Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
11.11.2015 22:23 - Последни доказателства че нашето ДНК е програмирано в зародиш!
Автор: dalida Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3441 Коментари: 5 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                                        Нови доказателства,
           че душите си имат готови тела,в които да се преселят


Когато се раждате, вашето ДНК е стриктно линейно. Това означава, че то е съвкупност от всичко, което вашите физически предци са били някога.

Висшият Аз на дадена индивидуална душа открива възможно най-подходящите родители, които да му дадат условия за максималното изразяване на потенциала на тази душа. Това буквално означава търсене на най-благоприятните мисловни модели за личността, която ще се инкарнира тепърва в тяло. Т.е. индивидуалната душа ще се инкарнира единствено в тяло, което може да поддържа енергийно мисловните й модели. Това тяло е специфично пригодено за тази индивидуална душа и веднъж когато това е решено на ниво Висш Аз между родителите и тяхното бъдещо дете, никоя друга душа не може да влезе в тялото, което вече е приготвено за друга такава. Това е валидно до самата смърт на физическото тяло.

Това означава, че всички ню ейджърски истории за т. нар. „walk-in“-същности, които навлизат доброволно в чуждо тяло, чиято душа отлита – са измислица дезинформация. {Съжалявам, че разбивам илюзиите за „любов и светлина“ на много хора, но walk-in-ите най-често са програмирани хора(с под кожен чип), които "превключват" от една самоличност в друга (раздвояване на личността) и другите вярват, че в тялото е навлязла друга душа, различна от оригиналната за това тяло. }

Дадено ДНК, може да поддържа само един-единствен мисловен модел и той е първоначалния на душата навлязла в тялото на бебето при първото проплакване. Това автоматично означава, че рекламната кампания, с която католическата църква се опитва да вдигне рейтинга си в последните години чрез Холивуд (говоря за екзорсизма), също е реклама в полза на църквата.

Подобно навлизане на чужда същност в дадено тяло, към което тя не принадлежи, може да е много кратко, временно явление. Чуждо съзнание просто би било несъвместимо в дългосрочен план с енергийния шаблон на дадено тяло. Енергетиката на тялото ще отхвърли неприлежащото съзнание натрапник сравнително бързо (в случая с клонингите, в които има истинска „душа“, нещата стоят по малко по-различен начин). Ето защо, когато човек става приемник на чужд орган, тялото му или го отхвърля или неизменно е повлиян от енергетиката на бившия носител на въпросното сърце (примерно). Чували сте хиляди такива истории – за хора, които започват да имат „спомени“ от живота на донора, или директно започват да приемат някои негови емоционални черти или усещания. Вече знаете защо. Съществува и т. нар. „клетъчна памет“, която "връща" приемника на органа в живота на донора. Никак не е приятно усещане, особено, когато човек вече си е изградил своето бъдеще и...изведнъж след трансплацията на бъбрек или сърце, всичко заминава по дяволите. Целият ви живот се променя драстично. Някои от поциентите с трансплантиран орган например стават крадци, убийци, наркомани, променят пола си,заболяват от рак и т.н.

Единствената причина поради която такива трансплантации са успешни, е защото по-голямото поглъща по-малкото и второто се приспособява към първото. Но когато се опитвате да завземете цяло тяло – тогава вече ще се сблъскате със стена.



Душата вече е в тялото. Какво следва?
Вашите преживявания ще изменят вашия мисловен модел, а това ще окаже ефект върху ДНК-то ви. Вие ще предадете генетично тези промени на вашите деца, ако имате такива. В едно далечно бъдеще, може би 5000 човека, ще имат вашето ДНК. Навярно около 10 от тях, ще имат спомен за вашия жизнен цикъл. Значи ли това, че те са били „вас“, което да доказва линейното прераждане? отговорът е - Не. Защото дори и да имат вашето ДНК, всяко новородено бебе има индивидуалност 1% от ДНК, който го прави съвсем отделен от вас човек.
Предполагам сте чували за хората, които твърдят, че са „били“ някой известен човек. Много от тях дори могат да проследят назад родословното си дърво до този човек. На практика, те носят същите гени. Дали те си спомнят свое истинско въплъщение, или просто отключват генетична памет?


Клетъчната памет се активира локално и е изцяло свързана с тялото ви. Нашите клетки са като компютърни чипове (с тази разлика, че могат да поемат много повече информация от компютърен чип). Всяка една клетка има памет.


ДНК-паметта е наследствена. Тя е химично и генетично кодирана във всеки един от нас.


Вашият мозък не е единствения ви орган, който е носител на памет. Различните части на тялото помнят какво им се е случвало, както и да звучи това на много хора. Някой ще каже, че клетките постоянно умират, а на всеки 7 години, тялото ни е изцяло обновено. Разбира се че е така, но при деленето, умиращата клетка предава своята информация на новородената такава. Нито един килобайт не се губи. Нови клетки – стари програми.


Добавена ДНК
Всяка нова придобивка в тялото носи нови гени. Например - имплантите(хардуер), те имат своя ДНК, която "привнасят" програмирани задачи(софтуер)в новото тяло.Така добавената част, става съставна час от вашата ДНК. Ако инплантирането е било в детската възраст, всичко което е имплантирано през това време си остава там и "вратата се заключва", т.е. повече тялото не приема външни (чужди) органи (импланти), освен ако са изкуствени. Изкуствените импланти не носят ДНК промени. Те не са програмирани.


Програмата е поредица от инициативи или стъпки, които са вкарани директно в генетичния ви код, или вашето ДНК. Програмите могат да бъдат поставяни и в самия мисловен модел и в клетъчната структура, без да променят ДНК-то ви.

ДНК-то е харда на човешкото тяло – там се съдържа всичката информация, включително и паметта. Една програма, която е била вкарана в ДНК-то, мисловния ви модел или клетъчната ви структура просто ще си седи там, правейки нищо, докато не се активира чрез получаване на правилния активиращ спусък - спомените,например могат да активират мисловната памет на вашето ДНК.


болка, стрес, страх

Обикновено, всеки път когато някой изпита болка, там има и един скрит страх, както и чувство на безпомощност. Веднъж щом настъпи чувството за безпомощност, идва и гнева към някого, който човека чувства отговорен за създалата се ситуация. Гневът е част от режима за оцеляване, „битката“ или „полета“, който е в ствола на рептилоидния мозък. Когато полетът стане невъзможен (често мотивиран от страха), тогава оставащият избор е да се бориш, което често е задвижвано от гняв, яд и инат. Когато индивидът е в положение, в което той/тя не може да се бие, гневът е потиснат в съзнанието и после рано или късно – в подсъзнанието, след време този гняв е забравен и спомена за страхът изчезва. Но, при първия подобен страх, подсъзнанието "отключва" спомена и гневът се връща с огромна сила, като цунами връхлита срещу противника. Колкото по-дълбока е болката, толкова по-отчаяно този човек се опитва да нанесе болка на другите, в отчаян опит да махне от себе си гневът. Ако човек не си даде свобода, той ще започне да потиска същността си и тогава започва зомбирането и вглъбяването навътре в себеси, тогава човекът се "затваря" за околните.



Хареса ли ви статията? Тук има още:
http://www.parallelreality-bg.com/







Гласувай:
14


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. zax - Дали да, дали не
11.11.2015 23:27
Програмирането на личноста си всеки може да направи. Въпрос на ... .
цитирай
2. dalida - Hi zax! вярно, че всеки може да си определи СЪДБАТА по свой начин
12.11.2015 08:59
но, ДНК е закодирана още с раждането на бебока!
Помислете малко, защо детето е такъв инат когато е малко; защо настоява това което иска да го получи веднага?
Защо при интервенция на орган има хора (организми),които отхвърлят органа, не могат да го приемат и да оздравеят?

Как рибите и птиците разпознават посоката на движения, за да намерят родните си места?

Животните мигрирайки, винаги се завръщат по родните си места за да се размножават! Как става това, ако не е ДНК, която е закодирана още с раждането?
цитирай
3. andri - По този начин,както е написано
12.11.2015 13:19
учените си обясняват идентификацията на всяко човешко същество. Не казвам че не е така, така е! Но, душата е едно, а съдбата съвсем друго. Съдбата сякаш програмира живота от нашето родословно дърво. Например: при 10 американски семейства, едва 5 си имат общо минало с дедите си. Другите - нямат родословно дърво, защото имат имплантирани органи в телата си и се придържат към миналото на имплентите - донори. Те сравняват миналото на своите родители, но то не се слива с техните представи и се различава драстично.

Ето защо по научни данни приблизително 25% от българите нямат минало свързано с техните предци, защото в периода на живот тези предци са имали имплантирани органи в телата си (изкуствени зъби, чужди бъбреци и тн.)
цитирай
4. golden - Силиконовите гърли,
12.11.2015 21:44
почти всички момичета със силикон в себе си се предлагат и се снимат в списания голи или полу-голи. Явно че тяхната ДНК е изменена в неправилната посока. След 5-6 години на разголване, мацките остаряват неминуемо и погрозняват.Това е тяхното наказание за невъздържаността си, след употребата на изкуствени "гени" с недоказани положителни качества.
цитирай
5. zaw12929 - Чета: "Вашите преживявания ...
26.11.2015 15:03
Чета: "Вашите преживявания ще изменят вашия мисловен модел, а това ще окаже ефект върху ДНК-то ви. Вие ще предадете генетично тези промени на вашите деца, ако имате такива. В едно далечно бъдеще, може би 5000 човека, ще имат вашето ДНК. Навярно около 10 от тях, ще имат спомен за вашия жизнен цикъл. Значи ли това, че те са били „вас“, което да доказва линейното прераждане? отговорът е - Не. Защото дори и да имат вашето ДНК, всяко новородено бебе има индивидуалност 1% от ДНК, който го прави съвсем отделен от вас човек...."
е и какво ви допринасят тези мисли за "нероден Петко"
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6156681
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031