Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
14.09.2011 08:53 - ИЗМАМИТЕ НА ХХ ВЕК (част 16 )
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 8042 Коментари: 11 Гласове:
24

Последна промяна: 09.04.2015 10:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                          
СВЕТОВНИЯТ  ЕЛИТ



                                 
и неговата фармацевтична война срещу децата





(преведен материал)
image

Медицинската организация „Лекари без граници“ (MSF – Medecins Sans Frontieres) на 18 август 2011 г. започна масова програма за ваксинирането на сомалийци от бежански лагер в южна Етиопия.

Какво е смущаващото в тази новина?

 На пръв поглед звучи напълно нормална – отиваме в бежански лагер и ваксинираме всички наред.

Но някога беше време, когато лекарите бяха истински лекари и никога не биха поставили ваксина на деца, при които има смущения в имунната система дори само от грип или от тежка настинка. И със сигурност един лекар, който е с всичкия си, не би ваксинирал пациенти, страдащи от силна треска или от някое друго остро влошаване на здравословното състояние.

Всеки лекар, който разбира от работата си, е наясно, че ваксините са стресови за тялото и това е една от причините някои деца да умират веднага след ваксинацията. Обикновено страничните ефекти не са смъртоносни, но увреждат нервната и други системи.

Никой педиатър не би инжектирал олово в деца, но повечето медици нямат задръжки да инжектират живак и други тежки метали, които са 100 пъти по-токсични от оловото. Днешните лекари са изхвърлили цялата си предпазливост на бунището.  Детските лекари буквално са изгубили всякакъв усет за правилно и погрешно – те са изгубили съвестта си и живеят с идеалистична представа за себе си и с желязно високомерие. Скрити зад образа на „ангели в бели престилки“, те без преувеличение съсипват децата и след това заспиват, сякаш не са направили нищо лошо.


Ваксините понижават естествения имунитет

Доктор Харолд И. Бътрам,  през 1984-а, прави интересно проучване в Германия. Изследването над 11 здрави възрастни индивиди показва, че количеството на лимфоцитите значително, макар и временно, спада рязко след рутинна ваксинация срещу тетанус.

Примерът, който той дава, обяснява защо ваксините са сред главните причини за бума на раковите заболявания. Първо, защото ваксините отслабват или напълно ограничават силите на естествения имунитет да се справи още с първите появили се ракови клетки. И второ – защото в самите ваксини има ДНК от канцерогенни вируси.

Оставям вие да прецените дали това ДНК е нарочно оставено там или е нормално следствие от производствените процеси на ваксините, както твърдят фармацевтичните концерни.)


Световната здравна организация и Световното правителство на елита


Глобализацията напредва и води със себе си ограничения за индивидуалните права, „необясними“ нови закони, недемократично сформирани правителства и политически организации, както и потенциала за груби репресии над хората. В областта на медицината чрез авторитарната позиция на Световната здравна организация беше направена и още една голяма крачка от финалния спринт към елитарно световно правителство.

ХРАНИТЕ НИ СА ГЕННОМОДИФИЦИРАНИ

Сред ГМ храните, които вече могат да се намерят на пазара, се нареждат такива като царевица, соя и захарно цвекло. В началото на последното десетилетие фирмите  въведоха  и ГМ пшеница.


Фармафията въвежда дрога, забавяща пубертета на децата

Децата с тъй нареченото Смущение в половата идентичност (Gender Identity Disorder; GID) – рядко състояния, свързано със сексуално объркване – вече могат изкуствено да забавят пубертета си, докато решат дали искат да бъдат мъж, или жена. Наскорошна публикация във в. The Telegraph разяснява, че ежемесечна инжекция с нов медикамент може да предотврати половото развитие в децата, за да им даде повече време за обмислянето на потенциална операция за смяна на пола. Медикаментът може да се прилага на хлапета до 12-годишна възраст.


Фармацевтични медикаменти, блокиращи пубертета в децата, се предлагат в САЩ от няколко години, но едва сега навлизат във Европа. Поддръжниците на този продукт казват, че той възпрепятства съзряването на половите органи, като по този начин, ако детето избере да смени пола си, операцията ще бъде по-лека. Но критиците, от друга страна, възразяват, че тази практика е ужасяваща за естественото развитие на децата, а атакуването на половото развитие е изстъпление (престъпление) срещу човечеството.


Поддръжниците на практиката твърдят, че медикаментът престава да влияе на хормоните в организма, след като бъдат преустановени инжекциите. Други обаче се опасяват, че умишленото въздействие върху хормоналните нива по време на важен период от живота, какъвто е пубертетът, може да довете до трайни увреждания.


Дали бъдещето на фармацефтиката приложена върху нашите деца няма да върне мутантите от древността?

Знаем ли какви ще са последиците за здравето на младите хора от тази сериозна намеса в хормоналния баланс?


Цената на бизнеса с ваксини: 2000 мъртви бебета

По рано този месец (март 2011 г.) японските власти забраниха на лекарите да използват пневмококови и ХИБ ваксини, тъй като четири деца починаха веднага след ваксинацията. Истинската новина тук обаче, която така и не беше масово оповестена, е, че 2000 бебета умряха в САЩ след ваксинация срещу тези болести. Също така властите отказват да предупредят родителите за рисковете и да прекратят производството на тези ваксини. Жизненоважно е да се направи проучване за сигурността на тези ваксини и най-вероятно ще се наложи да бъдат изтеглени от пазара, преди да осакатят или убият още бебета.


Само за последните пет години – от 2006 до 2010 г. – са регистрирани странични ефекти от пневмококовите и ХИБ ваксините у 17595 души. 464 от тях умират след ваксинацията. Тук трябва да се отбележи, че тези числа представляват само „официалната“ статистика във VAERS. Бившият началник на FDA – Дейвид Кеслър – изчисли, че на всеки един официален случай със странични ефекти се падат по около 100 други на хора, които също са пострадали, но по една или друга причина не са се оплакали.

Пропагандаторите на ваксините вярват, че децата са нещо лесно прежалимо – за тях малките са просто клиентела, която могат да използват за лично финансово облагодетелстване. Осакатяването и убийствата на американски граждани чрез задължителни ваксини просто се разглежда като цената на това да правиш бизнес
.


Конспирациите като факти и част от ежедневието
Теория на "конспирацията“ е термин, който се използва за всички факти, анализи или истини, които са политически, идеологически или емоционално неприемливи.
Конспирациите обикновено се използват за прокарването на дадени планове.

Планът е да се продължи тайното пласиране на оръжие,цигари,петрол,дрехи,храни,култури и др. през границата. не е за вярване, но е факт.

Конспирациите имат огромна роля в икономическия живот. Например Goldman Sachs, една от фирмите на Уол Стрийт, стана скандално известна задето едновременно е обезценявала финансови документи, но ги е продавала на клиентите си като ценни инвестиции. Сегашното финансово спасяване на държави в ЕС е конспирация за приватизирането на частния сектор. Икономическите конспирации идват една след друга и повечето от тях са успешни.



Понякога държавните власти са готови да убият много от своите граждани, за да прокарат даден план.
Такъв е например случаят с Операция Нортудс (Operation Northwoods) – план на американските военни и ръководството на ЦРУ за извършването на терористични акции, за които да бъдат обвинявани други лица.

Разрешението за тази операция е подписано от генерал Лаймън Лемницър. Сред плановете на ЦРУ и тайните служби са били такива, като стрелбата по американци из улиците в Маями и Вашингтон, отвличането и взривяването на самолети, атакуването и потопяването на кораби с кубински бежанци и фабрикуването на доказателства, че всички тези злодеяния са извършени от (Фидел) Кастро. Идеята на военните и ЦРУ просто е била да предизвикат масов страх и омраза в Америка, които да бъдат използвани в подкрепа на военна операция за смяната на Кастро в Куба.


Даже събитието, което американците честват на 4 юли всяка година, е конспирация. Това събитие е определяно именно с думата „заговор“ от британското правителство и от американските колонисти, които са останали верни на Крал Джордж.

 
http://www.bb-team.org/
http://www.blitz.bg/article/15902




Гласувай:
24


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. bven - Много важна информация!
14.09.2011 10:09
Дано се прочете и разпространява, заради истината, която е скрита!
Поздрави за материала, Далида! Честит празник!:))
цитирай
2. alexs - Не знам тоя бизнес на фармацевти...
14.09.2011 11:25
Не знам тоя бизнес на фармацевтичните компании докъде ще ни докара!
Здравето ще е основната индустрия на бъдещето.
цитирай
3. djem - Здравето винаги е било ... бизнес.
14.09.2011 12:01
Държавите за здравеопазване не дават много пари, но за военни цели - огромни парични средства всяка година се заделят.
цитирай
4. neprosvet - Много подходяща статия за младите майки!
14.09.2011 13:53
Нека я прочетат и не позволяват, без тяхно знание да се ваксинират децата им. Хубаво е да сме бдителни всички, стига са ни превръщали в опитни мишки!

Капаните които ни залага, новият световен елит са многобройни. Едва ли можем да се предпазим от всички уловки! Колкото повече сме информирани толкова по решителна съпротива ще срещнат срещу налудничавите си идеи и похвати за Нов световен ред!

Хубав ден, Далида! Благодаря ти за информацията!:)))
цитирай
5. andri - Не е сигурно, дали няма да навредят повече, отколкото да помогнат
14.09.2011 18:44
"Фармацевтични медикаменти, блокиращи пубертета в децата, се предлагат в САЩ от няколко години, но едва сега навлизат във Европа. Поддръжниците на този продукт казват, че той възпрепятства съзряването на половите органи, като по този начин, ако детето избере да смени пола си, операцията ще бъде по-лека".
----------------------------
Тези медикаменти кйк ще бъдат одобрени, от кого, няма ли да бъдат нарушени човешките права.
цитирай
6. andri - ХРАНИТЕ НИ СА ГЕННОМОДИФИЦИРАНИ......
14.09.2011 18:49
Затова пълнеем прогресивно, самите Лекари го доказаха. Хиляди лекарски сайтове предупреждават, че основната съставка в храните, особено в месото е СОЯ.
Соя - съдържат и храните за животните и се използва за УГОЯВАНЕ.
цитирай
7. ezitura - Ваксините
14.09.2011 18:59
когато станат задължителни, става опасно за всички , за цялото човечество. Не казвам, да не се ваксинираме, но - как да сме сигурни в това, което съдържа ваксината. Как да сме сигурни че заедно с ваксината не върви и някой друг химикал целящ разболяване, вместо оздравяване.

Ето, в медиите пак се задава " птичия грип" и пак ще настане паника.
Мисля, че няма начин да се отървем от ваксините при това - задължителните.
цитирай
8. ezitura - В едно спортно списание прочетох,
14.09.2011 19:04
че Световното правителство ще направи така, че жителите на планетата ни да намалеят драстично до 10-ет - 20-ет години. Освен ограничителните клаузи за забрана на чернокожите граждани да раждат повече от 3 деца, ще бъдат налагани огромни глоби. Целта им ще е може би - редуциране на населението на планетата с 50-60% да намалее в следващите 10 - 20 години.
Ваксините играят важна роля в това редуциране.
цитирай
9. golden - Вашингтон - окръг Колумбия
16.09.2011 08:26
".... събитието, което американците честват на 4 юли всяка година, е конспирация. Това събитие е определяно именно с думата „заговор“ от британското правителство и от американските колонисти, които са останали верни на Крал Джордж".
-----------------------------------

Вашингтон е наречен на Джордж Вашингтон, първият президент на САЩ. Името на окръг Колумбия идва от старо поетично име за Съединените щати, произлизащо от Христофор Колумб, което е излязло от употреба в началото на 20-ти век.

Тези американци всъщност са ....европейци...

Алгонкински народи, известни като Nacotchtank, населявали областта на днешен Вашингтон около река Анакостия, когато първите европейци пристигнали през 17-ти век.

До началото на 18-ти век индианците - местното население, до голяма степен се били преместили от тази област, а другите - изгонени.
цитирай
10. golden - А, крал Джордж
16.09.2011 08:38
Джордж VI (Албърт Фредерик Артър Джордж Уиндзор) е крал на Великобритания, Ирландия, на британските доминиони и последният император на Индия. Роден е на 14 декември 1895 г. Царува от 11 декември 1936 г. до своята смърт.

Като втори син на крал Джордж V, не се очаква той да наследи трона и прекарва ранните си години в сянката на брат си Едуард, принц на Уелс. Служи в кралския военно-морски флот по време на Първата световна война. На 26 април 1923г. се жени за Елизабет Боуз-Лайън и двамата имат две дъщери - Елизабет, която го наследява на трона като кралица Елизабет II и Маргарет.

За името Джордж са писани книги, правени са филми с приключенски и военни мотиви. Самото име е доста известно в Европа. Крале с това име има достатъчно - чак до Джордж VІІІ.
цитирай
11. minevv - da
11.07.2013 17:46
има книга на д-р Гълъбов. Убиват ни
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6156273
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031