Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
21.03.2020 19:29 - КОНКРЕТНО И ЗЛОВЕЩО
Автор: dalida Категория: Новини   
Прочетен: 1050 Коментари: 6 Гласове:
6

Последна промяна: 21.03.2020 19:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


Тази изкуствено създадена криза, доказа, че държавното управление -правителство, народно събрание, съдебна система и прокуратура са КРЪГЛА НУЛА.
Много се радвам, че в този момент всички българи, които имат глави на раменете си и мозък в главите си, разбраха истината за управляващата клика и задкулисието, което ги подкрепя.

                                     КОНКРЕТНО И ЗЛОВЕЩО

Какво се случва в България, благодарение на диктатора Бойко Борисов
Часът е 10:37 мин. Влизам да пазарувам в кварталния супермаркет „Фреш Маркет”, в комплекса след парка Заимов. Магазинът е празен. Вътре има най-много 6-7 души. Веднага след мен, още на входа възниква страхотен скандал.

Една доста едра млада представителка на Фреша крещи на възрастен и трудно подвижен човек на видима възраст около 75-80 години. „Нямаш право да пазаруваш тук след 10:30. Не видя ли заповедта пред входа !”. Човекът е доста интелигентен на вид и я моли за изключение, тъй като много трудно ходи, а иска да купи само един хляб, а и закъснял само с 7 минути. Администраторката обаче няма милост! Веднага предложихме помощ и едно по-младо момче, клиент, се върна и напазарува за пенсионера хляб.

Напазарувахме нашите неща набързо и на връщане , пресичайки парка Заимов виждаме нещастния пенсионер с бастун, подпрял се на едно дърво. Та той едва се придвижва! Какво ли му е на душата сега. Та пътят до проклетия магазин явно е бил много тежко изпитание за него и за малко да остане и без хляб. То това е направо ужасно.

В същото време на крайна пейка в центъра на парка чуваме познат глас, на един възрастен инвалид, който всеки ден успява да се добере до парка с инвалидната си количка. Явно е самотен и когато е слънчево и топло прекарва топлата част на деня тук, в компания на един негов приятел, също инвалид. Явно на него се беше обадил по телефона и разказва , че току-що мина полицейска кола и го подканили да си ходи. „Няма да им се дам. Ако искат да ме изнасят, едвам съм стигнал до тук! Ще седя тук на слънце до довечера.” споделя той на своя приятел. Е има още и бойни старци при нас.

И още нещо. Разбирам, че хората, които са навършили 60 годишна възраст, но все още не са достигнали пенсионна такава ще имат много голям проблем. Работното им време започва в 8:30 -9:00 и при това положение кога да пазаруват?

Според администраторката на ФРЕШа след 10:30 те изобщо нямат право да влизат в магазина . За справка, прилагаме снимката от входа на магазина, направена днес.

image

Владимир Владимиров




Гласувай:
6



1. leonleonovpom2 - Здравей, Тони!
21.03.2020 19:57
Необмислена е възрастта над 60 години Трябваше да е 65, дори 70 години Ами много хора работят на тази възраст
Няма един обикновен хинин в аптеките? Няма маски,спирт....
Имахме фармация на световно ниво Да не се опитванякой да ми противоречиь на мен точно! Защо няма аналгин- хинин? Ами един от двата завода за аналгин в Европа, беше Български Снабдяваше с аналгин цяла Източна Европа и Близкия изток
Да, по лесно е да се насъкват псета като посочената по- горе срещу безпомощни и беззащитни хора Да говориш колко е прекрасно всичко/ за говорещия/, отколкото да организираш и поддържаш производство
Нямало безработица? Ами тези два милиона и половина навън, какви са?

Бъди здрава , Тони!
цитирай
2. ivoki - МНОГО ТЪЖНА ИСТОРИЯ. . . . . . . :-(
21.03.2020 20:23
МНОГО ТЪЖНА ИСТОРИЯ ....... :-(
цитирай
3. dalida - Сега се задава ново 5, г-н Кирилов иска от ЕК дерогация по правата на човека, за да оправдаят отвратителните забрани, които приеха вчера
21.03.2020 21:10
и тъй като този закон все още не е ЗАКОНЕН т.е. не е обнародван в ДВ за да влезе в сила, господина си позволява от името на целия народ ето какво:
- България е поискала от генералния секретар на Съвета на Европа временна дерогация (частична отмяна) на Европейската конвенция за защита правата на човека и основните свободи.
ето и целия текст - Вчера (20.03.2020 г) Народното събрание прие Закон за извънредното положение, тоест държавата дерогира фактически от някои разпоредби на Конвенцията. Сега държавата трябва да изпълни международното си задължение по Конвенцията (чл. 15, ал. 3) и да информира Генералния секретар на Съвета на Европа за това ограничаване на правата, се посочва в позицията на МП. Затова се налагало държавата да нотифицира Генералния секретар на Съвета на Европа, като изпрати текста на закона и обясни какво налага неговото приемане, както и да посочи срока на действие на тези извънредни мерки. ...
Този господин явно се взима на сериозно и забравя, че България не му е частна собственост, както му се иска на Борисов. Члез тази дерогация всъщност искат да променят КТ, НК, Коституцията и ГПК. В тези трите закона има клаузи, които защитават частната собственост, живота на хората и правото ни на защита от адвокат пред съдебната система. Това правителство е време да си отиде. Трябва да си подаде оставката сега. Ще стане страшно, ако ЕК им разреши на тия диктатори да окопират държавата.
цитирай
4. kvg55 - dalida,
21.03.2020 22:32
Простотии!
цитирай
5. elenkokoschkov - ТИ СИ АКТУАЛНА КАКТО ВИНАГИ!
21.03.2020 23:03
:):)!
цитирай
6. krumbelosvet - Начи
22.03.2020 00:44
Грипът е български.
И ББ е виновен за описания "зловещ" случай.
А италианците, дето бият китайци, гонят нашите цигани и МРАТ по 800 на ден, и ги извозват с кервани тир-катафалки, тия талиаци са ного убави.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6156401
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031