Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
28.06.2018 20:43 - Бактериалното оръжие - оръжието на бъдещето
Автор: dalida Категория: Технологии   
Прочетен: 2402 Коментари: 3 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Една много стара тема, която днес е актуална,защото много хора се оплакват от т.н. мравучкане и схващания на мускулите. Лекарите обаче не ни казват нищо съществено, освен, че ни предписват психо-отрови,които фармацефтите създават за да ни усложнят живота,вместо да го подобрят.


Кемтрейлите - химическата война на троловете на "новия ред" създаден от САЩ и Великите сили. Цел - да намали броят на жителите на планетата Земя, чрез редуциране на земеделските култури, (в момента са около 7 милиарда и изхранването му е проблемно). ... и чрез различни проекти осъществени от военните и ЦРУ.


Проекта "Маков цвят" - от 1966 г американските военни изсипват тонове химикали върху населението на Европа, Америките и Азия, чрез т.н. "учения" и "учебни занятия" с изтребители, пощенски самолети и дори пътнически такива. Отделно от тези химически атаки от въздуха, генните инженери внедриха в заводите за храна продукти с генно изменени клетки - т.н. ТМО . . . храните, които не се развалят на втория ден,след покупката - това са ГМО-храни. ГМО-храните могат да седят в хладилниците ни с дни и да не се развалят. От 1966 г насам американците измениха ДНК-то на царевицата, овеса, ориза, конопа, мака, пшеницата и всички култури с които се хранят животните. След като животното е заразено с тази ГМО храна, следва и хората, хранещи се с месо да се заразят постепенно с времето, болните стават раздразнителни, лесно се уморяват и психически остаряват без време. Тук се намесва фармацевтиката - продават се по аптеките "лекарства", които не лекуват, а още повече разболяват болният.


Бактериалното оръжие - оръжието на бъдещето сътворено от генните инженери! Кой ще оцелее е въпрос на съвремието, който човечеството трябва да реши глобално - всеки се спасява сам, поне за сега е така!


С–ъвет: * къпете се по-често през сезоните, особено лятото,когато човек се излага на въздух леко облечен. * правете си разходки на чист въздух. * не пийте силни лекарства, ако не се налага. * внимавайте с "минералната вода" - тя може да е много опасна за здравето особено за здравето на децата ни. * отделяйте повече време за себе си, усмихвайте се по-често и се хранете с чиста, не мазна храна (не еко или био - те също са заразени от старата напоена с пестициди от соца почва) Радвайте се на това, което имате и уважавайте колегите и приятелите си! И винаги помнете,че медикаментите (лекарствата и спиртовете, мехлемите и кремовете, геловете и сапуните са химически вещества, пълни с отрови, вируси и бактерии.

dalida / 28.06.2018.



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. barin - Здравей, dalida. Засега бактер...
28.06.2018 20:56
Здравей, dalida. Засега бактериологичното оръжие не е забранено от конвенциите, но си мисля, че и това ще стане. Нецивилизованите държави няма да се съобразяват и няма да подпишат. Някои от големите- също. Поне така виждам нещата.
Поздрави!
цитирай
2. dalida - Здравей, barin. Благодаря за коментара!
28.06.2018 21:08
Дано ЕК и ЕП са готови да създадат поредната конвенция, и тя да не е за гей или лезби, а за нещо съществено и важно за човечеството, а именно забрана на бактериалното оръжие и контролът над фармацевтичните заводи да се затегне по-сериозно. Надявам се това да се случи скоро.
цитирай
3. krumbelosvet - Леле,
24.02.2020 12:21
"пестицидите от соца"
Това е диагноза.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6145338
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29435
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031