Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
17.03.2015 12:57 - Бог да прости загиналите!
Автор: dalida Категория: Технологии   
Прочетен: 3739 Коментари: 6 Гласове:
12

Последна промяна: 09.04.2015 09:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                   ЗАГАДКАТА  БОИНГ  777

случаят с изчезналия малайски самолет разбуни средите и конспираторите се включиха  в разнищването на загадката. Ето какво се беше случило през 2014 година:



Flight 370 was operated with a Boeing 777-2H6ER, serial number 28420, registration 9M-MRO, the 404th Boeing 777 produced. . . . изчезна от радарите.........едно перфектно изчезване

някъде около

image

АНДАМАНСКИТЕ ОСТРОВИ,
Андаманските острови са архипелаг в Бенгалския залив на Индийския океан. Почти всички острови са в състава на съюзната територия Андамански и Никобарски острови на Индия, а само малка част от тях принадлежат на Мианмар. Главен град е Порт Блеър. Площта на архипелага е 6 408 kmІ, а населението - около 314 000 души (2001), коренните жители - андаманците, които днес са незначително малцинство, представляват особен интерес за лингвистиката и популационната генетика. Смята се, че те са се заселили на островите по време на ледниковите периоди, когато островите са били свързани по суша с континента. Генетични данни показват, че андаманците са останали изолирани на архипелага в продължение на 30 000 до 70 000 год., от времето на ранните миграции на хората от Африка. Андаманските езици, говорени от тях, нямат връзка с други известни езици. останалите живи андаманци са около 500, диви и негостоприемни. От племето на великите андамани са останали около 50 души, от племето джарава - около 300 и от племето онге - около 100 души. Остров Сентинел обитават сентинелци, които избягват контакт с външни хора и числеността им е неизвестна. Последните са известни с агресивното си поведение спрямо всеки чуждоземец на острова. Премето джангил вече е напълно изчезнало. Правителството на Индия провежда противоречива политика по тяхно отношение.
Как по дяволите 60-метров самолет на Малайските авиолинии  БОИНГ 777 се е изгубил тук? И защо тези малайски "сили" не са съобщили на Света, че  е имало  сигнал от двигателите на самолета поне още 7 часа от момента на изчезването му от радара. И на всичкото отгоре чак след 6-7 дни откриват от техните си военни радари, че самолета е завил на 180 градуса и се е насочил към Андаманските острови? Направо тия са или тотално некомпетентни или ... незнам какво да мисля за този случай!


Как по дяволите се загубва 60 метрово парче метал със толкова народ вътре? Ако е паднал-няма ли сума ти плаващи неща вътре в него, които да се видят в морето? разни тенекии, пластмаси, багаж - куфари, торби и чанти - те не потъват лесно и бързо.Има огромна вероятност самолета да отвлечен от Ал-Кайда или други подобни "вярващи". Както и да се е разбил някъде, да са го отвлекли извънземните, Руснаците или бог знае кой. Иначе това си е доста голяма загадка, поне на мен ми е интересно какво се е случило. Тези индийски военни сили защо не си пазят въздушното пространство, както  американците и европейците? пиле не може да прехвръкне - всичко се записва,абсолютно всичко се знае!Цял самолет изчезва безследно просто така?!  Това е сюжет за научна фантастика, не нещо което трябва да се случва в действителност.


Как така самолетната технология е толкова изостанала че, разследващите се надяват на допотопните (от втората световна война) т.н. "черни кутии" да им кажат - какво се е случило. Та нали уж световната технология е на върха, вече сме 21 век, а малайзийските въздушни сили си правят майтап с тези разследвания, сякаш живеят в 19 век?!


Трябва да кажем че има  системи за следене в реално време, т.нар. транспондери, но са били изключени и казват че само лице с технически познания може да ги изключи. Затова и версията за отвличане е най-вероятната. Черните кутии също  излъчват сигнал до 30 дена след вероятен инцидент. Има човешка намеса в цялата работа. Току така самолет не изчезва от радарите, освен ако е невидим.


Например GPS системите на транспортните коли се инсталират така че няма възможност някой от шофьорите да я изключи. Охранителните системи на колите се слагат така че само охранителната фирма знае къде се намират и са бронирани от външна намеса, имат и си вътрешна батерия която предава известно време, така че дори някой да намери кутията и изреже кабелите, тя продължава да излъчва. няма възможност и да я премахнеш. Интересното е това че Индия не следи въздуха над страната си всестранно, а  разчитат на един транспондер, който реално представлява радиомаяк който излъчва кода на самолета за да може да се отличават на радара от другите самолети, и може да се изключи с един или два  бутона от всеки който се намира в кабината.Но, защо ще се изключва, ако някой от "върха на пирамидата" не е заповядал??


Ако пък е бил отвлечен следва въпроса къде е кацнал, ако е кацнал. Все пак такъв голям самолет не може да кацне навсякъде, още по-малко пък незабелязано, освен ако не е "кацнал" някъде в необитаема територия или там където живеят само маймуните и няма живи хора.Мистерия....


Има някаква мистерия около този полет. Дори и със спрели двигатели този самолет може да прелети 190 км през това време е можело да се говори с диспечерите, защо няма разговор е странно, дори и да се е разпаднал във въздуха пак е странно, няма и парче намерено. Пълна загадка е всичко.

Ситуацията със самолета е наистина много странна. Както и да се е разбил, ако се е разбил на земята ще има отломки. Ако е във водата, то цялото обурудване като седалки и прочее не потъват. Отломките от обшивката също не потъват. Това което ще стигне на дъното са тежките части като колесници, хидравлични помпи и двигатели. Това че няма отломки ме навежда на една възможна мисъл само: in-flight break up. Ако са го взривили на правилното място ще пада на отломки с размер на падащи есени листа на земята и няма да има централизирана зона с останки. Разрушаване във въздуха ми се струва възможно и поради това че РВД не разчита само на вторичен радар и отговорът на транспондера. Задължително има и първичен радар, рефлекторен. Резултатът е че ако се изгуби сигнал от транспондера на самолета ще се засече при отражение на първичния радар. Т.е. няма да изчезне "ей така".Относно използването на съвремени технологии в авиацията е прието като закон, че основната навигационна система на самолет трябва да е безотказна, а именно използване на магнитните полета на земята, които няма как да откажат както може един GPS. Самолети като 787 и А380, А350 имат опция за изпращане на информация чрез Datalink. Но това е доста скъпа екстра и не всички авиокомпании го използват. А черните кутии са наистина неразрушими.Няма как дори взривна декомпресия  да разруши самолет до толкова че да няма части от него паднали тук или там.


Колкото до конспирациите за "повод за война" до сега нито една война не е била започната заради самолетна катастрофа! Едва ли сега особено  след разоражаването, на някой ще му щукне да прави конспирации безнаказано.


Спомняте ли си случая от 2007 г? в.Афера съобщи тогава: Израелски пътнически самолет свален у нас през 1955 г. От 27 юли 1955 г. са изминали доста години. Няма да срещнете обаче тази дата в учебниците по история и там никой няма да ви разкаже каква трагедия се е разиграла в ранните сутрешни часове на този юлски ден. Пътнически самолет на израелските авиолинии “Ел Ал” с отличителни знаци 4Х-АКС излита рано сутринта от Лондон по направление Виена и Истанбул, и оттам към крайната точка на полета - израелската столица Тел Авив. На борда му има 58 пътника – 51 пасажери и 7-членен екипаж.Самолетът обаче се отклонява от трасето си, навлиза в българска територия някъде около Трън, и около 20 минути на практика лети над нашата страна. Прелита над град Станке Димитров, днес Дупница, подминава и Благоевград, и лети по посока Петрич с цел да излезе от българска територия. Два военни изтребителя обаче излитат от военното летище Доброславци край София. Минути преди израелският самолет да успее да напусне нашата територия, двата военни изтребителя го настигат. Изтребителите стрелят и свалят самолета. Той се разбива край Петрич и всичките 58 души на борда му – американски, британски и израелски граждани, са убити.България е малка страна, но ВВС не спят - пазят си въздуха!Избухва скандал - цели 9 години се точи чак до 1964 г., когато съдът в Хага постановява България и Израел да се споразумеят какви обезщетения да се изплатят на семействата на загиналите 58 граждански лица. Това е първият случай, когато военни изтребители унищожават самолет с толкова много пътници – граждански лица на борда. Цели 30 години след това подобен инцидент няма. А Индия е поне 10 пъти по-голяма от България, защо не си пазят въздушното пространство?


Има нещо гнило в цялата тази история. Повтаря се сценария отпреди доста годинки: покушението срещу цивилни - сгромолясването на двете кули; втори случай с покушението срещу цивилни - падането на полския самолет в руска зона; трети случай с покушението срещу цивилни - самолетна катастрофа в небето над Украйна. Много съвпадения и то нападения срещу цивилни, а не срещу военни. Мистерии......или добре планиран план за предизвикателства срещу свободата на словото или срещу съвремените  цивилизации.... в годината (1997), когато ПЛАН - РАН-ЪТ беше заформен: от тогава катастрофите (самолети изчезваха, кораби потъваха, заводи избухваха, кулите се срутиха) все конспиративни събития, водещи до малоумие, водещи до недоумение - на кого му е потрябвало да води тайната - Трета св.война - освен на Щатите - заради банкрута на държавата; щатите печатат пари винаги когато нещо с банките не е наред или бюджета е изкихал и дългът е огромен; щатите водят войни там където имат големи печалби и се стремят да наложат своята воля,търсят пазари....о, не е това причината, щатите си имат достатъчно територии които са населени и работят а има и такива където никой не живее, територии напомнящи чуждите планети Луната и Марс,  там техните военни сили правят опити,които са много опасни за хората. цивилизацията на щатите - най-войнствения народ на планетата, най-корумпираната политическа система; най-корумпираната съдебна система; щатите - са територията върху която се правят най-много химически и психически опити с цивилните граждани. Там Холивуд създава най-фантастичните си филми.

ЖЕРТВИТЕ
Катастрофи с най-много цивилни жертви:
1997 г - боинг 737 ; 104 жертви
1998 г - Airbus A-310-204; 146 жертви
1999г - Boeing B-767-366ER; 217 жертви
2000г - Airbus A320-212; 143 жертви
2001 г - Boeing B-757-222 (терористичен акт) 44 жертви / Airbus A-300-605R с 260 жертви;
От 2001 до 2014 г са станали 54 самолетни катастрофи отнели живота на  5321 жертви;

image

9К37 „Бук“ (наименование по спесификацията на НАТО - SA-11 Gadfly) е съветски самоходнен зенитно-ракетен комплекс земя-въздух, за борба с маневриращи, аеродинамични цели (самолети, хеликоптери, ракети), летящи на средна и ниска височина, в условия на радиопротиводействие.
Какво по дяволите прави цивилен самолет летящ над военна зона?Жалко за хората. Според мен само Астрономическо око може да види на височина 10 км. какво пише на самолета,какви са инициалите, за да има цел да го взриви умишлено. Тези ракетни установки които бяха посочени като свидетели на катастрофата могат ли да "виждат" на тази височина? ако не,тогава е възможно да са унищожили  "врагът" случайно. И все пак си остава загадка,защо?


РАН-ЪТ Използвали са изчезналия преди няколко месеца самолет (съвсем случайно същия и на същата авиокомпания) за да тестват система за дистанционно управление, с която независимо от пилотите да поемат управлението на който по света Боинг 777 си поискат и да го използват за долните си цели! И ето - планът се привежда в действие! Крайна цел - Война между Малайзия и Украйна, която да се води на територията на Русия и в крайна сметка да доведе до унищожение на православието и исляма!!!


Бог да прости загиналите!

И, колкото и тъпо да звучи, истината според мен никога няма да излезе наяве. Просто ще си остане една теория на конспирацията, както и с предния самолет на Малайзийските авиолинии,както и с всички безследно изчезнали кораби и самолети.





Гласувай:
12


Вълнообразно


1. marley - В мирно време, войни не стават така лесно. Разследването се опита да докаже че:
17.03.2015 14:17
Пилотът на изчезналия през март малайзийски "Боинг 777" с 239 души на борда е убил пасажерите, като е спрял подаването на кислород в самолета, съобщи "Дайли мирър", позовавайки се на авиационен експерт. Тези твърдения са подробно изложени в книгата: "Лека нощ, Malaysian 370", която е въз основа на данните от 4-месечно разследване на ръководителя на Kiwi Airlines Еван Уилсън и журналистът Джеф Тейлър. Изводът, който се налага е, че капитанът Захари Ахмад Шах е заключил втория пилот извън кабината, декомпресирал самолета и и изключил всички комуникации, преди да смени курса на полета. По този начин 53-годишният Шах е пряко отговорен за смъртта на 227 пасажери и 12 членове на екипажа на 8 март на борда на полет МН 370. Уилсън смята, че Ахмад Шах е бил психично болен, когато е поел управлението на самолета. Последните му думи към контролната кула са били: "Лека нощ, Малайзийска авиолиния 370". Впоследствие е декомпресирал самолета, което е довело до загуба на съзнанието на пътниците след 60 сек. и смъртта им след 6 мин. Според Уилсън той е разполагал с още 3 часа, по време на които е насочил самолета към Южния Индийски океан. След като горивото е свършило, вероятно го е разбил във водната повърхност.
цитирай
2. kozme - Как са били открити парчета от самолета и на каква дълбочина се е работило, след като знаем че:
17.03.2015 14:34
Индийски океан - . Размерът на океана в направление изток-запад е 10 300 km, а в направление север-юг - 9 520 km.
Максимална дълбочина между 7450 м. и 8047 метра. Средната му дълбочина е 4000 метра.
цитирай
3. kozme - как да не вярваш на медиите, като те бомбандират непрекъснато /СТУДЕНАТА ВОЙНА ЗАПОЧНА
17.03.2015 15:02
студената война започна,пичове!
щОм оная фуста Меркел се заби с негъра и проглушиха ушите на Нато, за мир на планетата, какво да кажем за сепаративните отрепки.дали Украйна няма да отреже част от територията си и да я отстъпи на престъпниците - ислямиски сепаратисти? да не забравяме че на тази територия има и американска база, руска база, оон също е там и нато и още кой ли не. Или пък - това е един 'тънък" политически ход на Русия и ако се признае "Новата територия", тогава съвсем официално могат да "издухат" украинската армия от земите на изток, барабар със "съветниците им"..... събраха се СИЛНИТЕ на едно място - ще разделят Украйна на отделни територии - за всяка сила по нещо, което да снася златни яйца на новите си собственици - дали ще се подпише разделителен протокол - договор между съюзниците?На колко държавички ще се раздели Украйна?
2014 - 23 юли - Сепаратистите са свалили два украински изтребителя,на тяхна територия...
Властите нямат информация за съдбата на пилотите.

„Министърът на отбраната“ на самообявената Донецка народна република Игор Стрелков съобщи малко по-рано за един свален изтребител, чийто пилот е катапултирал, и за възможно попадение във втори изтребител......
цитирай
4. djem - Е,те Украйна вече я разделиха!!
17.03.2015 15:42

А,доказателствата са просто нагласени,така че никой да не може да ги познае. Като гледаме в пресата какви доказателства представяха медиите, направо все едно виждаме потопни оръдия от първата световна война. Къде ги намериха тези архивни оръдия,самолети и тем подобни, бре?
После ще ми разправят че, военните имали малки бюджети....
Затова, когато спец.служби с огромни бюджети привеждат такива "доказателства" вместо да кажат какво наистина знаят е просто смешно...
Ето как действат конспираторите -
Като ти пречат някакви материали, да речем снимки, изфабрикуваш една, като гледаш да не е фотошоп, а просто изрязваш нещо подходящо и гледаш да го няма в нета. После я пускаш и уж в подкрепа на другия материал. Втората група започва да пише, уж е открила още факти/снимки, после когато се разпространи в мрежата и започнат да я публикуват с действителния материал, изчакваш удобния момент и разкриваш измамата но точно на фалшивите материали. Никой после няма да повярва на действителните снимки......

При толкова техника за РЕР (радиоелектронно разузнаване) натрупана на 50км. от границата (и украинска и американска вероятно) мислиш ли, че руснаците редовно си свалят самолети с комплекси, чиито радари сигнали спокойно се ловят и идентифицират на 300км.. кога ще започне истинското разделяне на територията Украйна?
1. ИЗВЪНЗЕМНИТЕ се намесиха и КРИМ премина към РУСИЯ! точка по въпроса!
2. Луганска Народна Република..... В самообявената Луганска народна република са унищожени няколко артилерийски батареи на украинската армия, което е прекратило артилерийския обстрел на града.
3. Военно положение в непризнатата Донецка народна република

Прочети още на: http://www.dnes.bg/iztochna-evropa/2014/05/26/voenno-polojenie-v-nepriznatata-donecka-narodna-republika.226742
цитирай
5. olivie - ???
17.03.2015 19:32
Само не разбрах какво искаш да кажеш с РАН-ЪТ? Търсиш му нов смисъл ли, що?
Аман от двусмислици....
цитирай
6. kozme - Оливие,ако бяхте запознат с плана "Ран-ът" нямаше да задавате този въпрос!
17.03.2015 21:00
".....Само не разбрах какво искаш да кажеш с РАН-ЪТ? - olivie - ???
------------------------------------
другото е просто добре замислен сценарий от тези които предизвикват военни действия и настройват човек срещу човека! Това е целта на плана - самоунищожаване! международни конфликти и инциденти; предизвикване на земетресения с милиони жертви; манипулиране с помощта на конспирации общественото мнение; и още:

самолетът е летял на 10000 метра над земята и пилотите са смятали че там е безопасно? но, уви!

10 - 11 км - тропосфера
Температура на въздуха - ( - 65) градуса (*С)
Скорост на вятъра - 250 -350 км/ч една обикновена буря е достатъчна да заблуди пилота на самолета и да го отклони от пътя,без никой да забележи.
КАКВО падна на руска територия - МЕТЕОРИТ или ШРАПНЕЛ?
Да. Нещо е паднало, и това нещо е изпочупило прозорците. Но,чудно защо това нещо не е направило КРАТЕР?
Да. Ясно. И този път се разминаваме с Третата св.война. Такава просто НЯМА да има!!Но,студената започна и ще трае дълго! Щатите първи наложиха санкции на руснаците,после след тях част от европейците да не останат по-назад от хамериканците и те се осраха на метеното, щото ако руснаците спрат кранчето на газта, европейците ще се топлят на въглища, ама и въглищата им са от Русия,по-голямата част. Така че европейците са зависими и оная фуста с мъжката прическа май ще омекне и ще се подчини на силните, вместо на хамериканцските си приятели. И кво излиза от всичката тази мръсотия - пак политически сценарий. политиците май срамя нямат - само парите ги вълнуват.дали ще стрелят срещу своите или срещу някой абориген, за тях няма значение - важното е да печелят пари - пари от продажба на оръжие и наркотици. А преставете си че има сценарий с промяната на предназначението на самолетите - от пътнически в разузнавателен с инициалите на пътнически самолет, но с цел разузнаване - иначе какво ще прави самолет на градските линии в обсега и въздушното пространство на военните бази. Тези пилоти да не би да са били дрогирани, за смелост?
Или
Представете си че, дадена авиокомпания реши да се отърве от старите си самолети. Как по лесно да стане това, но така че, да си вземе застраховката и да се отърве от бракмата. Ръководството се събира и решава: пуска се самолета по трасе забранено за градски полети. Къде има такива забрани? А, да. В небето над Украйна, Иран или Камбоджа,там където има военни действия. там се води гражданска война. и ето, решението е взето. пускат самолета с восъчни кукли (манекени)вместо истински хора да прелети над Украйна и то точно в обсега на ракети,улучващи и на 10 километра в атмосферата,т.е. стратосферата. там върлуват големите снежни бури и няма възможност пряко наблюдение на слаби радари от страна на украинската авиация. Че всеки знае -на тази височина полетите са рядкост, там е НЕ е най-безопасно. там летят само военни самолети - изтребители. там птици не летят. там е ледено студено - температурите са минус 65 градуса - сняг и чести мъгли. Ако самолета е снабден с апарати за дишане, проблеми няма, но ако не е снабден; тогава какво; тогава вместо хора, на седалките се слагат восъчни манекени. После след като самолета случайно е обстрелян отвътре (дупките - изкривяването е отвътре навън; случайно ли е това; корпуса на самолета бил целия на решето; как става това при обстрел на 10 000 метра над земята; сигурно оръжието което е стреляло се е движило заедно със самолета,рамо до рамо или е бил точно срещу него?челен удар може да причини разпад на двата самолета, не само на малайския. Да. Това си мислят повечето разумни хора. няма конспирация, няма провокация, това са резследвания на военни инжинери, а те си разбират от работата.

Холивуд още ли не е направил филм "Студената война на ХХI век"?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6197024
Постинги: 1102
Коментари: 4873
Гласове: 29481
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930