Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2016 09:36 - Бойко Борисов влезе спешно в болница
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1791 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image Бойко Борисов влезе спешно в болница Публикувана: неделя , 20 ноември 2016В: НовиниОбщество image

Току- що водещите агенции съобщиха, че премиерът в оставка отново е влязъл в болница. Те не съобщават диагнозата му, но най-вероятно става дума за ново вдигане на кръвното.

Борисов бе предупреден от лекуващите лекари да избягва натоварвания и вълнения, но в петък на заседанието на Министерския съвет задмина себе си, като отдели достатъчно време за всеки един от опонентите си и го прати на майната си. Дори нагло заяви, че може да направи секретарката си премиер и да я командва по телефона. Негативните реакции не закъсняха. Във форумите засипаха премиера в оставка с гневни думи и пратиха него на същата майна.

В същото време президентът Плевнелиев продължи да работи и да търси начин за излизане от кризата, макар че общественият съвет при него се оказа фалш старт.  Това доста ядоса Борисов, тъй като досега той смяташе президента за своя марионетка, но той се откъсна от орбитата му и започна да води собствена политика. Обществените реакции са разнопосочни, но продължават да на искат ГЕРБ във властта. И докато президентът свикна да бъде освиркван от протестиращите – и на 19 януари, и миналата неделя, и днес, то Борисов все още не е в състояние да понесе народната любов. Тази вечер той трябваше да присъства на митинга-заря по случай Освобождението на България от турско робство. Площадът още преди час беше заварден от полицаи. Плевнелиев ще отиде, но Борисов предпочете да се отдаде на здравословното си състояние и на грижата на лекарите. Освен това го жегна и днешната шега на протестиращите, които събираха стотинки в шапка за престоя му в болницата.

АЛАРМА припомня, че днес в предаване на Сашо Диков по БИТ тв ще се излъчи и интервю на Цветан Василев, което бе анонсирано ката силнокомпромативно.

 Нищо чудно и това напрежение за, какво е казал бившия банкер, също да е оказало влияние върху здравето на експремиера

 АЛАРМА все пак му пожелаваме скорошно оздравяване!

Източник:

АЛАРМА

 



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. dimat - Хайде,стига!Номерът се изтърка!
21.11.2016 10:07
Той и на предишните парламентарни "избори" приложи този номер и изкрънка безкрайно съчувствие от раята,което след това го върна триумфално във властта.

Ама,мат'ряла има памет дълга цял един микрон и Тиквун много добре знае това,което му прави чест,че е способен така да управлява една сбирщина от малоумници!

А сбирщината няма право да се сърди на друг,че е в такова окаяно състояние,А САМО И ЕДИНСТВЕНО НА СЕБЕ СИ!!!

НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪРДИШ НА ДРУГ,ЧЕ ИЗПОЛЗВА МАЛОУМИЕТО ТИ,А ТИ ДАЖЕ НЕ СЪЗНАВАШ ТОВА - точно като малоумниците,които след милион предупреждения,продължавата да хвърлят пари на "ало" измамниците!

Точно в това положение се намираме ние,целокупният малоумен "народ",спрямо "парламентарно представените измамници" - цели 26 години ни мамят и крадат по един и същ елементарен начин и ние "реагираме" като стадо овце,точно по един и същ начин!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39969005
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31041
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930