Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
03.11.2017 16:24 - Скандални политици стоят на лидерските си места,макар че са...
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 1036 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                     


                                      ТОП СКАНДАЛИ ЗА 2017
                                        Политиката е занаят.



ПЪРВО МЯСТО е за Корнелия Нинова.
... г-жа Корнелия Нинова пак хваната в крачка. И с "цацата" се била срещала, по предварителна уговорка. Има си хас да е било случайно. Сега ще я изключат ли от ръководството на БСП като Гоцето? А за Слави Трифонов какво да кажа, уж иска да изрине боклука, пък се среща тайно с мутрите, активиран от задкулисието, срещу което уж се бори. И като си спомним навремето когато Трифонов "подаряваше" лимузини и черокита на мутреенските си приятели...ама нали паметта ни е къса, пак сме изиграни. И този човек иска да влезе в политиката?
КОГАТО Корнелия Нинова беше шеф на Булгартабак - търгуваше с бандитите от бившите СИК и Мултигруп. (в.Бивол) Комплексно документално разследване на Биволъ разкри на базата на документи от България, САЩ, Лихтенщайн и Дубай схема за мащабна контрабанда на цигари произведени от Булгартабак към Близкия Изток. Схемата е в ход от 2004 г. насам, а нейният разцвет съвпада с апогея на кариерата на Делян Пеевски, превърнал се в периода 2013-2015 г. в център на паралелна, задкулисна власт в държавата – т. нар. „Модел КОЙ“.новият лидер на БСП Корнелия Нинова също е сред „посветените“ тъй като е била председател на УС на Булгартабак Холдинг в периода на управление на Тройната Коалиция. Тя запазва този пост дори след като е уволнена от поста зам – министър на икономиката и енергетиката в разгара на скандала „Овчаров – Александров“. Освен Румен Овчаров и шефа на НСлСл Ангел Александров, в този мащабен скандал са замесени Вальо „Топлото“ и бизнесменът Красимир Георгиев, който е състудент на Овчаров.Другият уволнен заедно с Корнелия Нинова е Делян Пеевски, който тогава е заместник-министър на държавната политика при бедствия и аварии. Срещу Пеевски започва разследване, че е изнудвал друг шеф на Булгартабак – Христо Лачев.


Истинската причина за конфликта между Пеевски и Лачев – контрол над контрабандата

По това време контрабандните схеми минават през Христо Лачев чрез офшорката „Каледон Инвест” и две подставени лица. През юни 2007 г. българската прокуратура започва разследване за контрабанда и пране на пари, в което изрично са цитирани „Каледон Инвест“ и Лачев. В обвинителния акт на прокурор Илиев е посочено, че Каледон е закупила голямо количество цигари от марката „Престиж“ на Булгартабак с цел контрабанда. Според подставените лица (управители на Каледон), които се сдобиват с обвинения, всички документи за експорта са оформени от… Булгартабак. В България следствието е тайно, но в САЩ са изпратени документи с подробна информация за разследването. Това е станало в рамките на съдебна поръчка за разкриване на истинските собственици на „Каледон Инвест“. ....Така докато ексклузивните дистрибутори на Булгартабак за един от най-големите му пазари се занимават с контрабанда и пране на пари от тази престъпна дейност, а самият Булгартабак оформя документите за нелегалния експорт, председател на УС на холдинга е… Корнелия Нинова. Тя напуска този пост чак през юли 2009 г.....Сред печелившите от трафика са и собствениците на Булгартабак. Един от тях е бил банкерът в "изгнание" Цветан Василев, който твърди публично, че мажоритарен собственик в Булгартабак днес е депутатът и медиен магнат, олигарха - Делян Пеевски, чрез майка си Ирена Кръстева.

Кой лидер къде се среща с мутрите от миналото ни, го пише във вестниците. Медиите мълчат и само най-независимите (имам предвид тези които не целуват г*за на Пеевски) те отразяват някои парещи новини от корумпираните политици от страх да не ги затворят, така както затвориха вратата на ТВ7(обявиха я за "фалирала"). Нали си спомняте какви скандали се заформиха тогава?Дали скандала с парите взети от Каракачанов от телевизията или скандала за парите от КТБ без покритие под чадъра на БСП. Кой затвори ТВ7? Кой казва истината? Бареков показа документи от които се виждаше, че Каракачанов е получавал тлъсти суми от Тв7. Ще разберем ли някога какво са се договаряли на четири очи в кабинета на банкера далечните роднини Василев и Каракачанов? В счетоводните документи на фалиралата Тв7 се вижда кои журналисти и политици са прибирали милиони от КТБ. По 10 000 лева на ръка месеци наред от КТБ е получавала и журналистката Соня Колтуклиева....
Сега готвят (задкулистно) промени в Нова ТВ, нещо им пречила на мръсните им номера.
Политическите лидери мразят да бъдат следени и компрометирани пред народа.


ВТОРО МЯСТО - Лиляна Павлова. Тя си изпусна нервите пред в. Скандално. На въпрос зададен от 85 годишна старица: кога ще вдигнат мизерните им пенсии, лидерката изкрещя: „Не ви ли писна да просите?“ – отряза я вбесено Павлова. „Стига с тия пенсии, стига с това искане на пари от правителството. Хванете да работите и ще получавате много повече от 200 лв.!“


ТРЕТО МЯСТО
Явор Дачков (слугата на Цв.Василев). Обслужващият всяка власт "журналист" Явор Дачков се е превърнал в таен съветник на съпругата на много известен мъж, научи БЛИЦ. Двамата се срещали често в една от закътаните зали на ресторанта на Дачков в центъра на София, а след това посланията му стигали до известния адресант. Дачков, който се прекланяше пред Борисов, а сега го заклеймява, е обслужващ персонал около скандала, който се вихри в момента с боса на "Овергаз" Сашо Дончев. Според наши източници в дъното са 200 млн. евро, които държавата може да загуби от делото, което е заведено срещу България по жалба на самия Дончев. Според наши източници съпругът на добилата напоследък дама е в контакт с Дончев, а връзката между двамата е осъществена с посредничеството на известен генерал от резерва. Подлият сценарий, с който в момента се правят опити за дискредитиране на главния прокурор Цацаров, е насочен срещу българските граждани, които отново ще бъдат подложени на кожодерските цени на газовия монополист Дончев. Номерът му, обаче този път няма да мине. Предстоят поредица от скандални разкрития за срещите на Дачков със знатната нежна половинка, които могат да се окажат фатални за кариерата на съпруга й.





Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6205408
Постинги: 1102
Коментари: 4873
Гласове: 29488
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930