Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
07.07.2009 10:39 - КРИЗАТА Е ......ФАРС
Автор: dalida Категория: Забавление   
Прочетен: 578 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 24.04.2011 23:39


                                   КРИЗА ЛИ ?


 Въпросът е национален, но влиза в категория- забавление, защото звучи невероятно!

Криза в икономиката, тава което се изнася в медиите отговаря 50% на истината. Колко партии и бивши вече министерства се обогатиха с модерни и луксозни хотели по българското и европейските морски курорти, кой е луд да си признае?
От къде взеха тези милиони и милиарди, за да станат новите собственици на 5-звездни хотели? Как ги купиха, само със бюджетните си скромни заплати? Едвали, не вярвам.
Не е кризата виновна за бруталните съкращения на служители и работници с ценз в търговията и медиите, а виновна е лакомията на работодателите, за реализиране на неоснователни печалби или облагодетелсване на лична основа.

Знаете ли, че в Бургас, а по-точно в ТВ Скат, колко уж "доброволно напуснали" има досега? Г-н Валери Симеонов никак не се шегува, той просто казва: - "Или напускате доброволно или ви уволнявам дисциплинарно". Този същият, който напусна председателското място в местния парламент. Най - новата новина е, че В.Симеонов щял да става хотелиер/вече си купи хотел в Малко Търново, да е по-близко до турската граница/.Не, че ще бяга, ама знам ли? Невероятно, но ФАКТ!

Та, кризата може да излезе и един голям балон, който може да се спука, ако излязат крадените пари на хоризонта.
В криза - банките фалират, но в България няма такова нещо, напротив, все нови банки се откриват напоследък. За каква криза тогава става дума? - Икономическа?
Инфлацията разте. Цените на потребителските стоки се качват с всяка седмица. Лихвите/ особенно скритите капани/ също разтат.

Цените на имотите въобще не са паднали, само клиентите- купувачи, действително са понамалели. Хотелите в Сл.Бряг са празни, нямя достатъчно туристи и хотелиерите фалират. Строителните фирми също са пред фалит, няма желаещи да строят нови хотели, то вече и не остана място незастроено по плажните ивици и вътрешността на страната.

И един страничен въпрос:
 - Защо медиите предпочитат да изнасят клюки и компромати в пресата, а не наблегнат повече на действителното положение на страната ни в икономиката , металургията, строителството,политиката дали защото нямат достоверни данни за това или просто ги мързи да ги търсят?
Или се нуждаят от специален закон, който да ги задължава да отразяват само истинските икономически и политически данни за България.
Та нали българинът именно от тези медии узнава за положението в което се намира страната ни.
Трябва да си помислят сериозно, ако искат да печелят доверие.



Тагове:   новини,   криза,   парите,   Босовете,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Фарс
11.06.2012 19:22
Не кризата, икономиката е фарс. А тези имоти не са икономии от заплати, а плата за предателство на националните интереси. Целта е неясна - пълен хаос вместо световен ред. Явно предатели има и някъде там.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6156190
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031