Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2018 08:48 - Първа дъска на комунизма: да се премахне всяка частна собственост (звучи познато?) - Гледайте в REAL.video
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1169 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Първа дъска на комунизма: да се премахне всяка частна собственост (звучи познато?) - Гледайте в REAL.video

08/02/2018 / От Етан Хъф

image   https://www.newstarget.com/2018-08-02-first-plank-communism-abolish-private-property.html

Колко близо е дневният ред на демократите и съвременната левица, колкото на Карл Маркс и Комунистическата партия? Почти перфектно, вярвайте или не.

По време на неотдавнашния епизод на The Issue , достъпен в REAL.video , домакин "Ghetto Man" обсъжда първото дъно на комунизма: премахването на всяка частна собственост.

Това е нещо, което днес левицата настоява и в името на "равенството" и "справедливостта", заемайки страница директно от комунистическия манифест .

Дори Маркс, който се възприема по-скоро като социалист, подчерта, че забрана на хората да притежават земя и лично имущество е първата стъпка към прилагането на комунизма в нацията.

"Карл Маркс каза, че ако може да обобщи комунизма в едно изречение, то би било:" премахване на частната собственост ", обяснява Гетото Човек.

Слушайте, за да чуете как това, което се случва днес в Съединените щати под прикритието на "напредъка", е просто комунизъм със свеж фурнир:

 

 

Частната собственост и човек са едни и същи

Причината, поради която правото на частна собственост е толкова важно, е, че частната собственост е "продължение на лицето", според гетото.

Това е и начина, по който частната собственост е очертана в учредителните документи на нацията - нашите основатели признават, че частната собственост е ключ към индивидуализма, а не към колективизма.

"Първото и най-голямото право на собственост е правото да притежаваш себе си", казва Гетото Човек. "Съзнателно мислещо човешко същество, отговарящо за собствената си съдба, неподдържано от всяка човешка власт."

Спонсорирано решение от магазин Health Ranger: Лабораторно-провереният Nascent Iodine solution е хранителна добавка, която осигурява на организма ви допълнителен йод, който помага да предпазите щитовидната жлеза по време на облъчване. Ядрени аварии като Фукушима (или ядрена война) могат да изложат вашето тяло на радиоактивен йод-131, опасен радиоизотоп. Предварителното зареждане на системата ви със стабилен йод заема местата на йодния рецептор на вашите органи, което кара организма ви да изхвърля естествено радиоактивен йод, който може да е бил изложен на въздух, храна, вода или млечни продукти. Тази отбранителна стратегия се препоръчва от почти всички здравни органи по света, включително Комисията за ядрено регулиране. Открийте повече на тази връзка .

 

"Правото на собственост е основата на всяка лична свобода и богатство. Правото на придобиване на собственост е продължение на това право. "

Да се ​​опитаме да премахнем частната собственост от уравнението, както сега мнозина от сегашните левичари защитават, е да се опита да премахне правото на собственото си - да премахне напълно идеята за индивид в полза на колективно или "стадо".

Без лична собственост хората стават роби на правителството

Може би звучи добре на теория - идеята за универсално равенство и липса на богатство. Но изравняването на всичко като част от социалистически или комунистически формат превръща хората в роби на собственото им правителство.

Лицата вече нямат право да работят, да печелят и да създават сами. Вместо това те стават обект на листовки от правителството - превръщайки лицата в бежанци и правителството в своя господар.

Това е по същество платформата на неуспешния кандидат за президент Бърни Сандърс, чиито социалистически идеали представляват точно това, което Карл Маркс желае да приложи в световен мащаб. Демократичният дневен ред като цяло прегръща това, като натиска комунизма, използвайки свежа терминология.

"Вече нямаме частна собственост в САЩ", твърди Ghetto Man. "Вместо това позволихме на нашето служебно федерално правителство да упражни пълен контрол над всички частни имоти и държавни обществени земи в Съединените щати".

Комунизмът просто се преобрази като "глобализъм"

Един такъв термин е "глобализмът", който всъщност е просто преизчислен от комунизма. Това е идеята да се простират всички граници и националности и да се превърне в "един" - точно това, което комунистите през вековете се опитват да прилагат в световен мащаб.

"Не е ли това, което виждаме и чуваме точно сега?", Пита Гето Човек, като се позовава на лявата реторика на днешния ден, това е просто комунизъм с ново наметало. "Ние го наричаме глобализъм".

Именно затова националистическата програма на президента Тръмп е толкова разтревожена както за левите, така и за "неокончастите" отдясно. Тя има за цел да се отдръпне от комунистическия и към свободата, която възнамеряваха нашите създатели - пълна с граници, върховенство на закона и уникална култура, която е само наша.

Не забравяйте да гледате пълния монолог на гетото на комунизма в REAL.video .

Източници за тази статия включват:

REAL.video

NaturalNews.com




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738762
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031