Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
16.05.2011 08:27 - ИЗМАМИТЕ НА ХХ ВЕК (част девета)
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 10670 Коментари: 24 Гласове:
-98

Последна промяна: 09.04.2015 11:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    
НАЙ - ГОЛЕМИЯТ ОБИР В  АМЕРИКАНСКАТА  ИСТОРИЯ


                    
image
                    
И така, няколко месеца преди октомври 1929 година, Дж. Д. Рокфелер, Бърнард Барак и други членове тихомълком напускат борсовия пазар. И на 24-ти октомври 1929 г. финансистите от Ню Йорк, които са давали марджин заеми, започват масово да звънят на длъжниците си. Това предизвиква масова разпродажба на борсата от всеки, който искал да покрие марджин заема. По същата причина започват и масови атаки към банките, което в резултат води до колапса на 16000 банки. Това не само дава възможност на международните банкери да изкупят конкурентните банки на безценица, но също и активите на цели корпорации на стойност пени /стотинка/ за долар. Това е най-големият ОБИР в американската история......

И сега, за да докарат обществото до мизерия, банкерите от Федералния Резерв решават да премахнат покритието в злато на парите. За да направят това, е необходимо да притежават останалото злато в системата. Така под претекста "помагайки за края на депресията", през 1933 г. се стига до конфискация на злато.

Под заплаха от 10 години затвор всеки в Америка е длъжен да предаде златото си в Държавната Хазна, отнемайки по този начин на народа и малкото му останало богатство. А в края на 1933 година златното покритие е отменено. Ако погледнете долар от 1933 г., на него пише: "възстановим в злато". Ако погледнете долар от днес, пише, че е "законно платежно средство", което значи, че не е обезпечен от нищо. Безполезна хартия.

Единствената стойност на нашите пари е колко от тях има в обръщение.

Следователно, възможността за регулиране количеството на парите в обръщение е и възможност за регулиране на стойността им.
Което също така дава възможност да поставят икономиката и обществото на колене.

"Дайте ми контрол над националната валута и не ме интересува кой ще пише законите" - Мейър Емшил Ротшилд, основател на банкерска династия Ротшилд.

Да се върнем в 1913 година. Законът за Федералния Резерв не е единствения противоконституционен документ, прокаран в Конгреса - разказва Джеймс Фокс:

1). Прокаран е също така и Федерален Данък на доходите. Заслужава си американския народ да разбере невежеството си относно Федералния Данък на приходите. Това е завещание за това, колко разсеян е американския народ всъщност. Преди всичко, Федералните Данъчни такси са напълно неконституционни като директен неразпределим данък.

Всички директни данъци трябва да бъдат разпределени легално, според конституцията.

2). Второ - изисква се достатъчен брой щати/държави/ от федерацията да ратифицират поправката, за да бъде приета, което не е направено. И тази причина е страна в много от съдебните дела.


3). Трето - днес на всеки работещ се взимат 35% от заплатата чрез този налог. Това значи, че 4 месеца в годината работите, за да погасите това данъчно задължение.

И познайте къде отиват парите? Отиват да погасят лихвите за пуснатите в обръщение пари от банката на Федералния Резерв - система, която не би трябвало изобщо да съществува.
Парите, за които американецът работи 4 месеца от годината, отиват буквално в джобовете на интернационални банкери, които притежават частната банка на Федералния Резерв.

4). Четвърто - дори правителството измамно да твърди, че федералните данъци са легални, не съществува точка, закон, който да изисква плащането на този данък. Това си е държавна ИЗМАМА.



1990 година: Ефекта на световните ресурси

Всичко започва в края на 90-те години на 20-ти век с един експертен доклад за изчерпването на световните ресурси ефектите от глобалното затопляне в държавния департамент на САЩ поръчан от хората в сянка за американските президенти, от който става ясно ,че с тези темпове на развитие петрола ще стигне за около 50 години. Тогава се заражда план как да се отслабят икономиките на света за да се спре развитието и да се отслабят всички възможни противници , които могат да се противопоставят над американският контрол над енергията.

Като се почне от срутването на кулите и се свърши с финансовия фалит на застрахователните дружества. Отпускането на необезпечени кредити, рискови заеми за населението - осигуряват финансово обезпечение на работниците и войниците,за да притъпят недоволствата им.

НАЙ - ГОЛЕМИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ СКАНДАЛ В БЪЛГАРИЯ


                                      image

Политическите скандали - намесват държавните лидер за да предизвикат конфликти. Един доста известен такъв скандал бе между Сорос и Първанов, ето какво излезе в пресата:

"Първанов и Сорос в сделка за милиони
Драматичните събития от края на 1996 и началото на 1997 г. са осъществени по предварително изготвен сценарий, чрез който международният финансов спекулант Джордж Сорос спечелил над 100 милиона долара.
Социалистическите лидери Георги Първанов и Николай Добрев влезли в тайна схема, от която се облажили с 1 млн. долара"
Сензационните разкрития коригират ной-новата ни история и разкриват задкулисните гешефти на българската политическа върхушка. Рухват и митовете за национално отговорни дейци, които работели за интересите на страната и народа.
Скандалните разкрития станаха достояние на „Торнадо” от изключително достоверни, специализирани справки, имащи отношение към направените анализи от чужди разузнавателни служби за случващото се в България през този период.
Разследване на финансова схема на търговията с български ценни книжа и серия свидетелски разкази показват, че за двата месеца на декември 1996 година и януари 1997 година настоящият президент Георги Първанов и бившият вътрешен министър от кабинета на Виденов - Николай Добрев, са се облагодетелствали от своите действия с близо 1 милион щатски долара.

Години по-късно излиза на бял свят спекулационна схема, разработена от финансиста Джордж Сорос, според която със съдействието на няколко български политици международният спекулант е спечелил над 100 милиона щатски долара само за два месеца.

Скандалните разкрития показват, че въз основа на внимателно преценени политически действия Сорос е успял да манипулира търговията с български ценни книжа на международната фондова борса, вследствие на което е успял да спечели огромните пари в рамките на дни.
Основните договорки по реализацията на плана са станали в няколко срещи.

Участници в които са били Георги Първанов, Николай Добрев, Иван Костов, Александър Божков, Георги Прохазки и един финансист от американски произход, водещ финансовите дела на Джордж Сорос по това време на Балканите.

Първата среща става в кабинета на тогавашния председател на Народното събрание Благовест Сендов. На нея участват настоящият президент Георги Първанов, тогавашният вътрешен министър Николай Добрев, председателят на НС Благовест Сендов, бъдещият премиер Иван Костов, Александър Божков и представител на Джордж Сорос.

Втората среща е вечеря, проведена в хотела на братя Джанкови на Копитото на Витоша. В тази среща водещи лица са Иван Костов и Николай Добрев. Именно на нея се очертава календарната схема по сдаването на властта от страна на БСП и съответните последващи действия. Според предварително подготвения план на гениалния финансист всяко политическо действие би намерило моментално икономическо отражение върху цената на българските ценни книжа на международната фондова борса.

Така, умело манипулирайки събитията в страната ни през този период, Сорос успява да осъществи поредната си гениална финансова схема, чрез която за пореден път в рамките на съвсем кратко време реализира огромни печалби. Планът му сработва благодарение на корумпираността и податливостта на група български политици, които чрез действията си облагодетелстваха себе си и международния спекулант.

Промяната на 10 ноември 1989г. бе един дворцов, вътрешнопартиен преврат, който отключи апетитите на партийните каси към парите идващи от европейските програми и фондове.




http://frognews.bg/news_30973/Amerikanski_finansisti_i_rodni_polititsi_dirijirat_skandali_za_pari/

http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=5203&Itemid=9




Гласувай:
26


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. iliada - Много интересен пост-ще се върна отново.Просто не ми пи възможно по-дълго да остана Далида!
16.05.2011 09:36
Хубав ден!
цитирай
2. golden - Незнам за американците какви им са аферите, но
16.05.2011 10:40
за българите направо ме е яд. Всичките най - големи далавери на политиците направиха живота на хората АД. И въпреки това, пак се намериха подмазвачи да гласуват доверие на БСП, настоящият ни президент Първанов, Станишев, царя и Доган. Старшите копонджии отново се гласят да крадат, защото ГЕРБ отвориха вратата към европейските фондове. В пресата има предложение за премахване на 10% - ният данък, но ако социалистите спечелят - този данък ще си остане, защото именно БСП го предложи през 2007 - ма година. И никога народа няма да излезе от капана в който ни вкараха предишните властимащи.

Темата е добра и може още да се разнищят нещата. Обхванала е две от врапиращите неща от политическият живот на българската мафия.
цитирай
3. megafon - Това е една от
16.05.2011 14:15
причините да застрелят Кенеди. Искал е голяма част от тази система да бъде премахната Фед-а изобщо да не съществуват.
цитирай
4. babaelenica - Да тръгнем от САЩ))
16.05.2011 22:38
След като Законът за Федералния Резерв и Федералния Данък на доходите са противоконституционни, защо дремят янките? Не вярвам да няма вещи и разбиращи юристи и политици.
Изводите са лесни и ясни и прокарват моста между България и САЩ.
И в двете страни народът се весели и не му пука (или не може да разбере) за далаверите на властимащите.
цитирай
5. andri - O, добре че е бил Сорос
17.05.2011 08:03
че българските политици - крадливи да има кого да оплюят и да обвинят.
Г.Първанов като краде никой не го вижда, ама има от къде да краде. Народа създава- той пълни хазната с порите, които после такива като Първанов, да крадат.
Но, няма друг начин защото законите са създадени за народа, не за управляващите.
Управляващите си имат "вуйчо владика" който ги освобождава от нарушения на законите. Така се получава още от времето на тоталитаризма - правителство +
министерски постове + съдебна система + адвокати + полиция = корупция!!!
Затова властта е привликателното място и всеки който се домогне до нея бърка и с двете ръце в "кацата с меда". А се говореше преди години, че само циганите крадяли. Сега май всички във властта крадат. Нищо чудно, че оня англичанин ни нарече - " ЦИГАНСКА БЪЛГАРИЯ - КРАДЛИВА!"
цитирай
6. djem - Нашият президент - 8 години на власт
17.05.2011 08:21
как няма да краде, бе господа?
То, той трябва да е от камък - като вижда че всеки във властта краде, а той - какво - да гледа ли? Ами, искам изборите да станат задължителни - както са законите - задължителни. Тогава няма да има толкова хъс и интриги - ще спрат и екскурзиите от чужбина заради тези избори. Искам РЕФЕРЕНДУМ - ЗА ИЗБОРИТЕ В БГ - да станат ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ чрез ЗАКОН - ПРИЕТ от депутатите.
цитирай
7. ezitura - И какво от това, скандали има и днес
17.05.2011 08:37
в България благодарение на скандалите някои българи станаха световно известни. Знаете ли колко пари носят тези скандали на притежателите им. Днес например аз съм под ударите на злобарите, утре някой друг е окипазен. В свободното пространство и чрез рекламата - се печелят луди пари.
БЛАГОДАРЕТЕ НА ЗЛОБАРИТЕ, че ви кипазят - днес това е ГОЛЯМ ПРИСТИЖ В България. От този "престиж" министри, президенти и премиери си гушкат милиончетата и не им пука на оная работа. Много важно - някой си злобар - завиждал и го оплюл или измислил компромат. У нас е така - колкото си по - скандална личност - толкова си по - известен.

Същото се получава и с минусоСЛАгачите. Тези хорица - нещастни ни правят известни, като ни натрясват минусчета безбройни. Хахахаха !!!
цитирай
8. yotovava - Продължавай :)))))
17.05.2011 08:38
Валя
цитирай
9. dalida - Да, приятели
17.05.2011 08:47
благодаря на всички ви, които се изказвате по темата!
Тя не е нито първата нито ще е последна - всяка държавност която се използва за користни цели ще попадне в моя блог и ще и се разкрият "кирливите ризи". Независимо дали на някои това не се харесва, пак ще го публикувам.
Та, Първанов наистина трябва да е от камък че да не си потопи пръстите в меда - ОСЕМ (8) години е на власт човека. Как така - ще си краде, ще си купува на безценица земи, ще убива питомни и диви животни - та нали затова е президент. Той друга работа няма. ТОЙ НЕ РАБОТИ - ТОЙ Е ПРЕЗИДЕНТ.
цитирай
10. dalida - Може би си прав!
17.05.2011 10:48
анонимен написа:
Той следи всяко пени и управлява парите си с цел да запази благосъстоянието си. Съчетанието от късмет, упорит труд, проницателност и безскрупулност правят от Джон Д. Рокфелер не само най-богатия американец, а най-богатия американец на всички времена. Въпреки зоркият поглед, с който следи всяко свое пени, през късните години от живота си той се стреми също така да намери начин да ги даде за благотворителност.

Мнозина мислят, че Рокфелер е член на династия, но историята по-скоро напомня бляскавия възход на един човек. Той е роден през 1839 г. в Кливланд, където енергията и амбицията тогава се възнаграждават, а Джон има по много и от двете. Захваща се с търговия със земеделски продукти и печалбите му растат главоломно, макар и да са нищо в сравнение с това, което ще му донесе нефта.

Хората отдавна знаели, че западна Пенсилвания е богата на нефт, но гледали на него като на нещо неизползваемо, което замърсява почвата и водата. През 50-те години на ХІХ век нефта започва да се използва за осветление. Самюел Андрюс, индустриален химик, който знае как да „пречисти“ нефта, е познат на Джон и му предлага да се захванат с индустриално рафиниране.

Рокфелер организира картел, който си извоюва преференциални цени от железопътните превозвачи, макар и по-късно те да са обявени за незаконни. През 1870 г. Рокфелер и неговият партньор Хенри Фледжлър създават съвместно акционерно дружество Standard Oil с капитал 1 милион долара, най-големия в дотогавашната история на страната, и в него се включват складове, цистерни и оборудване.
------------------------
Успех в разобличаването на бивши и настоящи политици !

цитирай
11. dalida - Все пак Рокфелер си е извоювал престижа сам.
17.05.2011 10:49
анонимен написа:
Един от най-големите страхове на Рокфелер е, че децата му ще се покварят от парите. У дома всички разходи са пресметнати, а на децата не се казва за семейното богатство. Джон не живее в разкош. Сутрин закусва хляб и мляко, а вечер яде няколко ябълки. Отива на работа с билет от 5 цента, износва дълго костюмите си и си купува къща в Ню Йорк като запазва обзавеждането на предишния собственик. Все пак има и своите малки забавления, като например конете, като прави своя собствена конюшня.

Репутацията на Рокфелер пострадва когато през 1914 г. използва Националната гвардия за да потуши стачката на миньорите и семействата им в Колорадо. В инцидента се задушават две жени и 12 деца, което е повод за сериозен негативен обществен отзвук срещу Standard.
И унас е същото. Нашите политици- милионери също се страхуват че децата и внуците им ще станат пройдохи. Ама те вече са такива, само дето се крият от папараците. Поколението на нашите корумпирани политици са най - големите паразити на държавата.

цитирай
12. dalida - А аз знам от пресата че:
17.05.2011 10:53
В отговор на въпрос на германския вестник, виновни ли са банкерите за настоящата криза, Рокфелер заяви: „Разбира се, те играят ключова роля. Небрежното раздаване на кредити и екзотични финансови продукти, които те продават на своите клиенти. Всичко това е причина за финансовата криза. “

И това е самата истина. Все още банките дават на своите хора необезпечени - т.н. лоши кредити с цел. Крушката си има опашка и тя ще се появи. Жалко за хората чийто спестявания може да потънат в чужди джобове, ако отново се повторят фалитите на банките.
цитирай
13. dalida - И още нещо интересно от ЕКСПЕРТА РОКФЕЛЕР:
17.05.2011 10:56
Той е ЕКСПЕРТ и неговите думи имат тежест -.............по въпроса за необезпечените кредити:
"...Въпреки това, уверен е 95-годишният американски банкер, „не само банкерите са виновни за това – те имат помощници : политици, ипотечни брокери, Федералния резерв (ФРС) на САЩ.

„В разгара на ипотечния бум, вярата в нерегламентирания свободен пазар в САЩ е била плашеща. Това убеждение заблуди много хора и те загубиха своя критичен поглед към действителността. Това се случва непрекъснато, както ни учи историята „, – казва Рокфелер, цитирайки като пример тюлпаноманията в Холандия през шестнадесети век. „Настоящата криза вероятно няма да е последна. Те винаги ще се случват „- заяви той.

Според експерта, кризата не може да бъде напълно избегната, тъй като корените и са много дълбоки „, но може би тя може да бъде отслабена.

„Федералният резерв трябваше на време – в края на 2007 или началото на 2008 г. – да повиши лихвените проценти, или поне да бяха обмислили да го увеличат. Това би довело да намаляване на обема на нискокачествени кредити. Въпреки това, те не го направиха и сега ние трябва да живеем с последствията от това „, – казва Рокфелер.
цитирай
14. dalida - ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ВЪРВИ В ПОСОКА - РАЗПАД
17.05.2011 11:02
Ето последните новини от пресата:
Мандатът на новия Европейски парламент, който има силно изразена консервативна посока ще се определя от тежките последици от световната икономическа криза. Пет години след началото на кризата ще възникне нова ситуация, която може да доведе до срив на сегашния Европейски съюз.

В случая Франция на предстоящите президентски и парламентарни избори през 2012 г., Саркози ще трябва да се изправи пред целия блок от ляво, който би могъл да му е сериозен конкурент в първия кръг, но не и във втория, където ще спечели сегашният държавен глава.

Подкрепата от страна по-голямата част от френския парламент, която впоследствие ще доведе до създаването на президентска власт (десетилетие на Саркози), заедно с широките пропагандистки обезпечения във външната политика на сегашния президент на Франция, ще го направи една от най-големите фигури на европейската политика за следващите десет години.

В случай, че това доведе до очевидната липса на разбирателство с Ангела Меркел , то около 2014 г. можем да наблюдаваме началото на краха на сегашния Европейски съюз и замяната му с нов съюз на сателитни страни от френско-германския съюз (така наречената Европа на дванадесетте) във връзка с изискванията на Европейската централна банка за ограничаване дефицита в държавния бюджет в размер на 3%.

Това е много трудна задача за страни като Португалия, Гърция, Испания и Ирландия, където цифрата е много по-висока от средните за еврозоната стойности (4%) и първоначално заложената стойност от 3% от Европейската централна банка. Гърция, Португалия, Ирландия и Испания са в особено затруднено положение, тъй като те имат най-висок бюджетен дефицит сред страните от еврозоната. Поради това, те рискуват да бъдат изключени от още през 2014 година.
цитирай
15. dalida - И още новини за ЕС - цялата статия. КРИЗАТА ПРОДЪЛЖАВА.....
17.05.2011 11:06
http://pozicii.net/2011/01/evropeyskiyat-sayuz-varvi-v-posoka-na-razpad/
цитирай
16. bven - Поздрави за поредицата, Далида!
17.05.2011 21:48
Не само американският народ не се интересува за покритието на долара. У нас е същата безхаберна работа. Пък и интересите са много еднообразни - да има за храна, ток, вода и телевизия. Защото ни трябват хляб и зрелища! Затова Сорос и безродниците политици си тъкат платното. Ясно е на всички, че се краде навсякъде и от всички. Но се краде с мярка. ТУК мярка няма. И в затвора, и на воля - най-важна е доларовата вноска. Само там - горе - не се носи нищо в ръцете , но кой го разбира!?
цитирай
17. dalida - Да започнем от САЩ.
18.05.2011 19:20
babaelenica написа:
След като Законът за Федералния Резерв и Федералния Данък на доходите са противоконституционни, защо дремят янките? Не вярвам да няма вещи и разбиращи юристи и политици.
Изводите са лесни и ясни и прокарват моста между България и САЩ.
И в двете страни народът се весели и не му пука (или не може да разбере) за далаверите на властимащите.

-------------------------
Много малка част от народа се интересува от политика и финанси, затова не учавства в "шоуто". За американеца е важно да си вземе парите, същото важи и за голяма част от българският народ. От колко време медиите се мъчат да ни отворят очите за всичките далавери ставащи от преди години та до сега. Но, кой ли го е еня? - Броени единици от народа и затова управляващите си правят каквото искат.
цитирай
18. dalida - Здравей!
18.05.2011 19:25
bven написа:
Не само американският народ не се интересува за покритието на долара. У нас е същата безхаберна работа. Пък и интересите са много еднообразни - да има за храна, ток, вода и телевизия. Защото ни трябват хляб и зрелища! Затова Сорос и безродниците политици си тъкат платното. Ясно е на всички, че се краде навсякъде и от всички. Но се краде с мярка. ТУК мярка няма. И в затвора, и на воля - най-важна е доларовата вноска. Само там - горе - не се носи нищо в ръцете , но кой го разбира!?

-----------------------------
Точно това обяснявах на Бабаеленица, че са малко хората които се интересуват от финанси и политика, както американци, така и българите се печем на този огън. Банките си вдигат лихвите а ние нищо не можем да направим.Крадат ни от джоба, а ние нищо не можем да направим. Търгавците и те ни крадат, мобилните оператори - те също ни крадат. Енергото - също. Днес даже и протестите не правят нищо. Управляващите се имат план, предварително начертан и го следват. Някои от тях даже и предизборните си обещания не спазват. Явно има скрита клика, която дърпа конците след като партията вземе властта.
----
Благодаря, че взе участие и си даде мнението!
цитирай
19. dalida - Продължавай:)))
18.05.2011 19:32
yotovava написа:
Валя

-----------------------
Така си мисля и аз. Заредила съм ги на диск, и само си ги свалям и отпечатвам тук.
Има още.
Поздрави!
цитирай
20. dalida - Има си определение за тези нападки.
18.05.2011 19:40
ezitura написа:
в България благодарение на скандалите някои българи станаха световно известни. Знаете ли колко пари носят тези скандали на притежателите им. Днес например аз съм под ударите на злобарите, утре някой друг е окипазен. В свободното пространство и чрез рекламата - се печелят луди пари.
БЛАГОДАРЕТЕ НА ЗЛОБАРИТЕ, че ви кипазят - днес това е ГОЛЯМ ПРИСТИЖ В България. От този "престиж" министри, президенти и премиери си гушкат милиончетата и не им пука на оная работа. Много важно - някой си злобар - завиждал и го оплюл или измислил компромат. У нас е така - колкото си по - скандална личност - толкова си по - известен.

Същото се получава и с минусоСЛАгачите. Тези хорица - нещастни ни правят известни, като ни натрясват минусчета безбройни. Хахахаха !!!

-------------------------------
Една приятна личност от блог.бг е открила причината за тези минуси - непровокирана омраза - хората които се "хранят" с нея се наричат ХЕЙТЪРИ.
Това са хора които мразят всичко и всички, те живеят в един измислен свой свят.
Не се интересуват от реалността, те се интересуват единствено от себе си.
Изразяват своята омраза чрез словестна агресия и манипулират всякакви класации. ако не им се обръща внимание дълга време, престават да се занимават с вас и търсят с друг да се заядат - търсят си мишена в която да стрелят отровните си стрели.
---------------
А колкото до скандалите - те винаги носят слава.
А славата носи пари.

цитирай
21. dalida - Правилно, само камъкът не може да краде. Живият човек се изкушава и...посяга към изкушението.
18.05.2011 19:46
djem написа:
как няма да краде, бе господа?
То, той трябва да е от камък - като вижда че всеки във властта краде, а той - какво - да гледа ли? Ами, искам изборите да станат задължителни - както са законите - задължителни. Тогава няма да има толкова хъс и интриги - ще спрат и екскурзиите от чужбина заради тези избори. Искам РЕФЕРЕНДУМ - ЗА ИЗБОРИТЕ В БГ - да станат ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ чрез ЗАКОН - ПРИЕТ от депутатите.

цитирай
22. dalida - Когато БСП предложи 10 % данък върху доходите на всички българи, тогава някой каза в ефир, че БСП вече не е социална партия.
18.05.2011 19:53
golden написа:
за българите направо ме е яд. Всичките най - големи далавери на политиците направиха живота на хората АД. И въпреки това, пак се намериха подмазвачи да гласуват доверие на БСП, настоящият ни президент Първанов, Станишев, царя и Доган. Старшите копонджии отново се гласят да крадат, защото ГЕРБ отвориха вратата към европейските фондове. В пресата има предложение за премахване на 10% - ният данък, но ако социалистите спечелят - този данък ще си остане, защото именно БСП го предложи през 2007 - ма година. И никога народа няма да излезе от капана в който ни вкараха предишните властимащи.

Темата е добра и може още да се разнищят нещата. Обхванала е две от врапиращите неща от политическият живот на българската мафия.
Поздрави!

-----------------------------------------
Защото по този начин ощетява и най - бедните българи. До тогава данакът беше
с праг на бедност, който не се облагаше. Тогава много бяха тези българи които пишеха в декларациите си че взимат минимални доходи, за да влезнат в републиканският бюджет повече пари, БСП - тогава бяха на власт, предложиха този данък.
цитирай
23. dalida - O, добре че е бил Сорос
18.05.2011 19:58
andri написа:
че българските политици - крадливи да има кого да оплюят и да обвинят.
Г.Първанов като краде никой не го вижда, ама има от къде да краде. Народа създава- той пълни хазната с порите, които после такива като Първанов, да крадат.
Но, няма друг начин защото законите са създадени за народа, не за управляващите.
Управляващите си имат "вуйчо владика" който ги освобождава от нарушения на законите. Така се получава още от времето на тоталитаризма - правителство +
министерски постове + съдебна система + адвокати + полиция = корупция!!!
Затова властта е привликателното място и всеки който се домогне до нея бърка и с двете ръце в "кацата с меда". А се говореше преди години, че само циганите крадяли. Сега май всички във властта крадат. Нищо чудно, че оня англичанин ни нарече - " ЦИГАНСКА БЪЛГАРИЯ - КРАДЛИВА!"

----------------
Когато човек търси някой, който да опере пешкира, винаги намира. В този случай тъй се случило че виновен беше Сорос. А нашите тарикати се облажиха.
Да не си мислите че като седнат БСП или СДС на престола - премиерски, че те няма да крадат? Стига да има от къде - те ще намерят начин как да си го присвоят и никого няма да питат.
цитирай
24. dalida - Много интересен пост ....
18.05.2011 20:00
iliada написа:
Хубав ден!

---------------------------
На " патерици" и от мен поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6156078
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031