Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
30.08.2013 00:42 - ЗАГАДКИТЕ НА ДРЕВНОСТТА / човешкият ум
Автор: dalida Категория: Технологии   
Прочетен: 4909 Коментари: 6 Гласове:
33

Последна промяна: 09.04.2015 09:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                          ЗАГАДКИТЕ  НА  ДРЕВНОСТТА /  кодът на мъжете



 Въпреки, че ние живеем във време на  високо развити  технологии, в света около нас остават  скрити многобройни мистерии. В живота има много интересни неща,за които ние знаем със сигурност. Едно такова явление е "Телегонията". Според разпространената версия, телегонията е биологичен феномен, който се отнася за човека и животните.  Думата „телегония”- представлява наука, която утвърждава, че на потомството на женския индивид влияят всичките й предишни полови партньори.В тези случаи, експертите занимаващи се със селекция анализирали размножаването между различни видове животни като коне, гълъби, кучета и други животни, за създаване на нови видове. Те се сблъскали с резултати, които не можели да обяснят.Коневъдите, които развъждали новите породи коне, решили да кръстосат кон и зебра заради повишаване на издръжливостта. Но експериментите не били много сполучливи, получавали се хибриди.....едва след няколко години кобилите, използвани в експериментите, започнали да раждат жребчета с ивици, въпреки, че били заплодени от породисти жребци.

Научният свят нарекъл това явление телегония. Има и друго обеснение. Генетичният материал е останал  в тялото за дълго време и показал в последствие влиянието си. Този факт е добре известен в развъдниците. Ако първия самец на чисто породиста майка не е бил от чиста порода, не може да се очаква потомство от чиста порода, независимо колко чисто породисти партньори ще има след това.

Ако това се случи на животните, то как е при човека?
Ако една жена е имала секс с човек до брака и ако тя роди син заченат от  .. нейният съпруг в този случай, детето може да носи гените на първият човек, който е имал връзка с майката. Въпреки че има много изследвания, науката е слаба, за да обяснят този феномен. Някои изследователи не вярват в телегонията, въпреки че много книги и статии описват феномена подробно и с примери.
Древните- има хипотези,  че  са знаели за това явление и за да имат здраво поколение, са живеели според редица правила - забравени и от тях  нищо не е останало. Векове наред човечеството се е люшкало от една крайност в другата. От краен консерватизъм и религиозни догми и предразсъдъци, които за жалост все още владеят част от народите по света... до краен анархизъм.

Сегашната  “Сексуална революция” и другите глобални изменения в общочовешкия строй, сред които са псевдо-хуманизма, глобализацията, развращението на младежта и всякакви други псевдо - култури, наркоманията внесена в средите на хората от шаманите и жреците при древните племена,  пиянствата, прикрития и неприкрит сатанизъм - омраза и сатанизъм смразяващ кръвта на хората..... Да не забравяме и Гей обществата. Не трябва да се заблуждаваме, кой печели от това. Не е някой друг, а точно световният елит, който подкарва човешкото население с мотото "Мода" и го насочва на там -  както му е изгодно.

 Докога?

Докогато разбира се, хората пораснат достатъчно, за да нямат нужда от крайностите, но да се ползват от знанието на предците си за благото и оцеляването на човешкият род.

И докато разумните хора разберат един път за винаги че модата е временно явление и не е съществено важно нещо.


И накрая - докато човекът разбере, че е гост на тази Земя и че дните на живот са му преброени. Ако му е съдено да живее до сто години,човекът - мъжът или жената,  трябва да събере в това време всички важни за него/нея  и потомството им, задачи, да се стремят да ги осъществят и да имат  разума да оставят това,което са създали,  на своето поколение със задачата, това поколение да се разраства, да умножава сътвореното и да са  достатъчно човечни, за да отделят  част от своето имане,  за да помогнат на тези които живеят около тях, но нямат този ум и разум за да сътворяват.

 Смята се че, мъжете са по-разумни от жените затова е прието те да предадат  своите умения на тези хора които не умеят и не знаят.... Така знанието и умението ще се разпостраняват по цялата земя.....така в древността са се пренасяли знанията и ученията от народите скитащи по Земята....отделно и "Пътят на коприната" също има принос в разпостранението на знанията между народите. ......това е кодът на мъжът - човекът на уменията...знанията.



Загадката ум.


Човешкият мозък е едно от най-великите и сложни за разгадаване творения на природата. Умствените процеси ни правят хора, които носят в себе си заряда на нещо еднакво.Пътеките на паметта. Всеки човек не може да забрави някои неща. Например първата целувка. Как тези лични „филми” остават в съзнанието на хората толкова дълго? Използвайки техники за отразяване на процесите в мозъка, учените изследват онези от тях, които са отговорни за съхраняването на сюжета на някои моменти от живота. Според тях сивото вещество в мозъка играе ролята на „черна кутия”. Освен това в проучванията се откроява интересен факт: мястото за складиране в мозъка съдържа както истински, така и фалшиви спомени за неща, които не са се случвали.

За да изследват спомените, учените предизвикват в участници в експерименти асоциациите с предмети, хора или места, които да ги подсетят за конкретната случка. Да бъдат извикани „фалшивите” спомени обаче е много по-трудно, защото събитията реално не са се случвали и е по-сложно да бъдат преднамерено определени неща, с които да бъдат примамени...например с помощта на някои психотронни лекарства или опиуми под формата на хапче против болка.



Така подлъган човека изпада в състояние на неадекватност и с него може всеки лекар да си прави каквито си иска опити с цел изследване. Така през войната в концлагерите хората са били подложени на такива психотронни опити,докато човек не се превръща в животно. Имало е случаи на внезапни самоубийства, хора които се опитвали да полетят от високи мостове и др.такива.


Контролът на биологичния ритъм. Хипоталамусът в мозъка, или биологичният часовник на всеки човек, е програмиран така, че тялото ни трябва да следва 24-часов ритъм. Най-видимият ефект от този ритъм е цикълът с активния живот и съня. Човекът не може без сън! Биологичният часовник обаче определя и други важни неща в живота като вземането на решения, телесната температура, кръвното налягане, хормоните. Учените доказаха, че сверяването на този механизъм спрямо светлата част от деня се определя от хормона мелатонин.


Доказано е вече че, човек ако не спи около 8 часа в денонощието, лесно се разтройва, лесно се разболява, лесно се разконцентрира, лесно се поддава на манипулации или изобщо изпада в режим "готов" но  със забавени рефлекси. Продължителната липса на сън може да доведе до резки промени в настроението, халюцинации и в най-крайните случаи - до смърт.

Знаеш, че го знаеш. Но някакво странно разместване в картата на нервните ти пътеки те кара да се чувстваш така, сякаш си отворил вратата към позната стая, само за да се озовеш насред пустинята Гоби, изгубен, объркан и зашеметен в променливите дебри на собственото си съзнание. Отчаян, се замисляш за партията тенис, която ще изиграеш след това фиаско, за да се разсееш. И изведнъж хоп! Еврика! Незнайно откъде, споменът се завръща цял и невредим и объркването е забравено, проблемът е решен и всичко е наред.

Това е тайната загадка УМ.

Всеки от нас има сила, за която дори не подозира. Той може да влияе на реалността и дори да я създава.

1. Определете точните обстоятелства, които искате да предизвикате. После внимателно преценете до какви по-нататъшни последствия ще доведе осъществяването на желанието ви.

2. Задържайки мисълта си върху менталната картина, вие концентрирате съзидателното действие на духа в този център, където неговите сили са балансирани.


3. Визуализирането довежда вашия обективен ум до състояние на равновесие, което ви прави способни съзнателно да насочите потока на духа към разпозната цел и да пазите мислите си от движение в обратната посока.

4. Винаги помнете, че имате работа с удивителна потенциална енергия, която все още не е обособена в конкретен вид, и че чрез действието на ума вие можете да й дадете всяка специфична форма, която пожелаете. Вашата картина ви помага да поддържате ума съсредоточен върху факта, че в този момент съзидателната енергия тече през вас. Освен това чрез менталната си картина вие определяте посоката, която искате чувствителната съзидателна сила да поеме, и правейки това, гарантирате материализирането на картината.

5. Когато пристъпите към сериозно визуализиране, помнете, че не бива да има усилие в задържането на вашите мисъл-форми. Напрягането действа против целта ви и предполага съзнанието за борба с противна сила, а това поражда обстоятелства, обратни на картината ви.

Нещо изключително важно, което трябва да помните при визуализирането, е, че вие създавате ментална картина по-скоро с цел да определите качеството, което придавате на допреди това необособената субстанция и енергия, отколкото за да подредите специфичните обстоятелства за проявлението й. Това е работа на самата съзидателна сила. Тя ще изгради свои форми на изразяване по един естествен начин, ако й позволите, и ще ви спести огромно количество излишни тревоги.

Онова, което вие наистина искате, е увеличаване в някаква насока – по-добро здраве, повече пари и т.н. И стига да го получите – а това със сигурност ще стане, ако уверено поддържате менталната картина – какво значение има дали то ще дойде по канал, на който сте мислели, че можете да разчитате, или по друг, за съществуването на който не сте и подозирали.

 Вие концентрирате определен вид енергия за определена цел. Помнете това и оставете конкретните детайли да се наредят сами, като никога не споменавайте на никого за това, което правите, при никакви обстоятелства.Тази тайна остава единствено за вас и във вас.



инфо: http://magicaura.com
(споделете и разпостранете тази тема)





Гласувай:
33


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. dalida - Човешкият мозъчен тръст
30.08.2013 07:40
Нашите мисли,чувства-емоции,действия са под контрола на нашия индивидуален мозъчен тръст - наречен главен мозък; в главата ни има две по-лу кълба на мозъка ни, всяка от която работи самостоятелно и обработва получената информация много по-бързо от компютър. Човекът е и има възможност да се адаптира към определена житейска среда за по-малко и от секунда, достатъчно е да има реална представа за мястото където се намира. Така се създават реални картини в мисловния център на мозъка и решенията му са мигновенни.И най-бързият компютър не може да се мери по интелект с човешкия мозъчен тръст. Все пак компютърът не е мислещо същество; макар че учените са на път да ни докажат противното на това твърдение.

Разположен в черепната кухина, главният мозък съдържа приблизително 100 млрд. нервни клетки при възрастен индивид - толкова, колкото са и звездите в нашата галактика. Покрит е със същите обвивки, както и гръбначният. И двата мозъка са изградени от сиво и бяло вещество. Сивото вещество образува струпвания - ядра, разпръснати сред бялото вещество. Сивото вещество обгръща отвън крайния и малкия мозък и образува тяхната кора. Бялото вещество образува проводящите пътища, свързващи отделните части на главния мозък помежду им, както и главния мозък с гръбначния.

Това, да се запознаеш с действията на този мозъчен тръст си е направо наука, отделна от всяка друга. (този коментар няма да го намерите в интернет,той си е лично мой)
цитирай
2. evrazol - +
31.08.2013 06:33
http://www.youtube.com/watch?v=k1ovIQvZ0JM
цитирай
3. dalida - Добро утро на всички блогери! - ето ви и един линк, където ще видите много неща за подмладяването
31.08.2013 07:08
филмът е с превод на български

http://www.youtube.com/watch?v=k1ovIQvZ0JM

вижте го, много е интересно и занимателно.
Приятно гледане,приятели!
цитирай
4. dalida - Добро утро и на модераторите!
31.08.2013 07:11
Защо не ми излизат коментарите, скъпи?
Къде пътуват - към космоса ли?
Не е ли много рано още за там?
цитирай
5. zaw12929 - Цивилизацията е резултат от тво...
04.09.2013 09:40
Цивилизацията е резултат от творческия труд на човека писателите
композиторите,подписват името на творбите си.На технически средс
тва,такива имена няма.Тяхното създаване е започ на от деня на очове
чаването.Първочачалната идея,постижение са променяни в гигантска щафета:например от наколните жилища,до небостъргачи,от талига до
днешните превозни средства.Всяка епоха има своето ниво на цивилиз
ация-всичко,построено от човешка ръка,каквото няма в готов вид при
родата,а е измислено от ума на хората!
Построения днес свят,средата която ни обкръжава е заслуга натези,
които са измислили,всяка техническа подробност Това е,което проме
ни,променя и ще преобрази човека, човечеството, вселената.
Той вече не е оня човек от епохата на наколните жилища,като облик,като, познания,умения,
Докъто добавя новост,към устроиството на една или друга вещ,добавя нови клетки на познанието в главата си,увеличава мозъка си. Което ще продължи, до превръщане цялата вселена в цивилизация, човека
във висш разум, по подобие на разума, който го е създал и също способен да отлежда поколенията на планетите, както го прави днешния Бог за нас.
цитирай
6. milady - re Avtora
05.09.2013 10:31
Ппоздрави от мен..интересноо ми е при вас:))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6157706
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031