Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
26.09.2006 10:26 - ИСТОРИЯ С НЕОЧАКВАН КРАЙ
Автор: dalida Категория: Тя и той   
Прочетен: 592 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.04.2011 02:52


                             СТРАННИ  СРЕЩИ

Едно момиче ми разказа историята си с бившият си приятел.Случило се е приди  четири години.
Една  приятелка  на Мария я запознава с неин познат от ученическите й години. Той се казва Иван.  Още от първия момент двамата са си допаднали много и взаимоотношинията им с всеки ден се задълбочавали. Мария много искала да го представи на родителите си и  един ден това се случило. Тя си представяла как ще се зарадват родителите й, как ще го посрещнат с радост и всичко ще е наред. Дошъл денят на представянето. Иван подарил на майка й хубав букет цветя и тя останала очарована и доста изненадана,  от нeговото внимание.  Докато двамата си говорили Мария отишла до кухнята да повика баща си, той приготвял салатите и мезетата. Още щом влязъл в трапезарията и видял Иван , баща й се намръщил и строго и казал " Не, няма да се срещаш повече с този мъж , той не е за теб".
Мария много се изненадала  и  разтроила, но нищо не казала. Хванала за ръка Иван и двамата излезли на двора, там тя му  обяснила, че баща й е против тяхната връзка и така , те се  разбрали да се видят на другия ден, за да му обясни каква е причината за това  отношение на баща й.
Мария се върнала  при баща си с въпроса  и получила много странен отговор.
" Преди много години, преди да познавам майка ти, имах  мимолетна връзка с една чистачка  от хотела в който работех тогава,- казал той,  това е последицата от тази връзка,- той ти е брат".
Мария останала потресена от признанието на баща си, разплакала се, станало й много мъчно, защото обичала Иван с цялото си сърце. Тази любов може би е щяла да се превърне в един щастлив брак,  ако не беше това препятствие.
Както обещала Мария , на следващият ден тя се срещнала с Иван и му казала  истината. Иван също се изненадал , нежно я прегърнал  и така се разделили. Срещали са се още няколко пъти, но вече срещите им били по роднински въпроси, доста здържани и малко чужди.
Доста време й е трябвало да превъзмогне силната си привързаност и любов кам Иван. Въпреки това, тя продължава да го обича.


Тагове:   Марийка,   разказ,   история,   Иван,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6211392
Постинги: 1102
Коментари: 4873
Гласове: 29489
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930