Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
13.11.2013 00:21 - "Когато Голямата бойна Звезда се появила на небето..."
Автор: dalida Категория: Изкуство   
Прочетен: 2567 Коментари: 1 Гласове:
23

Последна промяна: 09.04.2015 09:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                                   Н И Б И Р У

                             Най - новата  продукция  на  Холивуд




Днес за Голямата бойна звезда Нибиру пише навсякъде. Всеки по-любопитен разработва темата според времето и информацията с която разполага. Въпреки, че самата информация идва от писатели - фантасти
съвремието се впечатлява от изкуството да видят нещо така добре  нагодено за нашите представи за света. Тази планета - кораб не може да се види с "просто око", тя се вижда точно като точка на небето с много силни телескопи. НАСА поне е убедена че е видяла тази звезда-планета през 1885/7 година...а фантастът Закария Сичин я описва като ХII -та планета в Слънчевата ни система "Млечен път". Други писатели  я описват като Х-та планета - кораб( звезда). Както и да я описват,учените са убедени, че тя съществува в действителност и не е измислица.



Представете си че гледате филм за Нибиру. По-долу ще намерите описанието на сцени от филма.

КАКВО Е НИБИРУ?


Нибиру е флагманският кораб на Галактическата Федерация от 4­то измерение на Галактика Млечен Път. Както при “Пелегай”, много различни цивилизации имат свои представители, живеещи на борда му. Освен Флагмански кораб на Федерацията, той е и планета и бойна звезда, а по размери е около два пъти по-­голям от Земята.
Първоначално е бил планета, която е излязла от орбитата си при експлозията на Сириус Б. Накрая се оказала в областта на съзвездие Плеяди и поради това е известна като Плеадианска планета.
Нибиру става космически кораб, защото е кух и хората живеят вътре в кораба, а не на повърхността,както ние хората от Земята. Предвидено е да пътува в дълбокия космос, където няма слънце в продължение на години. Тя е нещо като изкуствена планета. Само кората й е оригинална.
Нибиру е и бойна звезда, защото е оборудвана и за война ­- на нея има и космически кораби и свръх модерни оръжия. Тя използва  тези оръжия и за да защитава другите планети и раси от евентуални атаки срещу тях.


Защо Нибиру свети в жълто и червено?

Червена планета със златист отенък, гледана откъм Земята тя изглежда като ярка, жълто­златиста звезда. Яркостта й отчасти се дължи на златния прах, разпръснат в атмосферата на Нибиру, това злато служи и като щит, а също така и за запълване на дупките в атмосферата, причинени от падащите метеорити,комети и други метални и твърди тела.  Златото отблъсква радиацията от космоса и предпазва намиращите се на кораба хора от смърт. Предполага се че преди години на Нибиру е имало ядрена война. Става въпрос за същата война, при която планетата Малдек била разрушена от Нибиру, след като противопоставилите се сили са разрушили колониите на Марс, Венера и Земята. Биосферите на Марс и Венера също били разрушени,в резултат на което от двете планети останала само пустош. Поради своята яркост, в древността, символ на Нибиру била звезда с осем лъча.



КОЙ ЖИВЕЕ НА НИБИРУ?


Има много раси и цивилизации, представени в популацията, която е на борда на Нибиру. Някои са хуманоиди, други влечугоподобни, някои са насекомоподобни, или андроиди и т.н. Има и такива, които приличат на косматите маймуни. Има буквално стотици раси и хибриди, представени там.
Всяка подобна група от същества живее в области, които наподобяват тяхното естествено обкръжение. Например, представителите на делфините живеят във вода, а влечугоподобните - в гореща и влажна среда. Хората живеят в среда, подобна на нашата тук, на Земята. Подобните на октоподи същества живеят в резервоари, направени специално за тях, и т.н. Тъй като Нибиру е близо 2 пъти по-­голяма от Земята, място има достатъчно.В рамките на тези раси има фракции с различни планове. Някои работят за подобряването на всичко, а други ­ не. Те също имат несъгласия и предразсъдъци, положителни качества и не толкова приятни качества ­ точно като нас.

Можем ли ние земляните   да "разговаряме" с хората от Нибиру?

Да, ! Това причинява голяма част от объркването. Някои инфалтилни контактьори например, приемат информация, че Нибиру иска да превземе Земята и да пороби хората. В такъв случай, трябва да се зададе въпроса "Коя точно група,  от кораба Нибиру, иска да направи това?" Това не означава, че всички от Нибиру искат да направят това. Все едно да кажеш, че Ку Клус Клан представлява всички бели хора на Земята .
Тези контактьори приемат информация от дадена група на борда на Нибиру, но тя не изразява плановете на цялото население, намиращо се на Нибиру ­ както нацистите не представляват всички арийци на Земята.
Да, има малки групи на Нибиру, които искат да превземат други планети  на  влечугоподобни. Те, обаче, не изразяват мнението на болшинството на хората там, нито Главната директива на Нибиру за Земята. Има малки групи от хора и тук, на Земята, които искат да превземат други планети, но това не означава, че подобно желание е всеобщо..на хората от цялата планета Земя.
Ако спрем да мислим за останалите цивилизации като за изцяло добри, или изцяло лоши, или като за такива с един план, или система от вярвания, ще можем да пресечем страховете, които възникват в резултат от този начин на мислене. Ако дадена група твърди, че те искат да превземат Земята, по - ­добре да попитате коя точно група там го иска, вместо да приемате, че това важи за всички групи населяващи Нибиру.

КАКВО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО НА НИБИРУ?


Има доста задачки: Нибиру е като -
1. Страж на мира ­ в Галактиката, във връзка с което има много задължения. Едно от най - ­важните, е да се движи из Галактиката и да участва в преговори между различните напреднали и не толкова напреднали раси, при сключване на договори и съюзи между тях, както и в преговорите за мир между воюващи  раси.
2. Генетично обновяване  - ­ участието в мирни преговори понякога включва използването на лабораториите на борда на Нибиру, за да се създадат нови хибридни раси....както и генетичното обновяване, в някои случаи служат като средство за прекратяване на дадена война. Всяка раса има свое генетично подреждане на ДНК.
3. Програми за контрол над мисиите, свързани с духовното израстване на планетите ­членки на Галактическата Федерация. Макар, че главните операции, свързани с плана за духовно извисяване на всяка планета се провеждат в щабовете на Галактическата Федерация, разположени в съзвездието Сириус, това да имат кръжащи сателитни офиси спомага за изпълняването на много задачи и осигурява улеснения и ефективност. Орбитата на Нибиру е елипсовидна (разтеглена елипса),когато  преминава през нашата Галактика и на кораба има представители на  Галактическата Федерация, по време когато двете планети са на близко разстояние може телепатично или чрез сателити да се обмени информация.
Програмата за духовно извисяване на Земята се координира чрез Нибиру с участието на всяка раса, както и с участие в многото съвети на Нибиру. Така ние сме в добри ръце и можем да разчитаме, че ще бъдат взети всички мерки, за да бъде подпомогнат нашия успех, и евентуално да станем член на Галактическата Федерация.

Има още много неща, но достатъчно е да кажем, че красивите места с подвижни тротоари, стройните, подобни на древногръцките колони и пеенето, телепатично общуващите делфини са част от пейзажа на Нибиру, където се провежда подготовката и обучението на звездните потомци и заместителите. Част от него става ... по време на сън.


КОЙ УПРАВЛЯВА НИБИРУ?

 Галактическата Федерация и Висш Съвет на Нибиру,той  е бил създаден, за да се занимава с управлението и отговорностите, свързани с Галактиката. Това предполага възлагане на задачи на различните космически кораби на Федерацията,  Нибиру, като  космически кораб  е само един от многото. Това означава, че когато кораба Нибиру бива изпратен с определена задача до дадена планета или звездна система, това става по заповед на Галактическата Федерация.
По своята същност, Нибиру е областен офис на Галактическата Федерация.


Нибиру и мирът.


 Тя е  основната сила за запазване на мира в галактиката до 2000г. пр.Хр. Тя е пътувала в 4-­то, 5-­то и 6-­то измерение, но това се е променило, когато Мардук, внук на Ану, Плеадианския Командир на Нибиру, свалил от власт своя дядо и поел командването на бойната звезда- кораб. В резултат от този обрат в събитията, членовете на висшите съвети към Съвета на Нибиру, решили да ограничат способността му да преминава през звездните портали. Оттогава  той имал достъп само до звездните портали в 4-­то измерение.
Мардук, който бил с глава на влечуго, а тяло на човек, избрал да подкрепи своята майка и своето влечугоподобен  род...като дошъл на Земята и създал прототипи на хора години наред, докато най-накрая не се родил истински човек,без животински вид и нрав.


КАКВА РОЛЯ ИГРАЕ НИБИРУ В НАШЕТО ДУХОВНО ИЗВИСЯВАНЕ?


 Когато се приближи до нас, когато свали своите воали и ни се покаже, ще предизвика масово изместване на съзнанието. Човечеството ще се събуди за факта, че не сме сами във вселената и ще започне да се пита за предназначението на тази голяма планета/космически кораб. Тогава древните знания, подтискани от религията и земните правителства с цел да контролират хората, ще излязат на светло. Истинската идентичност на човечеството ще му стане известна.
Влиянието на Нибиру вече се усеща. Поради масивните си размери, вече оказва влияние върху времето,  нашето Слънце и технологиите които като светкавица вървят към прогрес. Слънцето се променя и започва да излъчва повече светлина. Това променя нашето ДНК и активира скритите в него кодове, за да започне преобразуването на нашите тела от такива основани на въглерод, в такива, основани на кристали.
Макар и свързано с физически дискомфорт, това преобразуване е необходимо за да преминем в по­високо измерение, т.е. - в 5-­то измерение.


Кога ще дойде при нас Нибиру?


Тя е в нашата Слънчева система и пътува към Земята по своя рутинен път през Галактиката. Ето защо чувстваме влиянието й. НАСА и останалите правителствени групировки знаят това много добре.Чувстваме влиянието й от 1996г....и напредъка в технологиите е ....по рафтовете на магазините.


А в кръга на майтапа...и учените могат да се шегуват:

Относно това, кога ще се върне, това зависи от нас.Тя чака да си извадим главите от пясъка и да приемем най-­после, че не сме сами във Вселената. Когато достатъчен брой хора достигнат това ниво на разбиране, тя ще се разбули и ще ни се покаже. Това ще стане най-късно до 2022 година.  ... И кой знае, може би един ден вие земляните ще бъдете на този кораб по своя път към следващата планета, готова да се извиси.....


"Тhe Earth Ch
ronicles"




Гласувай:
23


Вълнообразно


1. mileidi46 - Абе, май никой не е сигурен какво ще ...
14.11.2013 18:06
Абе,май никой не е сигурен какво ще се случи,ако слезе на земята:)))
то и Христос слезна,ама не смее да повтори:)))
Ние никота няма да си отворим съзнанието,освен някой да ни отвори главите...хирургически!!
Поздрави!!И прегръдка!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6159005
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031