Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
14.12.2017 13:57 - ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО /това са удари под кръста на двата олигархични клана на БСП и ГЕРБ.
Автор: dalida Категория: Политика   
Прочетен: 864 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                      


                НАЙ-КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ ОТ МИНАЛОТО И СЕГА


                                                           БОЯТ НАСТАНА!
                                БСП С БОДРИ КРАЧКИ ТРЪГНА ДА СВАЛЯ ГЕРБ!




Борба за власт-пари, пари –власт между щърбела и хърбела - такова определение даде „Идея за България” на водещата се яка "опозиционна битка" с раздаване удари под кръста между олигархичните картели на ГЕРБ и БСП.
БСП-то е тръгнало на битка, чрез оръдието "корупция" да сваля ГЕРБ, понеже те се оказаха по-лакоми отколкото се предполагаше, ГЕРБ - олигарси искат да грабнат имотите на БСП- олигарси.

Сега БСП то лицемерно се е взряло в имотите на ЦЦ, а още по лицемерно е загърбило имотите на по- високите етажи на ГЕРБ -тези на Пепеляшка.
А за своите олигарси, с имоти не по-малки от тези на ГЕРБ, БСП пак лицемерно мълчи. В битката се Използват всички възможни конспирации, а и журналистиката е в тяхна услуга.


ОЛИГАРСИТЕ НА СОЦА!


1. БСП - лидерката им Корнелия Нинова държи най-големия пай от т.н. приватизация по времето на управлението на СДС (тогава Нинова беше от СДС и се възползва от това,да забогатее на гърба на народа,от който произлиза). Нинова е проста жена. Тя изпълнява поръчки, но само когато й се плати достатъчно добре!! Нали така се беше оправдала за приватизирането на ТЕХНОЕКСПОРТ, когато на млади години стана милионерка - на повече от 10 000 000 лв, само за една нощ!

2. БСП - Георги Гергов - първата му кариера като олигарх е - колбасарски цехове за износ на месо и месни продукти. При управлението на Ив.Костов става собственик на ресторантите "Пълдин" и "Ритора" и хотел "България" - все още не е олигарх, но става такъв под сурдинката на БСП. После забогатява с бившите бази на ЦК на БКП - "Слънчев ден" и х-л "Хисар"....През 2005 влиза в редовите редици на БСП от пловдивски район "Северен"....на власт вече е правителството на С.Станишев.За Гергов се носи мълвата че, е по-лош и от дявола, когато става въпрос за сделки с огромен капитал, но е и човек с добро сърце,когато стане въпрос за да помогне с доста пари, за някой умиращ.

3. ДПС - и Йордан Цонев с прякор ДАНЧО МЕНТАТА - (собственикът на фирмата ТРАНССТРОЙ - ремонтирала тунела "ечемишка", в който беше убита жена в колата си, смачкана от паднало съоръжение от тавана на тунела.)

4. ДПС - Ахмед Доган - известен със "сараите на Доган"

5. Делян Пеевски - олигарх с голямо богатство,придобито също по времето на Костовото управление, и допълнено от управлението на ТРОЙНАТА ДАЛАВЕРА - КОАЛИЦИЯ.

6. ДПС - печели % на сегашните избори така: БСП му дава 13 % от мъртвите души в списъка . . .


Всички знаем, че това са удари под кръста на двата олигархични клана на БСП и ГЕРБ.
Бият се за икономически интереси. Сега ако давността отпадне, Нинова може и да влезе в затвора,а и не само тя. Всички политици облагодетелствани по време на приватизацията и прехода, ако в съда се докаже тяхната престъпна дейност и пране на пари - всички те може да търкат затворническите скамейки...но засега, такъв закон за отмяна на давността - НЯМА.

От къде дойдоха ГЕРБ ? Преди беше само една партия - БКП орсссс, сега са БСП.

ГЕРБ не е само новото лице на БСП като твърдят някои, а част от ОБЩАТА

ОБЕДИНЕНА ОЛИГАРХИЧНА КАСТА създадена с четката и под диригентската палка на БСП. а, сега БСП роптаят и се сърдят на "своите" от ГЕРБ - и стана тя една - "дай ми куклите - на ти - парцалите"!


Докато имаме такава смъртоносно- гнила избирателна система, и съдебна система, която не може и не иска да ги осъди - тези тарикати от БСП и ДПС все ще си подават помежду си един на друг властта докато унищожат България пред погледа ни.



Гласувай:
5



1. dalida - Само малко разяснение за приватизациите и т.н....
14.12.2017 14:41
За 20 години белязаната с много скандали, корупционни обвинения и екзотични инвеститори приватизация е донесла точно 7.4 млрд. лева приходи на държавата, изчисли в началото на 2013 г. тогавашният вицепремиер Симеон Дянков. През 1993-2002 г. държавата е получила 2.2 млрд. лв. от приватизационни сделки, а през 2002-2012 г. приходите са били 5.2 млрд. лева. После раздържавяването постепенно замря.

Откакто е започнала, приватизацията върви под сянката на обвинения за корупция. Само че дори бившият главен прокурор Никола Филчев - върл враг на кабинета "Костов" и на приватизацията, не успя да разкрие колосални далавери и да вкара някого в затвора за увреждащи държавния интерес сделки. Сделките за титани като "Нефтохим", БТК и "Булгартабак" и до днес се сочат като емблеми за корупция и лоша приватизация, но това е просто политико-икономически фолклор. Обвинения и дела няма.

През август 2009 г. шефът на икономическата комисия в НС Мартин Димитров (СДС) откри, че държавата пропуска да запълни голяма дупка в бюджета, защото по линия на т.нар. следприватизационен контрол има несъбрани над 1.5 млрд. лева - неустойки, глоби и лихви заради неизпълнени инвестиции, изгубени работни места и други грехове на купувачите. После се оказа, че голяма част от сумата е несъбираема - държавата е изпуснала срокове, изгубила е дела или води тежки съдебни спорове, включително и в чужбина. Дори за това безхаберие няма виновни и осъдени.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6155817
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29445
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031