Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
05.11.2013 09:11 - ДРЕВНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ / Maputo - златото на Африка
Автор: dalida Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2721 Коментари: 0 Гласове:
29

Последна промяна: 21.07.2015 21:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                         ТЕ, винаги са били ТАМ.

 
древни човеколюбци, метрополиси, загадки,  реалности или фантастика


  Хората са ги забелязвали и преди.

        Нещо удивително е било открито в района на Южна Африка, около 240 километра навътре, западно от пристанището Мапуто. Това са останките от огромен метрополис, разположен на около 2 400 квадратни километра. Това е само част от още по-голям район, обхващащ около 16 000 квадратни километра и изглежда е бил конструиран от 160 000 до 200 000 години преди новата ера.

image


Отделните останки, съдържат най-вече каменни кръгове. Повечето са били погребани в пясъците и са видими единствено от сателит или летателен апарат. Някои са били открити, когато промените в климата са ги отърсили от пясъка, разкривайки стените и основите.
Регионът е отдалечен и кръговете са били често срещани от фермери, които са допускали, че са направени от някои местни хора в миналото.Това се променило, когато изследователят и автор, Майкъл Телинджър направил екип заедно с Йохан Хайне, местен пожарникар и пилот, който е разглеждал останките от годините, през които е летял над региона. Хайне имал уникалното предимство, да види броя и размера на тези странни каменни находки и знаел, че тяхното значение не е оценено. Телинджър споделя:- „Когато Йохан за първи път ме запозна с древните каменни руини от Южна Африка, нямах никаква представа за невероятните открития, които щяхме да направим в следващите една-две години. Снимките, артефактите и доказателствата, които бяхме натрупали, насочваха безспорно към загубена и никога невиждана досега цивилизация, превъзхождаща всички останали – не само с няколко стотици или хиляди години, но с много повече. Тези открития са толкова потресаващи, че те няма да бъдат лесно смилаеми от преобладаващите исторически и археологически общности, както вече се е случвало. Ще изискват пълна промяна на модела за това как гледаме на човешката история.“


В "Документите на ТЕРА  се разискват няколко тези за създаването на народите на Земята.


1/ - 450 000 години преди новата ера
След дълги войни, атмосферата на Нибиру започнала да се влошава и не била пригодна за живот. Ану детронирал Al-al-u и дошъл на Земята с кораб. Той търсел злато, което можело да послужи за оправянето на повредената атмосфера на Нибиру.
2/ - 445 000 години преди новата ера
Извънземните анунаки кацат на Тера и създават тяхната база в Ериду, искайки да извлекат злато от Персийския залив. Те били водени от Енки, един от синовете на Ану.
3/ - 416 000 години преди новата ера
Производството на злато спаднало, което принудило Ану да дойде на Земята. Заедно с него дошъл и другият му син, Енлил. Ану решава минното дело да се разположи в Африка и назначил Енлил за главнокомандващ на мисията Тера. Енки бил пратен в Африка.
4/ - 400 000 години преди новата ера


В Южна Месопотамия имало седем развити града. Най-важните били: Сипар (космодрум), Нипур (контролен център на мисията) и металургичния център Шурупак. Златото е било транспортирано от Африка с кораби. След като металът бил рафиниран, бил изпращан в орбита. Оттам бил натоварван на кораби, които постоянно идвали от Нибиру. Енлил бил отговорен за доставката на крайния продукт,който спомогнол за.....раждането на хората Банту...и племената Бушмени,чийто.....потомци са им днешните африканци.....


        Когато изследователите за пръв път се сблъскват с останките, те допускат, че това са животински прегради направени от номадски племена, като хората банту, тъй като те се преместили на юг и населявали земята около 13 век. Няма исторически запис за по-стара цивилизация, която е способна да построи такава компактна общност. Малко усилие е положено за разследването на мястото, защото обхвата на руините не е бил напълно познат.През последните 20 години, хора като Кирил Хромник, Ричард Уейд, Йохан Хайне и шепа други, са открили, че тези постройки не са това, което изглеждат. Всъщност сега се смята, че са останки от древни храмове и астрономически обсерватории на загубени древни цивилизации, които се простират назад в продължение на хиляди години.
Тези кръгове се разпростират върху огромна площ. Могат да бъдат истински оценени само от небето или с модерни сателитни снимки. Много от тях са почти напълно ерозирали или са прикрити от движението на почвите, вследствие на селското стопанство и времето.Гледайки целия метрополис, става ясно, че това е било добре планирано общество, развито от високо еволюирала цивилизация. Броят на древните мини предлага и причината това общество да се е населило в тази местност. Можем да открием пътища – някои продължаващи стотици километри – които свързват общността и терасирана агрокултура, много наподобяваща тази, открита в землищата на инките в Перу.
Но един въпрос моли за отговор – как това би могло да бъде постигнато от хора преди 200 000 години?

златото на Африка

image

        Факта поради който можем да видим тези структури е главно защото естествената ерозия е издухала праха и отломките, с които са били покрити в продължение на хиляди години. Веднъж изложени на вятъра, скалите са почистени и могат да изглеждат измамно нови.Веднъж след като останките били изследвани, изследователите били нетърпеливи да поставят изгубената цивилизация в историческа перспектива. Скалите били покрити с патина (окисно покритие върху мед или медна сплав), която изглежда много стара, но няма достатъчно елементи за датиране с въглерод 14. Тогава едно щастливо откритие разкрило възрастта на мястото и изпратило глътка въздух за археолозите и историците.Пробивът дошъл доста неочаквано. Както Телинджър го описва:
 „Йохан Хайне случайно открива календара на Адам през 2003 г. Той бил на път в търсене на един от своите пилоти, който се е разбил със самолета си на ръба на скала. До мястото на инцидента, Йохан забелязал много странно подредени огромни камъни, подаващи се от земята....След седмици и месеци прекарани в измерване и наблюдения, Йохан заключил, че те перфектно съответстват с изгрева и залеза на Слънцето. Той определя слънцестоенето и равноденствието. Но мистериозната дупка в земята оставала загадка. Един ден, докато размишлявал върху причината за тази дупка, местният експерт по конни следи, Кристо, дошъл яздейки. Той набързо обяснил на Йохан, че имало странно оформен камък, който бил премахнат преди време. Очевидно стоял някъде в близост до входа природния резерват.
Първите изчисления за възрастта на календара са направени въз основа на изгрева на Орион, съзвездие известно с трите си ярки звезди оформящи „пояса на митичния ловец“.Първите изчисления за възрастта на календара са направени въз основа на изгрева на Орион, съзвездие известно с трите си ярки звезди оформящи „пояса на митичния ловец“.


  Земята се завърта около оста си и така звездите и съзвездията променят ъгъла си на виждане в нощното небе на цикличен принцип. Тази ротация, наречена прецесия, завършва един цикъл за около 26 000 години.

Накрая учените заключили че:
Каквато и култура да изучаваме, всичко се свежда до това трио в небето:
1. Рептилоидните анунаки или други рептилски/змийски/драконови богове
2. Поясът на Орион
3. Съзвездието Плеяди
Тези три форми оформят по-сложна затворена верига: Нибиру – анунаки – Древен Египет – Африка – култовете на илюминати – Ватикана – Орион – Плеядите – Ритуализация – Храмове и пирамиди.
А златото добивано преди 200 000 години....По отношение на най-древните златни мини от Монотапа в южно Зимбабве, легендите на зулусите твърдят, че са обработвани от „изкуствено произведени роби от плът и кръв създадени от Първите Хора“. За тези роби легендите твърдят, че „влезли в битка с маймуноподобните“, когато „голямата бойна звезда се появила в небето“.
 
Историята на Южна Африка е запазена от зулу шаманите и преминава от поколение на поколение.
В пътуванията си, Дейвид Айк среща южноафрикански шаман зулу на име Кредо Мутуа. Този прекрасен човек разказва историята на първите африкански богове. Те са били извънземни рептилии, които дошли в Африка, за да добиват злато. Нуждаели се от работници и така генетично създали първите човешки същества като техни роби. Те също така се кръстосали с човешките жени, създавайки супер раса на водачи. Тези лидери (наполовина крале по генетична линия) били моста между извънземните рептилии и хората от Африка.......


Из ....тезите в „Документите Тера“.





Гласувай:
29



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6204203
Постинги: 1102
Коментари: 4873
Гласове: 29487
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930