Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2017 01:52 - Сълзите на Корнелия Нинова
Автор: newsoftheworld Категория: Политика   
Прочетен: 4050 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 27.03.2017 01:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

image

Точно сега искам да съм до Корнелия Нинова. Сигурен съм, че в този момент тя има крещяща нужда от верен другар, пред когото да излее душата си, да поплаче на неговото рамо, както има една приказка. Обещавам да й дам кърпичка за  да избърше сълзите. Обещавам да я слушам колкото тя пожелае. О, не ми съчувствайте. Не е никакъв проблем да наблюдавам нейната мъка.   Горката Нинова вече бе повярвала, че ще стане премиер, ще уреди синчето на доходоносна топла службица, а евентуално и още някой роднина по комунистическо-шуробаджанашка традиция. А сега ще трябва да лиже там, където е плюла. Моля оставете ме! Нека изслушам риданията на госпожата.



 



Гласувай:
8



Предишен постинг

1. apostapostoloff - СОЦИАЛИЗЪМ, АМА НА НАЙ
27.03.2017 06:09
Ама много е готин Бойко, беееее! Страхотен е! Мъж, та дрънка!



Как само им го нафърфорчи! Натутурузи им го целия. Барабар с макарите. Направо им скъса г@за!



Разплака им фамилията. Разката им дръндара лелин. Скри им шайбата. Разказа им играта. Бръкна им в организма. Навря ги в кучи г@з. Ошашави ги!



Българите съзряха и поумняха. На тези избори България гласува ЗА цивилизована Европа. България гласува ЗА принадлежност към най- мощната военна машина в човешката история. България гласува за сигурност, прогрес и просперитет.



Обратната страна на медала е тази: българите казаха НЕ на реакцията. Българите казаха НЕ на изостаналата и западнала азиатска Русия.



Казано другояче, товаришчи, идите на х@й! Сбогом!



ПОСЛЕПИС:

А социализЪма беше и си остана едно недоносче!
цитирай
2. vencivaleri1951 - :)
27.03.2017 19:20
Аз не мисля, че Нинова има нужда от кърпичка и от рамо на което да плаче. Тя пое БСП в кома и направи две образцови изборни кампании. Едната изключително успешна , в другата удвои резултатът от предишните избори. Въобще на БСП не е нужна изпълнителна власт-да се оправя с кредитите, цените и доходите този" който надроби попарата" БСП остана единствена на практика в лявото пространство, а и е единствената демократична партия в парламента. Имам предвид , че не е лидерска партия и председателят и е с времеви хоризонт/от два мандата/. Какво е Воля без Марешки, Атака без Сидеров, ВМРО без Каракачанов и ГЕРБ без Борисов. Не е лошо да се замислите и да изберете-кърпичка ли да носите или цветя за успеха
цитирай
3. krumbelosvet - Авторът
31.03.2017 14:21
Авторът със сложното АНГЛИЙСКО име не се усеща, че като приписва на Нинова примитивни и пошли мотиви, разкрива СОБСТВЕНОТО СИ РАВНИЩЕ. Това е равнището на "автентичното дясно" което е живо-умряло от примитинен и пошъл ЕГОИЗЪМ. Те, милите, така са разбрали ИНДИВИДУАЛИЗМА проповядван от либерастите. А човекът е СОЦИАЛНО същество, за разлика от котките, крокодилите, мечките, паяците и др. единаци. А овцете не са единствените социални животни. Вълците и кучетата, слоновете, делфините и китовете, същества високо-интелигентни, са социални. Според някои изследователи, неандерталците, съжителствали в Европа със сапиенсите "до вчера", са изчезнали поради обичая си да живеят на малки групи, като циганските катуни до неотдавна...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: newsoftheworld
Категория: Новини
Прочетен: 40729
Постинги: 11
Коментари: 12
Гласове: 175
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031