Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
19.09.2011 09:52 - ИЗМАМИТЕ НА ХХ век - част 17
Автор: dalida Категория: История   
Прочетен: 12078 Коментари: 15 Гласове:
25

Последна промяна: 25.09.2011 17:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                      ПРЕНАПИСАНАТА  НИ  ИСТОРИЯ

Intergovernmental Panel on Climate Change,  пренаписват историята  за последните 1000 години.
                                          
Конспирациите и  Климатгейт: Престъпление срещу човечеството

image


Вече писах за конспирациите - когато световното правителство иска да прокара закон или правило, не съответстващо на нормалния човешки живот, когато това престъпно правителство се стреми да натрупа повече и повече капитали в собствените си банки, ТО създава конспирации, за да предизвика дебати.

Такива дебати и в настоящето ни има, има ги по симпозиуми; по форуми; в блоговете; в медиите; има безброй изказвания по тази тема и... все пак се създават противоречиви изказвания и няма единно становище,което да казва истината. Прикриванията и манипулациите   са насочени към човечеството с цел, озлобяване; страх и подчинение.

Елитната политика се води от елитни правителства и се отнася за елитни договори, засекретени дълбоко за по-дълго време, за да носят вечно "златните яйца"  от конспирацията   " глобално затоплане".


Виконт Кристофър Монктън е британски политик и бизнес консултант, който не за пръв път се изказва по темата за „глобалното затопляне“. Преди време благородникът предизвика на дебат гуруто на климатичната истерия Ал Гор, а откакто възникна скандалът „Климатгейт“, неприкрито се възмущава от продажната политика на телевизии CNN и FOX да отразяват достойно и да коментират една от най-големите измами за последното десетилетие.


Истината за парниковите газове и климата

„Климатичният кръстоносен поход“ се характеризира с инстински вярващи последователи,
с нагаждачи,  алчни правителства, манипулатори от различен вид и всичко това е основано на една оспорвана наука с нейните подозрителни твърдения.

За "чиста" околна среда, всеки е съгласен, но не и с цената определена от алчните правителства.


 ВЪГЛЕРОДЕН  ДИОКСИД  - ЩО Е ТО?
Вижте  мнението на   химици, биолози, климатолози и биолози

Въглеродният диоксид (CO2) не е от замърсителите.


В медиите -( тези хора там са 20% журналисти, те  не са нито учени,нито знаят за какво става дума, те само преписват и разпостраняват вестите,тяхната цел е в крайна сметка - печалба,която оформя техните заплати) - тези медии ни вменяват, че името "въглероден диоксид" е опасно за нашето здраве.

НО, ето какво казват Учените:

 1.   Въглеродът е елементът на живота. Защото....

 2.   Телата ни са направени от въглерод. Не вярвате ли?

Ето защо:
Един обикновен човек издишва около килограм въглероден диоксид на ден.

Преди индустриалната революция концентрацията на CO2 е била 270 частици на милион (ч/нм).

В днешно време концентрацията е около 390 ч/нм, или просто казано - 0.039 процента от всички молекули в атмосферата и по-малко от процент от частиците в дъха ни.

Въглеродният диоксид се съдържа не само във въздуха, който дишаме, той е част и от храната с която се храним.

Някой замислял ли се е всъщност - какво преставлява неговото  тяло- от какви елементи е направено?

Ами ние самите сме създадени от ВЪГЛЕРОД - най- важната частица от нашето тяло, освен водата( кислород и водород), витамините  и металите, които ни поддържат живи и в тонус - това е физическото човешко тяло.

 Геоложките данни показват, че преди близо 50 милиона години (кратък момент от дългата история на живота на Земята) равнищата на CO2 са били 1000 частици на милион, много по-голяма стойност от сегашната. А тогава животът е процъфтявал в изобилие.(компютърно измерване).

Сега Агенцията за защита на околната среда (Environmental Protection Agency) иска да регулира въглеродния диоксид в атмосферата, като го обяви за „замърсител“.(от тази лъжа  се печелят милиони)

Благодарение на натрупания въглероден диоксид в атмосферата,Слънцето не може да ни "запали" задниците  или да ни "изпече".

АТМОСФЕРАТА

 Учените доказват със своите изследвания, че на места атмосферата на Земята е по- тънка и там слънчевите лъчи са по-силни. изтъняването на горния слой на атмосферата (външния слой), пропуска вредните и силни слънчеви излъчвания които вредят на растенията.(листенцата им изсъхват - изгарят, а сушата ги довършва)

Що се отнася до вечно зелените растения, въглеродният диоксид е не замърсител, а част от  техния живот – наред с водата, слънчевата светлина, азота и други съществени елементи. Повечето зелени растения са доживяли  при нива на CO2 от няколко хиляди ч/нм – много пъти по-високи нива от сегашните. Има поверие че в античността растенията са били гиганти, както и хората.

Растенията виреят по-успешно и имат повече цвят и плод при високи нива на въглероден диоксид. Управителите на комерсиални парници разбират това и изкуствено увеличават концентрацията в техните парници до над 1000 ч/нм - за да бъдат доматите червени и вкусни;за да бъдат цветята красиви и трайни.


Макар хората и много животни да живеят добре и без никакъв въглероден диоксид във въздуха, все пак има горна граница на търпимост. Вдишването на въздух с концентрация (на CO2) от няколко процента, подобна на концентрацията на въздуха, която издишваме, спъва обмяната на CO2 между кръвта и газовете в белия дроб.
Хората се раждат с недостатъчности, недоразвити, а когато порастнат остават ниски, някои обаче имат вродени недостатъци, които са именно от недостиг на минерали и витамини в храната и въздуха.

Както НАСА (за астронавтите), така и ВМС на САЩ (за подводничарите) са извършили обширни изследвания на човешката поносимост към въглероден диоксид.
В резултат:
*  американските ВМС (Военноморските сили) препоръчват горна гранива от 8000 ч/нм за 90-дневно пътуване (круиз)
*  НАСА препоръчва горна граница от 5000 ч/нм за хилядодневна мисия.
И двете организации приемат общо налягане от една атмосфера.


Заключението е, че атмосферните нива на въглероден диоксид трябва да са над 150 ч/нм, за да избегнем увреждането на зелените растения и човешкия организъм,  и под 5000 ч/нм, за да избегнем вредата при хората.

Това е един голям диапазон, а нашата атмосфера определено е много по-близо до долната граница на диапазона.

Преди 35 000 години не е имало заводи или милиони автомобили, които "замърсяват" въздуха.

Хората са живяли нормално и растинията - също, въпреки, че СО2 е бил много повече, както във въздуха, така и в храната на хората.

 Сегашното темпо на изгаряне на изкопаеми горива добавя приблизително 2 ч/нм на година към атмосферата, така че би отнело 300 години, докато сегашните нива се покачат до 1000 ч/нм.

 А все пак 1000 ч/нм е много по-малко от това, което биха предпочели растенията, като също така е много по-малко от допустимия горен лимит, посочен от НАСА и ВМС за хората.

И все пак има остри призиви за незабавното прекратяване на покачването в нивата на въглероден диоксид и намалянето на сегашното равнище  и причината за това е:

ЗАТОПЛЯНЕТО


Доскоро наистина имаше известно затопляне на планетата, което от 10 години не нараства  и трябва да сме благодарни на Провидението за това.

Защото без парниковото затопляне на въглеродния диоксид и неговите по-силни съдружници – водната пара и облаците, Земята щеше да е твърде студена, за да поддържа сегашното изобилие на живот.

Имало е много периоди на затопляния и охлаждания в миналото, когато въглеродният диоксид не се е променял.

ПРИМЕРИ:
 
1.  Известен случай е средновековното затопляне случило се около 1000 г., тогава викингите са създали селища в Гренландия, а англичаните са изнасяли вино. Този период е последван от една „малка ледена епоха“, когато реката Темза често замръзвала през зимата. Няма данни за значително увеличение в количествата CO2 през средновековния период, нито пък има данни за значително занижаване по време на последвалия студен период.

2.  Документираните вълни на глад с милиони жертви настъпват по време на студения период, защото лошото време убивало посевите и животните.

3.  От края на тази малка ледена епоха досега (с известни прекъсвания) Земята се затопля и съответно качеството на човешкия живот се е подобрило.

ледените шапки


За последно континенталните ледени шапки са започнали да се топят преди около 20 000 години. По време на Големия студ (Късен Дриас) преди около 12 000 години Земята драстично се изстудява и после затопля в рамките на 10 градуса по Целзий за 50 години.

Климатът на Земята винаги се е променял и това е доказателството, че Земята се върти около оста си.

Сегашното затопляне изобщо не е нещо необикновено за критериите на геоложката история, а и вероятно е от полза за биосферата.



Данните за една малка ледена епоха и период на глобално затопляне през Средновековието  създаваха неудобство за средите, които имат интерес от истерията покрай глобалното затопляне.

 Това е така, защото тези епохи показват, че сегашното затопляне е почти същото като предишните затопляния и застудявания (които не са имали нищо общо с индустриалната революция и изгарянето на изкопаеми горива).


ПРЕНАПИСАНАТА  НИ  ИСТОРИЯ


Организацията, натоварена с производство на научни данни в подкрепа на кръстоносния поход срещу климатичните промени, а именно IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change; същата организация през 2007 г. печели Нобелова награда за мир съвместно с Ал Гор – бел. прев.), накрая намира разрешение.


Те пренаписват климатичната история за последните 1000 години със знаменитата температурна реконструкция във вид на „стик за хокей“.

Първият доклад на IPCC, публикуван в 1990 г., показва много ясно средновековния период на затопляне и малката ледникова епоха. А в доклада от 2001 г. е публикувана графика, претендираща да показва средната температура на Земята от 1000 г. насам.

Още по-краен вариант на графиката „хокеен стик“ краси корицата на петдесетия годишен отчет на Световната метеорологична огранизация към ООН.

За изненада на хората, знаещи за "убедителните" доказателства за споменатите периоди на затопляне и застудяване, графиката показва почти непроменлива температура от 1000 г. до около преди 150 години, където температурата започва рязко да се покачва като острието на хокеен стик.

Заключението от отчета е, че това е в резултат на антропогенния „замърсител“ CO2.

 неудобните  факти - те не са отразени, пренебрегнати са - бяха  забравени.


Това своеобразно damnatio memoriae (лат: пълно заличаване на данни за съществуването на събитие или личност) на неудобни факти, просто зачеркнати от доклада от 2001 г. на IPCC, е точно като заличаването на Троцки и Ежов от фотографиите на Сталин в късните години на диктаторския му режим.

Нямаше обяснение защо и двата периода (на затопляне и застудяване), ясно показани в доклада от 1990 г., просто бяха „забравени“ 11 години по-късно.

IPCC и поддръжниците, които я издигнаха на пиедестал, направиха всичко по силите си, за да полуляризират „хокейния стик“. Но както Джон Адамс отбелязва: „Фактите са упорити нещица.

„Ограничаването на вредния газ“ и усилията, които са предложени в името на тази цел, ще напълнят джобовете на малцина привилегировани с добри политически връзки – за сметка на огромното мнозинство от човечеството, включително и особено на бедните и жителите на развиващите се страни, занимаващи се със селско стопанство и скотовъдство.

Тези усилия имат почти нулев ефект за температурата на Земята.

КОМПЮТЪРНИТЕ МОДЕЛИ И ПРОГРАМИ
в убщърб на науката и прогресът

Зловещите предупреждения, тиражирани от алармистите - спекуланти, за ефектите от удвояването на въглеродния диоксид, се базират на компютърни модели.


Компютърните модели не са в добър синхрон с резултатите от наблюденията – колкото и да изглежда, че се вписват добре в покачването на температурата за последните 150 години.

В действителност компютърните програми, които произвеждат модели за промяна на климата, са „настроени“ да изкарват желания резултат.

Компютърът все още зависи как човекът ще го настрои. Все още не сме навлезли във високите технологии, когато компютрите сами ще взимат решения и ще могат да мислят - това е възможно само  във света на фантастиката.


 Стойността на различни параметри, като облаци и концентрация на антропогенни аерозоли, са нагласени да бъдат най- удобните  при наблюдение. И вероятно отчасти на това се дължи фактът, че те са неуспешни в предсказването  на климата, дори за кратки периоди от по 15 години.

 Всъщност реалните стойности на повечето параметри и начините, по които влияят на климата, в повечето случаи са твърде слабо познати, за да дават достатъчно точни данни за компютърни прогнози.


Научният прогрес се дължи на взаимодействието между теорията и фактическото наблюдение.


Теорията обяснява наблюдаваното и прави прогнози какво ще бъде наблюдавано в бъдеще. Наблюденията закотвят разбиранията ни и изчистват неработещите теории. Това е научният метод в последните триста години.

Възходът на компютрите в последно време направи възможно друг вид изследване:
 *  компютърно-симулирани модели.

Правилно използвани, тези модели могат да усилят и да ускорят научния напредък.
Но те нямат за цел да изместват теорията и наблюденията, нито да служат сами по себе си като авторитет.


Има много честни и трудолюбиви учени, които са се посветили на  климата и опитват да разберат ефектите от въглеродния диоксид, но тяхната работа е под подозрение заради скандала „Хокеен стик“ и много други преувеличения отностно вредата от увеличението на CO2.


Основен проблем е намесването на политиката, болните амбиции, алчността, както и нуждата от справедлива кауза  в областта на климатичната наука.

Климатичните изследователи и институти могат да се възползват от огромни количества средства, отпускани от някои правителства и заможни фондации.

Финансирането
на климатични изследвания е на второ място, като по-приоритетно е единствено това на биологическите разработки. Огромно академично влияние, награди, достъп до почетни общества, сдружения и бонификации – те се дават на тези изследователи, които дават резултати за „спасението на Земята“.

Правителствени субсидии
, гарантиране на заеми и загрижени клиенти се пренасочват към зелените компании. Постъпленията от т.нар. въглероден данък се вливат в хазните на властите.


Мотивите на скептиците са публично поставяни под съмнение; редовно се използват очернящи наименования в медиите и блоговете.
 
През 2009 г. беше проведена конференция
на „екопсихолози“ в Университета на Западна Англия, за да обсъдят очевидните психологични проблеми на тези, които не се придържат към догмата за глобалното затопляне. Основанието на тези психолози беше, че учени и членове на обществото, които изразяват обективно съмнение относно пропагандирания възглед за глобалното затопляне, страдат от вид психично заболяване.

Знаем от съветския опит, че една общност лесно може да обяви дисидентите за душевно побъркани и да действа срещу тях по съответния начин.

Ръководствата на повечето научни общества ентусиазирано се включиха в групата на алармистите - спекуланти.

APS И ФИЗИЦИТЕ

През есента на 2009 г. една петиция, организирана от Роджър Коен (члена на Американското общество на физиците) и съдържащо подписите на стотици изявени членове на APS, беше връчено на ръководството на APS с изискване поне наистина неловката дума „безспорни“ да бъде извадена от изявлението.

Реакцията на ръководството
беше да заплаши подписалите се, докато неохотно назначи комитет, зает с обмисляне на предложението. И се случи това, както е при " скачените съдове" -
 Комитетът включваше членове, чиито кариери зависеха от алармистите, а предвидимият резултат беше, че нито една дума не беше променена.

Колкото и лоши да бяха действията на APS, те бяха далеч по-добри от тези на други научни общности, които отказаха дори да преосмислят крайни изявления относно климата.

Ситуацията е още по-печална за широката общественост, която е подхранвана с постоянен пропаганден поток от "специалисти" по околната среда – в масмедиите и добре финансирани алармистки блогове.


Все пак ситуацията бавно се подобрява. Скептиците са многобройни и по-добре организирани отпреди. В някои случаи бивши изтъкнати поддръжници публично и смело проговориха срещу догмата и нейното ядро от проповедници.

Самата IPCC попадна под строга критика от установената международна наука заради сериите от странни грешки и скандали.

За осведомение на всички любопитни - какво преставлява  понятието парникови газове?


И го запомнете и не се връзвайте на лъжите и спекулациите срещу парниковия ефект.

Това са - газовете в атмосферата, които абсорбират и излъчват радиация в инфрачервения спектър. Този процес стои в основата на парниковия ефект.


Основните парникови газове в атмосферата на Земята са: водна пара, въглероден двуокис, метан, диазотен оксид и озон.
 *  метан  - съдържа се  в зъбите ни и в зъбните протези
 * водната пара знаем че е полезна за човека
 * въглероден двуокис - СО2 ( въглероден диоксид) съдържа се в кръвта ни, заедно с всички останали метали, свързани в молекули, които поддържат нашето тяло жизнено и здраво.


Парниковите газове влияят силно на температурата на Земята и без тях земната повърхност би била около 33°C по-студена отколкото сега.

Из материала "Една година след Климатгейт:

 - За глобалното затопляне и глобалната икономическа диктатура" (публикуван в сп. HiComm, ноември 2010 г.):

Досега може да не сме попадали на нищо за Климатгейт в родните медии, но пък вероятно вие знаете, че в края на миналата година в Копенхаген се проведе среща на високо равнище. Международният политически елит се опита да стигне до съглашение относно  механизма, структурата и преди всичко осигуряването на паричните средства  за борба с климатичните промени. Нямаше единодушно съглашение и срещата беше определена като провал.





източник:
http://www.ivanstamenov.com/2011/06/3017/
Автор: Уилям Хапър, професор по физика в Принстънския университет
Превод: Тихомир Кайрямов





Гласувай:
26


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. yotovava - Добави и неуките журналисти,
19.09.2011 15:58
които се хващат за всяка подхвърлена новина и я мултиплицират, без даже да имат понятие за какво иде реч.


Валя
цитирай
2. ezitura - Климатът на планетата се е променял и без участието на човека
19.09.2011 16:19
и ще се променя, независимо дали човека иска или не иска.
Това е природата и НИЕ хората сме ДЛЪЖНИ да се съобразяваме с нея.
ПРИРОДАТА не се съобразява с нищо и никой.
ЧОВЕКЪТ се нагажда към природата, а не обратното.
Затова са миграциите както на животните, така и на хората.
цитирай
3. andri - Диоксид......
19.09.2011 16:29
когато се изкачваме високо в планината, чувстваме недостиг на въздух(кислород) и понякога неиздръжливите хора получават дискомфорт.

Това, което ни плаши е отровния газ пропан бутан, но хората работят с него и карат колите си с него. В промишлените предприятия отоплението става пак чрез протан-бутан- отровата. Никой не се стряска обаче от това, защото носи пари за произвадителите.

Същото е и при пропагандата " въглероден диоксид" - тя също носи огромни печалби от - глоби, рекет и корупции, вследствие от т.н. "глобално затопляне"

Учените предполагат, че в някои случаи затоплянето води до...... замръзване.

Ами, ако идва глобалното замръзване, а височайщите ни лъжат?
Какво ще правим тогава? Къде ще се крием?
цитирай
4. golden - Основен проблем е намесването на политиката, болните амбиции, алчността, както и нуждата от справедлива кауза в областта на климатичната наука.
19.09.2011 16:41
Това е най-важното, на което не обръщат внимание ония там отгоре.
Това е водещата тема и е много важна, защото ако не бе лакомията на богатите, нямаще да има отровени; наранени; зависими; наркомани; пушачи и алкохолици.

цитирай
5. dalida - Човешката храна съдържа както витамини,
19.09.2011 17:21
така и минерали от почти цялата Менделеева таблица.
Не е чудно никак, защо не се притесняваме от вестта за диоксита,който дишаме.
цитирай
6. irin4eto - Колко много неща се случват около нас
19.09.2011 17:52
или вече са се случили, а ние дори не разбираме.
цитирай
7. balkanec - Глобално затопляне има
19.09.2011 19:53
всяко лято.
Глобално застудяване има всяка зима.
Учените винаги са прави.
цитирай
8. stamenmihalevski - По принцип съм съгласен, че зато...
19.09.2011 23:43
По принцип съм съгласен, че затоплянето едва ли е от CO2(затопляне има и не вярвам някой да го отрича. Аз съм израстнал в Смолян и когато бях дете, преди около 10-15 години, имаше сняг още от октомври-ноември до март-април и то не рядко по 40-50 см., а през последните години по време на зимните празници нямаше и като цяло пада по-радко и по-малко) Има нещо обаче, което не ми звучи много добре - ясно е, че в телата ни има и CO2 и вода и какво ли още не, но това не означава, че не можем да умрем от тези същите вещества. Все пак човек може и от вода да умре, като се удави, въпреки че 70-80% от тялото ни е вода(един японски професор определя хората като сакове пълни с вода и май е прав, хаха) Та така... Освен че се печелят пари от цялата аларма, която се вдига, може би има и друга причина. Гледал съм разни клипчета в нета, които са свързани със същата тема, за самолетите. Не ви ли прави впечатление, че преди години никога следите на самолетите(бялата опашка) не оставаха с часове след това, а напоследък не рядко се случва точно така? По принцип следата би трябвало да е само водна пара, а водната пара се разгражда бързо в атмосферата, не са й необходими часове, а днес постоянно като погледна към небето(живея във Франкфурт и тук самолетите никога не свършват :) ), виждам множество бели лентички, които са направо като памук. Странното е, че "опашката" изчезва при някои, а при други не. Мисълта ми е, че освен парите, които се печелят, вероятно има нещо много по-дълбоко в цялата история, но какво е, е трудно да се открие сред толкова много различни мнения и хипотези в интернет пространството, а и не само. Всъщност една истина съпроводена с още 20 лъжи става неразпознаваема и именно това е скритото оръжие на демокрацията - свобода на словото, но и на измамното слово, което прави откриването на истината "mission impossible", но по-добре така, отколкото някой да те кара да вярваш в неговата "истина" и да нямаш право на своя гледна точка... Хубав постинг, поздрави...
цитирай
9. dalida - stamenmihalevski - По принцип съм съгласен,че зато....
20.09.2011 08:42
"ясно е, че в телата ни има и CO2 и вода и какво ли още не, но това не означава, че не можем да умрем от тези същите вещества". Отговорът ми е:
- Да, в телата ни има много минерали ( метали) има и клетки на болеста "рак", и само благоприятните условия ако се появят такива, спомагат за развитието на болествотворните бацили в нашето тяло.

"Не ви ли прави впечатление, че преди години никога следите на самолетите(бялата опашка) не оставаха с часове след това, а напоследък не рядко се случва точно така? По принцип следата би трябвало да е само водна пара, а водната пара се разгражда бързо в атмосферата, не са й необходими часове, а днес постоянно като погледна към небето(живея във Франкфурт и тук самолетите никога не свършват :) ), виждам множество бели лентички, които са направо като памук. Странното е, че "опашката" изчезва при някои, а при други не. Мисълта ми е, че освен парите, които се печелят, вероятно има нещо много по-дълбоко в цялата история, но какво е, е трудно да се открие сред толкова много различни мнения и хипотези в интернет пространството, ......."

Направило ми е впечатление и затова пуснах такава тема- пак в Измамите на ХХ век - под номер - част трета.

Благодаря за коментара Ви!

цитирай
10. dalida - За следите в небето, оставени от летящите апарати
20.09.2011 08:45
ТУК - http://dalida.blog.bg/history/2011/03/18/izmamite-na-hh-vek-chast-3.710367
цитирай
11. анонимен - Това означава,че учените не са толкова учени, колкото се представят
21.09.2011 22:12
Стойността на различни параметри, като облаци и концентрация на антропогенни аерозоли, са нагласени да бъдат най- удобните при наблюдение. И вероятно отчасти на това се дължи фактът, че те са неуспешни в предсказването на климата, дори за кратки периоди от по 15 години.
-----------------------------
след като нагласят резултатите така както им е угодна, значи не са толкова компетентни.
А псевдо учени с докторски степени дал господ,има ги по целия свят.
Те затова не могат да познаят времето, кога ще вали, и кога няма да вали:)))
цитирай
12. dalida - анонимен - Това означава,че учените не са толкова учени, колкото се представят
22.09.2011 08:27
Нагласянето на данни е практика при повечето изследователи, защото не разбират материята.

В други случаи, нагласянето става по принуда - някой заплаща за услугата; на такива платени услуги им казват - конспирации, реклами, спам и др.
цитирай
13. atil - Имаше една организация наречена ...
22.09.2011 17:25
Имаше една организация наречена "Римския клуб" уж тя щеше да става диригент, обаче Бжежински ли иззе ролята ли или някой друг не знам, имаше едни планове и разработки за устойчивото развитие, какво стана с тях? Особенно в България нищо такова няма! Германия си обедини обаче България не,ама кой знае в очите на Господ кой е по-важен - Германия или България! Щото Князът на този свят е антипода на Господ! Ако някой си вообразява невообразими неща това си е просто трагедия! Извън този земен свят властват съвсем други сили и правила и те отдавна са победили т.нар."Княз на този свят"...!И когато хората си продават безсмъртните души , заради мимолетни и илюзорни облаги то те едва ли съзнават какво правят! Затова и целта на сатанистите и богоборците и да лъжат и заблуждават - за да мога да завладеят колкото се може повече безсмъртни души!
цитирай
14. dalida - atil - имаше една организация....
23.09.2011 22:37
Организацията, на която голям брой от членовете са и членове на Съвета за Чуждестранни Връзки (СЧВ), е Римският клуб. Римският клуб твърди, че е неформална организация, на по-малко от 100 души, които по собствените им думи са: “... учени, предагози, икономисти, хуманитаристи, индустриалци и държавни служители на национално или международно равнище...” Сред тях има членове на фамилията Рокфелер. Около 25 членове на СЧВ участват в американското дружество на Римиският клуб.

Клубът води начлото си от април 1968 г., когато ръководители от пет различни страни се събират в Рим по покана на Аурелио Печеи, виден италиански индустриалец, имащ тесни връзки с корпорациите “Фиат” и “Оливети”. Организацията твърди, че има решение на въпроса за световния мир и напредък. Обаче тези решения винаги подкрепят идеята за единно световно управление за сметка на националния суверинитет.

Римиският клуб е натоварен със задачата да контролира разделянето на света на региони и унификацията на целият свят, затова може да се каже, че клубът е една стъпка над Билдербергите в йерархията на единния свят. (Основателят на Римиският клуб е бил близък сътрудник на Билдербергите). Доколкото бях в състояние да установя, повечето от директивите за планиране на световното управление, понастоящем идват от Римиският клуб.

Заключението и препоръките на клуба се публикуват от време на време в специални, строго поверителни доклади, които се изпращат до управляващия елит, за да бъдат осъществени. На 17 септември 1973 г. клубът издаде такъв доклад озаглавен “Адаптивен модел на глобалната световна система с разделяне на региони”, подготвен от членовете на Римиският клуб Михайло Мезарович и Едуард Пестел.
цитирай
15. dalida - Повече информация за "Римският клуб"
23.09.2011 22:40
тук: статии за конспирации и....

http://www.xnetbg.com/new/40/96/137--
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6157276
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031