Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2017 14:46 - Медикаментозното опростачване
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 4571 Коментари: 7 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

           Ужасяващата „демокрация” на която е подложен българина, има най-малко политически ефект. По- страшното, се крие в опита за неговото унищожаване и заличаване ! „Тежката артилерия” се пада на уж безплатната медицина, болниците, лекарствените средства, схемите на одобряване, продажба и изписване, там се печелят многото милиони ! Напълно съм сигурен, че те са свързани с лобита и корупция в НС, НЗОК и сред лекарите. Ето ви няколко примера и неуспорими факти в сферата на безобидните, т.н. хранителни добавки и „спомагателни” средства, действието на които опростачения и манипулиран българин не подозира и не разбира ! Никой не го и защитава, поради ниското ниво и образованост на контролиращите, тяхното участие в грабежа !

          Напоследък множество болести и болежки се обясняват с липсата на магнезий. Той е жизненоважен елемент и намалява заради лошо хранене и употреба на неподходящи храни . Подобен е случая с липсата на хром, желязо и пр.... Характерно за металите е, че те се усвояват от човешкия организъм под формата на водоразтворими, химически съединения, които след редица добавки се таблетират и продават в аптечната мрежа с огромни печалби. Ето едно от тях:

 

 image

          Този диаспорал, съдържа магнезиев цитрат в сашета (20бр.), всяко осигурява на организма 0,29 г. магнезий. Цената е 25,4 лева !?

 

 image

           Тук е показан магнезиев сулфат на прах известен като Английска сол, 30 грама, като всеки грам съдържа 0,24 г. магнезий, усвоим от организма! Цената е 0,7 лева ! Дневната доза може сами да си определите ! Използува се и за вани, компреси и пр... При еднократен прием 15-30 грама действува очистително и предизвиква разстройство.  Цена за килограм- 7 лв., за тон – 3000 лв ! Производителя винаги печели, но сравнете с цената на диаспорала !? Организма получава почти същото количество магнезий при 550 пъти по- ниска цена ! Задавате ли си въпроса защо лекаря ви предписва диаспорал, това че е цитрат, не променя нищо във вашето лечение !? Същият случай е с препаратите за желязодефицитна анемия, препарата Ферола има цена над 13 лева, а съдържащия се в него железен сулфат, може да се получи и усвои от 1-2 кг. коприва !?

          Защо се получава всичко това, основно в медицината и лекарствените средства !? Обуславя се от ненормалната,нерегламентирана, ужасяваща печалба на гърба на болните ! Неолибералното отсъствие на държавата от контрола и регулацията, от тихото настъпление на платената медицина ! Не на последно място от незнание, ниското образователно ниво на чиновници, управляващи и медицински работници ! Пълно липса на профилактика, отговорност, грижа и състрадание към болните  !

          Да ви е честита Коледа и предстоящите празници ! Да сте живи, че много „здрави” измряха !




Гласувай:
7



1. morskipesni - Абсолютна диващина
20.12.2017 16:08
Аз на (моите си) казвам: ако Дядо ви Господ би желал да пиете "лекарства", то те щяха да растат по дърветата. Моите "илачи" са лимон с мед, греяно вино с пипер, греяна ракия с чесън, домашно приготвен сок от бъз, еко-чайове, разтривки с натурални масла или ракия, контрастен душ, компреси от синап или чист спирт. С това се лекуваха и прадедите ми, всичките които познавам.
цитирай
2. dedenze - Правилно и отлично morskipesni !
20.12.2017 16:23
Аз също прилагам подобни лечебни мерки и средства, затова съм оцелял при множество хронични и наследствени заболявания ! Чистите природни, натурални средства и народни традиции са по-силни от хиляди лекарства !
цитирай
3. olivie - в Д-р Куин лечителката
20.12.2017 16:44
нагледно показваха си спомням лечение на анемия с отвара от ръждиви пирони.... Аз лично си изписах от Полша за 6 долара магнезий с калций и вит. Д в терапевтични дози и 120 тбл. (за 4 месеца) Не докоторите са ви виновни защото всеки може да влезе в ибей и да си го поръча. Просто мутрите отдавна владеят и производството на лекарствата. Ама то ако не е мутра, ще е олигарх - все тая (Кой както желае, така го таковат). Сега като влезе СЕТА в сила и ако някой пъхне лекарствата в бизнес-плана си (гарантирана печалба от СЕТА умножена по 20 години например) най вероятно със закон ще забранят билколечението и рекламирането на лечебното действие на определени храни, защото няма да може да си възвърне инвестицията. Ха на бас?
ПП В параграф 22 в лечебницата всички болести се лекуваха с очистително (английска сол) и йод между пръстите. Пробвайте, наистина помага:)
цитирай
4. dedenze - Много вярни неща olivie !
20.12.2017 17:11
Който чете и има достъп до информация по-трудно се лъже, даже и от корумпирани лекари ! Но какво да правят онези 2-3 милиона пенсионери и болни, които по много причини нямат този достъп и ментална възможност !? В правото уж има понятия за недобросъвестност, подвеждане, невярна информация... но няма нито един осъден и наказан !? Надали на този свят има по-гадно нещо от тава, да се възползуваш и обогатиш от чуждото нещастие и безпомощност!
цитирай
5. apostapostoloff - Заеби ги бе, дядка!
20.12.2017 18:39
Всичките са маскари.

Добре, че те има теб, та да ни отваряш очите.

Хвала теб, учителю!
цитирай
6. olivie - к.4
20.12.2017 19:12
Нашият народ казва: "С питане и Цариград се стига". Който иска истината - да пита до мене "на лични" (безплатно е и истинно, ще се убедите)
цитирай
7. radostinalassa - Този калций в лекарствата е мъртъв.
04.01.2018 20:35
Необходим ни е жив калций. Аз съм подкрепям теорията, че без силиций не се усвояват микроелементите, дори да изпиете една кофа от тях. Наблегнете на силиция.И след това на очистителното.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467154
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031