Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2016 19:42 - МАНИПУЛАЦИЯ, СПЕКУЛАЦИЯ И ИМПОТАЦИЯ НА ВЕЛИКИТЕ АНГЛИЧАНИ
Автор: andri Категория: Новини   
Прочетен: 1810 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 28.06.2016 20:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                                            ЕВРОПА ВЕЧЕ НЕ Е СЪЩАТА

                image

Кампанията срещу ЕС, която проведоха Борис Джонсън, Найджъл Фараж и сие, беше пропагандна битка със севернокорейски отенък. Те подведоха и излъгаха британците с фалшиви цифри, измислени факти и сравнения с нацистка Германия. Те втълпиха на хората, че след Брексит слънцето ще огрее страната им и всичко ще върви по мед и масло. И хората им повярваха, защото се надяваха, че не ги лъжат. Британците се оставиха да бъдат заблудени и съблазнени от модерните ловци на вещици, които се заиграха дори и с ксенофобията - само и само за да спечелят своя референдум.


Причината за трагедията е в липсата на знания и ожесточената съпротива срещу експертите и т.нар. елити. Защото много от онези, които определят ЕС за основната причина за нещастието си, така и не бяха разбрали значението на Брекзит. Часове след затварянето на избирателните секции в гугъл все повече британци задаваха въпроса "Какво е ЕС?". Този референдум не беше упражнение по демокрация. Това бе демонстрация на изкуството на манипулацията.

Най - много ще пострадат тези, които живееха с евросубсидии. След официалното обявяване на Великобритания, че напуска ЕС окончателно, всички субсидии ще спрат да финансират бедните селски райони, туризма и др. зависими институции.

И не само паунда ще се срива постепено, пазарът ще се свие, инвеститорите ще напуснат постепенно ще се ориентират към други държави с по - изгодни условия за търговия и развитие на индустрията.

Колкото до обикновенния англичанин, той ще усети осезателно промените след 2 години, период през който ще премине обединеното кралство за напускане на ЕС.

Да му пожелаем по-леко преживяване на кризата и безпаричието, което ще последва, когато евросубсидиите спрат кранчето си.




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. andri - БАЩИТЕ....
28.06.2016 20:13
"Бащите основатели на ЕС искаха да предизвикат по-тясно икономическо сътредничество, защото държави, които се кооперират икономически, не воюват помежду си. Това свърши добра работа, докато не беше създаден политическият съюз."
****

Две седмици преди решаващия референдум във Великобритания бившите британски премиери Джон Мейджър и Тони Блеър предупредиха, че т.нар. Brexit може да застраши единството на Обединеното кралство. Коренно противоположни се оказаха и надеждите на 2 съседни британски града за бъдещото след референдума.
Кеймбридж е градът, известен с един от най-престижните университети в света, а също и технологичен център на Великобритания. Проучванията сочат, че в по-голямата си част, жителите са „за“ оставане в ЕС. При сегашната свобода на придвижване, Кеймбридж се е превърнал в притегателен център за учени от цял свят, а това няма да бъде възможно, ако страната гласува за излизане.
„Трябва да направим така, че хората да могат да идват и да допринасят със своите знания. Вместо това, ние се опитваме да ги затрудним, като напуснем ЕС. Ако излезем, ще ни бъдат спрени жизнено важни субсидии. Нуждаем се от тях, за да инвестираме в науката. Ще пострадат компании, университети, много неща няма да бъдат същите“, твърди Джулиан Хупърт, бивш депутат от Кейбридж.
Фармацевтичната индустрия също би понесла силен удар.

„Няма да можем нито да внасяме, нито да изнасяме лекарства. Като членове на ЕС, имаме достъп до 30% от всички лекарства по света. Приносът на Великобритания към тях е само 3%. Тоест излезем ли, оставаме сами“, отбелязва Дейвид Уилямс, директор на фармацевтична компания.
цитирай
2. pando - Рано или късно
28.06.2016 20:50
С ЕС ще е свършено. Колкото по рано,толкова по добре. Европа е вече обран бостан.
Създаде се класа от европаразити и търтеи,с гравитиращи около тях "гяволета".
Някой да е обяснил на българите къде е отишъл членския внос,кой го е взел,какво е направил и т.н. Както се прави в едно предприятие със счетоводни отчети до стотинка. ЕС е кьор софра и паразитите станаха по вече от тези,които работят. Проблемът е там.
Да не говорим за насилствената ислямизация,и абсурдните "норми" за селско стопанските продукти.
цитирай
3. andri - Рано или късно..
30.06.2016 09:02
[quote=pando]С ЕС ще е свършено. Колкото по рано,толкова по добре. Европа е вече обран бостан.
Създаде се класа от европаразити и търтеи,с гравитиращи около тях "гяволета".
Някой да е обяснил на българите къде е отишъл членския внос,кой го е взел,какво е направил и т.н. Както се прави в едно предприятие със счетоводни отчети до стотинка. ЕС е кьор софра и паразитите станаха по вече от тези,които работят. Проблемът е там.
Да не говорим за насилствената ислямизация,и абсурдните "норми" за селско стопанските продукти.
--------------------------------------------

Вярно е! ЕС се задълбочиха в "нормите" си, след като замесиха в "тестото" на корупцията зеленчуците, например краставиците, определяйки формата и теглото им, и за плодовете определиха форма и тегло, по този начин ограничиха достъпа на доста фирми и стопански производители до общите пазари. Тези НОРМИ предразполагат към КОРУПЦИЯ.

Макар че, ЕС не си признават че от 10-на години утвърдиха КОРУПЦИЯТА като закон, те се превърнаха в икономически затвор, като замесиха и политиката.

ЕС беше замислена като ИКОНОМИЧЕСКИ ПАЗАР ЗА СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ НА СТОКИТЕ. Но, се превърнаха в ЗАТВОР ЗА СТОПАНСКИТЕ ФИРМИ - производители и търговци.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031