Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2016 13:18 - Обица на ухото
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 721 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Когато питат руски пророк за бъдещето на Москва, човекът казва - "Вода, вода, вода". Тази история е от времето на войната, губи се в дебрите на времето и носи зловещи намеци.
Волоколамското шосе. Немските дивизии се намират на един хвърлей от Москва. 1941. Руснаците си залагат живота, загиват и защитават Москва. Хитлер чака известия за завладяването на съветската столица. Кипи бой. И в тази пукотевица един немски лейтенант изживява неща, наподобяващи "Стар трек". Руска бомба взривява танка на Клаус Щайнле, убивайки войниците в бойната машина и оставяки жив само Щайнле. Лейтенантът, изхвърлен навън, се окопитва и влиза в танка. Подкарва го. Изчаква нощта и тръгва да търси своите. Дали е станало объркване, дали е било нещо друго - не се знае. На Щайнле му става ясно само едно - попаднал е в руския тил. И градът, в който влиза, определено не е от военното време на 1941. Аутобани, кръстовища, огромни сгради, пъстри автобуси, шикарни коли, които не приличали на руско производство, магазини, огъващи се от стоки, надписи на чужди езици и никакъв помен от съветски символи и от Сталин. Всичко това било зарязано, безлюдно, разрушения като от земетресение и трупове. Скупчените коли пречели на танка да се движи нататък и Щайнле тръгнал пеша към центъра на града. Не запустението било плашещо, а имало друго, още по-шокиращо. В един момент пред немеца се ширнала гиганстка спираловидна дупка - от пред краката му, та до хоризонта. Пълна с вода. Било люта зима, а водата не била замръзнала.
Щайнле се прибрал при танка си и тръгнал да търси обратния път.
Напуснал града и веднага щом се озовал зад чертите на странното място, засвистели куршуми, осветил го прожектор. Лейтенантът едва се отскубнал. На сутринта, готов за всичко, той излязъл от танка. Опрял оръжието си о изпречилия му се човек, който се оказал не руснак, а баварски селянин. От околностите на руската столица Щайнле се озовал в баварските Алпи. Откаран в комендантството и държан като дезертьор, лейтенантът показал документите си и личното си оръжие. След като разправил на местните военни приключенията си в СССР, наложило му се да повтори показанията си и пред пратеник на СС. Прибран за изясняване на обстоятелствата, Щайнле завинаги изчезнал и никой не го е виждал оттогава.
Тази история не се харесва на нито една от страните във войната. Немците предпочитат да мълчат, за да не се знае какво точно се е случило с Щайнле. Руснаците не харесват бъдещето, което описва немският лейтенант.
Като се има предвид, че това далеч не е единственото пътуване във времето.
Има хипотези, че гравитацията с повишена интензивност, както и силното електромагнитно поле генерират промени в тъканта на време-пространството. Но в дадения случай бомбата, избухнала в немския танк, е отключила събитията.
Сега ми идва наум да попитам за аномални явления около бомбардировките в Хирошима и Нагасаки.
Разбирате ли защо войната е противопоказана за човечеството? Освен другите гадости, съществува риск хората да се изгубят из вселените и няма гаранция, че човек ще попадне на хубаво място или че ще се върне!



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 182424
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930