Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
04.04.2011 00:52 - ИЗМАМИТЕ НА ХХ ВЕК ( част 4)
Автор: dalida Категория: Политика   
Прочетен: 15299 Коментари: 25 Гласове:
39

Последна промяна: 09.04.2015 11:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                        МИТЪТ  ХОЛОКОСТА
                   
ХОЛОКОСТА:
Наум Голдман, многогодишен председател на Световния еврейски конгрес, в своята книга “Еврейският парадокс” пише: “Без германските компенсации, изплатени през първите 10 години след основаването на Израел, държавата ни не би могла да развие и половината от съществуващата инфраструктура: целият железопътен парк, всички кораби, всички електростанции, голяма част от промишлеността – всичко това имаше германски произход.”

До 1992 г. Германия е изплатила на Израел и на различни еврейски организации /само по официална статистика и без да се смятат безплатните масови доставки на различни стоки/ 85,4 милиарда марки.


ПАРИТЕ:
Парите, вечната еврейска цел.
После дошли и другите облаги.
Световното съчувствие към “пострадалия народ” /то вече е на изчерпване/, преследванията за проповядване на “антисемитизъм”.


Ревизионистите - учените успорващи официалната версия, твърдят, че:
- Броя на евреите в Европа по време на ІІ-та св. война не намалява, а се увеличава.

- Цифрата 2 милиона, в началото, набъбва до 6 млн. през времето.

- Самите еврейски организации говорят за 2 милиона чак до края на 50-те години.
После стават 6 млн. заради фалшификациите.
Как статистиката достига до това число, кой е броил жертвите - къде е бил този, който е броил жертвите???

Газовите камери:

Има нещо, което официалните информации пропускат да ни кажат и ето какво е то:

По цял свят има газови камери - по затвори и военопленнически лагери.
Имало ги е и още през І-та св. война в Щатите.
Функцията им е за обезпаразитяване и срещу разпространение на епидемии и заразни болести.

Газът "Циклон Б"

е с подобно предназвачение - срещу инсекти и паразити.
Дори не е боен отровен газ.
Той е по-подходящ за селското стопанство, отколкото за убиване на хора.

Да се избиват хора с "Циклон Б" е ... ..... много трудно.
Той може да отрови човек, ако е в ............големи дози. Но ако се използва в такива смъртоносни дози, камерите трябва да са .........херметизирани, за да не се изтровят
и ...............надзирателите.

Камерите за обезпаразитяване в концлагерите не са херметизирани за такива количества газ, твърдят ревизионистите, след проучвания.


Липсващите следи:

Ако Циклон Б се използва в такива дози, че да трови хора, неизбежно остават наслоения по стените на камерата, които могат да се открият и след 50 години.

Ревизионистите са изследвали някои концлагери със съответната апаратура и не са открили такива наслоения по стените на камерите. Изводът им е, че в немските концлагери "Циклон Б" е бил използван за това, за което се използва по предназначение - за обезпаразитяване на лагерниците.

С тази функция са и крематориумите - епидемии винаги се появяват при много хора на едно място. За да се овладеят по-бързо труповете трябва да се изгарят.

Висока смъртност в лагерите е имало, на първо място от епидемии - чума, холера и сифилис. По време на войната, на войниците им били предлагани проститутки.
Тогава хигиенните навици не са били спазвани, заради лошите условия на живот .
Имало е смъртни случаи от препиване, алкохолът бил от първа необходимост, заради  болестите и страхът от куршумите. Пияният войник, не усещал страх.
По време на тази война се разпостранили и употребата на наркотици, които имали
същият успех, както алкохола.
Често войниците умирали от свръх доза  наркотици.


ИСТОРИЯТА НА ЕДНО ИЗСЛЕДВАНЕ:


Известно е едно цялостно изследване - за Нюрнбергския процес, проведено от Червения кръст.

Ето историята му:

За процеса победителите поръчват проучването на германските лагери на Червения кръст, а целта е цифрата на загиналите да се завиши колкото може повече.

Комисия на Червения кръст от над стотина членове от различни държави провежда разследване в лагерите в продължение на няколко месеца.
резултати:

Всички загинали в лагерите са около 300 хиляди души.
От тях евреи са около - 2/3.

Победителите на процеса не остават доволни от резултатите, въпреки неимоверното завишаване на цифрите - те скриват доклада на Червения кръст.

Той е публикуван години по късно от историци ревизионисти.

- Никога в Германия не се е говорило за изтребление на евреите.

Винаги, когато се говори за `Окончателно решение` на еврейския въпрос се има предвид ИЗСЕЛВАНЕ на евреите от Европа - включително и в документи и на заседания и в частни изказвания на Хитлер.

Няма данни за инструкции за масови избивания, но има запазени инструкции от Химлер до комендантите на някои лагери да намалят смъртността на лагерниците и да повишат производителността им.

Тезата, че има решение - политика за изтребление е просто недоказуема.
---------------------------------------------------------------------------



ИЗ “ИЗМАМАТА ХОЛОКОСТ” от Юрген Граф

"- При нито една аутопсия на концлагерист не е установено умъртвяване с газ като причина за смъртта.


- В нито един от основните трудове от литературата върху ХолокОста не се намира и една единствена скица от нацистка камера, в нито един от тях не се загатва дори как са функционирали тия ужасни машини за убийство.

Ако се прочетат десет, двадесет или сто ХолокОст-„тухли”, ако се прочетат дузини или стотици „спомени на преживели”, никъде не се намира техническо описание на газовите камери!"

Диетлиб Фелдерер - швед от австрийски произход (религиозен активист и учител по музика), започва да изучава германските концентрационни лагери, издирвайки сам, в качеството си на „свидетел на Йехова”, съдбата на своите "60 000" уж убити от нацистите единоверци.

В продължение на многогодишното си изследване той установява:
ЧЕ, нацистите не са убили 60 000 от сектата „свидетели на Йехова”, а само - 203- ма.

На терена на „лагерите за унищожение” той прави 30 000 фотографии, подлагайки крематориумите и „газовите камери” на подробно изследване.

Фелдерер идва до извода, че „газовите камери” никога не са могли да функционират, че „свидетелските показания” за умъртвяване с газ представляват непрекъснат низ от ЛЪЖИ и, че с приписваното на крематориумите работно натоварване те не биха могли да се справят при никакви обстоятелства, дори не и приблизително.

Като наказание за своите проучвания, той се отзова зад решетките и бе принудително психиатрично изследван по съветско-комунистически маниер.

( по National Geographic - дават филм за ІІ-та св.война. Там рекламират Сталин като верен приятел и помощник на Хитлер. До края на юли 1941 година, Сталин доставя хранителни продукти и вода на германците, във войната им с Франция. (мое)


Американските газови камери -

Французинът Роберт Форисон, професор по литература и текстуална критика, тръгва от убеждението, че всяко сериозно изследване върху проблема за газовите камери трябва да започне с изследване на техниката за умъртвяване с газ и на,
уж употребявания за масово убийство, инсектицид "Циклон-Б" -
- „Исках да науча как в САЩ се извършват екзекуции с газ. Установих, че в почти всички случаи се използва циановодород.”

Екзекуцията с газ е един твърде комплициран процес.

Подготовката за екзекуция, самата тя, както и почистването на камерата на смъртта след нейната употреба, траят много часове.

Например в затвора в Балтимор - щата Мериленд, целият „ритуал” обхваща ни повече, ни по-малко 47 етапа, някои от които са твърде сложни.

Не е чудно, че все повече американски щати се отказват от този абсурдно скъп, сложен и опасен начин за екзекуция и го заместват с друг - смъртоносна инжекция.


- „Газовите камери” в Освиенцим разполагат само с една примитивна вентилационна система, така че газовите маски не биха били достатъчни за хората от специалния взвод, още повече, че отровата по труповете на убитите, върху които специалният взвод започва да работи, действа също така смъртоносно, тъй като тя именно прониква и през кожата. При това, специалната команда не е носила противогазови маски; според Хес, те пушели, докато извършвали своето отвратително занимание.
Те пушели! В средата на експлозивен газ! Това е - абсурд!!!!

.................................................


ФАЛШИВИТЕ обвинения НА:
свидетелите -

1. Франк Валус

През 1974г. Симон Визентал (известен преследвач на нацисти) установява, че
щатският гражданин от полски произход Франк Валус по време на войната, като слуга на германските палачи, е извършил крещящи до небето позорни престъпления към евреите.
Така Валус бе изправен пред съда.

Не по-малко от 11 еврейски свидетели твърдяли под клетва, че Валус по зверски начин убил една старица, една млада жена, няколко деца, както и един инвалид.
Валус, пенсиониран фабричен работник, направил 60 000 долара дългове, за да финансира своята защита.

Накрая той получил документи от Германия, доказващи, че по време на цялата война въобще не е бил в Полша, а в едно селско имение в Бавария.

Така обвинението се срина.
Благодарение на Визентал,
Валус бе финансово разорен, но извоювал свободата си.

..................................................

2. Иван Демянюк

Властите на САЩ, нарушавайки почти всички държавно - правни норми (работейки съвместно с КГБ), предадоха американския гражданин от украински произход Иван Демянюк на Израел, където той бе изправен пред съда като „звярът от Треблинка”.

Множество дами и господа, положили клетва като свидетели, описвали как „Иван Грозни” е безчинствал.
1. Той собственоръчно убивал с отработените газове на бракуван руски танк 800 000 евреи. Той бил рязал ушите на евреите и в газовата камера им ги давал обратно. Със своя щик той рязал парчета месо от тялото им.
2.Той разпарял корема на бременни със сабята си.
3. С меч той отсичал гърдите на еврейки по пътя за газовата камера, разстрелвал, убивал, пробождал, удушавал и биел с камшик евреите до смърт или ги оставял бавно да умрат от глад.
Така Демянюк бе осъден на смърт.

Междувременно израелските съдебни власти признаха, че украинецът - Иван Демянюк, вероятно, въобще не е бил в Треблинка.

И още ФАЛШИВИ "доказателства":

Сега те обмислят как да го обвинят в масови убийства в лагера Собибор
(единственото доказателство е един фалшифициран от КГБ служебен документ от Собибор).

Както показа направеният в САЩ анализ, хартията на документа съдържа като съставна част един фотохимикал, използуван само през 60-те години ).

Проблемът е в това, че Демянюк бе идентифициран като „звяра от Треблинка” от кохорти - заклели се свидетели, и така неговият случай убедително показва колко може да се вярва на "свидетелски показания" при такива процеси.

(От 1986 до септември 1993г. Демянюк прекара в затвора, където беше осъден и на смърт. Пуснат на свобода поради недоказаност на неговата идентичност, той се завърна в САЩ).

....................................

ДРУГА ИЗМАМА:

ЛЕГЕНДАТА ЗА МНИМИТЕ ТРУПОВЕ


Появяваща се при много такива разкази, е тази за изтичащата при изгарянето на трупове и допълнително използвана като гориво човешка мазнина.

Да попитаме един специалист по кремация, той какво мисли за това!
"Няма никаква мазнина, защото всичко се стапя и изпарява във вид на дим, който уредите поглъщат."- казват работници от крематориума.

--------------------------

Ловът на вещици


Историците-ревизионисти от “свободния свят” са принудени да се трудят при неимоверно жестоки условия.

Германският учен Тис Кристоферсен, автор на книгата “Лъжата за Освиенцим” бе принуден да бяга в Дания. Но и там подпалиха дома му и го принудиха да премине в нелегалност.

А Манфред Рьодер, който написа предговора към неговата книга, го пратиха в затвора.

Ернст Цюндел е осъден в Канада на 15 месеца затвор за разпространяване на брошурата на Ричард Харууд “Действително ли са умрели шест милиона?”

Френския професор Робер Форисон го лишиха от катедра в Лионския университет, а по-късно при нападение му счупиха челюстта и няколко ребра.

На Мишел Кение плиснаха в лицето сярна киселина.



"След войната започва лов на вещици и денацификация.

Отново се отварят лагери, сега вече американски. В тях са вкарани около 5 млн. германци.
След години ....излизат 4 млн. от тях.

Двама американски историци през 60-те години издават книгата "Липсващият милион".

Текст от книгата:
* "След окупацията германците започват партизанска борба срещу съюзническия терор над населението. Американците започват да бесят всички заподозрени във връзка с партизаните.
Бесят хиляди хора на телеграфните стълбове покрай магистралите и жп. линиите.
Това го показват и някои американски филми за онези години - в продължение на часове, този който пътува през Германия гледа едно и също - обесени хора, а отдолу обикалят роднините им, които ги търсят да ги погребат."


* "Лагери за германци отварят и поляците, чехите и руснаците.

* Екзекуциите на Нюрнбергския процес са изпълнени в деня на Пурим - еврейския празник на отмъщението."



ЖЕРТВИТЕ СА: по документи -

* Броят на загиналите германци е около 11 милиона, от тях 6,5 милиона след 08 май 1945 год.

Над 2 000 000 са изнасилените германски жени.

( подчертаните и одебелени пасажи са мои. Някои от данните съм сверила с книгите от "моята библиотека", свързани с Втората св. война.)
източници:
http://forum.all.bg/printthread
http://voininatangra.org/module
http://judassicpark.narod.ru/holokost.htm




Гласувай:
39



Следващ постинг
Предишен постинг

1. boristodorov56 - Наслоенията, внушенията, фалш...
04.04.2011 08:27
Наслоенията, внушенията, фалшификациите и пропагандата отдавна са пакрили с мъгла проблема и истината.
Но все пак има дози истина и в двете посоки на търсене.
цитирай
2. dalida - Какво е Нюрнбергски процес?
04.04.2011 16:50
Това е съдебен процес срещу върховните ръководители на Третия райх, които са съдени като военни престъпници. Започва от 20 ноември 1945 година и приключва на 1 октомври 1946 г., в Нюрнберг, Германия.
Съгласно решенията на Трибунала, в който учавстват представители на страните съюзници от антихитлеристката коалиция, на смърт са осъдени : Гьоринг, Хес, Розенберг; задочни присъди са получили тези, които успяха да избягат в Америка; задочна присъда получава и Мартин Борман, който също изчезва.
цитирай
3. dalida - Газ, който използват в лагерите
04.04.2011 16:53
най - често бил с цел халюцинации.
Халюценогени - това са химични вещества, предизвикващи силни халюцинации и видения. Съдържат се в някои видове билки, растения и гъби. Подобно на другите наркотици водят до привикване и разрушават нервната система.
цитирай
4. dalida - Интересното за тези халюценогени е:
04.04.2011 16:57
това, че и днес се прилагат в медицинските клиники за душевно болни в света.
Когато тези вещества "попаднат" в хранителните продукти, предизвикват истерия в хората.
Такива халюценогени са се използвали и от древните шамани, жреци и магьосници - пророци и контактьори.
цитирай
5. boristodorov56 - Мисленето не е задължително за боравещите с клишета, за съжаление.
04.04.2011 18:46
Виждаш ли - как никой не иска да коментира тази щекотлива тема.
Промиването на мозъците е толкова успешно, че всеки го е страх да каже какво мисли по въпроса за да не бъде обвинен в антисеметизъм.
цитирай
6. mobbidik - В една от моите книги за войната има странни описания.
04.04.2011 22:29
В "Ордена на Зеления дракон" е описана историята на Фашистка Германия, описана от френския езотерик Жан Робен. В книгата той пише за една от теориите си -
"Вековният таен заговор на нацистите". В него Третия райх въплъщава в себе си всички негативни сили, действащи в света.
В една от главите на книгата " "Утрото на магьосниците", се описва окултната страна на фашизма. Въз основа на тези окултни магьосничества, Рене Ало се заема с изследването на окултните ритуали и написва своя труд с име"Тайните общества на Хитлер".
цитирай
7. mobbidik - Един пасаж от кн." Третият райх", внушава ... страх.
04.04.2011 22:46
Ето какъв план се е родил в главите на СС господарите.
" Какъв ще бъде бъдещият социален ред? - говори пред насъбралите се на площада германци от райха, Хитлер. .... Приятели мои, ще ви кажа следното:
- ще има класа на господарите и тълпа от различни партийни членове, разделени от строга йерархия. Под тях ще има огромна безлична
маса - колектив от служители, които за винаги ще си останат безлична маса - нисши. Още по - ниско ще бъде класата на победените чужденци - съвременните роби. И над всичко това ще стои новата аристокрация, за която ще ви кажа по- късно. Тези планове не бива да стават достояние на редовите членове на партията....." В края на 30-те пълнолетните кандидати на СС обличат униформата и приемат символите - свастиката и черепа за свещенни.
цитирай
8. golden - Никой не знае как са живяли в Германия,
04.04.2011 23:07
хилядите чужденци. В своите спомени доктор Хирт от СС пише, че използвал концлагеристи за своите опити. Използвайки химични съединения, които ослепявали и умъртвявали затворниците още през 30-те години в град Белзен. От стотиците затвори в Германия, директорите поддържали приятелски отношения с доктора и му пращали затворници за неговите опити. В затворите господствали магьосниците - некроманти. Полуделите затворници прибягвали до масови самообийства, а тези които оцелявали, господарите убивали, за да не се мъчат в агонията си.
От гледна точка на привържениците на тези мъчения, Холокоста си обяснявали с някаква като ритуални жертвоприношения извършени с цел да бъдат привлечени
висши магически сили. Според ръководителите на Третия райх, тези ритуали се правели за да се пречисти нацията.
Опитите продължавали и след като била обявена войната с Франция.
цитирай
9. golden - СС наказвали предателите със смърт.
04.04.2011 23:20
Имало и тайни организатори на Окултни обреди, на които се правели страшни опити над хора. Под името " Институт за научни изследвания за националната отбрана", се давало правото на учените да използват всякакви химикали върху хората и всичко, което може да измисли един пъклен германски мозък се прилагало върху хората - опитни зайчета, те дори и не подозирали за какво става дума. Казвали им само, че ще им платят крупна сума пари, срещу опити върху тях, за да изпробват някакво лекарство. Хиляди германци били подложени на тези опити. СС се е квалифицирало предимно в окултните ритуали и така станали известни в цяла Германия. Окултистите от СС приобщавали към организацията
и други националности като, тибетци, китайци, индийци.
Организирали експедиции до Тибет, за събиране на информация и нови познанства. Тези контакти продължили до 1945-та година.
цитирай
10. dalida - Никой не иска да коментира
04.04.2011 23:45
boristodorov56 написа:
Виждаш ли - как никой не иска да коментира тази щекотлива тема.
Промиването на мозъците е толкова успешно, че всеки го е страх да каже какво мисли по въпроса за да не бъде обвинен в антисеметизъм.

-----------------------------------
Ами, Борка, ако не са чели нищо за войните, как да споделят?
Нали трябва да прочетат нещо за тази Втора св. война, иначе откъде да знаят какво се е случило.
Аз като гледам в този сайт, малко са хората, които четат. Повечето само пишат, дори и редакция не правят, затова и постингите им бъкат от правописни грешки.
---------------------------
Поздрави за коментара ти!
цитирай
11. dalida - Явно книгата " Окултната магия на Третия райх" е
04.04.2011 23:52
вече по рафтовете на библиотеките. Тези пасажи които споменават съблогерите тук, са от тази книга. И аз я имам. Шашнах се първият път като я четох.
После вече само отделни пасажи си записвах, защото там се описват най - суровите
изтезания от нацистите върху хората.
цитирай
12. dalida - И още някои данни свързани с горните измами
05.04.2011 03:03
"Да се твърди, че в тези газови камери е възможно да се извърши бърза екзекуция на дори един единствен човек е подигравка и обида със цялото човечество".
............
"Ако се приеме една цифра която е повече от колкото е максимума на всички газови камери, и ако се приеме, че те работят ежедневно при пълен капацитет, дори тогава ще са нужни поне 68 години за да бъдат екзекутирани 6 милиона човека" , твърди един от научните работници - американски техници, Фред Лоитер, той се занимава с техническото оборудване, което се използва при смъртни присъди.
цитирай
13. dalida - А, крематориумите....
05.04.2011 03:05
Крематориумите, ако работят в пълен капацитет денонощно, което е невъзможно, за да изгорят 6 милиона човека, ще са нужни повече от 42 години.
цитирай
14. dalida - Лойтер твърди още в заключение....
05.04.2011 03:08
В заключение Лойтер твърди, че е абсурдно да се приема, че тези сгради изобщо някога са били използвани за екзекуция чрез обгазяване.

цитирай
15. dalida - Това са данните за Холокоста, споменати в постинга на Брахман.
05.04.2011 03:11
„Сега за Холокоста, това е най фантастичната, как да го кажа, не мога да намеря дума която да е достатъчно унизяваща, която да подхожда на Холокостката история. Тя наистина е най фантастичната измама, искам да кажа унизяваща измама, гадна, отвратителна, гнусна измама, която историята изобщо познава.”
цитирай
16. dalida - Лъжите
05.04.2011 09:17
анонимен написа:
Така че,какъв е проблема!?Имало лъжа!?Естествено,че ще има!Вие какво очаквате?Лъжата и измамата са част от живота,те са на всяка крачка!Би било учудващо,ако тези твърдения липсваха!Тогава,разбира се,щяха да измислят други!А окултните дивотии на Третия райх показват само с какви хора са си имали работа!

--------------------------------
Знам, че лъжите са "солта" на живота. Иначе, както казвате вие, просто няма да е интересно и живота ни ще е сив и безличен.
Но, когато става въпрос за човешкото - хуманното отношение към другите - различните, в отношението на народите трябва да има някакъв баланс между истината и лъжата.
Тук става въпрос за милиони жертви на войните, надути ли са цифрите или не?
Разбира се, че не трябва с пълно доверие да се вярва на всеки написан труд или изследване такова, но който се е подписал и сложил името си под такъв труд, гарантиращ че отгаваря на истината, ние го приемаме за истина.
-------------------
Поздрави, за смелото изказване!
цитирай
17. kozme - "Холокост"
05.04.2011 14:15
В едно американско списание пишеше за холокоста че бил - рекет. Защо ли?
Може би, защото по този начин израелтяните- евреи си напълниха банковите сметки с достатъчно парички за "черни те си дни", от този световен рекет?
Знаете ли колко евреи си купиха имоти по нашето черноморие, купиха си и продължават да изкупуват земеделски земи, които превръщат в хотелски комплекси, за милиони?
цитирай
18. kapito - малееее. . . е как са позволили ге...
06.04.2011 08:38
малееее...
е как са позволили германците тази измама - това не ми е много ясно.
вероятно за да не се раздухва повече или ...
не мога да си обясня.
Поздрави, далида, много работи научавам от теб :)
цитирай
19. djem - Рекетът
06.04.2011 09:02
е начин, по който хитрите хора се облагодетелстват на чужд гръб.
Рекетът не е от вчера, този начин за облагодетелстване е известен още от средновековието. В старите антични книги са описани най-различни случаи от живота на хора, рекетирани - изнудвани от спекулантите. Особено ако рекетьора има някакви "доказателства" за "вина" на рекетирания.
цитирай
20. alhimik1 - интересно беше да прочета...и да се замисля...не че не съм чел някои изследвания
12.04.2011 09:51
да, еврейските пари...около тях, парите, се върти и този американизиран свят ;(

но финикийските знаци не са от вчера... хех

Док
цитирай
21. dalida - Рекетът е най - старият начин за аванта на готово.
12.04.2011 11:14
djem написа:
е начин, по който хитрите хора се облагодетелстват на чужд гръб.
Рекетът не е от вчера, този начин за облагодетелстване е известен още от средновековието. В старите антични книги са описани най-различни случаи от живота на хора, рекетирани - изнудвани от спекулантите. Особено ако рекетьора има някакви "доказателства" за "вина" на рекетирания.
-----
Хубав постинг, дано повече хора го прочетат! И,..... да си направят изводите.

--------------------------------------------------
Както казват хората - "Авантата е чиста печалба, а рекетът - държи провинилият се в клещи и го манипулира, което си е чиста спекула".
Приятен ден!
цитирай
22. dalida - Финикийските знаци, са голямото изкушение на съвременния свят!
12.04.2011 11:15
alhimik1 написа:
да, еврейските пари...около тях, парите, се върти и този американизиран свят ;(

но финикийските знаци не са от вчера... хех

Док

----------------------------
Приятен ден, Док!
цитирай
23. анонимен - <p>«Новый бизнес» <b>АСИ</b> продолжает развиваться.</p>
04.11.2011 22:12
Договоренностей с Внешэкономбанком недостаточно , чтобы воплотить в жизнь все бизнес-проекты. Созданное для поддержки среднего предпринимательства <b>Агентство стратегических инициатив</b> кроме того намеривается заключить рамочные соглашения о сотрудничестве с крупнейшими российскими и иностранными банками, имеющими филиалы на территории России. Об этом "Известиям" рассказал <b>Артем Аветисян</b> (Artem Avetisyan) - директор направления "Новый бизнес" <b>Агентства стратегических инициатив</b>.<br>
В агентстве в основном рассчитывают на "десятку" лидирующих банков, но планируют разослать подобные предложения примерно 50 учреждениям. По словам Артема Аветисяна, первые соглашения будут подписаны в ноябре, а закончить выполнять работу в этом направлении планируется до конца текущего года.<br>
- Все, что требуется от кредитных организаций - это принципиальное согл<b>АСИ</b>е сотрудничать, - поясняет директор "Нового бизнеса".<br>
- Наличие подобного соглашения не означает безусловную обязанность по выдачи кредитных средств на поддержание всех наших проектов. Но мы рассчитываем, что в каждом банке будет назначен ответственный за работу с нашим агентством. Это гарантия 70-80% успеха нашей работы.<br>
На сегодняшний день <b>Агентство стратегических инициатив</b> имеет соглашение только с Внешэкономбанком (ВЭБ), который уже создал специальное подразделение для работы с агентством. Госкорпорация выделяет в рамках сотрудничества технологов и маркетологов для проведения экспертизы, которая необходима для оценки новых бизнес-проектов. Помимо этого ВЭБ предоставил <b>АСИ</b> и деньги на собственное развитие в сумме 100 млн. рублей. Кроме того, сотрудничество <b>АСИ</b> и госкорпорации подразумевает выдачу кредитных средств под некоторые проекты предварительно одобренные на всех уровнях - экспертами, менеджментом , наблюдательным советом <b>АСИ</b>. Тем не менее, считает <b>Артем Аветисян</b>, участия Банка развития и внешнеэкономической деятельности недостаточно для финансирования всех бизнес-проектов. ВЭБ по закону сильно ограничен в выборе отраслей для вложения денежных средств , их количество включает в себя 10 направлений. - Госкорпорация - это институт развития, оказывающий финансовую поддержку далеко не всем желающим, - говорит Аветисян.<br>
- Следовательно в наших интересах сотрудничать с большим количеством банков. Они отличаются линейкой продуктов и специализацией. Обращающиеся к нам предприниматели должны иметь возможность выбрать лучшие для них условия получения кредита. Руководитель "Нового бизнеса" Артем Давидович Аветисян убежден, что для самих банков будет выгодно кредитование клиентов, пришедших из <b>АСИ</b>. Ведь это является гарантией добросовестного бизнеса и нулевого риска невозврата суммы кредита. Однако это не значит , что предприниматели, рекомендованные агентством, получат льготные условия по кредитам.<br>
Также участие <b>АСИ</b> не подразумевает предоставления финансовых гарантий и поручительств. Роль агентства - быть посредником. Возникает вопрос, зачем тогда вообще нужна такая структура? Артем Давидович отмечает, что многие предприниматели имеют проблемы при оформлении кредитов - не имеют возможности качественно подготовить финансовую модель, не знают требований банков. В такой ситуации задача специалистов агентства заключается в том, чтобы буквально доставить предпринимателя в нужный банк, специализирующийся на соответствующем бизнесе и имеющий наиболее выгодные условия получения кредита.<br>
цитирай
24. tihiik - Виждаш ли - как никой не иска да ко...
23.04.2012 06:40
boristodorov56 написа:
Виждаш ли - как никой не иска да коментира тази щекотлива тема.
Промиването на мозъците е толкова успешно, че всеки го е страх да каже какво мисли по въпроса за да не бъде обвинен в антисеметизъм.

Ето,аз ще ти кажа,какво мисля.Мисля,че сте редки лумпени събрани на куп тука.Ей,мислители,упражнявайки болните си мозъци във антисемитски изказвания,не помислихте ли,че дори един човек да е убит по описваните начини е достатъчно.И,като говорите за доказателства,не помисляте ли основното,което е-ЗАЩО НЕМЦИТЕ ЩЕ ПЛАЩАТ ТАКИВА ОГРОМНИ РЕПАРАЦИИ АКО НЯМА ПРИЧИНИ ЗА ТОВА? Вие драги сте ПОЗОР за България и за дедите ни,които се опълчиха на тези,които разбуниха и въвлякоха цял свят във ДВЕ СВЕТОВНИ КАТАСТРОФИ,НАРЕЧЕНИ СВЕТОВНИ ВОЙНИ.
А ,какво ще кажете за Левски,чиито най-светли завети забравяте-или , както казва той да създадем една " чиста и свята република,в която всеки да е равен с останалите и всекиму правдата-и на българина и на турчина,а аз добавям и на евреина.
Къде е правдата в изказванията ви,къде е?! Правдатаааа,преди всичко правдата търсете.Защо го казвам ли?Защото освен омраза друго тук не виждам. А къде отиват заслугите ако всеки евреин е виновен,къде? Или вие вината за нищо я нямате?Има виновни,има наказания-няма виновни,няма наказание- Ето това е правда!!! Има евреи и евреи,има обаче и българи и българи.Каква е вината към човечеството на малките деца,на бебетата,които са затваряни наедно с родителите им в подобни клоаки?
ИЛИ ВЕЧЕ ЗАБРАВИХТЕ БАТАК,ПЕРУЩИЦА И Т.Н. И Т.Н. ? кАК ЕДИН ПОДТИСКАН И ПОДЛАГАН НА ИЗТРЕБЛЕНИЕ НАРОД,КАТО НАШИЯ МОЖЕ ДА ПОЗВОЛИ ДА СЕ ОМАЛОВАЖАВАТ СТРАДАНИЯТА НА ДРУГ,ИЗПАДНАЛ ДО СЪЩИТЕ ТЕГОБИ НАРОД??!!! СРАМОТА-СРАМ И ПОЗОР!!! Само това мога да ви река.
И не забравяйте,вие,измамените от подобни "ревизионисти" или,както и да ги наричат още-ЗАЩО БОЛШИНСТВОТО СА СЪС НЕМСКИ ИМЕНА?
Помнете-Писано е- По плодовете ще ги познаете-сиреч по делата!!!
Какво правеха 5 ГОДИНИ ПОД РЕД цивилизованите германци?
НАРОДЕ????
цитирай
25. tihiik - Крематориумите, ако работят в п...
23.04.2012 06:56
dalida написа:
Крематориумите, ако работят в пълен капацитет денонощно, което е невъзможно, за да изгорят 6 милиона човека, ще са нужни повече от 42 години.


Смешно ми е , като ви чета-смешно,но и трагично.Ако говорите за мислене,явно не включвате вашето подобно действие на сивите ви клетки.
Тук освен цитати,не забелязах нито един от вас да се е упражнил да помисли върху им.
Забравяте ли,че преди окончателното решени е е имало все пак нещо предхождащо го?? Забравяте ли,колко много общи могили са открити във концентрационните лагери и около тях? А за избитите с куршуми,какво ще речете? По закона на логиката става ясно,че те не са били изгаряни-нали?
Или не е така? Но може би според вас драги и логиката не съществува?
И преди да се морите да ме хулите,не забравяйте,че и аз търсех истината и още я търся,но за разлика от вас не забравям да разсъждавам върху всичко , което научавам!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6157020
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031