Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
11.03.2008 17:23 - ГЛЕДНА ТОЧКА
Автор: dalida Категория: Лични дневници   
Прочетен: 934 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.07.2015 21:29


                    ЕКОЗАЩИТА  ИЛИ.....ТЕРОР

Гледна точка.
Екотероризъм - това си е чист тероризъм, само гдето има и модната сричка "еко".
Някъде, на някои континенти, хората са го измислили. Измислили са начин да се  интегрират от държавата, да не  зависят от нея  и да не търсят непрекъснато пари от нея.

Ето какво правят те.
Дадена  екозащитна природна организация, купува няколко стотици декара площ, огражда я  и  я  превръща в резерват  със  статут " Природен резерват ", за който се грижат самите те. В този резерват може да живеят на свобода животни.  За животните се грижат ветеринари - доброволци.  Същата тази  еко организация  си прави сайт,  чрез който  уведомява  обществеността, чрез този сайт събират дарения  за нуждите на животните, евентуално за залесяване и  всички  други разходи, свързани с този резерват.

Така постъпват умните хора, които не могат да излязат на глава с корумпираните  правителства, концесионери и всички други, които вредят на природата.
А, най добре ще е - всички  екозащитници да се  обединят и да направят нещо полезно, вместо само да се перчат и да настройват обществото срещу държавната власт, защото тези дразги на никому не са нужни и полезни. Хората се  озверяват така,  започдат да си мислят, че всяко чудо - за три дена, минава и заминава. " Кучето си лае - керванът си върви ".
Властта  досега доказа, че не се интересува от  тези протести. Та нали българските зелени площи са  на цяла България. Те са наши, но никой  не  зачита  тези права. Тези площи са държавна собственост.

Екотерорът е опасна работа. Тези напъпили  екотерористи, залагат бомби, взривяват лифтове, тецове, заводи, те,  могат да причинят огромни щети както на цялата ни държава, така и на  концесионерите, така и на собствениците на обекти  и терени. А, като знаем каква " баба  - стара и немощтна "  е  съдебната  ни  система  и  никога,  никой  екотерорист няма да бъде хванат, осъден и вкаран в затвора  или  пък цяла една екотерористична  организация. Немощната ни държавна съдебна система  ще си остане само  на  листи, без да бъде  действаща съдебна система, няма да бъдат наказани справедливо никои  екотерористични организации или групи.

Досега  съдебната ни система не е доказала, че е  на ниво. Делата се влачат с години  и  терористът може да умре, докато съда се произнесе по делото.
Това е моето мнение за тези  "екотерористични  групи".


Тагове:   терор,   еко,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6211829
Постинги: 1102
Коментари: 4873
Гласове: 29489
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930