Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
18.03.2011 12:38 - ИЗМАМИТЕ НА ХХ ВЕК ( част 3)
Автор: dalida Категория: Технологии   
Прочетен: 20405 Коментари: 23 Гласове:
39

Последна промяна: 09.04.2015 11:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 
Теории на конспирацията - "Следи в небето".
Съществуват много привърженици на теорията, че Щатите и други правителства използват инверсионните следи, оставяни в небето от военните самолети, за да освобождават отровни химикали от високо.
пръскане на химически съединения от високо.

image


подобни опити са правени  от американците още преди 50 години, от въздуха са пръскани  вируси,а  над Виетнам са пръскали химически елементи, отрови и др.

ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ:
Привържениците на тази теория предполагат, че тези следи са наситени с най-различни субстанции, които са необходими за изпълнението на строго секретни правителствени проекти, като например масови ваксинации срещу антракс, блокиране на слънчевите лъчи за предотвратяване на глобалното затопляне, контролиране на климатичните условия или отслабване на умовете на хората, за да им се попречи да осъзнаят и да се борят срещу настъпването на Новия световен ред.

ОТХВЪРЛЯНЕ:
Американските военновъздушни сили отхвърлят тези твърдения. Един от вярващите в тази конспирация е певеца Принс, който споменава в едно интервю, че по негови наблюдения винаги когато в небето има повече самолетни дири, в квартала му се увеличават побоищата и скандалите.

ЦРУ контролира ЧОВЕШКИЯТ МОЗЪК.

Съществуват няколко теории на конспирацията, касаещи Проект MK-ULTRA – строго секретна програма на ЦРУ за контролиране на съзнанието, в която се извършвали експерименти върху хора, с помощта на наркотици като ЛСД, електрошокове, хипноза и други методи, през 50-те и началото на 60-те години на миналия век.

Макар съществуването на Проект MK-ULTRA да НЕ Е отречено до днес, цялата документация свързана с него била унищожена през 1973г., по заповед на тогавашния директор на ЦРУ Ричард Хелмс, за да се запази програмата в тайна.

ТЕОРИИ:
Една от теориите засяга атентата над сенатор Робърт К. Кенеди, извършен от Сирхам Сирхам. Тази теория, известна като „Хипотезата за Манджурския кандидат“, твърди че Сирхам е бил подложен на промиване на мозъка от ЦРУ, което го използвало за убийството на Кенеди, без той да осъзнава действията си. Психологът д-р Едуард Симсън-Калас, който интервюирал Сирхам в затвора, както и адвокатът на атентатора са поддръжници на тази теория.

Друга теория на конспирацията за MK-ULTRA гласи, че масовото самоубийство на култа в Джоунстаун в Гаяна, се дължи на продължителни експерименти на ЦРУ за промиване на мозъка. Теорията предполага, че 909-те членове на култа, които умират от отравяне с цианид, не са били под влиянието единствено на своя лидер Джим Джоунс, а са били използвани и като опитни зайчета от ЦРУ. Смята се, че операциите по Проект MK-ULTRA не са били прекратени през 1963г., както твърди ЦРУ, а продължават и до днес.



СССР И САЩ ПРОГОНЕНИ ОТ ЛУНАТА


Андрей Егоров е инженерът, управлявал дистанционно от Земята движението на руските “Луноходи”. Неотдавна той разказа за онова, което в действителност се е случило през 1973 г.

“Да управляваш “трактора”, както наричахме помежду си Лунохода, не е просто нещо. Налягането е понижено, сигналите от Земята имат трисекундно забавяне и това създава проблеми. Още в началото на сеанса забелязахме по трасето странен обект. Петдесетте метра, които го разделяха от “трактора” успяхме да изминем за повече от час. Когато го доближихме, вече бяхме сигурни, че виждаме голямо изкуствено съоръжение: полусферичен купол с диаметър над 2 метра.

Вратата на купола се отвори, излезе насекомоподобно същество. То приближи “трактора” и връзката прекъсна. По-късно гледахме записа стотици пъти и се уверихме, че съществото приличаше повече на рак. Рак висок един метър.

Опитите ни да съживим “трактора” продължиха до четвъртия ден, когато връзката внезапно се възстанови. Получихме сигнал. С него се занимаваха шифровъчните служби от сигурността. Работата им не беше трудна, защото трябваше само да схванат, че посланието е кодирано с латинска азбука. Първото послание от извънземни беше написано на мъртъв латински език.

С него ни обявяваха за персона нон грата, а Луната - за суверенна територия на небесен народ.

Всеки наш опит да се доближим до повърхността й се възприемаше като агресия.

Центърът се опита да обясни това като мистификация или шега, защото никой не можеше да повярва в ракообразни селенити, които се изразяват на латински.

Новата серия “Луноходи” бяха въоръжени вече не с картечници, както първите, а с мощно, все още засекретено оръжие. Подготовката отне три години. Но проектът внезапно беше закрит и ни обясниха, че няма да се поднови. Така ние никога повече не кацнахме на Луната".




източници:
http://www.hobyto.com/post/1195/top-teorii-na-konspiratsiyata
http://astrosite.org/forum/index.php?topic=3632.40;wap2
http://culture.actualno.com/news_289577.html





Гласувай:
39


Вълнообразно


1. mirachopi - Ха-ха
18.03.2011 12:49
Аз съм фен на световната конспирация,ама чак пък толкоз.
цитирай
2. анонимен - http://boon.ucoz.com/blog/2009-03-07-227
18.03.2011 12:49
Човек от Луната. Все пак нали са се срещали с Джон Суифт. Той на латински ли е общувал с тях.... ...
цитирай
3. dalida - Здравей, лунни човече!
18.03.2011 13:04
анонимен написа:
Човек от Луната. Все пак нали са се срещали с Джон Суифт. Той на латински ли е общувал с тях.... ...

-----------------------------
Как е живота на Луната?
Разкажи нещо за Крион. Гледам много книги около теб.
цитирай
4. анонимен - http://chitanka.info/lib/text/8935/4
18.03.2011 13:45
Има само една доктрина. Няма заговор на евреи илюминати масони.. Или нов световен ред? Айн Ранд е издала малко от целите.. Целта.. Целта.. Е.. Целта е заблуда.. Заблуда с цел забавяне или напълно липса на комунизъм.. Целта е да има вечно елит и пари.. Парични взаимоотношения завинаги.. И елит.. Конспирациите са за заблуда и отклоняване на вниманието.. Тинг тангс, мозъчни тръстове..
цитирай
5. dalida - има само...
18.03.2011 13:59
анонимен написа:
Има само една доктрина. Няма заговор на евреи илюминати масони.. Или нов световен ред? Айн Ранд е издала малко от целите.. Целта.. Целта.. Е.. Целта е заблуда.. Заблуда с цел забавяне или напълно липса на комунизъм.. Целта е да има вечно елит и пари.. Парични взаимоотношения завинаги.. И елит.. Конспирациите са за заблуда и отклоняване на вниманието.. Тинг тангс, мозъчни тръстове..

--------------------------------------------------------------
И всичко е...доктрини, написани на хартиен носител. В световната книжарница има какви ли не книги. Само да има кой да ги закупи и да ги чете. Може спокойно да се обучи и честно казано, може и да превърти. Само ако знаехте какви заглавия на книги и романи се предлагат по книжарниците?
цитирай
6. анонимен - Следи в небето.
18.03.2011 14:38
Малко предистория - Още през 1990 година НАТО официално и детайлно обяснява как всеки високолетящ самолет може да промени атмосферата чрез разпръскването на полимери, които абсорбират електромагнитната радиация. Американският патент номер 6315213 описва точно как кръстосано разпръстнати воднисти полимери се разпиляват и се превръщат в бурен дъжд.

Преди 40 години, още във виетнамската война, американците използват химически агент наричан “Olive Oil”, по време на операцията “Popeye”, който предизвикал силни бури и дъждове. По време на войната в Сърбия очевидци разказват как черни облаци буквално се материализирали от синьото небе и само след минути започвала буря с невиждани гръмотевици и градушка, колкото кокоше яйце.

НАТО не крие плановете си за "Климатичните оръжия", като най-безсрамно заявява, че до 2025 година, ще командват климата, образуването и разпространението на бури, формирането на облаци, мъгли, подбуждане на наводнения, подбуждане на земетресения и други тектонични отклонения, изкуствено създаване на каквото си пожелаят време и климат. С две думи - контрол на земният живот чрез регулиране на слънчевата светлина и намаляване на атмосферната видимост, което води до промяна на климата.
(новини)
цитирай
7. анонимен - Следи в небето.
18.03.2011 14:46
Докато някакво влияние върху атмосферните процеси е въжможно, то предизвикването на земетресения си е в сферата на фантазията. Поне според мен. По този въпрос трябва да се изкажат геолозите.

Относно световното влияние, аз лично съм на страната на американците. Те в някои отношения са по-простовати и директни. Освен това имат по-добре изразено гражданско общество, което в някои случаи може да бъде плюс. От друга страна руснаците и китайците според мен са много по-голяма заплаха. Те са просто като психопати. В течение на времето мозъците им са били брутално промивани и това оказва влияние върху поведението и решенията, които взимат, дори и в наши дни. Ако някоя държава причини голяма война в световен мащаб, то това ще бъде или Русия или Китай. Но не и САЩ.
(рекс)
цитирай
8. анонимен - Следи в небето.
18.03.2011 14:55
Едно мое мнение, което желая да се отрази.
КОИ СА АМЕРИКАНЦИТЕ?
Америка е открита някъде към 14 век и е населена от ЕВРОПЕЙЦИ.
Първите американски жители стават испанците, португалците и французите. Следват - англичани, италианци, поляци, унгарци,чехи, сърби, българи,гърци и турци избягали от Хитлеристите а след това и от комунизъма в Европа.
Преди 20-30 години азиатците започнаха да се изселват в свободна Америка.
Знаете ли, че в САЩ има цели градове с китайци, индийци, италианци, корейци, виетнамци, японци с .... американски паспорти. Освен азиатци, в Америка живеят постоянно и африканци. ТОВА е населението на Америка - население от
Европа, Азия, Африка и островите, население от различни етноси, раси, цветове на кожата и т.н. Тези БИВШИ европейци, азиатци и африканци, днес командват или се опитват да командват целия свят.
(авторът)
цитирай
9. анонимен - Следи в небето.
18.03.2011 14:57
Земетресения могат да се предизвикват. Излъчването на вълни към земната кора би могло да предизвика земетресение, особено ако е в район на разломи. Има теория, че опустошителните земетресения могат да се предотвратят, ако от време на време се предизвикват малки земетресения. Земната кора, обаче, е доста нестабилна и едно слабо земетресение може да предизвика много по-силно другаде. Земетресения могат да се предизвикват, но не и контролирано. (бурович)
цитирай
10. анонимен - Следи в небето.
18.03.2011 15:04
Разбрах кой е инициатора на тези конспирации - той е българин и не е сам.
Занимава се с писателска дейност и не е много известен. А какво прави писател, който не е известен? Той създава илюминати, описвайки несъществуващи в действителност истории и единствената му цел е да СТРЕСНЕ народите почитатели на МИРЪТ. Този човек не е с всичкия си....умът му е промит от такива като него.
Името му е т.е. псевдонимът му е Никола Николов - писател на фантастични романи. продават книгите му навсякъде свободно и доста евтино. Негови книги има и в библиотеките, в отдел - фантастика.
цитирай
11. анонимен - Следи в небето.
18.03.2011 15:27
Следи в небето освен самолетите остават и...вулканите. Един велкан когато изригне изхвърля в небето тонове отровни газове, лава и химични материали. Спомняте ли си изригването на исландския вулкан, колко време отровния облак смущаваше небето над Европа. Летищата бяха затворени, спомняте ли си?
Човешката памет е къса - къса за такива събития, много бързо ги забравя. Но, появи ли се "следа в небето", човешката фантазия е готова да фантазира в най-разнообразни теории и хипотези за химически оръжия и т.н. - глупости.
цитирай
12. golden - Като видях снимката си спомних
18.03.2011 18:24
че преди години стопанските самолети пръскаха от високо химикали против комарите и скакалците, а в днешно време пак пръскат по този начин заради гъсениците и проклетите комари. Освен това парадите на авио летците по същия начин пръскат различни цветове от високо, получават се много красиви фигури.
цитирай
13. universalnite1neo - Относно контрола над човешкия м...
18.03.2011 20:29
Относно контрола над човешкия мозък : Ето какво казва д-р Хосе Делгадо през средата на 80-те години, когато е психолог в Йейлския университет :
"Физическият контрол на много мозъчни функции е демонстриран факт ... дори е възможно да се създадат и следват намерения, развитието на мисли и визуални преживявания. Чрез електрическо стимулиране на специфични церебрални структури движенията могат да бъдат предизвикани с радиокоманда, враждебността може да се появява и изчезва, социалната йерархия може да бъде модифицирана, сексуалното поведение може да бъде променяно, а паметта, емоциите и мисловният процес могат да бъдат повлияни чрез дистанционен контрол."
цитирай
14. анонимен - Защо да няма други същества във Вселената.
19.03.2011 08:20
Отвреме- навреме , Земята се чисти от фантазьори и интелектуалци с болен мозък, който може да погуби самата Земя. Оставя да живеят дивите племена, които започват цивилизацията отново. Докато стигнат до степен да бъдат унищожени. По някои сведения, Земята има своята пета или шеста цивилизация. Както е тръгнала, много скоро трябва да бъде унищожена. Човечеството, по последни данни е от 4,5 милиона години. Геологични катаклизми или катастрофи са ставали и ще стават. Така че през 2012 година е възможен такъв геологичен катаклизъм. Земята ни предупреждава за подобна развръзка. Последното предупреждение е Фукушима. Аз не вярвам на фантасмагориите, а вярвам на физиката, която е строга и точна. Истината е, че Земята е пред нов геологичен катаклизъм, който трябва да се разрази в най-соро време. Малко история: 11650 години до Христа - геокатастрофа, изместила полюси и Екватор; 9600 години до Христа - Великия потоп залял цялата изночна Азия - оцелява само територията на Япония, Персийския залив е залят от вода, която се одръпва 4000 години до Христа; разтопяване на ледниците от предишните полюси, които повдигат нивото на Световния океан; нахлуване на Океана в Западно Средиземно море; 7500 год. до Христа - нахлуване на водата в Източно Средиземно море; 5500 год. до Христа - ахлуване на водите в Черно море. Счита с, че оцелялото Земно население е след Геокатастрофата е 550 милиона, но след Великия потоп драстично намалява до няколко милиона. Който иска да вярва, да вярва; който не иска негова си работа. Бъдете всички живи и здрави, живейте си живота дарен ви от съдбата.
цитирай
15. анонимен - Съветски луноход с картечници :-))))))))))))))))))))
19.03.2011 10:25
Кой ги пуска такива? Разтърсваща новина... :-))))))))))))))))))))
цитирай
16. dalida - Може
19.03.2011 15:43
universalnite1neo написа:
Относно контрола над човешкия мозък : Ето какво казва д-р Хосе Делгадо през средата на 80-те години, когато е психолог в Йейлския университет :
"Физическият контрол на много мозъчни функции е демонстриран факт ... дори е възможно да се създадат и следват намерения, развитието на мисли и визуални преживявания. Чрез електрическо стимулиране на специфични церебрални структури движенията могат да бъдат предизвикани с радиокоманда, враждебността може да се появява и изчезва, социалната йерархия може да бъде модифицирана, сексуалното поведение може да бъде променяно, а паметта, емоциите и мисловният процес могат да бъдат повлияни чрез дистанционен контрол."

---------------------------
Може, ако в тялото на човека е имплантиран чип с необходимата информация,която да бъде следена.
цитирай
17. dalida - Земята се чисти...
19.03.2011 15:46
анонимен написа:
Отвреме- навреме , Земята се чисти от фантазьори и интелектуалци с болен мозък, който може да погуби самата Земя. Оставя да живеят дивите племена, които започват цивилизацията отново. Докато стигнат до степен да бъдат унищожени. По някои сведения, Земята има своята пета или шеста цивилизация. Както е тръгнала, много скоро трябва да бъде унищожена. Човечеството, по последни данни е от 4,5 милиона години. Геологични катаклизми или катастрофи са ставали и ще стават. Така че през 2012 година е възможен такъв геологичен катаклизъм. Земята ни предупреждава за подобна развръзка. Последното предупреждение е Фукушима. Аз не вярвам на фантасмагориите, а вярвам на физиката, която е строга и точна. Истината е, че Земята е пред нов геологичен катаклизъм, който трябва да се разрази в най-соро време. Малко история: 11650 години до Христа - геокатастрофа, изместила полюси и Екватор; 9600 години до Христа - Великия потоп залял цялата изночна Азия - оцелява само територията на Япония, Персийския залив е залят от вода, която се одръпва 4000 години до Христа; разтопяване на ледниците от предишните полюси, които повдигат нивото на Световния океан; нахлуване на Океана в Западно Средиземно море; 7500 год. до Христа - нахлуване на водата в Източно Средиземно море; 5500 год. до Христа - ахлуване на водите в Черно море. Счита с, че оцелялото Земно население е след Геокатастрофата е 550 милиона, но след Великия потоп драстично намалява до няколко милиона. Който иска да вярва, да вярва; който не иска негова си работа. Бъдете всички живи и здрави, живейте си живота дарен ви от съдбата.

----------------------------
Ако земетресенията,наводненията и войните са знак че по този начин Земята се чисти, много трудно и бавно ще се изчисти. Досега тези изчиствания носят само мъка на хората.
цитирай
18. анонимен - Докато някакво влияние върху ат...
20.03.2011 03:53
анонимен написа:
Докато някакво влияние върху атмосферните процеси е въжможно, то предизвикването на земетресения си е в сферата на фантазията. Поне според мен. По този въпрос трябва да се изкажат геолозите.

Относно световното влияние, аз лично съм на страната на американците. Те в някои отношения са по-простовати и директни. Освен това имат по-добре изразено гражданско общество, което в някои случаи може да бъде плюс. От друга страна руснаците и китайците според мен са много по-голяма заплаха. Те са просто като психопати. В течение на времето мозъците им са били брутално промивани и това оказва влияние върху поведението и решенията, които взимат, дори и в наши дни. Ако някоя държава причини голяма война в световен мащаб, то това ще бъде или Русия или Китай. Но не и САЩ.
(рекс)


за да напишеш подобно твърдение, или си уникален глупак, или с промития мозък си точно ти!
цитирай
19. анонимен - То си е истина не е конспирация
20.03.2011 18:02
Какви доктрини бе който помни земетресението в Турция усети се на 300 км в бг то как може да има в Хаити примерно а на 100 км от него не е паднала една керемида в домениканската република отделно в Япония като не е ударена от хаарп кажете ми как на курилите нема едно цунами за кадем помислете си
цитирай
20. dalida - Доктрини
21.03.2011 10:21
анонимен написа:
Какви доктрини бе който помни земетресението в Турция усети се на 300 км в бг то как може да има в Хаити примерно а на 100 км от него не е паднала една керемида в домениканската република отделно в Япония като не е ударена от хаарп кажете ми как на курилите нема едно цунами за кадем помислете си

------------------------------------
Доктрините се пишат за да се докаже тякоя теза, ако не успее тезата става хипотеза.
Хаарп съществува само на документи,ако инфото от нета е вярно. Хаарп съществува в фантастичните разкази на писателите. В действителност няма такова оръжие, отричат учените от НАСА и НАТО. В момента силите на НАТО са в Либия, ако имаше такова оръжие, НАТО щяха да го използват срещу режима на Кадафи, досега Либия да се беше срутила, каквито колиби има там, всичко да беше станало на стърготини.
Хаарп съществува само в болните мозъци на ултра-модерните пропагандатори - т.н. илюминати.
цитирай
21. mobbidik - Заразяват ни от въздуха със свински грип, четем в "Разкрития. ком"
23.03.2011 00:59
Брутална атака с аерозолни пръскания лъсна в кадри от любителско видео на наш читател. Видеото е качено в vox7. com. На клипчетo ясно се виждат следи от химически обгазявания. Видеото е заснето в София на 19 януари т.г., като само няколко дни след това в столицата пламна епидемия от коварния свински грип. Според запознати именно тези тайни аерозолни пръскания от специални самолети са причината за бързото заразяване на болестта в цяла Западна България. И не само у нас – а и по целия свят.
Автор на статията е К.Церовска.

цитирай
22. dalida - Звезден дъжд
23.03.2011 22:58
[quote=анонимен] Любителите астрономи от Северното полукълбо са наблюдавали в периода от 11 до 13 август метеорния поток Персеиди, съобщава електронното издание на “Форбс”.

Наблюдавани от земята, метеорите приличат на стотици падащи звезди. Тази година Персеидите са видими добре, защото луната се намира във фаза на новолуние. Астрономите изчисляват, че за един час с просто око могат да се видят около 60 метеора. Метеорният дъжд на Персеидите възниква, когато орбитата на Земята пресича пътя на отломките от кометата Суифт-Тътъл. Изгаряйки в земната атмосфера, отломките от кометата оставят огнени следи в небето, обяснява изданието.
-------------------------------------------
Метеори постоянно падат от небето, това са космически отпадаци, някои от тях изгарят в атмосферата и понякога предизвикват ивици светлина, които човек си обяснява, като следи в небето.
цитирай
23. dalida - Кой ги пуска такива....
30.03.2011 12:23
katana написа:
Кой ги пуска такива? Разтърсваща новина... :-))))))))))))))))))))

-------------------------------
Има, кой. Как мислиш, ако Русия има изгода да излезе със становище за летящи чинии, дали няма да използва и оръжие, за...защита, например?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6156044
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031