Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
20.02.2019 19:47 - СТАТУКВОТО на практика се завръща, заедно с ниския праг на преференциите
Автор: dalida Категория: Новини   
Прочетен: 2491 Коментари: 5 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


                                    БЪЛГАРИТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ


един път искат промени, но се оказва, че не искат
друг път искат реформи - но явно и това не искат

КАКВО ВСЪЩНОСТ ИСКАТ БЪЛГАРСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ - реформи или статуквото да продължава вечно.


НИСКОТО ДОВЕРИЕ НА НАРОДА КЪМ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е благодарение на 4% праг за преференциите, които вкараха в Парламента некомпетентни и глупави марионетки в ръцете на политичестике патии.

Заради тази причина ДПС предложи 7% праг за преференциите, но се прие едва 5%. Този праг ще отсее лидерите, специалистите и ще нареди листите с много по-умни хора , а избирателите ще посочат само тези, които наистина заслужават вниманието им.

С този висок праг ще отпаднат малките партийки, които сега си почиват в БСП (дефакто не учавстват в никакви процедури и не взимат участие в проблемите на България, но си прибират добрите депутатски хонорари от комисии и заплати.

ГЕРБ ще направят грешка, ако върнат СТАТУКВОТО, което бяха наложили БСП и коалицията при управлението през 2013 г.

Ако сега СТАТУКВОТО се завърне - край с промените и реформите. Забравете за тях! Определено, с напускането на работното си място - ПАРЛАМЕНТА - БСП съдейства за запазването на СТАТУКВОТО.


Ще продължи старото и умряло поведение на дъртите депутати, щото те не стават за нищо друго, освен да спят на банките, да си чоплят носа или да си чатят по телефона в работно време. Това, са търтеите на СТАТУКВОТО - БСП - а България. В тази коалиция учавстват - БКП, Евророма, Социалдемократи, и още 7 малки партийки, които дори не сме виждали нито чували нещо за тях..- това е КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ - БСП.....в ПАРЛАМЕНТА - . 80% от ТЯХ са некомпетентни по никакви въпроси и всъщност в Парламента няма истинска опозиция. Марешки (воля) уж беше опозиция ама и той като другите - едно говори, друго прави. Няма мнение на нито един социалист пред медиите, който да има определено мнение срещу наболал проблем или решение - алтернативно на нещо важно за народа. Освен киселата физиономия на Нинова, никой друг не смее да се покаже пред камерите.



Гласувай:
8



1. dalida - ЗАЩО ДПС поискаха промените в ИК
21.02.2019 08:59
Поисканото от ДПС за драстично увеличаване на прага на преференциалния вот, чрез който избирателите могат да пренареждат партийните листи....ВЪПРЕКИ ЧЕ - ДПС на няколко пъти проваляха заседанията на парламента, като не се регистрираха....ГЕРБ внесе в НС промените, които ДПС ИСКАХА. И сега го искат, защото гласоподавателите им са "в кърпа вързани", а БСП се разединяват винаги, когато стане напечено.
цитирай
2. dalida - ама вижте какво се получава сега
21.02.2019 09:02
никой не скача срещу ДПС....всички медии плюят срещу ГЕРБ, щото ги е страх от Пеевски и Доган. Мухльовци - това са нашите бг-медии и най-големите провокации пак идват от тях.
цитирай
3. dalida - И още нещо много важно
21.02.2019 13:29
Когато не ходиш на работа по неуважителни причини, то тогава, дори и цял месец да отсъстваш, дори тогава получаваш 1/3 от брутната заплата и 1/3 от представителните разходи, подчерта националистът. Депутатската заплата се формира и на база участие в комисии, стаж, безотчетни пари за нещатни сътрудници и т.н. Тази сума, грубо, може да надхвърли 1000 лева, каза Сидеров. Кой в България не ходи на работа и получава една нелоша за българските стандарти заплата, недоумява той.

"Атака" иска това да отпадне. Още през 2013 г. те са го предложили. Тогава червените са били против. Затова вчера при парламентарния шеф Цвета Караянчева Сидеров отново е поставил въпроса да се орежат абсолютно всички финанси на отсъстващите без причина депутати.
цитирай
4. dalida - Не знаех, че Екогласност е в редиците и коалиция на БСП
21.02.2019 18:36
много ме е яд на тази малка и корумпирана партийка "ЕкоГласнос", които рекетират всички които им попаднат пред погледа. Тъй като БСП коалиция цялата напусна работното си място в ПС искам да ви кажа, кой стои зад тази пошла коалиция:

На парламентарните избори през 2017
БСП за България включва:

1. Българска социалистическа партия - БСП
2. Комунистическа партия на България - БКП
3. Земеделски съюз „Александър Стамболийски“ - ЗС АС
4. Нова зора - НЗ
5. Екогласност
6. Политически клуб „Тракия“
цитирай
5. dalida - президента Рдев, най после въведе ВЕТО
25.02.2019 20:16
сега ще се види кой - колко е запознат с Конституцията на България. Ще се спази ли демокрацията или пак статуквото ще победи.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6155957
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031