Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
12.09.2016 21:43 - Преди демокрацията небето ни беше чисто, след 90-те години обаче, небето ни вече не е това, което беше.
Автор: dalida Категория: Туризъм   
Прочетен: 3557 Коментари: 2 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Преди 1989 г.
image


                                            след  1989 г.
image


                    ПЕСТИЦИДИ - ОТ КЪДЕ ИДВАТ ТЕ В ОРГАНИЗМА НИ?

От къде идва това натрупване на пестициди?!
- Успях да разбера следното: зърното, от което се приготвя всеки един хляб, преди да се смели се обработва изобилно с химикали за да не мухлясва, тъй като вентилационната система не е добра и достатъчна за нужното проветрение. Натрупването на пестициди беше от там.

А откъде идват оловото, арсена и кадмия?!
- От никъде другаде освен от...въздуха. Смогът в големите градове е обилно наслоен и богат на олово, а на всичкото отгоре самолетите, които разпръскват Кемтрейлите (следите) в небето и ни ръсят като с пудра захар ежедневно, непрекъснато бих казала, съдържат не само олово, арсен и кадмий. Те съдържат и стронций, като и още някои радиоактивни елементи. . . . отделно от това, откакто забраниха пушенето в обществените сгради, хората пушат навън. Въздухът надежно отровен от по-горе описаните отровни вещества, допълнително се насища и с отровата НИКОТИН-КАТРАН.

И така. Въздухът който дишаме е наситен с отрови, които биха ни вкарали в гроба по-скоро, при всеки удобен случай! Идва зимата. Представете си въздух наситен с още отрова - с името ВЪГЛЕРОД /отделящ се от въглищата и дървото, с което се топлим през зимата/.

И....още.....веществата, които ни тровят:

АРСЕН - Източници: Арсенът се използва много често в индустрията и това е причината да присъства в почти всяка биологична и екологична система.
След поглъщане - Последиците са: Коремни болки, анорексия, чупливи нокти, диария, гадене, хронична анемия, парене в устата/хранопровода/стомаха/ червата, обърканост, конвулсии, дерматити, сънливост, подтискане на ензимите, дъх с миризма на чесън, косопад, главоболие, хиперепигментация на ноктите и кожата, увеличен риск от рак на черен дроб /бял дроб/ кожа, лека температура, нервност, инфекция на дихателните пътища, трудно преглъщане, сладък метален вкус.

ОЛОВО - е един от най-токсичните елементи на Земята. Най-честите източници на токсично олово са водата за пиене, боите на основата на олово и оловните части на въздушно преносимите машини.
ПОСЛЕДИЦИ от поглъщане - Има доказателства, че контактът с олово може да доведе до умора, раздразнителност, проблеми с паметта, забавени реакции, загуба на концентрация, сърдечно-съдови проблеми, бъбречни проблеми, коремни болки, спазми, запек, анорексия, загуба на тегло, проблеми с черния дроб.

КАДМИЙ - ИЗТОЧНИЦИ - Пренасяни по въздуха промишлени замърсявания, батерии, керамика, цигарен дим, въглища,изгорени автомобилни гуми / каучук / пластмаса, разтворимо кафе, железни покриви. ПОСЛЕДИЦИТЕ СА: храносмилателни нарушения, емфизема, уголемяване на сърцето, увреждане на растежа, главоболие, висок холестерол, хиперкинетично поведение, хипертония, хопогликемия, импотентност, безплодие, бъбречни болести, проблеми със зъпеметяване, увреждания на черния дроб, проблеми с простатата, шизофрения, остеопороза.


Има обаче и 
АНТИОКСИДАНТИ: 1/ селен, той уравновесява токсичното влияние на отровите в организма ни. 2/ цинк - незаменим за здравето ни. Регулира растежа на клетките, обонянието и метаболизма ни. 3/ пектин, ябълков пектин / ядете ли ябълки? от ябълките се отслабва, бавно, но сигурно/. Пектинът намалява също повишаването на кръвната захар след прием на въглехидрати, което се свързва с ефекта му да забавя изпразването на стомаха.....

Захарта също е отровна в особено големи количества, последици от редовната й употреба - развалени зъби и сдобиване с болестта диабет.

Солта - тя също пречи на организа ни, но без нея организма ни губи солите и минералите от морето.

Цигарите, никотина не само вреди на здравето, но и трови въздуха, който дишаме ние и нашите малки дечица в които са всичките ни надежди и радости.

следва....



Гласувай:
10


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. mariniki - това е...
12.09.2016 22:07
страшно...
цитирай
2. dalida - Страшно е когато го четем, но след време - забравяме и ..колелото отново се завърта.
12.09.2016 22:32
С ГМО храните не ставаме по-мъдри, но ставаме по-тлъсти/ по-дебели/, защото тези изкуствени храни съдържат 99% химикали / пестициди/.
Ако солта е вредна в големи количества / очите отслабват, не виждаме дори и с очила/, тя все пак е и полезна. Ако венците ви са подути и зачервени - правете така: в чаша вода /200 мл/ сложете 1 ч.л. сол, разтворете я и правете гаргара на всеки 2 часа, след което изплакнете устата с хладка вода. Лечението трае 15 дни. отоците на венците спадат и изчезва възпалението. ето ви случай когато солта е полезна.
Защо американците са толкова тлъсти? Не готвят домашна храна, защото нямат време. По-лесно им е да напълнят хладилника с полу-готови храни, които бързо да приготвят когато са гладни.
Децата ни затлъстяват, защото не се хранят пълноцено с домашна храна. В училище закусват с: хамбургер с тлъсто месо, пица с бекон, бисквити, вафли, снакс, шоколади, сладолед, чипс - всички тези храни се произвеждат в "заводи за храни". Ето причината за тлъстите ни деца, а са само на 7, 8 или 12 години. Едвам ходят, пъшкат като старци, задъхват се.....ако трябва да тичат или тренират, веднага си намират причини да не го правят.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6159044
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031