Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
10.08.2010 15:52 - ДРЕВНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ (част 4)
Автор: dalida Категория: История   
Прочетен: 6536 Коментари: 5 Гласове:
14

Последна промяна: 09.04.2015 12:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   
ОГРОМНИЯТ  КОНТИНЕНТ  С  ИМЕ   "ЛЕМУРИЯ" (МУ)


image  


Според  различни  исторически  източници,  първата  цивилизация  на  планетата  Земя,  се  е  появила  преди   150  хиляди  години,  която  е  преставлявала   гигански  континент  с  име   Мю / Лемюрия /  и  е  просъществувала  близо  52 хиляди  години.

Различни  по  сила  разрушителни  сили  разцепват  този  континент в продължение  на  стотици  години.  Предполага  се,  че  когато  е  съществувал  този  континент  Мю,  населението  му  е  говорило  на  един  език,  имало  е  един  управителен  орган,  едно  правителство.

Всеки  жител  е  бил  обучаван   на  някаква  професия,  учил  няколко  години  поред,  докато  навърши  28 г.  След  като  бил  достатъчно  обучен  и  навършил  тези  години,  този  жител  получавал  диплом - гражданин  на   Империята  МУ.
Мю  се  е  развивала  с  бързи  темпове  в  насока -  космически  технологии  и  други  специализирани  науки.

Най - голямото   постижение  в  науката  на   този  народ  МУ  -  било   образованието - ключът  към  успеха  на  империята.
   
И така, търсейки истината за нашите деди в пространството на интернет попаднах на това:

През 80-те години на 20 век акад. Йордан Иванов доказва, че първите изконни местни етноси - дакомизийци, сапи и сепи, първи опитомили овце и кози, занимаващи се със скотовъдство.
Някои стари автори като Евстатий Византийски и Страбон отъждествявали сепите със САИ и СИНТИ -
същият етнос, чийто днешните потомци са шопите.
Този етнос съществувал още от времето на Третия Потоп, твърди акад. Й. Иванов.

Европейски историци от небългарски произход, традиционно пренебрегвали важните исторически събития от древността, по изгоден за властимащите хора на деня, по начин вече доста известен - "изкривяване на истината", в полза на някой си.

АВТОХТОНИТЕ жители на Балканите - дакомизийците, сапите, фригите, пеласгите, българите - болги, освен че залюляват люлката на най - старата евроцивилизация, създават над 50 държави и 22 империи. 

Съвременните историци правят едно голямо ОБЕЗГЛАВЯВАНЕ   на Балканите от дакомизийско население,  формулирайки тезата едвали не, че всички тези хора от древността са траки.

Това е абсолютно неправилно и невярно!
И,  интерпретацията, че населението на  Мизия и Дакия е тракийско, също е невярно.

Тази грешка на старите хроники е била използвана манипулативно впоследствие от някои съвременни историци.
Тези събития още от най - дълбока древност са предшествани от миграциите, демографските експанзии и гигански катаклизми състояли се преди Ноевия Потоп и предшестващите го цели 8 потопа.

Така, преди 70 000 години били разкъсани родословията и се образували първите най - стари народи, а войнствеността им се е копирала от всички други народи.  Изследванията на акад. Йордан Иванов доказват, че първото българско царство регистрирало темел в континента Европа, много преди останалите европейски монархии е основано на Балканите.  Според Иванов древните корени тръгват като спирала от земите на Балканите след Третия Библейски Потоп.
И, представителите на местните балкански народи достигнали в разселванията си до  Бабилон ( Персия ).

Последвалите разселвания са били през Месопотамия, заживяли в районите на р. Енисей, в района на Байкал, в алтайския край  - чак до Бактрия, територии на Кушанската империя. Следващите разселвания били  в посока Средиземно море.  И навсякъде където усядали тези народи създавали държавно устройство.
Безбройни са топонимите, антропонимите и всички онези наименования и обозначения на племената известни в историята като: булгари, балхари, кушани, оногури, хуни и хунити, хони, куни, балгари - потомци на АРИИ и Царски скити ( сармати ). И до днес за Хуните преминали от Азия в Европа през Азовско море, за да могат да преследват своите братовчеди, поколенията на предците им, формирали народите.

Съществува хипотеза че преди 150 000 години Европа е преставлявала всичките тези континенти - Азия, Африка и  Австралия. Тогава континента е носил името МЮ. Та,  никак не е трудно да асимилираме, че народите лесно са имигрирали от страна в страна по суша.  


  (източник: Интернет.БГ)



Гласувай:
16



1. penchoan - Според окултната наука "г...
25.08.2010 09:14
Според окултната наука "грехопадението" е станало преди 190 милиона години в астралния свят. Тогава слиза на Земята Лемурийската раса от гиганти и живее на Земята до преди 1,5 милиона години, когато започва Аълантската раса. Всички те са били с етерни физически тела, като по време на Атлантида се достига най-висока плътност на телата и най-нисък ръст от около 150 см.
Бялата раса слиза от Луната след големия потоп от преди 14400 години. Българите или траки се заселват на Балканите и в Египет, а по-късно мигрират в Азия, защото Европа е наводнена. Те са първите хора с грубо физическо тяло. Остатъците от лемурийци и атланти са задържани в астралния свят, докато бялата раса добие достатъчно численост. Черната и жълта раси са пуснати отново на Зямята, но също с грубо физическо тяло преди 8000 години. От тогава започва същинската история на арианската бяла раса, описана в Библията. За всяка нова раса от духовния свят се създава и обособява нов отделен континент. Сега сме на прага на връщане към етерно физическо тяло, което е нормален начин за съществуване в космоса, докато сегашните физически тела са едно моментно изключение. Европа ще започне да потъва на етапи в близките 1-2 години, а ще се издигне нов континент Меру в Тихи океан за бъдещата VI раса.
цитирай
2. dalida - Според моята наука.
25.08.2010 09:38
Според това, което съм изчела досега, ЗНАМ, че Европа преди хилядолетия е била огромна територия и след първите ОСЕМ потопа е в сегашният си вид.
Второто, което е сигурно вече, че Европа НЕ МОЖЕ да изчезне ей така, независимо че разни окултни култури всяват панически страх у хората, за да си доставят удоволствието от това че европейците са наивни като деца и вярват на разни идиощини. Европа вече е доста изтормозена и няма признаци на изчезване под водата, няма как да стане изведнъж. С всяка година земната повърхност покрай брежията потъват с ЕДИН сантиметър на година, доказано е научно.
Третото научно доказано е това, че човекът е природно създаден в услуга на природата - МАЙКА. Цветът на кожата се получава от пигментацията. А религията ни я заповядват, натрапват. Но, има едно но винаги когато искаме да излезем от неудобното положение в което някой иска да ни насади. Но, днес в 21 век, всеки човек е свободен да си избира в какво да вярва, защото всяка вяра е една илюзия, че нещо си там - някъде съществува и ето нали " виждате" - то иска подчинение. Някои по - отворени с " третото си око" даже и " чуват " Господ как им " говори" . Както и да е! Всеки си е башка луд, но нека да не прави и другите - ЛУДИ, че става смешен.

Това, че се опитваме да разберем откъде идваме е хубаво за самото ни самочувствие. Но, пак ще Ви кажа: - Всички хора на тази земя сме ПОЛУБОГОВЕ, защото нашиТЕ ПРА,ПРА,ПРА ДЯДОВЦИ СА СИНОВЕТЕ НА НОЙ. А НОЙ НЕ Е ЗЕМЕН. Това е ИСТИНАТА за мен.
Другото е нагодено, за да имаме някаква основа.
Приятни дни на ВСИЧКИ, които искат да се развличат с четиво извън учебниците!
цитирай
3. анонимен - В тихи океан....
05.09.2010 23:03
В Тихи океан легендите разказват за острова на Атлантите. Но имало още една раса, която се наричала себе си Арийци и била десетото царство на планетата Земя. Заедно със Слънцето като символ -национален използвали и знака "Ипсилон"- IYI .
От хрониките знам, че арийското царство било смесица от най-различни раси и били тези, които оцелели от първите потопи на Земята. Този народ обожавал Слънцето го изобразявал с знака Ипсилон - IYI, навсякъде - по стените на пещерите, по стените на къщите които строили и по храмовете - отвътре и от вън по стените им. освен тези места арийците поставяли този знак и по медните и сребърни монети, от едната страна на монетата бил изобразен образа на вожда им, а от другата - знака ипсилон.
Според преданията, арийците / аройците - наричани така от азиатците/ са строителите на мегалитните могилни строежи , пътищата свързвали десетките градове в земята където живеели, високите храмове със златни кули и високите крепостни стени, които ги пазели от нападатели. Всички тези монолитни строежи арийците били научили от атлантите и маите, които живеели много преди тях на земята.
през 60 - те години на миналия век при разкопки в Нова Каледония, археолози намерили такива постройки с масивни дебели стени, датирани от 10 950 година преди новата ера. А при една експедиция в Полинезия, учените разговаряли с полинезийци, които твърдяли, че техните пра,пра,пра деди "командвали" камъните както си искали.
цитирай
4. penchoan - Азия, Африка и Австралия никога не ...
06.09.2010 10:28
Азия, Африка и Австралия никога не са били общ континент, защото са части от два различни масива - Лавразия и Гондвана.
Академик Иванов е прав за разселването на българите след третия потоп, макар да не е библейски, защото в Библията е описан само един потоп. Балканите и Европа съществуват от девет милиона години, а потопите са три: Великият потоп преди 14400 години, големият потоп от преди 7200 години, и потопът от преди 3600 години. Учителят Петър Дънов е най-достоверният източник на информация, като представител на Духа на Истината. Той казва:
„Рила и Мусала съществуват повече от девет милиона години. Балканският полуостров три пъти е заливан с вода, а Рила и Мусала са стърчали над нея като неголям остров.“
„...Преди Потопа Рила заедно с Родопите и Олимп са били един масив, 12 000 метра висок, и това е представлявало древния Олимп, или мястото на боговете, където човешки крак не е могъл да пристъпи. След Потопа, станал преди повече от 13000 г., Мусала, под натиска на отрицателните сили на Черната ложа, спаднала на 6000 м...По късно отрицателните сили са намалили височината на Мусала до 3000 метра... (преди 7200 г. моя бележка). В 1940 г. при последната обща екскурзия на Мусала е казано, че Мусала е висок 3 033 метра и всяка година се повдига с 1-2 сантиметра“
Колкото до Ной, това не е име на човек, а на голяма група от хиляди хора, преживели потопа, която дава начало на днешните раси. Синовете на Ной са народи, представители на различните раси. Хам - от тук идва хазванието хамав човек са монголите (жълтата раса). Сим са арабите, а Яфет са арийците, включително българите, които идват от Луната след Великия потоп. При този потоп океаните на Луната се изливат на Земята.
Части от Европа ще потънат за часове, но няма да изчезне изцяло. Всички големи континенти потъват на два-три етапа. Така е било с континента Лемурия или Му, с Атлантида, така ще бъде и с Европа. Тя е язчезне напълно след около 2000 години, когато ще дойде шестата раса и ще се изправи земната ос.
цитирай
5. andri - Науката,
06.11.2010 10:41
тя понякога греши, ама никога не си признава. Екстрасенси и невероятни пророци се родиха напоследък, да го е страх човек да отвори списание и да чете нещо от там. Пишат се каквили не измислици - хората печелят пари от тези измислици, пък ние будалите им вярваме. Та, по въпроса - ще ли я има Европа в бъдеще - определено всички американски астрономи и геолози са на мнение, че няма опасност от потъване на която и да е площ на планетата Земя. Има една хипотеза - недоказана да сега, че през 2029 година се очаква метеорид да падне върху Земята, но не е измерено все още къде и кога точно. Има време, казал народа, ще чакаме.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6156078
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031