Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
24.08.2011 09:41 - ДРЕВНИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ (част 21)
Автор: dalida Категория: История   
Прочетен: 8929 Коментари: 9 Гласове:
29

Последна промяна: 25.09.2011 17:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                   ВЕЛИКАТА  HABISINIA    

"Когато цял живот са те учили да вярваш в нереалното, ще ти бъде много трудно да повярваш в реалното"

image

"Боговете не съществуват, те просто са властни същества, дошли от далечни светове, извън земята, познаването на тези факти и тяхната намеса в еволюцията на човека, ни освобождават от страха, който ни прави техни слуги ." (Платон)

Народът на Hab–bissinia живее в Сименските планини, които се намират в северната част на Етиопия. Част от територията на Велика  HABISINIA, която включва (Еритрея, Судан и Сомалия), там от където извира Сини Нил се намира днешна Етиопия.

Повече от 8 000 години обитават пещерите в тази област, отглеждат животни и придобиват  храната си в близките села, не притежават съкровища и не се стремят към лукс. Целта и смисъла на живота им е да разберат и приложат мъдростта и знанието, което те самите са развили.Духовните водачи  Hab – Bas – Ssi, казват, че са пазители на  знание дадено им от  жителите на Сириус (също както  Африканския  народ на догоните в Мали).В училищата за придобиване на  познание - Hab y Ssinia,разположени в пещерите на етиопските планини, може да се видят  многобройни гравюри върху камък. Послания от древните духовни учители за времената в които живеем сега.

Така е разказана древна история на планетата Земя:
“Дойде до земята една ледена кометата. Имаше форма на космически кораб, а в нея имаше хора от звездата Aldebarбn от Телец. Това бяха  HAGA неговият народ Oki,  те бяха същества от енергия. Останаха на земята и живяха дълго време тук.  Те направиха контакт с ЕА, майката Земя и постигнаха споразумение с нея да създадат нова обща раса от хора. Така се роди първото същество с физическо тяло, енергийна същност и ум в себе си. Наречени физическо тяло, енергийно тяло и умствено тяло. Създадени бяха различни форми  (форми на прасета,  маймуни, хуманоиди и други форми като животни във водите, които по-късно учените наричали с други имена)........"

“ ........Дойдоха от Орион един народ от духове на  войници и завоеватели. Дойдоха и видяха, че земята няма жители и решиха да я завземат за своя полза, но когато видяха съществата от светлина, в тяхно лице не видяха съперници, просто решиха да ги игнорират. Така дойдоха многочислени армии с голяма сила и мощност, но те всички бяха енергия, а другите бяха като радиация, които влизаха в мозъка на всички живи същества и предизвикваха лошо функциониране. Дойде след това друг народ, които се противопоставяха на влиянията и наплива на Орион и в същото време претендираха за нови територии. Това бяха душите от Плеядите......"

"Между двата народа възникна една Голяма война. Тези от Орион победиха Плеядинците и останаха като господари на земята. От където минаваха, унищожаваха целият живот, за да си угодят".


Абисинците, признават,
че ние сме продукт от генетични манипулации, извършвани от три извънземна народи в миналото:
 * Дошлите от Орион, Урош, ръководени от главнокомандващ наречен “ ЕЛ".
 * Друг народ дошъл от Плеядите, наречен народа на Атлас, командвани "Аmmon".
 * И трети, най-старите дошли от Aldebarбn, от съзвездието Телец, един народ наречен Oki с водач, наречен “Хага”.
Всички те  модифицирали една раса на земята , наречена “децата на светлината” – един народ произлязъл от  "ЕА", майката на живота.



 *  Урош хората, които дошли от Орион,
манипулирали генетично мозъците на някои животни, които приличали на човека. Тези животни били многобройни и населявали равнините  места в близост до реки и морета. Извънземните посетители имплантирали в мозъка на тези животни един допълнителен отдел (ляв лоб)  до хипофизата, поставили семената на собствените си деца, наречени духовете от Орион.

Това са извънземни  паразити, които водят хората към насилие, правят ги  агресивни, с желание да контролират. Водени от логика, страх и болка, те са били същества с високи енергийни вибрации (Beta).



В какво се състоеше манипулацията?

Ammon, главнокомандващ на народа идващ от Плеядите,  заповядва на хората си да направи същото, което тези от Oriуn били направили преди тях. Поставили друг допълнителен отдел в мозъците на човекоподобните животни. (десен лоб)  до Епифизата или Пинеалната жлеза. Присадили семената на децата си наречени душите на Плеядите.

Намерението им
е било да се забави функционирането на мозъка на живите същества, с положителни мисли, получени върху основата на медитацията, молитвата, наблюдаването, което позволява и улеснява мозъка да генерира вибрация (Тета), която го храни. Тази енергия дарява на другите възприятието за мир и спокойствие. По принцип благоприятства живота на хората, компенсира ускорената дейност на духовете от Орион.


Духът се храни от енергията, която идва от Хипофизата и има същата вибрация  като логическият ум, между 7 и 40 Херца. Душата, се храни от енергията, която идва от Пинеалната жлеза или Епифизата и която има същата въбрация на интуицията  между 0,4 и 4 херца.

И двете имат генетичен произход,
от раждането  на мъжа или жената се предава по генетичен път от на родителите, т.е. от спермата на баща се предава Духът, а майката осигурява чрез яйцеклетката си Душата.

Построили три лаборатории на различни места на земята, всички със специални условия, защото хората от Орион са водни същества и живеели в морето, в устията на големите реки, които очевидно е доставяли необходимите за процеса хранителни вещества.

Жълтата река (Китай), река Мисисипи (Северна Америка) и устието на Тигър и Ефрат (Иран - Ирак).

Лабораториите
имали два отдела, един воден (за експерименти с морски животни).

Друг земен, за експерименти със сухоземни животни.

Тези експерименти продължили много години. Извънземните посетители използвали своите собствени гени и възпроизвели форми на живот.

Децата на светлина, имали сферична форма на енергия която излъчвали (аура).

Кои са съществата от светлина?

image

В началото на време, върху земята живееха само така наречените Същества от Светлина. На цялата земя царяло хармония и ред, тъй като от самата планета произтичало енергия, необходима за поддържане на живота. Но това било прекъснато след пристигането на една ледена комета, която въвела различна енергия. Тази енергия с различна вибрация се сляла с оригиналната енергия на планета и направила невъзможен живота на съществата от светлина, които обитавали земята до тогава. Те потърсили убежище в така наречените градове от кристал, във вътрешността на земята. Така повърхността на земята била завладяна от така наречените енергийни тела, или децата на Oki, които дошли от Aldebarбn – съзвездието Телец, техен водач бил Хага.


БЪДЕЩЕТО

В близкото бъдеще ще пристигнат при нас енергии и вибрации идващи от далечният космос, на които майката ЗЕМЯ ще реагира като измени собствените си вибрации и точно те ще ни помогнат да се изчистим от извънземните паразити, които  са вътре в нас ,за  да се върнем към естествения си път на еволюцията.

Хората ще владеят земята посредством войната и икономика, но те самите ще бъдат завладени отвътре от гордост и суета, ще имат различни форми на правителствата, но това в същността си ще е същото;" Някои ще кажа, че е демокрация или власт на хората, но тя ще бъде манипулирана от по-амбициозните.  Другите ще бъдат подобни, с царе и влиятелни фамилии. Факт ще е,че няколко човека ще имат непосредственото управление на мнозинството и това, някои ще го наричат свобода. Те ще разработят ужасни оръжия, които ще изпробват върху хората, но ще ги пазят в тайна, защото те искат да владеят планетата, въпреки че са опасни, не са толкова умни, защото ги води злото, гордостта и суетата.




източник:
http://habasis.blogspot.com/








Гласувай:
29



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dalida - За съвременна Етиопия се знае че.....
24.08.2011 09:52
Етиопия, която сама нарича себе си Страната на Кралицата от Шеба, казва също, че в нейния град Аксум се съхранява и Светият кивот, кутия от злато и акациево дърво, за което е смятано, че там са се държали Десетте Божи заповеди.

Според Библията изработването на кивота е заповядано от Бог на Мойсей в Синайската планина. Кивотът и неговото светилище (Соломоновият храм) представлявали "хубостта на Израел". При разрушаването на Соломоновия храм в Йерусалим (587 г. пр.н.е.), кивотът изчезва и от тогава съществуват множество хипотези и спекулации относно неговата съдба и местоположение.
цитирай
2. hristo27 - Интересно е при теб.
24.08.2011 13:06
Интересно е при теб.
цитирай
3. andri - Ето нещо и от мен
25.08.2011 00:22
Етиопия е родината на кафето.
цитирай
4. анонимен - Абисиния - древното име на Етиопия
25.08.2011 00:39
Етиопия - една от най-древните държави в света.

Притежаваща един от най-разнообразните релеф и природа в Африка, Етиопия е страна с над 25 вековна история и една от първите християнски държави. Скалните църкви в Лалибела, обелиските на свещения град Аксум, замъците в Бахир Дар и Гондер са сред най-внушителните африкански архитектурни шедьоври. С основно исторически акцент, екскурзията в северна Етиопия е и за пътешественици, желаещи да почувстват душевността на етиопците и да опознаят автентичната им култура.
цитирай
5. анонимен - Тук е интересно, винаги!
25.08.2011 00:41
hristo27 написа:
Интересно е при теб.

цитирай
6. letopisec - хубав пост,
25.08.2011 08:40
аскумците, етиопите, а често наричани и "кушани" са един от най-будните народи, приели християнството и завоеватели над много арабски земи по времето на Юстиниан І, а и преди това. Те са съюзник на Византия, още по времето, когато персийски шах е Кавад, т.е. в края на V в.; описани са още през V в. от забележителния историк Филострогос...Легендата за кивота е, че след опожаряването на йирусалимския храм през І в. от н.е., той е пренесен в Етиопия...Поздравления за езотеричният пост, още еднажди...
цитирай
7. injir - Etiopcite i osobeno etiopkite se ...
25.08.2011 22:26
Etiopcite i osobeno etiopkite se slaveli kato mnogo krasivi hora s osobeni cherti, plenitelni lica.
цитирай
8. bojo12345 - В книгата "Земята" на Барбара Марчиняк
01.09.2011 22:13
се дават точно тези факти, свързани с космическите намеси от Плеядите.
А кивотът е там, където трябва да бъде!
Хубава е темата, но трябва да се пише с продължение!:)
цитирай
9. анонимен - Здравейте, Тони. . . Имате изклю...
31.10.2011 19:48
Здравейте , Тони ...Имате изключителен блог !!! Попаднах случайно на вас, но защо не публикувате и в Свежо.net ? Има много хора , които се интересуват от темите , за които пишете ...Аз лично съм възхитена !!! Живея в Испания в момента и разчитам на българските блогери , за да утолявам жаждата си знания...Специални поздрави за Вас !!!Специални!!! Твърде интересни факти за Египет - една от темите , които специално ме интересува...Благодаря !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6156307
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031