Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
13.09.2016 11:05 - ВНИМАНИЕ! ОТРОВНИ МЕДИКАМЕНТИ!
Автор: dalida Категория: Технологии   
Прочетен: 1465 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
         500 смъртни случая във Франция. Причината е отровни лекарства.


Някой от здравното ни министерство прави ли списък със смъртните случаи, на основа отровни медикаменти  у нас? Защо здравната каса мълчи по въпроса с разпостраняването на отровни лекарства и медикаменти за отслабване? 
Телевизиите също са част от тези реклами! Кой ги сезира,наблюдава и контролира?


ЗАЩОТО
1/ повечето хапчета за отслабване са отровни!!
2/ ваксините също са отровни!
....." ... след критичния доклад на Генералната инспекция във Франция, по социалните въпроси за хапчето за отслабване, приемано от диабетици, което е причинило, смъртта на над 500 души....



Хапчето на смъртта -

image

В тази афера всичко излиза на показ: леността на експертите, постепенното приспиване на съвестта, нехайството на лекарите и на фармацевтите, отговарящи за здравната сигурност, надмощието на статистиката над мисълта и проверките на място и накрая прикритото влияние на една всемогъща лаборатория върху отговорните за общественото здраве.
Лекарите разкрили "тайната на отслабването" били уволнени или заплашени за живота си. Млад лекар от екипа на Сервие, който уведомил ръководството за невротоксичните последици от медикамента, бил помолен да си мълчи, след което бил уволнен.

Създателят на лекарството Мediator е 88-годишният Жак Сервие - ужасен финал за управлението на един човек, който през целия си живот е постигал успех в сянката на силните на деня.

През 1999 г. "Нувел Обсерватьор" разкри, че в апартамент на Сервие се помещава група, състояща се от бивши служители на полицията, на контраразузнаването и на външното разузнаване. Преди наемането му всеки кандидат трябвало да отговори на три "професионални" и три "лични" въпроси, досущ като при масоните.

в Русия лабораторията служи за прикритие на френското външно разузнаване...

За да се развива системата, се измислят болести...

"Преди се създаваха лекарства, за да се лекуват болести. Сега се създават болести, за да се продават лекарствата, и тези заболявания, които не отговарят на нито едно патентовано лекарство, просто изчезват от радара".

ВАКСИНИТЕ, те са най-опасни, когато се бият на деца, неподозиращи нищо лошо, защото майките им така искат. А, майките им са заплашени с уволнение, ока не ваксинират детето си срещу.....нещото, което е създадено в лаборатория. Нещото е вирус, който може да убива, без предупреждение. Никой не задава въпроси - 1/ от коя кръвна група е детето? 2/ боледувало ли е и от какво, кога и каква е причината за боледуването? Същото се отнася и за бремените майки, подложени на същия тормоз - ваксинирането.



Още за ваксините, които убиват!

1. http://dalida.blog.bg/technology/2011/03/18/izmamite-na-hh-vek-chast-3.710367

2. http://rouzy.blog.bg/technology/2014/11/26/vaksinite-ubiici-na-deca.1317017

3. http://zahariada.blog.bg/politika/2010/11/23/vaksinite-autizym-pyrvoto-specheleno-delo.639353

4. http://estirbg.blog.bg/biznes/2011/08/20/istinata-za-proizhoda-na-spin-i-oshte-za-mita-za-vaksinite.805123

5. http://grigorsimov.blog.bg/politika/2015/11/06/vsichko-koeto-ne-triabvashe-da-znaete-za-vaksinite-chast-1-a.1405002




по-добро доказателство от това, което вече знаем - за ваксините че убиват живи клетки, заразяват организма с болествотворни вируси, че ваксините са отрова - БИОЛОГИЧНОТО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО, НЯМА доказателства, че ваксините ЛЕКУВАТ!!
ВАКСИНАТА - това е вирус, който заразява здравите организми с болестта, срещу която са създадени. Птичи грип, син език, малария, тетанус, спин, рак - всички тези вируси се съдържат във "ваксините", които лекарите ни вкарват насила в нашите тела!!


Всеки лекар изследвал ваксините, след това просто се "самоубива" или умира от загадъчна смърт. В интернет пространството се появяват малките истини, покрити с много мистерия около името "ваксина".

В превод думата означава - биологично оръжие / препарат/ срещу Имунната система на човека.

- Ваксината е биологичен препарат, който "усилва" способността на здравата имунна система да противодейства на определено заболяване. Ваксините обикновено съдържат агенти- причинители на заболяването, като често такива агенти се произвеждат от болни микроорганизми и вирусоносители / хора, които вече са болни/.
ВАКСИНИТЕ - убиват бебетата, още веднага след раждането им. Само силните и напълно здрави бебешки организми издържат на тази биологическа атака. Целта на ММО - /международна медицинска организация/ е - населението от 7 милиарда да намалее на 5 милиарда в Срок - до 2030 г.


ВАЖНО!


Децата, макар и не всички, може да вдигнат температура след имунизация. Това може да се случи още на същия ден или до три дни след поставянето на ваксината. В повечето случаи температурата от поставяне на ваксини не е висока - до 38° С.
Алергичната реакция като подуване на устата, лицето, гърлото или обрив по кожата също са повод за консултация с лекар. Ако при тези симптоми дишането на детето е затруднено, викайте Бърза помощ.
За да се избегнат странични реакции, при ваксиниране детето трябва да е здраво, добре е да няма и болни в семейството.



ВЪПРОС КОЙТО НЯМА ОТГОВОР
Трябва ли ваксината да се бие само на определени кръвни групи, като 0-вата, АВ -положителна или АВ -отрицателна, има и още - група - А-положителна или В- отрицателна. Какви са тези ваксини, които НЕ СА съобразени с кръвните групи при хората / деца, бебета, старци/?



Освен това - ваксина НИКОГА не се бие на БОЛЕН ОРГАНИЗЪМ !!!


четете и тук, за да знаете:
http://www.namama.bg/article/stranichni-efekti-ot-vaksinite/




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6157779
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031