Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
26.06.2010 02:02 - ДОМ И СЕМЕЙСТВО - 2
Автор: dalida Категория: История   
Прочетен: 4413 Коментари: 6 Гласове:
7

Последна промяна: 14.10.2011 18:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                           Мъжът и жената - интимно.
                    
Когато един мъж направи всичко възможно да те вкара в леглого си, накрая той си мисли :" Ура! Победа!"  Докато ти  си мислиш: " Дали не съм дебела, май бедрата ми са отпуснати. Ами, корема ми...."
    
Тези твои мисли могат спокойно да ти развалят сексуалното удоволствие от интимността ти с този мъж, който май не забелязва "твоите недостатъци". 

 И, ако не си затвориш устата навреме и не си държиш езика зад зъбите и все си мърмориш " ..... станала съм лоена топка,  божке ле .... колко съм напълняла...."  и  ако не дай си божето - чуе, или мъжът до теб случайно улови мислите ти или чуе какво си мърмориш под носа, какво ще си помисли ...." Защо жените са пълни с комплекси, толкова ли е важно как изглежда в леглото... или  друга мисъл може да му мине ... я, тя май нещо не е добре, къде ли съм попаднал..и все в тази насока, мисли, които може изведнъж да му секнат желанието и като със студен душ да го изтрезвят и да ти каже : ... миличка, извинявай, ама сега се сетих, че имам спешна работа и трябва да изляза....." Никак няма да ти стане приятно, нали?

За да се насладиш, мадам, на даденото ти удоволствие от самият акт, изключи си мозъчните реакции за момент, не мисли за нищо друго, освен за близостта ви и за удоволствието, което предстои и на двама ви.

Мислиси само за хубави неща, мисли си само че ти си най - хубавото нещо, което може да му се случи за в момента и че си най - прекрасната жена досега в живота му. 

Представи си, че той те харесва, такава каквато си, представи си , че има някаква невидима връзка между неговите очи и сексуалният му орган.


Какво е мъжът, според очите на омъжената жена:
" чипс + бира + мач = пълно щастие".  За този мъж сексът е работа, която все някой трябва да я свърши.


Мъжът има няколко сексуално слаби места, които чрез допир се възбуждат и го подлудяват.
Ето някои от тези "слаби"  места:
  -  шията - пълна е с ерогенни зони,
  -  зад ушите - долната мека част, както мъжете така и жените обожават да бъдат целувани там.
 -  вътрешната част на бедрата - нежно ги погали и той ще настръхне.

 
Движенията на допир до тези места трябва да са нежни, женствени и запомни миличка, че божествената връзка между мъжът и жената е  - галете взаимно егото си!


Тайната на вечната любов е, взаимното доверие, нежните слова, които нямат почивен ден,  взаимното галене и непрекъснатите комплименти, които се изсипват от устите и на двама ви непрекаснато, докато сте заедно.  Когато мъжът получава тези нежности, той се чувства щастлив и душата му лети чак до звездите.

Когато жената получава тези нежности, тя разбира че мъжът до нея я обича, уважава и много е влюбен.
Когато, след първата интимна среща мъжът не ти се обади до 5 -6 дни, това означава, че той няма сериозни намерения към теб или може би е решил да те изненада. Затова, почакай повечко време и ако си ударила шестицата от тотото, той ще ти бъде верен до гроб.


Но,  ако през тези неопределени няколко дни този мъж с който ти е било хубаво няколко часа в интимности и нежности взаимни и не ти се обади за втора среща, знай тогава, че тази връзка помежду ви няма бъдеще.

Ако с нещо мъничко си го заинтригувала, той ще изчака ден, два и ще ти се обади.

Знай също че, мъжете нямат вроден радар, с който да улавят настроенията на жената до себе си или да улавят мислите им, чувствата им.  Ако този мъж е специално трениран в такива случаи, още като види мимиката ти на лицето и ще му стане ясно, какво ще се случи занапред.

Но, повечето мъже са като "телета в железница" или по-точно  като "слон в стъкларски магазин" при дадена ситуация или ще изпочупят всичката стъклария, или ще смачкат фасона на току изкочилото непонятно чувство.

Той - мъжът просто не е в състояние да разбере жената в момента - на секундата да вземе решение. Най - много да изръси: " не си играй, миличка на гатанки и недомлъвки, кажи точно какво има ".

Когато между двама ви има доверие, има разговори - общуване, има и любов, без да удряте по масата или да чупите посудата в пода, когато любовта ви държи в оковите си здраво и не ви пуска, когато любовта и финансите са с вас и ви обичат, тогава животът ви ще е като песен.  Страшното за една връзка е: ако от "мухата правите слон" за дребни неща вдигате скандал до боговете, ако на бялото казвате черно, без причина се мръщите и цупите, ако ревност изяде душата ви, ако лошите навици ви вземат здравето, ако пороците не се забравят с времето, то  тогава, няма вечна любов и няма да сте винаги заедно. Ще настъпи рано или късно, но ще настъпи раздялата - развод.

Най - важното в една връзка е:  комуникацията между двамата и тяхната силна любов!



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. newlogic - Аз не мисля, че има обща формула за ...
26.06.2010 02:19
Аз не мисля, че има обща формула за всички мъже. Всичко много зависи от това, как е израстнал и възпитан мъжът, и какви са му моралните ценности. Не всеки мъж ще приеме да го целуват по ушите, мачкат по връта и галят по бедрата, особено пък по време на някой интересен мач. :)
Любов и комуникация звучи добре, но всичко трябва да е взаимно. Под комуникация не трябва да се разбира жената да нарежда на мъжът, какво и се иска той да прави и мъжът да слуша и изпълнява (примерно).
Мисля, че много повече фактори влияят на връзката мъж - жена, и докато една част от тях са общи, другата (може би по-важната) са индивидуални ;)
цитирай
2. semtomovi - mesoto si e meso
26.06.2010 03:18
Mila, za vseki maz ti si parche meso. NE se pritesnjavaj. Ste te izkonsumirat. Oglozgat. I zahvarljat.
цитирай
3. анонимен - ти
26.06.2010 03:47
от Пловдив ли си ? Там мъжете са злобари с неадекватни любовни представи ! Поздрав и далече от тия балони и балонки !
цитирай
4. анонимен - Здравей, лидис!
26.06.2010 08:46
Сигурна ли си, че всички модерни мъже са такива, каквито ги описваш?
Може би някъде се крие този, който ти търсиш, но не намираш.
Според опита който имам, мъжът е като кучето - ако му се усмихнеш и го помилваш, ще се държи с теб по същият начин. Ако си груба с него и той ще е груб.
Всички или почти всички женски създания са родени за любов. Жената е любов, затова е жена, да е нежна и добра.
Има една бургаска песен по текст на Емил Коларов/ той вече не е между живите/, по-късно ще напиша текста в някой мой постинг.
С уважение към всички коментиращи тук - далида.
цитирай
5. platttonnn - Ами да
26.06.2010 16:57
доста възбуждаща приказка,а на живо? Затова има талантливи жени,както и все недоволни. Така е и със щастието и нещастието,всичко е в ръцете им,понякога и в главите ни.
цитирай
6. анонимен - improve page rank backlink service
03.10.2011 11:42
higher search engine ranking seo class <a href=http://xrumerservice.org>backlink service</a> backlinks service
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6159005
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031