Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
12.06.2013 19:09 - ЦИВИЛИЗАЦИИ, СБЛЪСЪК, КАМЕННАТА ЕРА
Автор: dalida Категория: Технологии   
Прочетен: 8920 Коментари: 4 Гласове:
33

Последна промяна: 09.04.2015 09:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                       АСТ - РА  -  корабът на мечтите



С космически апарати, наречени "аст-ра", можело да се посети всяка планета от слънчевата система.



Преди хиляди години хората владеели технология, позволяваща да се преодолява Земното притегляне. В древно индийски летописи постоянно се споменава за "летящи машини".Една от тези легенди се отнася за император Ашока /III век преди нашата ера/, който основал тайният научен орден "Девет неизвестни". Предполага се, че научна разработка на ордена наречена "Тайните на гравитацията" се пази в недостъпни манастири на Индия и Тибет. Наскоро в Тибет били открити неизвестни досега санскритски ръкописи, които съдържат наставления за конструиране на космически кораби. Описаният метод е основан върху принципа на антигравитацията и системата "лаг - хим" - действаща въпреки силата на земното притегляне. Тази система се използва от йога и дава възможност на аскетите да се реят във въздуха. Според доктор Рейна от Тибетския университет с тези космически апарати, наречени "аст-ра", можело да се посети всяка планета от слънчевата система. В посочените ръкописи не се говори за космически пътешествия, но в известния индийски епос "Рамаяна" детайлно се описва пътешествие до  Луната и битката с представители на Атлантида пристигнали на Луната с космически кораби.


Империя Рама, съществувала преди 15 хиляди години, вероятно се развивала паралелно с Атлантида. В древни текстове се твърди, че жителите на империя Рама притежавали летящи машини, наречени "вимани". Външно тези апарати приличали на днешните ни представи за летящи чинии, те се движели със скоростта на "вятъра" издавайки "мелодичен звук". Древните индийци оставили след себе си и подробни инструкции за управление на различните видове вимани. Много от тези текстове са запазени и днес, част от тях е преведена на английски език. В тракта "Сутрадара" се разглеждат всевъзможни аспекти за: далечен полет, нормален полет, принудително кацане и сблъсък с други летящи обекти. В текст, 4 века преди новата ера, се споменава за необходимите предпазни мерки при дълъг полет, за защитата от природни катаклизми по време на полет, как да се "превключва" апаратът за използване на слънчева енергия от състояние на антигравитация. Описани са три типа летателни апарати, както и такива, което не горят и не се повреждат. А материалите от които били изградени са способни да поглъщат светлината и топлината. Този текст бил преведен напълно на английски език едва през 1979 година. Апаратите можели да излитат вертикално и стоят във въздуха подобно на днешните въртолети. При различните вимани се използвали различни типове двигатели, включително и с реактивен принцип на действие. Любопитно е да се отбележи, че първият реактивен двигател е създаден от нацистите за снарядите "ФАУ -1". Ръководството на тогавашна Германия имало засилен интерес към Древна Индия и Тибет. В продължение на години те изпращали добре подготвени експедиции в района. Не е изключено, в хода на експедициите да са получили важна научна информация по този въпрос.

В известният епос "Махабхарат" виманът е описан като: машина с форма на кълбо, която се движи във всички посоки, с гладка метална повърхност покрита с вещество подобно на живак.

Гибелта на цивилизациите

За съжаление виманите са се използвали за военни цели. Съдейки от древноиндийските източници, жителите на Атлантида са притежавали собствени космически кораби наречени - вайликси. Те били с продълговата форма и притежавали способността да маневрират под водата, във въздуха и космоса. Авторът на книгата "Последната граница" Е. Куешан твърди, че вайликсите използвали специални антигравитационни устройства, които задвижвали двигатели с мощност от 80 хиляди конски сили. "Махабхарат" разказва за страховита война между Рама и Атлантида преди 10 -11 хилядолетия. Било използвано ужасно мощно оръжие превърнало в пепел цели градове и народи...


Битки се водели даже и на Луната.Описаната в текста картина напълно съвпада с последствията от ядрен взрив ( кратерите които откриха космонавтите на НАСА.)
В средата на миналия век в един от градовете на Рама Мохенджо Даро археолозите открили множество скелети носещи информация, че смъртта  на хората настъпила за броени секунди. Скелетите излъчвали ниво на радиоактивност съответстващо на регистрираното в Хирошима и Нагасаки. В северните райони на днешна Индия и Средна Азия сред развалини на древни градове, камъкът и глината са разтопени и превърнати в течно стъкло. Няма нито едно логическо обяснение на този феномен, освен, че става въпрос за последствие от ядрен взрив. По улиците на Мохенджо Даро са намерени купове черно стъкло. Установено е, че някога това са били глинени съдове, разтопени под действието на висока температура.След като Атлантида унищожила с помощта на страшното оръжие цивилизацията Рама, тя потънала, а светът (хората оцелели от взрива) се върнал в каменния век.

Може  да се допусне, че не всички вимани и вайликси са унищожени. Свидетелства за тях са намерени в ръкописи от Лхаса: Много изследователи, занимаващи се с древните ръкописи изказват мнение, че вимани и вайликси може би се пазят от тайни братства в пещерите на Тибет  или съседни райони. Пустинята Лонбор в западен Китай е известна зона на често появяващи се НЛО. Възможно е! - именно тук се пазят въздушните кораби от миналото, скрити в древни подземия - нещо като консервирани военни бази...

ИМПЕРИЯТА В ДЕВЕТИЯ СЕКТОР
AN-U [ан-у] - цар на сирианското крило на Империята в Деветия сектор от галактиката - назначил двата си сина, принц ЕА [еа] (Майстор на Науката по Произхода) и принц AN-EN [ан-ен] (престолонаследникът на трона), да се грижат за Ериду.

С времето, принц EN-KI EA [ен-ки еа] (което означава Майсторът на Науката по Произхода ЕА) тераформирал Ериду (Земята) след взрива на Тиамат и я превърнал в градина на живота. Възсатновил естествената решетка от силови линии, възстановил естествения кръговрат на веществата, пресъздал атмосферата. Внесъл от всички краища на Империята растителни видове и създал равновесие между тях. Представил в новата среда животински видове от повечето познати светове в имперските владения и ги пригодил за живот и възпроизвеждане на това ново място.
Принц EN-LIL AN-EN [ен-лил ан-ен] (което означава Главнокомандващият Господар АН-ЕН) се грижел за администрацията, приходите и разходите, пътищата, властовото управление, законодателството и сигурността на новата колония на Ериду и предвождал флотилиите от кръстосвачи през космическите пространства на звездната система BADU [баду] (защото Слънцето се казва BAD.

.............създание, което да извършва работа в служба на Господарите......

Възникналите трудности в колонията на Ериду били значителни. Братята принцове взаимно си съперничели за престола на това ново владение - всеки искал да стане пълноправен господар на ценната система Баду, която била критичната позиция в целия Девети коридор (това е ключов космически път-свръзка между важни галактически пространства). Всеки се опитвал да изгони другия и да не дели властта.

За това обаче била нужна царската воля на баща им АН-У.Принц ЕА имал план. В неговата визия, всички проблеми на Ериду можело да се разрешат с разработването на нов хибриден звяр, който да изпълнява работнически функции, и така да прекрати социалната криза. ЕА разчитал с тази си далновидност да впечатли баща си АН-У и той да го направи пълноправе ннамесник на Ериду, връщайки брат му ЕН-ЛИЛ АН-ЕН обратно в двореца.На царствена среща, на която трябвало да се обсъждят точно тези въпроси, принц ЕА представил своята теза. Той показал на присъстващите един ужасяващ за тях звяр, наричан APA [апа] и известен със своя голям размер,  ярост, сила и жестокост. За учудване на всичко обаче, представеният АПА-индивид бил напълно покорен, и изпълнявал всяка заповед на принц ЕА. ...С това принцът впечатлил баща си и му било разрешено да продължи с по-нататъшното хибридизиране на зверовете АПА, като намерението било да се развият в едни силни зверове с ограничен ум, пригодени за работа на Ериду.....АН-У обаче заповядал брат му, ЕН-ЛИЛът, да остане фактическият владетел на Ериду, поради облекчената ситуация. Принц ЕА щя лда продължи да бъде главният тераформатор и Майсторът на Науката по Произхода за колонията....

Звярът АПА
Двамата братя се държали различно със звяра. ЕН-ЛИЛът го тормозел, измъчвал, експлоатирал и изтощавал от работа. Принц ЕА обаче съжалявал своето създание, виждайки мъките му. Затова решил да направи мръсно на брат си, като създаде хаос в експеримента, за да може брат му да изпусне нещата от контрол и да се заформи очернящ го скандал.Дотогава програмата по хибридизирането и размножаването на АПА била изключително стриктна. Принц ЕА нарочно влязал в отделенията, които АПА обитавал, и показал на зверовете как да се наслаждават на безпричинен, спонтанен секс, заради удоволствието от този акт.Символът на отдела на учените по Науката по Произхода (който бил и отличителният знак на ресора на принц ЕА, който той носел на униформата си) били две преплетени змии.
Това провалило целия напредък по хибридизирането на зверовете АПА и създало пълен хаос в делата на колонията на Ериду. Зверовете спрели да се подчиняват и започнали да мислят само за удоволствие. Размножавали се безразборно. Станали агресивни и своенравни. На всичкото отгоре досега винаги били познати като опасни и единствено уверенията на принц ЕА ги спасявали от сигурните окови.Открита и люта вражда се разпалила между двамата братя.Принц АН-ЕН взел крути мерки: абсолютно всички зверове АПА трябвало да му се подчиняват; всеки звяр, произнасящ лоши и заплашителни звучи към принц АН-ЕН, се наказвал; всеки звяр задължително трябвало да посещава урок по подчинение всеки седми ден; всяко едно чифтосване трябвало да бъде одобрено от принца; забранено било обвързването по двойки, което не разполагало с одобрение от ЕН-ЛИЛа.

МУС
Ако зверовете се подчинявали, принц АН-ЕН им позволявал да останат в Градините, където да се ползват от грижите на техните господари. Тези зверове щели да се наричат ADAPA [адапа] (защото DA означава баща, тоест "бащините АПА").Всеки звяр, който нарушавал тези заповеди, щял да бъде изгонен в дивата пустош на развиващата се планета, без помощ и да бъде оставен на произвола без грижите на господарите му. Тези зверове щели да бъдат наречени "чудовища" - MUS [мус].Така се образували двете групи хибридизирани зверове - ADAPA [адапа] и ADAMUS [адамус].
Принц ЕА също бил бесен. Той нямало просто така да се откаже от своето създание. Той искал да го използва, за да отмъсти на всички, които го предали - баща му, брат му, и цялата система, в която той, като принц на сирианския трон, бил израснал. И щял да превърне своя ADA-MUS [ада-мус] в инструмента на своето отмъщене.
Искал да направи от него експеримент - въплъщение едновременно на брутална сила и разум. Въплъщение едновременно на изоставеността, която самият ЕА чувствал в сърцето си, и на свободата, която самият ЕА никога не е имал.Той се свързвал с отделни групи АДАМУС зверове, взимал единици от тях и ги обучавал как да оцеляват в дивата пустош без подкрепата на своите господари, като същевременно продължавал развитието на генетичната програма. След това той връщал тези АДАМУС зверове и те започвали да обучават останалите на наученото. Те били наречени от останалите EA-SU [еа-су] (защото SU е учител, тоест "Учителите на мъдростта на ЕА").
Принц ЕН-ЛИЛ АН-ЕН обаче не бил доволен. АДАПА му служели вярно и ползотворно, но зверовете АДАМУС започнали да се развиват дори в пустоща. Те увеличавали броя си поради зловредните напътствия на завистливия му брат. АН-ЕН решил да не се бави и да действа, докато е време.....Флагманският кораб на Сирианското крило на Империята скоро щял да пристигне на посещение. Името на този кораб е АR [ар]. Този флагмански кораб представлява изкуствена планета. Изцяло синтетична и пригодена за всякакъв вид война - най-внушителната гледка, с която Империята разполага.
Сега няма да се спирам на устройството на АР корабите, това ще е в друга тема. Всеки е виждал как изглежда Флагманския кораб на Империята - това е звездата на смъртта на Дарт Вейдър от Междузвездни войни....Точно такъв кораб е бил сразен във войната на Зевс (ZUZU AL-AL-GAR) и разбит в тялото на Тиамат. Сега за втори път АРът изиграва критична роля в съдбата на новата Земя.


И да - точно това представлява Нибиру. Тя е кораб.
ЕН-ЛИЛът приближил АРа по такъв начин, че да предизвика много силни гравитационни изменения, които да доведат до планетарен Потоп.  АДА-МУС нямало да може да оцелее сам. Само АДАПА щял да се спаси, и цялата история щяла да приключи.
Ако помогнел на звяра АДАМУС, принц ЕА щял да извърши предателство към Империята. Ако не му помогне лобаче, той щял да извърши предателство към себе си.
Решил да го направи тайно, и чрез наставления на места, и чрез директна намеса на други, ЕА подсигурил оцеляването на малки групи АДАМУС....Когато АН-ЕН разбрал за деянията на брат си, спорът между тях бил жесток. И двамата били извършили предателство към Трона - към баща си АН-У. ЕН-ЛИЛ АН-ЕН саботирал развитието и хибридизационната програма на Ериду, а принц ЕН-КИ ЕА саботирал изпълнението на имперската заповед на брат си. Работата била там обаче, че ЕА никога нямало да седне на трона на Сирианския клон на Империята и не губел нищо, докато брат му АН-ЕН бил посоченият престолонаследник и той можело да загуби всичко.
Поради това се споразумели и в името на споделената власт решили да направят компромис. АН-ЕН щял да разреши себецивилизоването на АДАМУС зверовете и да и мосигури селсскостопански сечива, а ЕА щял да подобри генетичните линии на АДАПА зверовете и да засили умствените им способности, пригаждайки ги за административна работа в управлението на Ериду и в по-добра помощ на брат си.....

Атлантида... континентът и цивилизацията на Му... Ведите... и всички останали цивилизации от Предпотопното време, са съществували ЕДНОВРЕМЕННО. Те са били различни една от друга, паралелно съществуващи цивилизации, в един и същи времеви период, представляващи различни политически лагери на току що колонизираната Ериду.А Господарите за да подчинят простолюдието непрекъснато наводнявало земите им със специална техника,предизвиквали снишаване на облаците от които се изливал дъжд с дни.......

Никой не е ползвал Марс след унищожението на АЛ-АЛ-ГАР. АН-У е наредил руините и разрушението да останат като паметник на назиданието за всички, които оспорват господството му, наредил е само останките от Тиамат да бъдат върнати към живота, за прослава на името му и отново - за назидание и напомняне, че волята му не може да бъде оспорвана.Контролът над територията се извършва от АРове с различни размери - из слънчевата ни система гъмжи от изкуствени спътници - от изкуствени луни до изкуствени астероиди. Някои са естествени - издълбани като кратуни и напълно волево направлявани, а други са изцяло синтетични. И НАСА знае за всички тях, информация също така е била пускана контролирано по този въпрос и човек може да я намери.

Защо на Луната .......какво е това?

Да, Луната е АР-кораб. И не винаги е била тук. Северно-американските индианци ясно посочват в своите легенди, че е имало времена, когато Луната не е била на небето.
А в легендите на южно-американските индианци се казва, че на Земята не винаги е имало светлина. Било е пълен мрак, когато те помолили своите богове за светлина, и тогава те създали слънцето. .....
И нещо забавно - В архивите на Британското правителство се пази доклад от 1793та година, в който се казва следното:
"В края на ноември и началото на декември, много от провинциалните граждани забелязали... дракони, появяващи се на север и стремително летящи на изток, от което заключили, и заключенията им бяха верни, че... идва буреносно време. Близо 100 градски управи в средновековна Англия са докладвали динозаври от същестувването на своята административна история...в езерото Лох Нес живее семейство дракони"
Марко Поло, при завръщането си от Азия, докладва за семейства, които отглеждали дракони, за да бъдат впрягани в императорските колесници или за да бъдат ползвани органите им за медицински цели.....Динозаврите не са изчезвали. Те все още съществуват сред нас - просто ние сме станали твърде многобройни...Просто  учените се стараят да запазят работата си и ...измислят какви ли не видове, запознавяйки се с тях но, с милиони години закъснение..
Няма такива кости които да останат такива след 10-15 години. Знаем че органичната материя се разпада след време и става на прах,а растенията се превръщат в тор,след като изгният. Може би малко от вас знаят, че органичната материя изчезва напълно и не оставя следи. Ако животно умре на полето, след няколко седмици от него  няма да има нищо, ще има само кости. Само след 20 години няма да има и кости! А,динозаврите са си тук...в Африка в определени територии, гори, резервати, джунглата живеят гущери с дължина около 7 метра, а в океаните китовете достигат до 30 метра дължина...малкото китче на ден се храни с 400 литра мляко, и се ражда едва 4 метра дълго...

И още - маята за хляб е направена от термофилните дрожди и бактерии. По-късно, поради успеха на тази бактериална линия, термофилните дрожди навлезли и в индустрията. Тогава хлябът започва да става вреден - няма нищо общо с това, че е бял или черен. Работата е там, че маята за хляб е изолирана от трупни бактерии, които по принцип разграждат минералите в костите на мършата......

Как тогава са останали фосили на динозаври? И то през всичките тези "65 милиона години"?
За да може да има фосил - кокалеста, органична вкаменелост - животното трябва да е умряло в БЛАТО. И не какво да е блато. Животното трябва да е умряло в доста кално блато, и да е умряло по такъв начин, че някакси трупът му да се озове зарит в ГЛИНА......От друга страна... ако разполагаме с един планетарен Потоп като историческо събитие... нещата изглеждат по съвсем различен начин......Ако някой не е виждал потоп, може да гледа сборния материал от цунамито през 2004та и да си представи това в няколко десеки пъти мащаб, и навсякъде по планетата (не само при бреговете, защото водата е извирала от всякакви места).Представете си това на планетарен мащаб. Представете си го, случващо се в един и същи интервал от време, на всички места по планетата. Опитайте се да си представите всички тези съдби... и всички тези кончини... На хора, динозаври, животни, растения...
И нито едно извънземно....не е ли странно....

ДАТИРАНЕТО - фалшификаторът на времената.
Земните геодезични пластове не се образуват за милиони години. Това няка как да стане, защото костите ще се разпаднат на елементи след години - въобще няма да чакат калта около тях да се вкаменява милиони години.
65 милиона години ли? Или горе-долу вчера?Всъщност... грешка... науката твърди, че възрастта на Земята е 5 МИЛИАРДА (пет милиарда) години...
.
водата  - важен фактор при датирането

  Ако само няколко десетки години водата преминава през даден геодезичен слой (а няма такъв, през който тя да не преминава) разминаването се уголемява с милиони години...дали  в земята ще остане кост въобще,дори да е "запечатана" с глина?  В Хаваи има поток от изстинала лава и е местна забележителност. В историята на местните се помни, че това е било формирано при изригване преди 200 години (вулканът там е активен и наскоро направи още такива пътеки, може да се намери в ютуб). Радиогенното датиране обаче оценява тази пътека появила се преди 200 години на..... възраст един и половина милиона години......Датирането в повечето случаи е фалшификатор №1.
историята, археологията и астрологията....те са  като приказките....не е задължително да им вярваме дословно.

За океаните, които се намират ПОД тектоничните плочи. Които се намират ПОД познатите ни открити океани.
В земните недра има в пъти повече вода, отколкото на повърхността. Ако тектоничните плочи се разместят така, че да отворят големи пролуки, вътрешното налягане в планетарния геод изкарва голяма част от тази вода на повърхността. Което представлява и случилият се тук Потоп.....Помнещите Потопа умрели. Поколенията се сменяли, и със сигурен и непоколебим темп цялото познание се забравяло. Капчицата останала култура от Стария свят изсъхвала и цивилизацията поемала последните си дихания на тази ивица-остров от този Нов свят......



"Древни цивилизации"
"Потопът"
"Адът,Нибиру  и звярът"
"Мистика и езотерика"

http://xcombg.net/index.php?topic=259.msg3841;topicseen






Гласувай:
34


Вълнообразно


1. marley - легенди,
12.06.2013 19:54
Да, Луната е АР-кораб. И не винаги е била тук. Северно-американските индианци ясно посочват в своите легенди, че е имало времена, когато Луната не е била на небето.
А в легендите на южно-американските индианци се казва, че на Земята не винаги е имало светлина. Било е пълен мрак, когато те помолили своите богове за светлина, и тогава те създали слънцето. .....
цитирай
2. djem - КАКВО ОЩЕ НЕ ЗНАЕМ
12.06.2013 20:12
Учените казват:
" Всъщност, ние нямаме идея каква е плътността на Луната, ние само предполагаме, че плътността е 3.3 gr/cm3, защото това е единственото обяснение видимо за нас в този момент. Изглежда логично.
цитирай
3. yotovava - Истината обслужва някого.
13.06.2013 10:23
Защо и как - не ни е дадено да знаем. :)
цитирай
4. anin - Интересно е.
16.07.2013 08:27
Някой ден може би самите ние ще си върнем спомените и ще разберем как са нещата, нали сме се прераждали многократно...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6157115
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031