Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2014 08:10 - Завета на Сталин: "Разделете българите на македонци, татари и траки!"
Автор: avitohol Категория: История   
Прочетен: 2535 Коментари: 5 Гласове:
4



 http://vbox7.com/play:f7e26026d9   На тракоманската сбирка в луковит Д-р Пасков беше разконспириран като руски агент благодарение на собствената си глупост или несъобразителността на неговите господари от Кремъл, които познават само един метод за изкривяване на историческата истина. Д-р Пасков е историческо дежа вю на д-р Дино Кьосев - доктори по ветеринарна медицина стриктно изпълняващи завета на Сталин: "Разделете българите на македонци, татари и траки!" В това видео се вижда всичко.   надявам се като запознати със стратегията divide et impera, разбирате причината за субсидирането на "тракийската теория", която обслужва интересите на няколко по-големи държави от нашата. Българите са един от малкото народи, които все още използват народностното си име за самоопределение. Ще ви дам пример: испанците отдавна не се наричат готи, а са набедени за наследници на римското население на провинция Испания и именно по-тази причина в Испания протича асимилация на галисийците, астурийците, каталунците; още по-категорично престъпление е извършено срещу влашкия народ, които първо са набедени за "румънци", а сетне са отделени от тях молдовците и армъните. Има и изкуствени народи като словенците, австрийците, валонците, босненците, украинците, създадени по най-различни причини, но винаги с една цел, а именно: Divide et impera!   Няма как да не сте запознат със стратегията на Сталиновата империя: "Разделете българите на македонци, татари и траки и ще ни се подчинят!" Първите две точки Сталин успешно завърши - имаме Република Македония, в която живеят александромакедонци, имаме и Република Татарстан, където живеят чингисханци. Остана само това парче от 111 хил. кв.км, което все още носи името България, но народъм му се срамува да се нарече бълггарин. Насадиха ни срам от всичко, свързано с българската ни идентичност и най-вече когато става дума за нещо "българско", то това се прикача на държавата и всичко производно на Република България. А хората били само граждани на Европейския съюз, европейци от 8 хил. години, още преди тук да стъпи Аспарух! Да, но не можем да се определим по националност европейци, нали? Затова нека станем траки, та да зарадваме Сталин посмъртно. Тогава тази максима ще получи своя окончателен завършек и България ще бъде изтрита от лицето на земята.



Гласувай:
5



1. demograph - Цитирай извора за "цитата от Сталин"
21.08.2014 02:29
Разсъжденията ти са знак за пълно невежество. Ако българите са траките, България получава неизмерими културни, икономически, вътрешно и външнополитически ползи бе човек! Оборването и смачкването на Тракийската теория е цел номер едно на враговете на България и Българите..Неглежирането и се финансира, а не защитата! Ти или буташ да отваряш врата откъм пантите или си гръцко мекере. Пфу...
цитирай
2. letopisec - Лакеят на Спароток, Демограф. се прави, че не знае, че кумира му работи за Москва...
22.08.2014 09:15
demograph написа:
Разсъжденията ти са знак за пълно невежество. Ако българите са траките, България получава неизмерими културни, икономически, вътрешно и външнополитически ползи бе човек! Оборването и смачкването на Тракийската теория е цел номер едно на враговете на България и Българите..Неглежирането и се финансира, а не защитата! Ти или буташ да отваряш врата откъм пантите или си гръцко мекере. Пфу...

цитирай
3. letopisec - 1. demograph Чети и прогледни, понеже си наивен и заблуден
22.08.2014 09:17
Археоника — наука о духовной культуре человечества — всё более уверенно заявляет именно об этом. Например, санскрит это искусственный язык, созданный в I веке н. э. на базе русского языка. Поэтому нам не надо больше привлекать индийские аналоги, чтобы проследить этимологию слов русского языка, в котором более чем предостаточно нужных нам корней. Надо только немного поднапрячься. По данной тематике хорошо поработала секция «Докирилловская письменность», в которой выступили с докладами: Тентов Аристотель, член Палаты представителей Македонии («Древнейший македоно-славянский словарь»); Томеццоли Джанкарло, главный эксперт Европейского патентного бюро в Германии, и Серафимов Павел, дизайнер из Голландии..."

za.zubr.in.ua/2010/05/28/6442/

Тентов е човек от "ранга" на Васко Ильов, Паско Кузман, Ташко Белчев, Ал. Донски и т.н. Все македонисти - комедианти които разпалват античното лудило по Варадарско. Всеки може да си направи извода за каква анти - българска доктрина иде реч.
цитирай
4. shtaparov - Най-голямото разбиване на руските ...
20.01.2017 11:29
Най-голямото разбиване на руските фалшификации по наш адрес е това,че Траките са Първото коляно на Българския род а Скитите,от които произлизат и самите руснаци- Третото коляно. Палеопонтийската теория (част от която е Тракийската) касае произхода и миналото на Българите- не тяхното бъдеще. Но тя ще създаде у нас огромно чувство за национална гордост,което извънредно много ще пречи на руските посегателства срещу нашата идентичност- заради това руските правителствени служби упълномощават у нас лица,които да се борят срещу нея.
цитирай
5. shtaparov - Друг недостатък на твоите твърд...
20.01.2017 11:48
Друг недостатък на твоите твърдения е това,че Волжките Българи били наречени "татари". Не- те не са наречени "татари" а са наречени "руснаци"- татарите в Татарстан са СИ татари,а Българите са принудени да се наричат "руси" (руснаци) и имат толкова общо с татарите,колкото общо имат днешните "македонци" с турците.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: avitohol
Категория: История
Прочетен: 204290
Постинги: 68
Коментари: 121
Гласове: 132
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930