Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2015 09:26 - Йезуит разкрива как Ватикана създаде Исляма
Автор: agej2 Категория: История   
Прочетен: 4274 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Йезуит разкрива как Ватикана създаде Исляма

Едно важно разкритие от йезуит за това как Ватикана създаде Исляма и с каква цел

image

Изумителна история от свещеник йезуит на име Алберто Ривера, който е имал достъп до секретни документи. Той е научил тази история от секретни брифинги във Ватикана, докато бил там свещеник йезуит, под клетва да не издава никакви тайни от такива секретни документи. Тайните му били разкрити от йезуитския кардинал Августин Беа, чрез тези документи.

Кардинал Беа му обяснил как отчаяно римокатолиците са искали да превземат Ерусалим за свой град на своята религия. Поради своята религиозна история и стратегическа позиция Светия град се счита за безценна съкровищница. за да направят Ерусалим римокатолически град е трябвало да бъде разработена схема, пише сайтът worldtruth.tv.

Едно важно разкритие от йезуит за това как Ватикана създаде Исляма и с каква цел
– Древен Рим

Като средство за изпълнението й са били избрани децата на Исмаил, син на Авраам. Бедните араби станали жертва на един от най-хитрите планове на силите на мрака, създаван някога. Ранните християни са се оттеглили навсякъде да разнасят Евангелието, за да може всеки, който повярва в името на Исус да бъде спасен за вечността. Те са срещали тежка опозиция както от евреите, така и от властта на Рим, които са преследвали християните, за да се спре разпространението на тяхната религия. Евреите са се разбунтували срещу Рим и през 70 година въстанието било потушено много жестоко, а храмът на Соломон бил унищожен от римляните в изпълнение на пророчеството на Исус за него в Евангелието от Матей глава 24 стих 2. На неговото място днес се издига светилището Куполът на Скалата, близо до джамията Ал-Акса, който е едно от светите места на Исляма.

По ония времена Рим се тресе от радикални промени. Корупция, алчност, апатия, извращения и бунт са разяждали Римската империя и това е помогнало за нейното рухване. Преследването срещу християните е безполезно, тъй като те отдавали живота си за Христовото благовестие.

Единственият начин, по който Сатана можеше да спре разпространението на истинското Христово учение е да създаде фалшива християнска религия, за да спре делата на Бог, за спасение на човечеството. И така те са решили да превърнат Рим в център на новата фалшива християнска религия. Религията на Древен Рим е заимствана от Вавилон и те са направили лека козметика на фасадата й. Това е станало постепенно, а не за една нощ, казва кардинал Беа, а е започнало със създаването на писанията на ”църковните отци” в началото. Така чрез техните писания, католиците оформили една нова религия. Статуята на езическия бог Юпитер в Рим са нарекли на Свети Петър, а статуята на Венера са я променили на Дева Мария.
image
За свой център те са избрали един от седемте хълма на Рим, наречен “Vaticanus”, който е бил място на езическо поклонение и е имало храм на бог Янус, на който са принасяли жертви. Според римската религия бог Янус е бил с 2 лица, много подходящо за двуличието на римокатолицизма. На неговото име е наречен и първия месец от годината – януари.
image
Култовете към римските езически богове са прехвърлени с нови имена към новосъздадената християнска религия.

Така е създадена Ватикана в изпълнение на пророчеството на Исус, дадено на апостол Йоан в книгата Откровение глава 17 стихове от 5 до 9 и точно в стих 9, в който се казва, че майката на блудниците и гнусотиите на земята Вавилон, седи на 7 хълма. Както това е разтълкувано още от реформаторите през Средновековието, блудницата седяща на седемте хълма е Католическата църква и нейният престол е във Ватикана, намиращ се на един от седемте хълма на Рим.

image

Римокатолиците решили да създадат нова религия, която да унищожава и преследва истинските християни и евреите и за тази цел им е трябвало харизматична личност, която да я създаде. И така те намират за подходящ Мохамед и изпълняват плановете си, но не става винаги така както те очакват.

Една от тайните на Ватикана е прикриването в католическата църква на култ от сатанисти още от древния Рим

image

Една шепа семейства от времето на първия век преди Христа са заемали длъжност като свещеници (жреци) на езическата римска религия по ония времена и то не обикновени свещеници с нисък ранг, а били известни с титлата „първосвещеници”.
image
След узаконяване на християнството те се внедрили постепенно в редиците на тогавашната християнска църква и така в църквата са навлезнали не обикновени хора от старата Римска империя, а точно някогашните свещеници на езическата им религия, които извършвали демонично поклонение, пише сайтът worldtruth.tv.
image

Този древен култ се е пренесъл в християнството като култ на кръвожадни сатанисти, които са участвали в пренасянето на деца в жертва и са изгаряли живи хора с прогресивно мислене от 11-ия век след Христа, и са подтиквали своите нисши свещеници към демонично поклонение и абсолютно безбрачие.

image

Те са пазели ревностно езическото наследство и правото да жертват хората на демонични богове, свещениците са били прогонвани от Рим не веднъж, заедно със затварянето на храма във Ватикана.

Въпреки това по време на най-бурните периоди в историята на Римската империя след падането на Рим и в центъра на империята, езическите свещеници поемат ролята на общностни лидери в Рим и през повече от един период, открито са се връщали към своите езически практики на пренасяне на деца в жертва, канибализъм и демонично поклонение едва годините 590-752, 847-872 и дори до 896, 1057  след Христа.

КРЪСТОНОСТНИТЕ ПОХОДИ СА ПУБЛИЧНА ФОРМА НА ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ ПРОВОКИРАНИ И ЗАПОВЯДАНИ ОТ РИМОКАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА.

  СЕГА ОТГОВОРЪТ Е ДЖИХАД НА ТЯХНОТО ОТРОЧЕ ИСЛЯМ.

! НО ТОВА СИ Е РИМОКАТОЛИЧЕСКА ПОЛИТИКА И РЕЛИГИЯ.

! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ , ЧЕ МОХАМЕД Е БИЛ  НЕГРАМОТЕН. БРАТОВЧЕДКА НА ПЪРВАТА МУ СЪПРУГА Е БИЛА МОНАХИНЯ В КАТОЛИЧЕСКИ МАНАСТИР, В КОЙТО САМАТА ТЯ Е БИЛА ЧЕСТА ГОСТЕНКА.

Когато Мухамед е на 12 год., пътува заедно с чичо си по търговия до Сирия. Близо до Басра минават покрай обиталището на християнски отшелник на име Бахира, който пожелава да се срещне с керванджиите, за да им каже, че с тях пътува бъдещ пророк. През 595 г./НИЩО НОВО ЗА ВЕРБОВКАТА.../

Мухаммед се връща в Мека и става пастир. По онова време родът на пророка има финансови затруднения и затова той започва работа като керванджия забогатата вдовица Хадиджа (или Хатиджа натурски), наследила 2 съпрузи. Тя е толкова впечатлена от качествата на Мохамед, че му поисква ръката.

    Около 610 г. Мохамед започва да се уединява в пещерата Хира на планината Нур в околностите на Мека по време на месец Рамадан. Там той пости и се отдава на молитви. Една нощ е посетен от архангел Гавраил (Джибрил), /СИГУРНО СЕ СЕЩАТЕ ЗА БИБЛЕСКИЯT АРАХАНГЕЛ МИХАИЛ ВЕЧЕ...ПО ТОВА ВРЕМЕ БИБЛИЯТА Е ОТДАВНА НАПИСАНА...ИЗМИНАЛИ СА ПОВЕЧЕ ОТ 500години./                          ДЖИБРИИЛзаповядва: „Чети“ или

 „Рецитирай“. Според ислямската традиция Мохамед е неграмотен и не може да чете. Впечатлен от случката, той се връща при Хадиджа, която го признава за пророк и става първия човек, приел исляма. Скоро тя е последвана от едва 10-годишния братовчед на Мохамед  Али и близкия приятел на пророка  Абу Бакр/КОЙТО ВСЪЩНОСТ ГО НАСЛЕДЯВА И ЗАПИСВА КОРАНА С ПИСАРИ/.

 В продължение на дълги години Джибрил разкрива на пророка Божието слово - съдържанието на Корана.

 Мохамед проповядва 3 год. само на близки приятели и познати. После, към 613 г., се отдава на публични проповеди.

 Когато започва да печели привърженици, властите в Мека започват да го смятат за опасен. Мохамед се чувства застрашен и през 622 г. се преселва в град Ясриб - Медина (на около 450 километра северно от Мека), където му предлагат убежище.

Това преселение, наречено хиджра, е повратна точка в живота на пророка. От хиджрата започва мюсюлманското летоброене. В Мека той няма много последователи, но в Медина те са далеч повече и скоро добива влияние, което фактически го прави абсолютен властелин. През следващите няколко години, когато мюсюлманите бързо нарастват, се водят редица битки между Медина и Мека. Тази война завършва през 630 г. и Мохамед се завръща победоносно в Мека като завоевател.

/ЗАПОЧВА ДА ДЕЙСТВА КАТОЛИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА НА  етническо ПРОЧИСТВАНЕ *Разделяй и владей*./

 През останалите 2,5 год. от живота му арабските племена/живеещи  в местността Араба/  бързо се приобщават към новата религия.

  Днес виждаме и все повече ще виждаме  резултата от демоничната бомба на сатанинския – Римокатолически проект *ИСЛЯМ*. Чийто ръководител папата днес казва:

*КОРАНЪТ И БИБЛИЯТА СА ПОСЛАНИЕ НА ЕДИН БОГ...*

 image
  СКОРО МЮСЮЛМАНИ, ХРИСТИЯНИ И ЕВРЕИ ТРЯБВА СЕ НАВЕДАТ ПРЕД ПАПАТА-ТОВА Е ЦЕЛТА ВСЪЩНОСТ НА САТАНА-ЛУЦИФЕР.

 

 

Bottom of Form

Bottom of Form

 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: agej2
Категория: История
Прочетен: 279839
Постинги: 136
Коментари: 0
Гласове: 64
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031