Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
10.08.2006 09:52 - ЗАВИСИМОСТТА
Автор: dalida Категория: Изкуство   
Прочетен: 1736 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 09.04.2015 14:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                   
 
ИСТИНАТА


Повечето, от нас не искат да признаят, че са зависими от някои неща водещи ги към разочарование, което след време ще разберат и ще се разкайват горчиво. Знам, че темите, които помествам тук, не се харесват от много от вас, част от тях са поучителни, ще се радвам, ако мога да помогна с нещо, за по-доброто възпитание и общуване.

Препатила съм доста, животът ми не е бил лек и не съм получила всичко на готово, както сега предлагам на моите деца, искам да ги предпазя от нещастието да страдат, да предотвратя болката и неприятностите, които съм преживяла. Искам, най-доброто за тях. Дали ще ме разберат правилно, зависи от тях самите. Ние, големите, предлагаме безвъзмездно,-удобства, дом, уют,топлина, обич, разбирателство, парични средства, богатство, правим подаръци-автомобили, къщи и много други неща, а, какво получаваме,-намръщени погледи, неудобрение и лоши думи, като чели сме длъжни да правим всичко за тяхно благо. Не, не сме длъжни, но все пак сме загрижени за тяхното бъдеще.

Те, младите сега растат, ще порастнат големи и ще имат поколение което или ще ги радва или ще ги разочарова, всичко зависи от това, как те са си възпитали децата, това, което те ще дадът на своите деца, като дом, семейство, любов и богатство и какво ще получат в замяна, защото всичко на този свят се връща. Колелото на живота се върти, нищо не се губи в пространството. Има случайности, но има и Съдба, която определя - какво и кога да стане, независимо да ли ние сме съгласни или не. В блока, в който живея има едно семейство, което има един син-голям хаймана, не работи макар да е вече на 30 години, тормози майка си и баща си, обижда ги с груби думи, а понякога и посяга да ги бие, а има почти всичко необходимо да живее нормално и удобно. Кара хубава кола, има собстено жилище и всичко това му е дадено на готово от родителите му.

Почти всяка вечер се връща пиян и блъска по всички врати и крещи, че не бил разбран, какво му липсва не знам, но е много агресивен, а на другата сутрин, ни лук ял- ни лук мирисал. Извинява се на всички и след някой и друг ден събитието се повтаря. Е...., това е - алкохолът не прощава никому. Той е лош съветник.
Тони Крумова.



Гласувай:
2



1. анонимен - не признаваме. . . .
10.08.2006 13:36
Не признаваме, че сме безсилни пред желанието си да бъдем добри родители и да осигурим живота на децата си. Но, аз признавам, че обичам и двете си деца толкова много, че съм съгласна да им давам, когато имам възможност, всичко, което си пожелаят, майка съм и го чувствам като задължение да им го дам на готово, без да се замислям, че по този начин ги разглезвам.
Може би нетрябва чак толкова да ги глезя, но сърце не ми дава да откажа. Незнам при другите родители как стоят нещата, но при мен е така.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6155811
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29445
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031