Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
11.04.2011 11:18 - ИЗВЪНЗЕМНИТЕ И ЧОВЕКА
Автор: dalida Категория: Лични дневници   
Прочетен: 11287 Коментари: 21 Гласове:
34

Последна промяна: 09.04.2015 11:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                  НЕЩО ЩЕ СЕ СЛУЧИ, НО КОГА?

                 

Ще имаме ли възможност да разберем най-сетне истината:
Кои сме ние и как сме се появили на този свят?
Какво е сънят?
Какво е любовта?

Има теория, че човекът е изобретен от полу - човеци, полу- богове т.н. анунаки.(извънземните от планетата Нибиру)

Кои са анунаките:

http://dalida.blog.bg/history/2009/03/23/vselenata-i-quot-onezi-koito-sliazoha-ot-nebesata-quot.312260

И така:
Човешките същества са били създадени (тоест изобретени) чрез генетически експерименти, които са били извършени от рептилиански извънземни. Тези извънземни познати като "Ануннаки” и до сега управляват Земята.
Фактически анунаките са "изобретили" хората толкова съвършено, че и досега не могат да проумеят своето появяване и съществуване на този свят.


image

Чрез религия, наука и други форми на индоктринация (системно обучение – т.е. мозъчна промивка), анунаките - рептилии направляват човечеството в точно обратната посока на истината – до точката където концепцията за извънземен господар / създател се счита за най-лудата фантазия.

Умишлено заблуждение и избирателно мислене
Един много важен въпрос, който религиите се опитват да заобиколят и който науката напълно пренебрегва е концепцията за умишлена измама.


Измамата не е нещо стоящо неподвижно във вселената и е начин на действие на анунаките - рептилии и на други високо интелигентни, жадни за власт същества. Макар, че има теория която предполага, че именно анунаките са тези, които са ни "наляли" мозък в главите и че именно те са тези, които непрекъснато ни помагат в най-трудните моменти от нашия живот.

Но научния метод не взима предвид концепцията за умишлената измама.
Анунаките са създали всички земни религии както и науката. Появиха се противоречиви тенденции,които изправиха наука срещу религия. Тези противоречия промиват допълнително мозъците на "непослушните" и непроменящи мнението си хора.
За нещастие атеистите са достатъчно глупави да мислят че науката е на тяхна страна. За това някои се опитват да съпоставят доктрината като науката, за да открият реалната истина за действителността, което е смешно и показва, че те игнорират концепцията за умишлена измама, (а игнорирането на концепцията за умишлена измама е селективно мислене).




Според науката умишлената измама не съществува, конспирациите не съществуват, извънземни не съществуват, а управляващия елит е доброжелателен (и разбира се това е защото се приема, че рептилиите са създали науката.

Днес, много са малко хората, които наистина се интересуват как е бил създаден човека и защо толкова теории не могат да докажат своята правота.

Днес парадоксално и фрапиращо е нашето поведение, независимо как и защо приемаме нещата от живота по този начин.
Парадоксът на нашето време е, че имаме високи сгради, но ниска търпимост, широки магистрали, но тесни възгледи. Харчим повече, но имаме по-малко, купуваме повече, но се радваме на по-малко.
Имаме по-големи къщи и по-малки семейства, повече удобства, но по-малко време. Имаме повече образование, но по-малко разум, повече знания, но по-лоша преценка, имаме повече експерти, но и повече проблеми.

Повече медицина, но по-малко здраве. А, самите лекари казват : "Ако ние можехме да лекуваме болните и те да оздравеят,тогава какво щяхме да правим ние след като всички болни станат здрави? ... - Щяхме да "умираме" от глад. Защото нямаше да има кого да лекуваме. Така разсъждават лекарите, затова в цял свят болните не оздравяват, а само временно закрепват своето здраве.

 Живота ни е АД!
Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия, седим пред компютрите до зори и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си.
Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често.



НАШЕТО ВРЕМЕ - модерен свят
Това е времето на бързото хранене и лошото храносмилане, големите мъже и дребните души, лесните печалби и трудните връзки. Времето на по-големи семейни доходи и повече разводи, по-красиви къщи и разбити домове.


Как да се променим?
Промяната е нещо сериозно. Откажете се да я подлагате на Контрол. Няма да стане. Още отсега ви го казвам, насила няма да промените нищо. Нито една частичка от себе си няма да промените, ако прилагате "разум" и изобщо всякакъв тип груб контрол над ситуацията. И света ще си остане същият, както и вие... не работете за Илюзиите, ами ги приемете като такива.Приемете живота такъв, какъвто е в действителност.

Истината е, че промяната просто се случва и вие нищо не можете да направите по въпроса...- тя, просто се случва.

Начинът ни на мислене:
Последните 300 и повече години, светът си е мислел, че всичко се състои от атоми, „строителите на вселената”.
Великия Нютон бе този, който затвърди нашето впечатление, че атомите изглеждат като билярдни топки.

Но, брилянтния Макс Планк, героят на Айнщайн, разбули някои изключително обезпокоителни открития, които той е направил докато се е опитвал да разреши проблемите отнасящи се до радиацията на енергията.

Планк бе принуден да направи заключение, че материята на най-фундаменталните си нива не е непрекъсната, не е твърда. Няма никакви мънички билярдни топки. Когато разчупите един атом, получавате един електрон, протон а може би и неутрон. Но то се върти и това не е най-малката частица в никакъв случай. Можете да продължите да разчупвате до безкрай, до W частиците и до много други „подозрителни” частички. Това е едно трепване на окото, премигване и е извън съществуващото.
Какво е премигването........... - то е квантова нестабилност.

Ядрото и електрона.
- Какво има между ядрото и електрона?
- Нищо!
- И от какво са направени ядрото и електрона?
- От малки късчета енергия, които никак не са солидни, а всъщност са въртящи се частици светлина.

Всички спорове и аргументи са измама, защото цялата ни история, химия, физика по-точно - наука е изградена на - тези, хипотези и теории, без ни най-малкото доказателство, че има ядро. То, с просто око не се вижда, няма начин, защото е много малка частица и
не е сама.

СЪЗНАНИЕТО НИ -
За да се разбере разликата между различните състояния на съзнанието, трябва да се върнем към първото от тях – сънят.
Той е съвършено субективно състояние на съзнанието. Човекът потъва в сънищата си, независимо дали запазва или не спомен за тях. Дори, ако някакви реални усещания стигат до спящия – такива като звуци, гласове, топлина, студ, усещане за собственото тяло, те предизвикват в него само фантастични образи - нереални, недействителни, в друго място и в друго време.

След това човек се събужда - физически. На пръв поглед, това е съвсем различно състояние на съзнанието. Може да се движи, да разговаря с другите, да крои планове, да съзира опасности, да ги избягва и прочее. Изглежда правилно да кажем, че е в по-добро състояние, отколкото когато спи. По време на сън е пасивен, което означава, че не би могъл да направи нищо, защото когато спи, човек е паралезиран. НО, в състояние на бодърстване, той може непрекъснато да действа, а резултатите от действията му се отразяват както върху него, така и върху околните.

Обаче не си спомня за самия себе си. Той е машина, всичко му се случва отвън. Не може да спре потока на мислите си, не е в състояние да контролира въображението си, чувствата си, вниманието си, или ако успее, то е за кратко и после отново се връща на старите мисли.

Живее в субективния свят на „обичам – не обичам”, „харесва ми – не ми харесва”, „искам – не искам”, тоест в света, състоящ се от онова, което му се струва, че обича или не обича, иска или не иска. Той не вижда реалния свят. Реалният свят е скрит от него посредством стената на въображението му. Той живее в сън. Онова, което нарича „ясно съзнание” е само сън – и то далеч по-опасен от нощния сън в леглото.

И двете състояния на съзнанието – сънят и бодърстването – са еднакво субективни. Едва когато започне да си спомня за себе си, човекът наистина ще успее да се пробуди. Тогава целият живот около него ще придобие съвсем различен вид и смисъл.

Какво имам в предвид? Когато човек си даде сметка - какво е постигнал досега, как го е постигнал, какво е пропуснал и защо го е пропуснал - тогава ще му стане ясно, кой е той в същност и каква е неговата цел в живота - за какво се е родил.

 Може ли човек да обича безрезервно?

За любовта се говори много, но само се....говори.
Знаят ли поетите как се обича?
Знаят ли писателите как се обича?
Знаят ли художниците как се обича?
Отговорът е - НЕ! Нито поетите, нито писателите, нито художниците знаят какво е любовта, защото те са се вглъбили в своето творение, без да го чувстват. Те, писателите и поетите, просто пишат за него, но в действителност, душата им е празна. Когато са нещастни, те пишат за любов. Когато са щастливи, не пишат нищо, защото са щастливи.

Защо мисля така?

Ето защо:
Вижте, няма нищо лошо за връзките между хората. Никаква атака срещу общуването между половете. Това го има и е част от живота. Моят призив е да се разбере правилно, че любовта никога не може да е в друг човек, освен в нас. И ако ние досега не сме го разбрали, и още чакаме да се появи човек, че да я изразим, значи ние сме едни бедни души, много жалки хора, останали без истинско знание за това кои сме в действителност. По някакъв начин сме оставили системата да изтиска и последната капчица адекватност и истинска чувствителност и сме й се отдали, вярвайки на простотиите й.

Не е любов това, което е на книга записано. Не е любов това, което е на хартия нарисувано.

Любов е това, което е вътре в нас, вътре в душата ни, любовта е прегръдка, тя е целувка и е една старомодна дама, която непрекъснато е в нас и с нас, тя се ражда с нас още с майчината пъпна връв. Не си мислете, че като отрежат физически пъпната връв, любовта се изпарява. НЕ. Тя никъде не отива, тя просто си е вътре в нас. И, само действията - любов, са категорични и истински. Всичко друго - написано или нарисувано е ИЛЮЗИЯ - измама.(виртуално и нереално)



Запомнете и казвайте по- често "обичам те" на любимите си, но най-вече наистина го мислете, душата ви да е изпълнена с любов.

Целувка и прегръдка могат да поправят всяка злина, когато идват от сърцето. Запомнете и се дръжте за ръце, и ценете моментите, когато сте заедно защото един ден този човек може и да не е до вас. Отделете време да се обичате, намерете време да си говорите, и намерете време да споделяте всичко, което имате да си кажете.


източници: "Епохални времена", "Животът такъв какъвто е....."
11.04.2011 г.





Гласувай:
34



Следващ постинг
Предишен постинг

1. neprosvet - Хареса ми! Благодаря ти!
11.04.2011 13:07
Няма да коментирам! Не са ми достатъчно знанията по теези въпроси, но адски много ме вълнуват!
Искрено ти благодаря, dalida! Чета те с огромно удоволствие!
Сърдечни поздрави и най-добри пожелания от мен!
цитирай
2. kosara2008 - чета те с удоволствие, моя поздрав за теб:)
11.04.2011 18:08
http://vbox7.com/play:4fdec92d
цитирай
3. dalida - Коментарът е чудесен!
11.04.2011 18:58
neprosvet написа:
Няма да коментирам! Не са ми достатъчно знанията по теези въпроси, но адски много ме вълнуват!
Искрено ти благодаря, dalida! Чета те с огромно удоволствие!
Сърдечни поздрави и най-добри пожелания от мен!

------------------------------
Мерси за пожеланието!
Благотворна седмица и на теб!
цитирай
4. dalida - Мерси за поздрава!
11.04.2011 19:00
kosara2008 написа:
http://vbox7.com/play:4fdec92d

------------------------
Приятна седмица и усмивката да е твоя спътница в живота!
цитирай
5. ckarlet - Колко човешка истина има в твоя п...
11.04.2011 19:29
Колко човешка истина има в твоя постинг, Dalida!
Поздрави и от мен!
цитирай
6. magicktarot - Да живее Любовта!:)
11.04.2011 21:08
Страхотен постинг, Далида! Дори да приемем, че са ни създали ануннаките и че всичко е една лъжа, може би са пропуснали факта, че геномът ни предполага възможност за изпитване на Любов - всевселенската Истина, която твори всичко... Кой знае кои гени са отговорни за това!? Майтап! :)))) Само си разсъждавам. Поздрави!
цитирай
7. dalida - Любовта е нашия живот. Без любов сме нищо.
11.04.2011 21:11
magicktarot написа:
Страхотен постинг, Далида! Дори да приемем, че са ни създали ануннаките и че всичко е една лъжа, може би са пропуснали факта, че геномът ни предполага възможност за изпитване на Любов - всевселенската Истина, която твори всичко... Кой знае кои гени са отговорни за това!? Майтап! :)))) Само си разсъждавам. Поздрави!

--------------------------------
Правилно! За гените, те си проличават при нашето поколение. Каквито сме ние, такива са и нашите деца, в повечето случаи.
Поздрави и хубава вечер:))))
цитирай
8. mladezh - Хмммм. . . интересно, но твърде. . . ...
11.04.2011 23:27
Хмммм... интересно, но твърде... себично? Казваш "Ние хората" иимайки предвид себе си - това не е ли леко манипулативно? ...говориш в множествено число НО от свое име... даваш оценка и определение за "чувството Любов" с убеденоста че си го разбрал правилно ... изкушавам се да попитам - от къде знаеш това? ;))) ...закачам се само - приятен и провокиращ постинг, харесва ми...
*УТОЧНЕНИЕ: Без да съм поет или да се възприемам като такъв - когато аз пиша за ЛЮБОВ например (или пея в други случаи) е само това което Аз самият усещам... и просто опит да покажа това което Аз чувствам... това дали някой ще ме разбере (извън обекта на чувствата ми) - не е фактор нито причина за това... и не смятам себе си за изключение - явно в тази "част" се раминаваме, аз не мисля че има "формула" обяснение или алгоритъм Любовта просто защото тя е чувство :)))
цитирай
9. alexs - Знаеш ли dalida
12.04.2011 08:23
коя е най-четената книга на света Там има отговори на тези въпроси

поздрави И нека любовта да е с теб!
цитирай
10. bven - Супер е!
12.04.2011 08:53
Поздрави, Далида! Инфото е чудесно!
Слънчев ден ти желая!:)
цитирай
11. dalida - Знам това, от .... опит
12.04.2011 10:21
mladezh написа:
Хмммм... интересно, но твърде... себично? Казваш "Ние хората" иимайки предвид себе си - това не е ли леко манипулативно? ...говориш в множествено число НО от свое име... даваш оценка и определение за "чувството Любов" с убеденоста че си го разбрал правилно ... изкушавам се да попитам - от къде знаеш това? ;))) ...закачам се само - приятен и провокиращ постинг, харесва ми...
*УТОЧНЕНИЕ: Без да съм поет или да се възприемам като такъв - когато аз пиша за ЛЮБОВ например (или пея в други случаи) е само това което Аз самият усещам... и просто опит да покажа това което Аз чувствам... това дали някой ще ме разбере (извън обекта на чувствата ми) - не е фактор нито причина за това... и не смятам себе си за изключение - явно в тази "част" се раминаваме, аз не мисля че има "формула" обяснение или алгоритъм Любовта просто защото тя е чувство :)))

----------------------------
Не звучи много.....научно, но опитът,който човек е изпитал си е лично мнение.
А,аз в този постинг в повечето случаи си казвам открито своето мнение. За мен любовта се ражда заедно с малкото човече и е закодирана в ДНК-то му.
Поздрави и весел ден!
цитирай
12. dalida - Най-четената книга на света е,тази която се харесва на даден индивид.
12.04.2011 10:23
alexs написа:
коя е най-четената книга на света Там има отговори на тези въпроси

поздрави И нека любовта да е с теб!

----------------------------
Аз имам любими книги,които чета и препрочитам няколко пъти,за кеф.
Поздрави и на теб,приятелю!
цитирай
13. dalida - Здравей!
12.04.2011 10:24
bven написа:
Поздрави, Далида! Инфото е чудесно!
Слънчев ден ти желая!:)

--------------------------------
Приятен ден и на теб!
цитирай
14. dalida - Здравей,Скарлет!
12.04.2011 10:26
ckarlet написа:
Колко човешка истина има в твоя постинг, Dalida!
Поздрави и от мен!

-----------------------------
Бъди благословена!
Приятен ден!
цитирай
15. kabuli - Пишеш
12.04.2011 14:45
така, като че ли си присъствала на цялата тази история. Струва ми се, че изглеждаш на модерен човек, но който е гледал много фантастични филми за извънземни.
Човек за да разбере света, трябва да разбере себе си. И тъкмо тук се крие проблемът - човекът не иска да разбере себе си. И на помощ идват не само Анунаките, но и техните далечни братовчеди. Жива и здрава!
цитирай
16. dalida - Пишеш
12.04.2011 20:51
kabuli написа:
така, като че ли си присъствала на цялата тази история. Струва ми се, че изглеждаш на модерен човек, но който е гледал много фантастични филми за извънземни.
Човек за да разбере света, трябва да разбере себе си. И тъкмо тук се крие проблемът - човекът не иска да разбере себе си. И на помощ идват не само Анунаките, но и техните далечни братовчеди. Жива и здрава!

-------------------------------------------------------------------------
Странно нещо е човекът, наистина!
Поздрави и на теб!
цитирай
17. saradiva - Аватарът ти преди беше чуден!
12.04.2011 22:17
Аватарът ти преди беше чуден!
цитирай
18. dalida - Здравей, saradiva!
13.04.2011 22:41
saradiva написа:
Аватарът ти преди беше чуден!

--------------------------------------
Преди аватарът ми беше загадъчен.
А, този е на истинската Далида.
Поздрави!
цитирай
19. starplane93 - ...
15.04.2011 15:44
okey...dobre de as kato sam tvorec posveten na izkustvoto noeziq i imam talant ...dobre de tova zna4i li 4e nemoga da obi4am i 4e ne sam vlqbena i 4e ne sam otkrila lqbovta...vqrno e 4e poetite pishat samo kogato sa tajni ,no tagata ne se sazdava ot edin iz4eznal bonbon.te pishat i tajat zashtoto to4no tezi koito obi4at istinski gi naranqvat. eto tova e moeto mnenie...ina4e vsi4ko drugo e mn. dobre i interesno :P
цитирай
20. dalida - За любовта
17.04.2011 01:09
starplane93 написа:
okey...dobre de as kato sam tvorec posveten na izkustvoto noeziq i imam talant ...dobre de tova zna4i li 4e nemoga da obi4am i 4e ne sam vlqbena i 4e ne sam otkrila lqbovta...vqrno e 4e poetite pishat samo kogato sa tajni ,no tagata ne se sazdava ot edin iz4eznal bonbon.te pishat i tajat zashtoto to4no tezi koito obi4at istinski gi naranqvat. eto tova e moeto mnenie...ina4e vsi4ko drugo e mn. dobre i interesno :P

-------------------------------------------
всеки пише именно тогава, когато е тъжен, пише за своята несподелена или неразбрана любов. но защо е несподелена? Дали тази любов е това което иска отсрещтната страна? Аз си мисля, че думите не са достатъчни. Необходимото което е и всъщтността - любов, е това което правим - привързаност, свобода и уважение. Ревността и "оковите" само угнетяват портньора, т.н. "силна любов" повече тормози половинката ни отколкото да я прави щастлива.
Поздрави!
цитирай
21. dalida - 15. кабул, аз съм модерен човек и обичам да чета книги.
18.05.2011 20:42
kabuli написа:
така, като че ли си присъствала на цялата тази история. Струва ми се, че изглеждаш на модерен човек, но който е гледал много фантастични филми за извънземни.
Човек за да разбере света, трябва да разбере себе си. И тъкмо тук се крие проблемът - човекът не иска да разбере себе си. И на помощ идват не само Анунаките, но и техните далечни братовчеди. Жива и здрава!

--------------------------------
Науката ми е хоби, а древните легенди - с тях се развличам.
Поздрави кабул!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6158823
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031