



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. galatceq - Поздрави за полезната и съдържа...
22.06.2010 12:16
Поздрави за полезната и съдържателна статия ! Нуждата и от такава информация е голяма !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6205845
Постинги: 1102
Коментари: 4873
Гласове: 29488
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930