Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2013 14:55 - Къщата на Ротшилд на ръба на колапса
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 11674 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.02.2013 14:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
House Of Rothschild Hoarding Gold In Face Of Coming Collapse?

image

Къщата на Ротшилд на ръба на колапса?

Източник

фото

Обратно през 2004 г., Ротшилд става ясно, че семейството получава своите златни активи. През април 2004 г., съобщава The Telegraph:

"Инвестиционна банка, председателят на Лондон съвет, който определя световната цена на златото от 1919 г. насам, оставяйки на пазара."

През 2011 г. анализ, който показа как и защо Ротшилд понижава цената на златото:

 

image

 

Съветът на директорите на компанията за добив на злато испански Gold планина наскоро назначен Ротшилд "финансов съветник". Този факт ни позволява да кажем с увереност, че древна раса възнамерява да смени златни резерви в света на "Развиващи се пазари" и централните банки по целия свят. Цел - да укрепи монополното положение на семейството в момент, когато западната къща на валутите карти Fiat не успеят ".

Съветът на директорите на Британска Колумбия, основана на компанията в производството на злато Ротшилд инструктирани да "преразгледа стратегически възможности за максимизиране на стойността на акциите". През юли 2012 г. Генералният директор на испанската планина Gold, Брайън Гроувс е похвалил, че добив в Британска Колумбия е проект, който е на стойност "няколко милиона унции злато", и да се осигури връзка със света. "

В действителност, след като на неотдавнашното назначаване на Ротшилд експерт финансов (с очакванията на век на опит, тя минава чрез наследяване) цената на злато компании минни са увеличили до известна степен, и продължава да се движат до нови височини (или дълбини) - в зависимост от коя страна на злато бар да се намирате. Това е сигурен знак, че семейството е затягане на контрола върху злато - като в добивната и преработващата промишленост и търговията.

През първите години на този век, изглежда, че Ротшилд решава да се откаже от злато. Вследствие на изявление от Господ Джейкъб Ротшилд, че си "инвестиции инструмент» RIT Capital Partners «раса костюм в цената на златото, но ще сега се постепенно понижава цената надолу," много наблюдатели са имали причина да вярват, че Камарата на Ротшилд възнамерява да даде на благородния метал. Джейкъб Ротшилд, заяви през 2011 г.:

Нарастващото осъзнаване на опасната ситуация, в която много страни, особено развитите страни. Въпреки тези предизвикателства, ние все още продължават да използвате площта, което считаме за привлекателна, но ще продължат да бъдат предпазливи на частния капитал, която е изолиран ".

фото

image

 

Въпреки тези признаци на отнемане на активи Ротшилд злато го погледна като на добре-мисъл-фокус квалифицирана илюзионист, наскоро назначен на испански Gold планина може да служи като ясна индикация, че златото за семейството все още идва първо - като тя е за много векове. Ротшилд ранни маневри ни убеди, че целта на това усилие е да се свали цената на златото и купи голямо количество от благородни метали, по-късно, когато цената е изключително ниска. Джеф Томас обясни причината за подобен ход през февруари 2012 г.:

"Много икономически проекти след падането на еврото и долара обратно към златните валути. Това ще бъде една глобална тенденция, което е съвсем естествено, тъй като съществуващата концепция на валута трябва да се приема като фарс, и това, което беше в действителност. "

Поради тази причина - каза Томас, - натрупването на златото е допълнително преразпределение в полза на някои страни (или над-страни като ЕС и Китай), в бъдещият елит ще трябва да стане на глобалната двигател свят - след като старата ще бъде хвърлен от :
"Възможно е, че всички валути ще бъдат преразгледани, а след това на глобалната система, подкрепена от злато валути може да започнат да се развиват. В този случай страните по това време най-голям брой златни, и са в по-голямата дълбочина на изгаряне

И тя не изглежда да е истина. Така, във Франция, под ръководството на Едмон дьо Ротшилд Асет Мениджмънт "през ​​2013 г., анализира така наречените" развиващи се пазари "все по-често изтегляне на големи количества от световното предлагане на злато:

"Това (...) от факта, че годината започна да се увеличава търсенето на физическо злато от Китай и Индия. Китайците купуват "Лунната Нова Година", а индианците изглежда да се очаква високите вносни мита за злато. В същото време централната банка продължава да купуват злато. Те купиха 536 тона през 2012 г. (+17% през 2011) или 13% от общото търсене.

 

фото

image

 

Друг документ, Едмон дьо Ротшилд «Goldsphere» анализира световната търговия на злато, купувачи, продавачи, победители и губещи. В един от своите оценки на световния елит, той признава, че европейските страни не искат да продават своите златни резерви и текущите тенденции непрекъснато се движи в източна посока:

"Европейските страни са в никак не бързат да продават своите златни резерви, тъй като те са с малка стойност, в сравнение с техните дългови задължения, и определени количества злато, може вече да са били предвидени за заеми.

Докато много от цитаделата на световния елит в САЩ са били изоставени в Китай са нови. Докладът заключава, Ротшилд каза за липсата на златни минни компании и миньори, с оглед на все по-висока цена на златото:

"Всичко неотдавнашната среща имахме със златните минни компании, предназначени да признае необходимостта от по-добра организация на златните мини, с цел по-тясно да съответства на доходите на акционера, сегашната цена на златото. Някои проекти, в действителност, вече е спряно или прекратени поради липса на рентабилност. "

Това изявление показва, че последната "прехвърляне" Ротшилд е направено за в бъдеще, не е тя? Изглежда, че къщата на Ротшилд се престори, че да се откаже от злато в началото на този век, само за да го откупи на добра цена и трансфер на изток - бъдещето на света двигател. Когато израелския вестник "Аарец", каза семейството на барон Бенжамен дьо Ротшилд му намерения по отношение на Китай, той отговори без колебание: "За да разшири влиянието си в региона."

Веднага след като на Запад намалява контролиращата роля на елита, на златото постепенно поток към новия "двигател" на Изток.





Тагове:   Ротшилд,   колапс,   ръба,   Къщата,


Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746464
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031