Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
09.01.2014 00:01 - БИЛДЕРБЕРГИ – ГОСПОДАРИТЕ НА СВЕТА!
Автор: dalida Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6439 Коментари: 5 Гласове:
32

Последна промяна: 21.07.2015 21:01


                                                      
                Светът не получава никаква информация, никакви снимки.
                                 Тяхното име въобще не се споменава.


                         
    (най-голямата лъжа на планетата е - демокрацията и гласуване на избори)



БИЛДЕРБЕРГИ е тайна организация, съставена само от свръх богати аристократи и техни верни изпълнители – държавните управници.Те не са мафиоти - те са мултимафиоти и мултимилиардери - о л и г а р с и!


Основател на организацията е принц Бернард, съпруг на холандската кралица Юлиана, чиято фамилия е една от най-богатите в Европа.

Началото на организацията Билдерберги е поставено в хотел „Билдерберг” – Остербек, Холандия, където на 29 и 30 май 1954 г. се е състояло първото тайно събрание на този елитен „Интернационал”, под председателството на неговия лидер и основател принц Бернард.
Оттогава досега членовете на организацията са известни под името „Билдерберги”.


През последните тридесет и четири години в пресата, телевизията и големите радиостанции нищо не се споменава за тяхните събрания и дейността им. Единствените, които ги следят отблизо, са популисткият вестник „Спат-лайт” и някои книжни издания на малки религиозни организации в САЩ.
На въпроса защо големите американски вестници, като „Ню Йорк Таймс”, „Вашингтон пост”, „Минеаполис трибюн” и други не информират читателите си за конференциите на Билдербергите, отговорът е — защото те им принадлежат и са тяхна собственост.

Светът не получава никаква информация, никакви снимки. Тяхното име въобще не се споменава.

Бившият редактор на вестник „Ню Йорк нюз” Джон Свинтон казва:
„Ние сме оръдията на васалите на богатите, действащи зад кулисите. Ние сме марионетките. . . интелектуалните проститутки.”

Билдербергите – тясно свързани със Съвета за чуждестранни връзки и Трилатералната комисия, са си поставили за цел създаването на Нов ред в света.
Членовете на тези организации са от най-висшето съсловие, хора които са били или в бъдеще трябва да бъдат по върховете, като например Джералд Форд — бивш президент на САЩ, Хенри Кисинджър — бивш министър на външните работи при Никсън, Сайръс Ванс — министър на външните работи при Картър, Робърт Макнамара – бивш министър на войната в кабинета на Кенеди, а след това директор на Световната международна банка, Давид Рокфелер — собственик на много банки, фондации и огромни имения, Хелмут Шмид — политик от ФРГ, Жискар Д’Естен — бивш президент на Франция и други. Повечето от тези хора са били неизвестни преди събранието им от 1966 г., а само 7—8 години по-късно, всеки от тях е ръководещ фактор в управлението на държавата, която представлява или в света. Други членове на тази организация са Андерсън — президент на АРКО (Atlantic Richfield Co.), барон Едмонд Ротшилд от Франция, Маргарет Тачър — за трети път министър-председател на Англия.

Връзката между най-богатите е много ясна и е без значение на коя страна са поданици.
За отбелязване е, че най-известните имена от международния финансов свят са домакини на тези тайни съвещания.Едно от събранията, състояло се във Вудсток Ин в щата Вермонт, е собственост на Лоренц Рокфелер. Друго събрание е свикано през 1964 г. във Уилямсбург в щата Виржиния, известно курортно място, също собственост на фамилията Рокфелер.В Европа една от срещите се състоя в ултрамодерния хотел „Д’Арбоас” във френските Алпи под домакинството на Ротшилдови.
През 1962 г. и 1973 г. срещите станаха в Солтжобаден, Швеция, с домакин Валенбергс, чиито имущества се оценяват на повече от десет милиарда долара.Без съмнение тези, които контролират организацията, са истинските лидери и господари на света. Те предават, както ще видите по-долу, своите заповеди на официалните държавници — президенти и малцината останаали крале.

На Билдербегската конференция; състояла се от 13 до 35 май 1983 г. в строго охранявания хотел „Монтебло” в Италия, Рокфелер и Едмонд Ротшилд взимат решение да увеличат квотата за Международния валутен фонд и това, разбира се, става. Всички членове на фонда трябваше да увеличат своето участие с по-висока квота. Натискът е толкова голям, че президентът Рейгън въпреки нежеланието си, увеличава вноската на САЩ с допълнителни 8,5 милиарда долара. Същото правят и другите държави.
Всяка година след техните събрания нещо ново излиза наяве в политиката на международните отношения. През 1984 г. за генерален секретар на НАТО е назначен лорд Питър Карингтън, също член на Билдербегите. На въпроса на един кореспондент какво е неговото становище по отношение на намаляването на американския военен контингент в Европа, отговорът му е: „Американските войски са абсолютно необходими на НАТО и те трябва да бъдат в Европа, защото при една инвазия, Америка автоматично се включва във войната.”От 2 до 5 юни 1988 г. в алпийския хотел „Тирол” близо до Инсбрук се състоя ежегодното поредно събрание на Билдербегите. Билдербергите показали известна нервност, затова че не са успяли да издигнат демократическа кандидатура също на свой човек. Това отдавна е било обичайната им практика в САЩ – от 70—80 години насам.Веднага на другия ден след конференцията в Алпите, в Чикаго се състои годишната конференция на Международния валутен фонд. Присъстват повече от сто души световно известни представители на банките — на Американския федерален резерв, на Германската централна банка, на Банк де Франс, банкери от Англия, Япония, Мексико и други. Решенията от Инсбрук не закъсняват да пристигнат в Чикаго и съгласно установената йерархичност в това скрито общество, решенията на тези 100 души от монетарния фонд не разочароват господарите си.Едно от най-важните от тях е решението, да се увеличат конвенционалните разходи на военните сили, като компенсация за съкратените ядрени оръжия по договора между Съветския съюз и САЩ.

От една страна разходите се намаляват и от друга страна веднага се увеличават и то повече от първоначалните им размери. Явно Билдербергите знаят как да правят бързо много пари.
Другият кандидат за президент – Дукакис, който не е човек на Билдербергите и чиято платформа включва замразяване на разходите по отбраната, много бързо се преориентира и „превъзпитава”. Предизборната му пропаганда се изменя и започва да приканва за: „Увеличаване на конвенционалните въоръжени сили, с което Америка ще е в състояние да воюва и победи в една война със Съветския съюз!?
” Личи си, че „той е разумен човек”, казват Билдербергите.
В крайна сметка и двамата претенденти за президенти – Буш е техен човек, а Дукакис впоследствие става такъв, са под ръководството на Билдербергите.

Пита се:” Какъв беше смисълът американският народ да гласува”?
И в единия и в другия случай американският избирател е излъган, по-точно продаден и ще работи за банкерите.Билдербергите прилежно подготвят политици, които имат шансове да застанат начело на държавното управление — например Харолд Уилсън и Едуард Хийт — министър-председатели на Великобритания, Хелмут Шмит става канцлер на ФРГ, Джералд Форд — президент на САЩ и др.
На тайните им събрания присъстват само личности, чиято лоялност към Ротшилд и Рокфелер в никакъв случай не може да бъде поставена под въпрос.Националисти и антикомунисти не се допускат до сбирките им, на които никога не се взимат каквито и да са решения, защото заключенията са направени предварително и на събралите се съобщават само фактите и решенията.
В тази организация няма дебати, а само „нареждания”, макар и под формата на съобщения и информации.


Те се събират един път годишно при закрити врати в най-строга секретност. На тайните си конференции взимат съдбоносни решения, засягащи целия свят.


През 1976 г. в конференцията на билдербергите, състояла се някъде в пустинята Аризона в САЩ, участват и 15 високопоставени представители на Съветския съюз. Това са цели девет години преди 1985 г., когато Михаил Горбачов идва на власт. След срещата той започна да говори за перестройка и гластност.
Известният политически коментатор Ръсел Бейкър на въпроса как успя така лесно Горбачов да събори съветския режим отговаря, че това стана възможно с помощта на ЦРУ, с което той е бил в сътрудничество още като шеф на КГБ. Не е изключено един от петнадесетте съветски участници в конференцията в пустинята Аризона, да е бил самият Горбачов.На 7, 8 и 9 юни 1991г. близо до Баден-Баден в Германия се провежда нова тайна конференция на Билдербергите, на която се събират най-силните и богати световни личности за разглеждането на дръзкия план за :
                          
              ЕДИННО УПРАВЛЕНИЕ НА СВЕТА ПРЕЗ СЛЕДВАЩИЯ ВЕК.

За точното място на срещата повечето от присъстващите дори не са били осведомени.
Въздушноконтролната служба на Баденбаденското частно летище непрекъснато съобщавала за пристигащи самолети от Брюксел, където се намира главната квартира на НАТО.
Сред участниците са: Рoтшилдови от Англия и Франция, Давид Рокфелер, Хенри Кисинджър, говорителят на американския Конгрес Том Фоли, председателят на Сенатския финансов комитет сенаторът Лойд Бентсън, Лорд Карингтън – генерален секретар на НАТО до 1988г, Карл Ото Пол – президент на Дойче банк, Джовани Агнели-собственик на ФИАТ, Вирджиние Родиопи- министър на отбраната на Италия, Жак Сантер – министър-председател на Люксембург, кралицата на Холандия – Беатрикс, губернаторът на Арканзас Бил Клинтън, който след това става президент на САЩ.

На съвещанието Билдербергите категорично изключват всякакво национално самоопределение, квалифицирайки го като “зъл сепаратизъм”.

Разпадането на Съветския съюз и бивша Югославия, в които са управлявали техните хора Горбачов и Тито, както и отхвърлянето на комунистическите режими в цяла Източна Европа, забавя осъществяването на плана им за “ЕДИННО СВЕТОВНО УПРАВЛЕНИЕ ” с около 10 години.

През 1988г. събранието на Билдербергите се е състояо в Инсбрук, Австрия.
Било е решено на СССР и Източна Европа да се отпуснат заеми за стотици милиарда долара, като само на Горбачов са обещани 100 милиарда. Целта на заемите е била въпросните държави да станат платежоспособни, за да посрещат лихвите, а техните ръководители да изпълняват безпрекусловно решенията на Билдербергите. В изпълнение на този план през януари 1989г. Давид Рокфелер и Хенри Кисинджър заминават за Москва за да предадат инструкциите на Горбачов.

Условието за получаването на 100-те милиарда долара е било да се даде свобода на Полша за “свободни избори”, които да гарантират на Полската комунистическа партия “само” една трета от местата в парламента, а на Аграрната партия, която преди винаги е гласувала с комунистите, също да се подсигури с една трета от депутатите.Когато обаче настъпил момента за гласуване, аграрната партия отказва да сътрудничи с комунистите и настъпила изненадваща ситуация.


В цяла Източна Европа свободата настъпва за няколко месеца. Оказва се, че Рокфелер и Горбачов случайно са спряли студената война.

То не е било замисляно да стане така и се е случило противно на проектите им.
Въпреки спирането на студената война и намаляването на бюджетите за военна отбрана, страните от Източна Европа попадат много бързо в лапите на Билдербергите.
Горбачов веднага прекъсва всякакви икономически връзки с бившите социалистически страни, като обявява разплащането помежду им да става единствено с конвертируема валута.Той не е позволил никакъв преходен период.

Бившите социалистически страни, в това число и България изпадат в икономическа разруха.
Като спасител се явява Международният валутен фонд, чиято основна цел е пълното икономическо заробване от Билдербергине на страните от Източна Европа.
Първият заем, който България получава от Фонда е срещу условието цената на тока да се увеличи 3 пъти!!!
Това автоматично прави българската продукция неконкурентна и мизерията в страната става още по-голяма.

Днес България и със  "свое собствено" управление  е - напълно зависима от решенията на Билдербергите.


На конференцията им в Баден-Баден многократно е било подчертавано, че трябва да се оформи една глобална армия, която да бъде винаги на разположение на ООН.
ООН да стане Световно управление и всички държави да и са подчинени или да и съдействат.
Кисинджър изказва своето задоволство от положението в Персийския залив и признава заслугите на Джордж Буш, който е едно от светилата на Трилатералната комисия – по-малкият брат на Билдербергите.
“Днес войната срещу талибаните в Афганистан се използва за да бъдат въвлечени колкото се може повече страни”, е мнението на Кисинджер.


Много приказки, дори клюки витаят около конференциите на Билдербергите. Това води до създаването на конспиративни теории, които потвърждават, че „Билдерберг” е сред онези тайнствени групировки, съставени от членове на световния политически, икономически и военен елит, чиято единствена цел е установяването на НОВ СВЕТОВЕН РЕД.„Едно е ясно, групата Билдерберг – това са хиляди милиарди долари за потенциални инвестиции”, казва изследователят Джерард Aлдерс.
На последната конференцията, в допълнение към посетителите от западните страни, участват гости от Китай и Иран.Скоро, в Истанбул ще се проведе следващата, 55-та конференция.
„ ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА” е едно от основните средства за постигане на СВЕТОВНО ГОСПОДСТВО!


               
БИЛ ГЕЙТС – новият член на Клуб „БИЛДЕРБЕРГ”!
Бил Гейгс за пръв път участва на срещата на клуба известен като “тайното световно правителство”, която се провежда от 3 до 6 юни в луксозния испански курорт Ситджес край Барселона.


"Най-богатите хора на Света"



Гласувай:
32


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - За много години мила!!
09.01.2014 00:42
да си жива и здрава,и да се надяваме,че майката земя,няма да позволи на ,,полуделите богове"още дълго време да се изживяват като такива..Има си природни закони,които за разлика от спящото човечество..не правят компромиси ,а следват своята закономерност!!
поздрави за точната информация!!
Лошото е,че тя не е тайна! Ако беше,човечеството можеше и да бъде оправдано за апатията си...но то е осведомено и там е трагедията ни..
цитирай
2. silviia - ???
09.01.2014 19:18
Ама откъде ви идват наум такива глупости???:))) То сняг на Банско и на другите курорти няма, тях бившият крал на Незнамсикакво им е болката!:))) По-добре питайте шведската кралица кой открадна снега у Македонско...:)))
цитирай
3. truthful - За повече КРАЯТ НА ИГРАТА - План за ...
09.01.2014 20:40
За повече КРАЯТ НА ИГРАТА - План за световно поробване - http://www.youtube.com/watch?v=gI-Rioi1Vd4 с български надписи е. Гледането задължително!
цитирай
4. amiayalom - Аз съм тайният господар на Земята,
09.01.2014 23:07
Но пазете тайна!
цитирай
5. dalida - За много години,приятели!
11.01.2014 08:25
Поздрав за късмет и здраве на всички хора,посетили моят блог!
Нека новата 2014 година ви донесе радост у дома и успехи в работата!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6155966
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031